Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Kell valakinek D3 acc? Nem játszom vele, csak rohad a gépemen feleslegesen a játék... 😄 Nem tudom mennyit ér, de meg akarok tõle szabaduli...
LocalPatriot
Nem, de lehet jobb lett volna, ha föl sem veszem. Ma vagy 10 leg esett, és mind kuka.
Carmang
Remélem a Legendary-t nem hagytad ott 😊

Systore
találtam zuni cipõt azóta 😄

hadsereg nyomul, lol
Én rögtön a világ legbiztonságosabb helyére tettem a recovery adatokat 😊

Ahhoz hogy onnan eltûnjön jópár meteorit becsapódása kéne a föld különbözõ részeire 😄
LocalPatriot
LocalPatriot
:
LocalPatriot
Imádom ezt a helyet:
Nincs ra orvossag, az item list frissitese a bugos.Amit vettel ott van egyebkent, csak nem latod.Supportal beszeltem multkor errol, bar elmeletileg dolgoznak rajta a devek, de meg mindig tré.Amit tenni lehet, az a lista mi el tobbszori frissitgetese, uj cuccot felrakni ah-ba, mindet kivenni, ki-be logolni...igy lehet felgyorsitani, vagy ugye egy idõ utan feldobja, ez lehet 1ora, vagy tobb ora is...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

WinAuth

Zenszkij
én elhánytam az enyémet, alig sikerült feloldani, azóta nem használom

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

attiGT
van PC-re is authenticator én azt használom jóideje

Akkor még nem volt Androidom, most már van.

Lammer
na, este negyed hetre meg is jott -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

attiGT
Megjött a nyár és megint vadulsz Dartonka 😛

Ez sima jelszólopás, mint mindenkinél, aki nem szán fél percet egy authenticatorre. Érdekes, hogy akik vették a fáradságot, azoknál nem okozott gondot a public game sosem.

Azaz, így volt. Csak csavartak rajta egyet. Egyszerûen kidobtak a játékból, mielõtt még kiléphettem volna, plusz anno nekem az még új volt.

Lammer
delelott vettem valamit HC-ban... nem jott meg... *direkt ravettem egy olcso keket, a kek megjott, de amit eredetileg vettem MEG mindig... valaki valami (*mas) tipp?

Jelen. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Acidlich
Sanyi a kiraly, nem tudtad?😄

Lammer
koszi! 😊

HC wizedet nem erdekli egy kis +ehp? 😊

jazzy
Szóval a Blizzard tagadta, de TE Sanyi az Sg-rõl mégis tudod. Látom a logikát.
El nem loptak, de session spoofinggal az adott karaktert és a ládát ki tudták fosztani (persze ezt a blizz nagy erõkkel tagadta). Ez ellen könnyen lehetett védekezni azzal hogy nem egybõl kilépsz a játékból hanem leave game amivel lezárod az adott sessiont majd indítasz egy privát gamet amivel nyitsz egy újat aminek a sessiont key-ét nem ismeri a támadó.

Systore
jó pár milla. 24m egy jobb, de azt nem viszik
Lammer
ez jo loot hc-n?

Jojobaba
Ha azt vesszük, hogy konzolra már illene itemizációval kijönnie a játéknak, mivel ott a mindent felveszel automatikusan elv lesz, akkor cinkes lenne, ha nem jönne pc-re is.
Eleve konzolon sokkal jobb lootnak kell lennie, mert ha bejátszák azt, ami még egy év után is van pc-n, nagyon gyorsan elterjed a híre, és senki nem fogja megvenni...
Jön majd a szép kis bejelentés, hogy nagyobb szebb, jobb, mert mindenkinek van azért egy pc-s ismerõse állítom, akitõl hallhat az 5 óra casual játékélményrõl, ami még konzolon is kevés. Ha meg nem, akkor nagyon cinkes, e3on meg tuti lesz errõl szó, minimum egy kieg, vagy endless dungeon be lesz jelentve.

devlking
Most hogy szeptemberben kiadják a végleges játékot, jó lenne ha a beta tesztelõk is megkapnák már ezt a nagy "mindenjólesz" patchet. Vagy majd csak karácsonyra, mert addig nincs szabad ember?
attiGT
Valaki játszik még softcoreon rendszeresen? MP8+ farmolásra keresnék pajtikat!

jazzy
<#eljen>
Public Game-en keresztül sosem loptak el accountokat.
Szóval most is ellophatják bárkinek az accountját, aki nem ad a biztonságra, public game ide vagy oda.

nope

Daell Drow
sms protect, authentcator volt e akkor?
Semmi bajom vele. Csak anno mikor korábban játszottam, egy public gémen keresztül feltörték az accomat, és mindent elvittek. A karakterem egyszál fehérnemûben nézett velem szembe.

Van e még ilyen?

gerey
Igen, anno a kettõben is szerettük a leechereket ...

Az oké, de a kérdés arról szólt, hogy biztonságos-e? 😊
Egyébként a karaktereim 100-210k dps között sebeznek, és egy négy tagú brigádban mp2-mp4 között tudok jól mozogni, de magam is meg szoktam lepõdni, mikor 40k-val érkeznek emberek..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ritka látvány, vagy másnál gyakran elõfordul?

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

amikor mp10 re 12k damages barbárok járnak potyázni, én sem értem 😄
Ezt a kérdést nem értem. Mi a baj a nyilvános játékkal? Én 98%-ban ott játszom a kezdetek óta, és leszámítva azt, mikor még nem volt authenticator a gépen, semmi gondom vele. Sõt, a legjobb partiban nyomni. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

szomorú, hogy nem tudják megoldani.

UltraZord
sohsem lesz az! 😄

Sziasztok!

Ha már szóba került a #tag... Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos e már public game-be menni?

Systore
nem akartam ide kitenni a teljes nevüket
Carlos
Es ez miert drama?

Þór vígi þessi rúnar

Systore
real id, írja a nevüket
#65919: igen
Systore
de, nem gondoltam rá 😄DDD
poruljartal
ez a wd cucc miatt érdekes?

Zenszkij
nem lett volna egyszerûbb a csúszkát benyomni és eltûnik? LOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Carlos
Es miert takarod ki a baratlistat?

Þór vígi þessi rúnar

Carmang
Korrekt.

Systore
<#idiota>