Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Systore
az a calamity, ice climber<#wow3>
Lammer
Evvel a DH-val voltam most egy sessionben mp3-on...

igen, hc... omg -,-

katt ide

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Én már leginkább csak hc-ban mászkálok, amikor van kedvem hozzá.
Sc-ben jóformán csak akkor ha überezni hívnak.
Hozzátartozik persze, hogy több, mint 2200 órát töltöttem eddig a játékkal és a kezdeti lendület már egy hangyányit alábbhagyott. :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

havernak veszem.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

LocalPatriot
Be is b@szna.
dehogy 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

*ban

https://www.twitch.tv/sp1gu

Itt már csak mindenki HC-ba nyomja? 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

Lammer
priv

Üdv mind. Partytársat keresek mp5+ farmhoz,über-hez stb stb......

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Különc
Nocsak, banoltak megint botolásért, vagy mit csináltál?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

sz4bolcs
Lammer: Hány csillió goldért árulod azt az innát?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

clio1616v
nem is keveset

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

shaba23
Köszi, hogy megmagyaráztad 😉
A jelentéssel tisztában voltam, csak azt nem értettem, hogy miért pont piros kõvel akarja upgread-elni a karit, ezzel az erõvel intellectel is lehetett volna (ha jól emlékszem az ad resistet).
WTB d3 acc. occó kell.
nem érdekel a paragnon és a felszerelés!
üzenetbe írjon aki eladná.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lammer
sold

Lammer
+1!

---
hc loot:
valakinek nem kell egy likas 0.24 iAS, 17.9-es feares, 150 str, 67 vit, (101 dex) 1033.2 dps-es EF? felraktam, de szerintem annyiert nem fog elmenni (38.9), ha valaki ad erte 30M-ot, akkor viheti azonnal 😊 privatban erd. xD

Az erõ (str) barbárnál damage-t és armort is növel, más karakternél csak armort.
Oké, ha több az armor, többet bír, de a monknak elsõdlegesen dex-re kell gyúrnia. Neki ez dmg-t és több dodge esélyt ad.

clio1616v
hát attól erõsebb

a strenght azt jelenti, hogy erõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

shaba23
Azt nem pontosan értem, hogy a piros kövektõl mit kellene bírnia😊
De az a +240 vit gearbõl tényleg elég gyenge.
Szia.

Piros kövek nem kellenek monknak, viszont alig van life-od, ezért lila köveket rakj a socketekbe, hogy 45-50k life legyen Inna setbõl elég 2db, az egyik a gatya legyen (movement miatt) a másik a fejes vagy a chest. A többit add el vagy salvage. Vállas, amulett, bracer borzasztó gyenge, craftolnod kéne jobbat. Gyûrû is kevés. Tehát úgy nagyjából teljes gearcsere 2 Inna set item kivételével.

Ja, nem biztos, hogy a firebats marad úgy.Az kissé, tényleg el van szállva 😄
Fõleg brawlingba idegesítõ.WD-k konstans haunt-jinx-firebats-be tolják, spirit walkkal.Ahol wd van, lépek is ki, elég unalmas úgy unbalanced.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Itt van , a piros köveket már azért raktam a ruhába hátha jobban bírja, de így is elég szánalmas.

Lammer
ez igy nehez lesz, dobjal inkabb egy bnetes profilt, hogy ra tudjunk neznia a karidra 😊

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valamiféle armor , és fegyver kombot monkra?
Most egy teljes set inna's van rajta a fegyverrel együtt, de nem valami jó mert még egy egyszerû mob is 1 ütéssel le fél hp-z. Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném.

Acidlich
<#falbav><#taps>

sz4bolcs
Ja, aha... 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Systore
<#pias>
Zenszkij
<#gunyos1>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Különc
<#violent>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lammer
hehe, ez most pottyant HCn, lof*sz MF-el szinten xD

LocalPatriot
Kipróbáltam én már mindent... nem az én kasztom a barbár😄
Azért thx.
clio1616v

Benne van a videók leírásában. Egyébként meg: Mikroman#2277

Ami most van a karakteremen, az már picit más mint a viodeókon. Bár valami hagyományos runra van most skillezve, így jó eséllyel nincs semmi fura item rajta (Pl weapon Throw skilles WH öv)...
LocalPatriot
Jah, közbe megtaláltam.
LocalPatriot
Jól karcol. Nekem asszem full buffban, (BR+berserker) volt 388k dps. 450+ al már biztos haladnék.

