Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
http://us.battle.net/d3/en/blog/10314419/diablo-iii-hotfixes-june-updated-625-6-25-2013
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
igazi geci 😊
D2-ben is rengeteg pk volt, gyûlöltem õket, de közben fostam is 😛
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Get a life!
en a WD-nek mind a NEGYVEN paragon szintjet pubos tarsakkal leptem meg, de ilyet meg nem tapasztaltam :S
2. szabály: kerüld a public game-t
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
kuzdok mobilnettel, hogy HC-n wizardot toljam felfele... mivel nincs max mf-em, ezert minden jobb dropnak orulok, lego* meg sehol infernon... elerem a negyedik paragont, jon egy sarga harvester pack, megolom oket (mp1), latom ott a kis csillag a terkepen... de en mar hadonaszok a semmibe, komplett diszko (net rosszalkodik egy ideje)... persze... kari meg el, csak ugye a csalodottsag :S
*csak egy kis erdekesseg: meg szinteztem korabban otthon es nightmaren mentem pubba, 2 (!) legend esett kb 50 meteren belul, ment a permalolozas 😄... a masodikat mar nem tudtam felvenni, mert diszkeltem... rendesek voltak a tarsak, mert visszajoinoltam (nem jott be mas)... 2x probaltam meg, masodszorra sikerult, mapon ott volt a csillag, de a targy sehol... ahaaaa... -.-
Get a life!
nekem esett mar eleg sok xD viszont ami csak par, az a chantodo palca, max 2-3
A nap fénypontja,hogy végre kiesett az elsõ WH. 😉 Nem is kellet sok hozzá,csak több mint 1000óra. / pontosan nem számoltam össze az összes karimat /
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
És nem, nem ezt hívják sírásnak amit én csinálok, ennek sok nevet lehet adni, trollkodás, flamelés, beszólogatás, kinek mi tetszik, de ez nem sírás. A sírás az, amikor folyamatosan panaszkodsz egy dologra, amin semmi nem fog változtatni, fõleg az nem hogy 100x leírod ugyanazt, vagyis amit te csinálsz.
De valóban ha még ezt se tudtad felfogni, kár hozzád szólni is, túl egyszerû gyerek vagy te.
Nem álltam ki a blizzard melett, senki nem mondta hogy tökjó szolgáltatást nyújtanak, vagy hogy tökjó lenne a játékuk, én csak a miért nincs offline mode, neten nem lehet valód idejû játékot játszani, meg amúgy is minden szar dologra írtam, elõször nem is sokat, és nem is bántót, de egyszerre rageltél, sügéreztél, és lengetted a szegénységi bizonyítványt. És rólam aztán nem huztak le pénzt, amig játszottam a játék árának többszöröse jött vissza RMAH-bol. De nem azért irogatok, hogy a blizzardot védjem, hanem hogy téged támadjalak.
Persze te értelmes dolgokat írsz, amikor olyan dolgokat hozol fel példának az offline mode mellé, aminek semmi köze hozzá, lásd AH, botok, csalók. És nem érted azóta se, hogy csak mert neten vagy, nem kötelezõ AH-t használnod, nem kötelezõ partyzni, igy nem fognak zavarni a csalók meg a botok. De nem, te minden hülyeséget megragadsz ha van köze ha nincs köze az offline síráshoz, csak hogy bizonyítsd, márpedig szar ez. Kár hogy ezzel nem ezt éred el.
Nem kéne mindig kisregényt írnom, 3 mondatban is tudnék neked választ adni, de még igy kifejtve se vagy képes felfogni, mi lenne ha csak rövid választ kapnál. Bár tudjuk mi lenne, támadásba lendülnél pont mint az elején, amikor egy ártatlan régen a net is szar volt, mégis élveztük commentet kaptál, már jött a sügérezes meg ragelés.
Remélem valóban nem olvastad el, én azért csak válaszoltam, szeretem ha enyém az utolsó szó, viszont ha most válaszolsz, legalább jól segget csinálsz a szádból. De hajrá, játszd továbbra is, azt a játékot, amit ennyire utálsz, és ami neked ennyire szar, csak aztán a falnak kiabált a gondod bajod, ne másoknak.
