Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár, én addig nem hc-zok míg ez az egész netfüggõ, tegnap is olyan atomlag volt este, rossz volt nézni. pedig d2-ben sokat nyomtam
Ha hétvégén ráérsz, mehetünk együtt pár kört sc-ben. Én is leginkább hc-zok csak, de néha jól jön egy kis könnyedebb szórakozás kockázat nélkül. :-)
Ha felveszel barátlistára, akkor írd bele, hogy errõl a fórumról vagy.
BattleTag: Misilaci#1165
Profilom: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Lammer
jatekidomnek a 99.99%-a sajnos HC 😊

most mar nagyon ritkan sczek (mobilnettel nem hczok)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Te Lammer! Nem akarsz jönni velem pár kört mp5 act1 sc-n? Hátha nekem is csurran cseppen valami az imba lootmákodból, mert eddig csak szemét esett. <#idiota>
Carmang
Hír a semmirõl...
És lesz az egészbõl 2 év múlva valami <#mf2> Szokás szerint.

Vadnokedli
eheheheeehh az mennyi? 330 millió? 😄 én örülök a magam kis 200 ezrének. <#banplz> kezdõ ként. hehe.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lammer
ez a nap eddig szuper! 😊

vegre elment a monszter innam HC-n ugye 😊

sajnos folyamatosan adtam alabb... :S de! elment!

Lammer
hehe kovetkezo runban meg esett egy litany xD
szerk: meg becsuszott egy no crites zold mojo (instabrim), akkor ez igy zsinorban 4 green HC-n 😄

a nata cipoert egesz jot lehet kerni a nagy regen meg jo dex miatt, a compass rose szinte kuka max 2M... litanyt meg odaadom SF paromnak 😛

Nekem is volt már hasonló csak akkor az egyik kulcs volt, ugye warden loot de életemben nem láttam még egyszerre két sugarat. <#idiota>
sc-ben még csak egy alkalommal éltem át ezt<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
hehe, elso duplazoldem hc-n 😊

Lammer
en ugye mar csak hc-zok szinte... de ott azert hal istennek ilyenek nincsnenek, legalabbis jobban meggondoljak az emberek, hogy mp2-3-on bejojjenek-e 😄

setuh
Ez mikor meg en jatszottam engem is mindig megojritett,azt gondolna az ember,hogy mara azert tanultak vmit az eszetlen pubosok,de ugylatszik van aki sose...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Arról ne is beszééjünk, hogy infernon 2100 damages barbár LOL

Istenem, hogy mennyi gyökér van publicon. Cééirányosan végigfutnak pályán azt 20 perc alatt butchernál vannak, ennek mi a fax értelme van?

Lest4t
HC paragon levelinghez keresnék társakat, egyenlõre csak max mp1-en. Add me: Lestat#2529

LocalPatriot
Ja, és persze GG.
Bár sztem a tal rasha felsõ jobb.
LocalPatriot
Teljsen felesleges a HF.
Inkább kell egy táp ring, és magasabb mp. Ugyan ez a helm-nél is. Legyen ink. több hp, magasabb mp.
Új patch óta vicc a p fejlõdés.
Vadnokedli
Valakinek lenne kedve végig játszani az összes actot egy teljesen új karakterrel minden mapot minden dungeont minden sz@rt a lehetõ legaprólékosabban kitakarítva(Ha lehet ilyet)? Normal 3 on mondjuk? Kicsit láma vagyok meg kezdõ- még csak 28 órát játszottam. <#nemtudom><#idiota>

Shepherd6061#2901

Hi. Elbodogul nélküle.
crit es + magas dex-es pajzsok tudnak közepes fegyóknál több dmg-t adni...
LS-es offhand jobban megéri mint p.
szvsz

BDragon#2117

Gondoltam WD-zek picit. Para18 Act1 Mp3 3NV,és ez esett = 😉 Hónapok óta nem esik upgrade,és amu sem sikerül olyan amit szeretnék,a hellfire-rol nem is beszélve,és lám = 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Monster level-ek miatt lehet. Valószínûleg a karid és a szintjük közti különbség átlépett egy küszöböt ami fölött nem jár XP.
Jó, értem, de miért 0 az exp nightmare-en? Tegnap még 10 perc se volt 1 szint.
Systore
hellen fejlõdj tovább
HC level 51-es karim nightmare mp10-en ma nem kap exp-et a monster killekért, csak a massacre bonust kapom meg! Tegnap még így szinteztem nagyon gyorsan, most meg 0 exp. Találkozott valaki ilyennel?
Csatlakozom az elõzõhöz, eleinte jó ha van pajzs. Én már letettem, de megvan még. Az, hogy nagyobb lenne a dps-ed, a crit chance miatt lehet, ha van a pajzson. De nem minden a dps, allres-re is gyúrj, ajánlott minimum 700 ha infernora érsz. Válassz ki egy resist-típust, amibõl One With Everything nélkül a legtöbb van és próbálj olyan cuccokat használni.
Lifestealrõl annyit, hogy kb 170k dmg-nál van a választóvíz, addig a Life on Hit jobb. Tudom, mert ezt tapasztaltam a normál monkomnál. Ha sikerül összeszedned 1600-2000 LoH-t, akkor nem lesz nehéz haladni.

elinte mindenképpen ajánlott amíg nem lesz jó sok lifstealed
HC Monk fejlõdése során ajánlott offhandnek shield? Vagy elboldogul õ shield nélkül?
Valamikor a shield nagyobb dps-t ad mint 2x1 kezes fist weapon.. ez miért van? Vagy nagyon lemaradtam a patchek során.. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

LocalPatriot
Köszi szépen!
Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LocalPatriot
Most kirõl van szó? Adtok streamet?
Zenszkij
Ez nekem is eszembe jutott, mit lehet ezen élvezni? Néztem a streamjét, a helyében én halálra unnám magamat. Ez egy élettelen droid. Szánalmas balfék.

TurboX
mit nem értesz? sok retardált van akik ebben élik ki magukat

am. szánalmas hogy még nem unja, jó élete lehet😊
Hogy FreddyD-et idézzem a rosszpcjátékokból: "Ez egy bûncselekmény az emberiséggel szemben." 8-)

Zenszkij
Én meg a Blizzardot nem, instant tiltani kéne bannal, IP bannal. Emberbannal 😄.

Az egyáltalán, hogy istenítik ezt a ****rágót a streamjén, ezt meg én nem értem..

Zenszkij
Nem értem õ hogy nem pusztul meg.

Bobafett újra akcióban, vigyázzatok!
Twitch
hogy mûködig a bid pl egy 100 milás tételre tennék max bidet akkor a tétel attol még mehet feljebb mint 100?
Nekem most act2 VoA a kedvenc hc-n mp3-on. Utána még végigszaladok az oasison és kész is. Ma esett egy Natalya cipõ. Kell még hozzá egy Nat Reflection és akkor ez a része kész, lehet fejleszteni a többi cuccot. :-)

Furcsa ha 5 valorral megyek nem esik se ennyi és 2 hete 80% csak gloves esik vagy a nagy kedvenc wizzardhat, már a hajam tépem komolyan.p66 vagyok és a magic igy csak 340. Eddig én is 5valorral mentem és leöltem mindenkit.
LocalPatriot
Változó.
Én is csináltam pár futós run-t, de volt, hogy esett vagy 4 leg, máskor meg 5 run alatt egyse.
Szvsz jobba teljes run, festering, utána leo, misery(decaying alap), majd weeping.
hali
Egy aprócsaka dolog hogy tényleg jó Moldran tipje akt i fields of misteryt valor nélkül fartmolni csak végigfutni rata és ölni a mobokat mert állitólag ott baszott sok a legendary. Még csak 2 napja csinálom de nem is nagy gõzzel de vanak olyan futamok mikor csak potyognak és tényleg. 1 perc alatt esett kettõ inna gatya amibõl az egyik tudott 99 dex 97 int 68 vitet. Na ezek vagy 800e vannak és beáraztam 1,3-ba mert mi ebbe az annyira jó nem értettem de 5 perc alatt kivették és visszarkaták 2 milliárdba. Ki érti ezt az ah-t?Pedig csak mp8 tok farmilni és még is jobb legek esnek valor nélkül. A másik inna gatya az 170dex és vagy 40 vit de nem adtam még el.
tarti19
jah félre, sry😛
No de akkor is az a calamity az büntetõ😛

Ha a self found azt jelenti, hogy abból élek amit találok, akkor az elsõ hc monkom volt olyan, mivel nulláról kellett indulni. Azóta ez már a nagyedik és persze estek értékes cuccok, amiket eladtam és a goldból is fejlõdök. Legalábbis próbálok, de nem egyszerû. :-)

Lammer
o"... az nem az en accountom 😊 szerintem ezt most felreertetted 😄

Vadnokedli
Vagy odalent <#hehe>

Tegnap adódott még egy gondom a Diablóval.. Random beállt a játék, és ezután be kellett forcecloseolnom- Nektek is csinált/csinál ilyet néha?<#nemtudom>

tarti19
Honnan találtál te olyan calamytit? SF-be sem láttam még,de hc-ban? Valaki nagyon szeret téged odafent 😊

Lammer
lefekves elotti HC EF xD