Ám dopsz egy karakterlapot?
Te dolgod. A retro barbim 211k unbuffeddel egész jól halad. Magas MP-n a VotA run annyira nem klényelmes némelyik karakterrel. Barbiból is van olyan ami minimális védelmet se viszi. Az gyorsabb, csak jobban inog az élet. No, egy kis retro:
http://www.youtube.com/watch?v=77pl2LuFWBk

Ez 211k unbuff, 466k full buffed sebesség és faceroll módszer (semmi elõl nem kell kitérni kb)

Ez meg a 253k unbuffed, csak skornos. Ez azért kicsit jobban karcol már. EZ kb a te alap sebzésed a Tyúktolvajjal:
http://www.youtube.com/watch?v=lfiUkS3pve0
LocalPatriot
Igen, azért az való igaz, hogy a WD-m táposabb. A denevérekkel kicsit olyan érzésem van, mint anno a DH-val, mikor az egyik skillje (valami gurulós volt) véletlen rosszul lett beállítva, és brutál erõs volt. Viszont ez elvileg marad így, szóval jó.
A lényeg, hogy a barbi cuccaiból fejlesztem tovább a busman-t.
Jó, de mondjuk azon van +56k unbuffed DPS. Ugyan a barbi szép buffot tud kapni skillekkel, de azért számít. Meg life majdnem a fele a barbinál. Ha nem halsz és ne kell mindenbõl kiállnod, akkor nem gáz, de az 50k dps az azért kb a csiga és a ferrari közti különbség már. Barbin ez minimum 2,2-es szorzó a buffoltnál és a jelenlegi buildedben nincs igazán jó területsebzõ skill sem. A WD ebben is nagyon jó. Fõként a szép izmos denevérekkel. A barbárnak középtávú, vagy kis hatótávolságú skilljei vannak. A hammer és a rend azért elég hatásos. Ha van elég sebzésed...
LocalPatriot
Próbáltam a HOTA buildet is rend-el, de valahogy nem haladtam azzal sem...:S hasalni nem nagyon szokott, mert van 6 LS, csak a bajom az volt, hogy lassú.
Mondom a WD-m valami brutál. Befutok spirittel a tömegbe, és olyan szinten gyilkol, hogy vicc. MP10, 4-es partyt múltkor egyedül vittem. Halni kb lehetetlen vele. Azt jobban is élvezem, úgyhogy nem erõltetem a barbárt. Azért köszönöm!
Hammerhez ennyi elég. persze minnél több, annál jobb. Vagy nem kell mp10-re menni... Nekem is volt 150k, (ennyivel übereztem is) de azt hammer-rend kombóval nyomtam. Nekem most olyan 259k DPS-em lehet barbival unbuffed (neked 183k van). A resisted nem túl izmos... A többi szerintem jó. Mondjuk ha hasalós fajta, akkor kellhet némi vita, de ennyi is elég ahhoz, hogy a keményebb támadások se egyhiteljenek...
LocalPatriot
Ja, szerintem nem láttad, hogy egy korábbi hsz-emre válaszoltam, és abban volt a karim. Mivel bonyolult volt, linkelem neked a karim, ami szerintem, nem olyan gyenge...
kari
LocalPatriot
Mégis mekkora dps kellene?
Esetleg csinálhatnál barbárt és nem valami Tasmán ördögöt vagy öreg néptáncos nénikét. Istenem. Mégis mennyi DPS-sel próbálkoztál ezzel a fura-máskéntgondolkozó kisfiúval, vagy lánykával? Tescos gearnél nem hatékony magas MP szintre. EZ ilyen. Kinézel magadnak egy olyan skillt ami a legkevesebbet sebzi, aztán lassú a menet? Ja, ez ilyen. Hota, seismic, rend jobban sebez. Akkor is be-beraknak egy vagy kettõt ezekbõl a skillekbõl a "nagyok" ha egyébként pörgettyûvel nyomulnak. Egyszerûen kell az ütõerõ MP8-10-re már. A DT "barbi" kényelmes, de vagy iszonyat sok DPS kell magas szintre, vagy rohadtul nem hatékony.
LocalPatriot
Ezúton is szeretném megköszönni a két embernek a help-et, hogy mit fejlesszek a barbin, de alighanem abba is hagyom. Maradok a WD-nél. Egyszerûen nem sebez. MP10-en nyomom a sprinet, meg a Whirlwind-et de szart se sebez. