Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Leoric, HF ring, nagy ruby, Cain's, ezek nekem nincsenek is HC-n még.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
--- mas ----
Keresek stabil jatszotarsa(ka)t HC-ra! mp1 max mp2 nehezsegi fokozaton 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a korábbi tulajdonos ha valós néven regisztrált, akkor késõbb bármikor visszaszerezheti a belépési adatait és jogosultságát/hozzáférését az accounthoz.
csak scanner + id card kell
ha joltudom
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hasonló tulajdonságokkal, 10-15m-be láttam ilyent. Amiben meg egyáltalán van LS, str meg vit az 1m-tõl kezdõdött. Sajnos critdmg nincs benne, az biztos megdobná az árát.
Get a life!
http://us.battle.net/d3/en/blog/10314419/diablo-iii-hotfixes-june-updated-625-6-25-2013
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
igazi geci 😊
D2-ben is rengeteg pk volt, gyûlöltem õket, de közben fostam is 😛
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Get a life!
en a WD-nek mind a NEGYVEN paragon szintjet pubos tarsakkal leptem meg, de ilyet meg nem tapasztaltam :S
2. szabály: kerüld a public game-t
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
kuzdok mobilnettel, hogy HC-n wizardot toljam felfele... mivel nincs max mf-em, ezert minden jobb dropnak orulok, lego* meg sehol infernon... elerem a negyedik paragont, jon egy sarga harvester pack, megolom oket (mp1), latom ott a kis csillag a terkepen... de en mar hadonaszok a semmibe, komplett diszko (net rosszalkodik egy ideje)... persze... kari meg el, csak ugye a csalodottsag :S
*csak egy kis erdekesseg: meg szinteztem korabban otthon es nightmaren mentem pubba, 2 (!) legend esett kb 50 meteren belul, ment a permalolozas 😄... a masodikat mar nem tudtam felvenni, mert diszkeltem... rendesek voltak a tarsak, mert visszajoinoltam (nem jott be mas)... 2x probaltam meg, masodszorra sikerult, mapon ott volt a csillag, de a targy sehol... ahaaaa... -.-
Get a life!
nekem esett mar eleg sok xD viszont ami csak par, az a chantodo palca, max 2-3
A nap fénypontja,hogy végre kiesett az elsõ WH. 😉 Nem is kellet sok hozzá,csak több mint 1000óra. / pontosan nem számoltam össze az összes karimat /
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
És nem, nem ezt hívják sírásnak amit én csinálok, ennek sok nevet lehet adni, trollkodás, flamelés, beszólogatás, kinek mi tetszik, de ez nem sírás. A sírás az, amikor folyamatosan panaszkodsz egy dologra, amin semmi nem fog változtatni, fõleg az nem hogy 100x leírod ugyanazt, vagyis amit te csinálsz.
De valóban ha még ezt se tudtad felfogni, kár hozzád szólni is, túl egyszerû gyerek vagy te.
Nem álltam ki a blizzard melett, senki nem mondta hogy tökjó szolgáltatást nyújtanak, vagy hogy tökjó lenne a játékuk, én csak a miért nincs offline mode, neten nem lehet valód idejû játékot játszani, meg amúgy is minden szar dologra írtam, elõször nem is sokat, és nem is bántót, de egyszerre rageltél, sügéreztél, és lengetted a szegénységi bizonyítványt. És rólam aztán nem huztak le pénzt, amig játszottam a játék árának többszöröse jött vissza RMAH-bol. De nem azért irogatok, hogy a blizzardot védjem, hanem hogy téged támadjalak.
Persze te értelmes dolgokat írsz, amikor olyan dolgokat hozol fel példának az offline mode mellé, aminek semmi köze hozzá, lásd AH, botok, csalók. És nem érted azóta se, hogy csak mert neten vagy, nem kötelezõ AH-t használnod, nem kötelezõ partyzni, igy nem fognak zavarni a csalók meg a botok. De nem, te minden hülyeséget megragadsz ha van köze ha nincs köze az offline síráshoz, csak hogy bizonyítsd, márpedig szar ez. Kár hogy ezzel nem ezt éred el.
Nem kéne mindig kisregényt írnom, 3 mondatban is tudnék neked választ adni, de még igy kifejtve se vagy képes felfogni, mi lenne ha csak rövid választ kapnál. Bár tudjuk mi lenne, támadásba lendülnél pont mint az elején, amikor egy ártatlan régen a net is szar volt, mégis élveztük commentet kaptál, már jött a sügérezes meg ragelés.
Remélem valóban nem olvastad el, én azért csak válaszoltam, szeretem ha enyém az utolsó szó, viszont ha most válaszolsz, legalább jól segget csinálsz a szádból. De hajrá, játszd továbbra is, azt a játékot, amit ennyire utálsz, és ami neked ennyire szar, csak aztán a falnak kiabált a gondod bajod, ne másoknak.
Hozzateszem, szerencses is vagy, h ilyen tarsasagba keveredtel^^
Én örülök az online-nak, pont ezek miatt. Ehhez képest az a néhány technikai probléma elenyészõ, komolyan.
150-200 óránál járhattam a barbárommal mikor sikerült kifognom egy jobb echo droppot ami instant ment rmah-ba a gyûjtött goldjaimmal együtt. CE árát élbõl visszakaptam, ill. többiektõl egy kis savat is az arcomba amiért ezt megtettem😊
visszagondolva már nem bánom. ráadásul rmah-ban mára kb. semminek sincs értéke eladás szempontjából
Valoszinuleg nem talalkoztal eddig olyan online kapcsolatot igenylo jatekkal, aminek egy kalap szart se ert se a supportja, se a szerverei, mindez csak viszonyitas kerdese.
BDragon#2117