Hozzateszem, szerencses is vagy, h ilyen tarsasagba keveredtel^^
Én örülök az online-nak, pont ezek miatt. Ehhez képest az a néhány technikai probléma elenyészõ, komolyan.
150-200 óránál járhattam a barbárommal mikor sikerült kifognom egy jobb echo droppot ami instant ment rmah-ba a gyûjtött goldjaimmal együtt. CE árát élbõl visszakaptam, ill. többiektõl egy kis savat is az arcomba amiért ezt megtettem😊
visszagondolva már nem bánom. ráadásul rmah-ban mára kb. semminek sincs értéke eladás szempontjából
Valoszinuleg nem talalkoztal eddig olyan online kapcsolatot igenylo jatekkal, aminek egy kalap szart se ert se a supportja, se a szerverei, mindez csak viszonyitas kerdese.
BDragon#2117
Get a life!
És a téma nem is arról szól, hogy a d3 milyen jól megvan csinálva, és hogy nem zavaró a disconnect vagy hogy szar a szerver, persze hogy szar. Amiért én felszólaltam az az, hogy 1 éve kint van a játék, nincs és nem is lesz offline mode pc-n, és még mindig nem képesek ezen emberek túllépni, és még mindig ez a téma. És ehhez szorosan kapcsolódik a lopják az accot, mert online kell lenni, a miért van AH, nekem nem kell, és társai. Nekem ez már 1 év után csak gyerekes hiszti, nem fog változni, nem fogod megkapni amit szeretnél, ha 100x leírod akkor sem, leszarják azt a kis százalék embert aki offline akarná tolni és ennyi, nekik az nem üzlet ha offline bohóckodsz, már megvetted a gamet, minek pazaroljon idõt energiát arra, hogy offline modot adjon, új emberek nem nagyon fognak emiatt jönni.
Ha engem ennyire zavar valami nem játszom vele, nem bonyolult dolog ez, ha meg zavar valakit, de mégis már 1 éve folyamatosan képes vele játszani, ne kezdjen már el az offline mode miatt sirni minden percben. Annyira mégse lehet szar a battlenet, ha még mindig tolja. Ah, bot, csalás miatt mutogatni, hogy offline ilyen nem lenne pláne hülyeség, ha nem ah-zol, nem partyzol, csak egyedül tolod, egyikkel se fogsz találkozni. Hogy jön ez az offline témához? Csak netre kényszerítenek, nem AH használatra, meg partyzásra. Azt a dumát, meg tényleg nem hiszem el hogy "ha nem ment a net, nyomtad nélküle", komolyan lenne olyan ember, aki tart egy offline karit csak azért, hogyha karbantartás van, vagy elmegy a net is tudjon diablozni? Ennyire nem tud magával mit kezdeni, hogy minden eshetõségre kell egy karakter. Ha zombik jönnek, arra meg kell neki tablet verzio, hogy menekülés közben is tudja tolni?
Viszont az olyan kijelentések, hogy valós idejü játékot nem lehet neten játszani dumák zavarnak, és ez ellen meg billentyüzetet ragadok.
Nem tudom másnak milyen gondja van az authenticatorral, én megnyomom a kis gombot, és minden nap beenged vele az összes blizzard játékba már elég régóta.
3000 ft-t nekem megért, hogy nyugodtan tudjak aludni, okostelefonost nem próbáltam az okostelefon nem érte meg nekem az árát, csak butát használok.
D3 esetében meg maradjunk annyiban, hogy amit a blizz nyújt hozzá szolgáltatást (server, support, stb.) az egyenlõ a nullával. Nem is az a baj, hogy kötelezõ online lenni, hanem a szolgáltatás minõségével vannak súlyos gondok. Elég zavaró azt látni, hogy a játék beloggolási gondokkal küszködik, error így, error úgy. Az authenticator szintén meg tudja szopatni a népet, de az is lehet csak én vagyok vele peches.
Egy szó mint száz sose fogok rájönni miért fájt volna a single/battlenet kombó a blizznek.
