Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #68659 Kicsit túl dimenzionáljátok itt páran a dolgot és elsiklotok bizonyos dolgok felett.
Először is én játszottam bőven a játékkal, funból is, meg, h zsozso jöjjön be belőle, ami jött is bőven.Kb 2500 órám van benne szerintem, úgy, h fél éve nem játszok csak flipping, szóval van némi tapasztalatom elmondhatom, és EBBŐL kiindulva mondtam azt, amit.
Az, hogy feltorlódtak a cuccok, és vszínű ezért lett szarabb a loot (kb tavaly áprilistól) ennyit bírt az örökéletű cucc, mármint, hogy ha sosem törik szét az item..és erre sincs jól balanceolva a loot.Ami felett elsiklotok az több dolog is, én tavaly áprilisig elég jó itemeket ütöttem ki, azt nem tudom, hogy akkor hány óránál tartottam, olyan 2000 körül.És az alatt, minden slotra kaptam elég jó itemet.Olyat, amivel inferno 1-2 simán farmolható, vagy még feljebb is.KB Április után viszont fal, és nem kaptam komolyabb cuccokat 1-2 hónapon keresztűl, így hát hagytam a farmolást.
Ezért sem tartom jogosnak a sírdogálást, hogy nincs normális loot, mikor potyogtak bőven..igaz, nem 100 óra alatt esett ki minden, ez szimplán hazugság volt, hogy szar a loot...és pszihológia.Mert amúgy mi az istenért kellene mindenkinek mp10-et farmolni, és azért, mert látta, hogy mi a top item AH-ban....és az alapján (is) ment a hiszti..Annyiban igazat adok, hogy egy idő után szarabb lett a loot, de még akkor is el lehetett lenni amúgy kazuál józsikának is, de, akinek nincs pénze inkább hisztizik.Mire jó ez?Hát arra, ami hiányosságot meglovagoljanak és megszüntessenek egy jó kereskedői platformot.A sok impotens vérpistike sirdogálása miatt, inkább bezárják az AH-t.
Amit nem tartok jó döntésnek, de az egyik legköltség hatékonyabb, mert nem kell durván ráfejleszteni és költeni így, fogtak egy jobb loot rendszert, minden acc. bound és kész.Ahelyett, hogy próbálták volna a kettőt jól összebalance-olni, mert össze lehetne.
PTR és eddigi 2-es lút alapján, pedig azt mondom, hogy kevesebb esik, jobbak esnek, mint a végét járó előző lút rendszerben, de nem számottevően és top itemek itt sem fognak potyogni sűrűn.Már azt látom, hogy több ezer órát kellene eltöltenem itt is, hogy a mostani gear-emet lecseréljem (ami nem egy nagy kunszt, mp7 elég gyorsfarmra elég kb)...ha hisztizős vérpistike lennék, erre is azt mondanám, hogy 1 kalap szar..de biztos, hogy lesznek olyanok, akik mondani fogják..de akiknek szotyi gearjük van, azoknak tetszeni fog egy darabig.Én így látom, ennyi.