78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48 ez akkora név hogy bejelentés után is min. 5 évet kellene várni a megjelenésig (attól függetlenűl hogy mióta dolgoznak rajta) -
#47 hát ha kiadják vagy bejelentik beszarok az tuti. -
Dodo55 #46 Hm.
Bár ez a visszaszámlálás gyanús nekem, valahogy túl nagy egy sima bejelentéshez. Mi van, ha nem is bejelentés lesz, hanem már meg is jelenik a játék? Durva lenne, de eltelt 7 év a LOD óta, ennyi idő alatt lehet teljesen titokba elkészítették. -
ldavid #45 ez talán érdekel itt valakit -
#44 van -
#43 Vanmá? -
#42 áhááá ^^ -
#41 látom nem ismered shark mestert a poénok királyát -.- -
#40 igen? ki jelentette be? link? -
Shark96 #39 Csak szólok, de a 3 2008-ra már be van jelentve. -
#38 faszom a wowba már, ha még egy kiegészítőt kiadnak tökönszúrom magam...
starcraft 2 bejelentés kizárva, azt már bejelentették ha jól tudom. viszont ha a diablo 3-at jelentik be, de:
a) elkúrják
b) mmo lesz
szintén tökönszúrom magam és nagyon csalódott leszek, de ha jó lesz még gépet is újítok neki... -
#37 de messzi van még az a jún. 29-30 -
Tovább... -
#35 "Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments.Take a look at the job posting here."
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=942223865&no=20767]Forrás ^^[/URL]
(csak hogy szó ne érje a ház elejét ^^) -
#34 hát azért az első rész se ma jelent meg! 96' ha jól tudom... -
Aspyrin #33 Az a baj, hogy addigra én már nyugdíjas leszek, és nem működnek majd jól a reflexeim! :D -
#32 legyél már optimista... :D a nép dio3ért könyörög és blizz elöbb utóbb meghallghatja kérésünket... remélem.. :D -
Delac #31 Roppant hihető forrásból származik az info. -.- Annyi biztos, hogy fejlesztik, ezen kivűl semmi..... -
#30 Ez is figyelemre méltó:
"Richard A. Knaak, aki az itthon is népszerű Diablo könyvek írója, tartott egy IRC-s beszélgetést nem rég a most megjelent The Sin War trilógia kapcsán. A kérdésre, hogy tud-e egy készülő új részről rejtélyesen csak annyit válaszolt: Én nem egy halott világról, hanem egy halottakkal teli világról irok. Nem épp egy igen, de azért reményekre adhat okot."
Forrás
/fav -
#29 Ha igazak ezek a hírek akkor remélem mihamarabb bejelentik. -
Rundstedt17 #28 nem lesz mostanában -
#27 igaz -
Zóanagyvarázsló #26 Az nem oszt nem szoroz, más csapat készíti. -
#25 akkor menj az EAhoz hogy vegyék meg a frencsájzt és szarják évente a részeket 5 konzolra és mobilra is ^^ -
Aspyrin #24 Nem tudom mit értetlenkedsz.. A dio kiegje 2001-ben jelent meg(LoD exp. set), azóta kapott pár peccset és kész. Egy ilyen idős játék simán megérdemelte volna már az új részt. -
Aspyrin #23 Wow kiegészítőre gondoltam, sc-vel kapcsolatban már Dodo55 elmondott mindent. -
#22 Hűha, és akkor már elmondható, mint sablon, hogy starcraftok jönnek csak mindig? :S Amikor nem is tehetjük többesszámba a dolgot, mert összesen egy Starcraft jelent meg ennyit és egy van bejelentve. -
Dodo55 #21 Úgy, hogy tavasszal(vagy nyár elején, nem tudom már) bejelentetteék a StarCraft 2-t. -
#20 A wow-okat azért nem említsd egy mondatban a Starcraft-al. Aminek mellesleg az utolsó (és egyetlen) része kereken 10 éve jelent meg, szóval az SC nemtom hogy keveredett ide. -
#19 viszont most jön egy új mmorpg. lehet diablo 3 lesz :S -
Aspyrin #18 Minden évben azt hisszük mi lelkes diosok, hogy jön az új rész. Aztán jön a valóság: starcraftok meg wow-ok :| -
#17 :P:D -
#16 A szédületes infócsomag : Diablo III lesz!
Hát gyerekek, majdnem leestem a székről. Csak én nem érzem a hírértéket ? -
Grifidos #15 A duke nukem sohasem fog kijönni, csak arra hajtanak, hogy be kerüljenek a guiness-be a leghosszabb néphülyítés kategóriában... -
#14 Az is kijön 1x:) -
#13 " 1x úgyis kiadják..."
A Duke Nukem Forever-re is mindig ezt mondják..... -
#10 Én is már nyitottam Dio 3 topicot egy évvel ezelőtt és akkor pedig ennél biztosabb jelek utatltak rá, hogy végre bejelentik. De törölve lett és be sem jelentették azóta :) -
#9 ha jövő tavasszal jelentik be, akkor addig nincs miről beszélni. Viszlát ugyanitt, fél év múlva. -
#8 kitudja mi lesz addig... -
#7 Még valami értelmes hozzá szólás-.-
Könyörgöm ne legyetek már ilyenek:S 1x úgyis kiadják...