Nem tudom milyen d2-vel játszottál te, de voltak patchek, voltak csalók, voltak botosok, és voltak feltört accok is sõt még ladder reset is, gondolom mi lenne itt, ha az emberek karaktere átkerülne egy leszarom helyre, és újat kéne húznia ha másokkal is akarna játszani. Authenticator valóban nem volt, de ez most se kötelezõ, szived joga hogy használod e. Persze volt normális dobás, majd mutass egy olyan embert aki trade nélkül összetudott hozni csak a saját farmolásából egy top geart, top runákat stb, átlagos geart persze össze lehetett, de azt most is össze lehet ah nélkül is, nem egy ember tolja így. Persze, ha nem mész netre minek törjenek fel, értéktelen az accod, mert a single player már d2-ben is értéktelen volt, miután 3 percig tartott összecsalni a top geart a szintet, vagy feltámasztani a halott HC karit, senki nem vette komolyan azt aki singleben tolta. És egy olyan embert nem ismertem, aki battle netet otthagyta volna, mert lag van, és elment volna single playerezni, mert multiban ezerszer nagyobb volt az élmény még úgy is ha szoptál a net miatt, mint amilyen singleben lett volna. Tény, ennek a diablo 3-nak közel sincs olyan hangulata battle neten tolva, mint a 2-nek volt, köszönhetõen annak, hogy blizzard szart az egészre, és új embereket csak úgy tudsz megismerni, ha public random hozzádvágja öket, illetve ha fórumokon barátkozol.
Bár amilyen a mai gamer társadalom, jobb is hogy nem tudja megismeri öket az ember, rohadt nagy élmény lenne a sok macskajancsi sírását olvasni egész nap hun-1 csatin, meg nézni ahogy egymást köpködik az emberek.
De érdekes módon, engem még soha nem törtek fel egy játékban sem, lehet erre jó módszer ha nem idióta az ember, és alapvetõ dolgokat megtesz a saját biztonsága érdekében. Ha az autódat, lakásodat be tudod zárni, hogy ne törjenek be, lopják el olyan könnyen, miért okoz fizikai fájdalmat valakinek tenni azért hogy valami védelmet kapjon az account.
100 éve elmehettél volna otthonról, úgy hogy nem zárod be az ajtót, nem raboltak volna ki, ma már nem teheted meg, 20 éve nem lopták ki a szemedet a neten, ma már megteszik, ilyen világban élünk. (sok a köcsög, rossz emberek vannak, a rosszakat el kell itélni megmondta már a Gino is)
Bár lehet te hisztizel amiatt is, hogy be kell zárnod az ajtót, régen nem volt ennyi betörés, és csak azért se zárod be, hogy jól betörjenek, aztán szidhasd a rendszert.
Itt te vagy az aki képtelen gondolkodni, meséld el nekem, pontosan mi is volt az amivel sírtam, világosíts fel engem, tudatlan sügért. De ha olyan tudatlan sügér vagy, hogy még azt se tudod mit jelent egy fórumon a sírás, akkor inkább maradj csendben, te kis sírós függünk a nettõl mókamiki. Te nem a nettõl függsz, hanem a játéktól, és ha lenne single player, de egy nap 5 percig nem tudnál játszani mert áramszünet van, akkor azért menne a sírás.
Vedd meg console-ra a diablo 3-at, ott nem lesz kötelezõ az online, nem lesz AH, a drop is jobb lesz, még el se fogják lopni töled, aztán nem kell többé sírdogálnod.
mindig beléptem, nem volt ellenfél, rögtön ki és egyszer csak írta hogy már harcolok 😞
Ott ültem és toltam a pár perces támadást mint az ökör aztán a végén rávágtam egy nagyot
A mai fiatalok meg eret vágnak ha nem tudnak instant belogolni. 😛
Nálatok?
A battle.netrõl letöltött és végigvitt Starter Edition után kaptam kölcsönbe egy autentikátort-t ami a tesóm accját behozta és így tudtam futtatni a játékot az õ adataival és elmentem lvl60+ig.Namármost neki vissza kellene adnom az autentikátort mivel visszatérne a wow világába.A kérdésem így az lenne,hogy ennyibõl akkor mi akadája van annak,hogy vegyek csak 1 autentikátort+ regeljek a battle.neten és játszak?Esetleg a regisztrációnál vagy utána aktiválni kell valami cd kulcsot ami bizonyítja,hogy megvettem a játékot?
A HC még akkoriban is egész jó volt, azért néztem meg most. Sajnos azóta ez is elég agyatlanná silányult.
Gondolom Softcore-t már meguntátok vagymi..
https://www.twitch.tv/sp1gu