Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell valakinek D3 acc? Nem játszom vele, csak rohad a gépemen feleslegesen a játék... 😄 Nem tudom mennyit ér, de meg akarok tõle szabaduli...
Én rögtön a világ legbiztonságosabb helyére tettem a recovery adatokat 😊
Ahhoz hogy onnan eltûnjön jópár meteorit becsapódása kéne a föld különbözõ részeire 😄
Ahhoz hogy onnan eltûnjön jópár meteorit becsapódása kéne a föld különbözõ részeire 😄
Nincs ra orvossag, az item list frissitese a bugos.Amit vettel ott van egyebkent, csak nem latod.Supportal beszeltem multkor errol, bar elmeletileg dolgoznak rajta a devek, de meg mindig tré.Amit tenni lehet, az a lista mi el tobbszori frissitgetese, uj cuccot felrakni ah-ba, mindet kivenni, ki-be logolni...igy lehet felgyorsitani, vagy ugye egy idõ utan feldobja, ez lehet 1ora, vagy tobb ora is...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
WinAuth
én elhánytam az enyémet, alig sikerült feloldani, azóta nem használom
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Akkor még nem volt Androidom, most már van.
na, este negyed hetre meg is jott -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ez sima jelszólopás, mint mindenkinél, aki nem szán fél percet egy authenticatorre. Érdekes, hogy akik vették a fáradságot, azoknál nem okozott gondot a public game sosem.
Azaz, így volt. Csak csavartak rajta egyet. Egyszerûen kidobtak a játékból, mielõtt még kiléphettem volna, plusz anno nekem az még új volt.
delelott vettem valamit HC-ban... nem jott meg... *direkt ravettem egy olcso keket, a kek megjott, de amit eredetileg vettem MEG mindig... valaki valami (*mas) tipp?
Jelen. 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
koszi! 😊
HC wizedet nem erdekli egy kis +ehp? 😊
HC wizedet nem erdekli egy kis +ehp? 😊
El nem loptak, de session spoofinggal az adott karaktert és a ládát ki tudták fosztani (persze ezt a blizz nagy erõkkel tagadta). Ez ellen könnyen lehetett védekezni azzal hogy nem egybõl kilépsz a játékból hanem leave game amivel lezárod az adott sessiont majd indítasz egy privát gamet amivel nyitsz egy újat aminek a sessiont key-ét nem ismeri a támadó.
Ha azt vesszük, hogy konzolra már illene itemizációval kijönnie a játéknak, mivel ott a mindent felveszel automatikusan elv lesz, akkor cinkes lenne, ha nem jönne pc-re is.
Eleve konzolon sokkal jobb lootnak kell lennie, mert ha bejátszák azt, ami még egy év után is van pc-n, nagyon gyorsan elterjed a híre, és senki nem fogja megvenni...
Jön majd a szép kis bejelentés, hogy nagyobb szebb, jobb, mert mindenkinek van azért egy pc-s ismerõse állítom, akitõl hallhat az 5 óra casual játékélményrõl, ami még konzolon is kevés. Ha meg nem, akkor nagyon cinkes, e3on meg tuti lesz errõl szó, minimum egy kieg, vagy endless dungeon be lesz jelentve.
Eleve konzolon sokkal jobb lootnak kell lennie, mert ha bejátszák azt, ami még egy év után is van pc-n, nagyon gyorsan elterjed a híre, és senki nem fogja megvenni...
Jön majd a szép kis bejelentés, hogy nagyobb szebb, jobb, mert mindenkinek van azért egy pc-s ismerõse állítom, akitõl hallhat az 5 óra casual játékélményrõl, ami még konzolon is kevés. Ha meg nem, akkor nagyon cinkes, e3on meg tuti lesz errõl szó, minimum egy kieg, vagy endless dungeon be lesz jelentve.
Most hogy szeptemberben kiadják a végleges játékot, jó lenne ha a beta tesztelõk is megkapnák már ezt a nagy "mindenjólesz" patchet. Vagy majd csak karácsonyra, mert addig nincs szabad ember?
Public Game-en keresztül sosem loptak el accountokat.
Szóval most is ellophatják bárkinek az accountját, aki nem ad a biztonságra, public game ide vagy oda.
Szóval most is ellophatják bárkinek az accountját, aki nem ad a biztonságra, public game ide vagy oda.
nope
Semmi bajom vele. Csak anno mikor korábban játszottam, egy public gémen keresztül feltörték az accomat, és mindent elvittek. A karakterem egyszál fehérnemûben nézett velem szembe.
Van e még ilyen?
Van e még ilyen?
Az oké, de a kérdés arról szólt, hogy biztonságos-e? 😊
Egyébként a karaktereim 100-210k dps között sebeznek, és egy négy tagú brigádban mp2-mp4 között tudok jól mozogni, de magam is meg szoktam lepõdni, mikor 40k-val érkeznek emberek..
Egyébként a karaktereim 100-210k dps között sebeznek, és egy négy tagú brigádban mp2-mp4 között tudok jól mozogni, de magam is meg szoktam lepõdni, mikor 40k-val érkeznek emberek..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ritka látvány, vagy másnál gyakran elõfordul?
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
amikor mp10 re 12k damages barbárok járnak potyázni, én sem értem 😄
Ezt a kérdést nem értem. Mi a baj a nyilvános játékkal? Én 98%-ban ott játszom a kezdetek óta, és leszámítva azt, mikor még nem volt authenticator a gépen, semmi gondom vele. Sõt, a legjobb partiban nyomni. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szomorú, hogy nem tudják megoldani.
Sziasztok!
Ha már szóba került a #tag... Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos e már public game-be menni?
Ha már szóba került a #tag... Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos e már public game-be menni?
nem lett volna egyszerûbb a csúszkát benyomni és eltûnik? LOOL
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?