Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Sc-ben jóformán csak akkor ha überezni hívnak.
Hozzátartozik persze, hogy több, mint 2200 órát töltöttem eddig a játékkal és a kezdeti lendület már egy hangyányit alábbhagyott. :-)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A jelentéssel tisztában voltam, csak azt nem értettem, hogy miért pont piros kõvel akarja upgread-elni a karit, ezzel az erõvel intellectel is lehetett volna (ha jól emlékszem az ad resistet).
nem érdekel a paragnon és a felszerelés!
üzenetbe írjon aki eladná.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
---
hc loot:
valakinek nem kell egy likas 0.24 iAS, 17.9-es feares, 150 str, 67 vit, (101 dex) 1033.2 dps-es EF? felraktam, de szerintem annyiert nem fog elmenni (38.9), ha valaki ad erte 30M-ot, akkor viheti azonnal 😊 privatban erd. xD
Oké, ha több az armor, többet bír, de a monknak elsõdlegesen dex-re kell gyúrnia. Neki ez dmg-t és több dodge esélyt ad.
a strenght azt jelenti, hogy erõ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De az a +240 vit gearbõl tényleg elég gyenge.
Piros kövek nem kellenek monknak, viszont alig van life-od, ezért lila köveket rakj a socketekbe, hogy 45-50k life legyen Inna setbõl elég 2db, az egyik a gatya legyen (movement miatt) a másik a fejes vagy a chest. A többit add el vagy salvage. Vállas, amulett, bracer borzasztó gyenge, craftolnod kéne jobbat. Gyûrû is kevés. Tehát úgy nagyjából teljes gearcsere 2 Inna set item kivételével.
Fõleg brawlingba idegesítõ.WD-k konstans haunt-jinx-firebats-be tolják, spirit walkkal.Ahol wd van, lépek is ki, elég unalmas úgy unbalanced.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Tudnátok nekem ajánlani valamiféle armor , és fegyver kombot monkra?
Most egy teljes set inna's van rajta a fegyverrel együtt, de nem valami jó mert még egy egyszerû mob is 1 ütéssel le fél hp-z. Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném.
Ami most van a karakteremen, az már picit más mint a viodeókon. Bár valami hagyományos runra van most skillezve, így jó eséllyel nincs semmi fura item rajta (Pl weapon Throw skilles WH öv)...
Ám dopsz egy karakterlapot?
http://www.youtube.com/watch?v=77pl2LuFWBk
Ez 211k unbuff, 466k full buffed sebesség és faceroll módszer (semmi elõl nem kell kitérni kb)
Ez meg a 253k unbuffed, csak skornos. Ez azért kicsit jobban karcol már. EZ kb a te alap sebzésed a Tyúktolvajjal:
http://www.youtube.com/watch?v=lfiUkS3pve0
A lényeg, hogy a barbi cuccaiból fejlesztem tovább a busman-t.
Mondom a WD-m valami brutál. Befutok spirittel a tömegbe, és olyan szinten gyilkol, hogy vicc. MP10, 4-es partyt múltkor egyedül vittem. Halni kb lehetetlen vele. Azt jobban is élvezem, úgyhogy nem erõltetem a barbárt. Azért köszönöm!
kari
HC mp1, pub, butcher dobta, le sem akartam mar menni agonyba, gondoltam kilepek, de nem!
agonyba valamek white mob meg megkinalt egy 9xx dps, 6x cd, likas, LS saiffal is xD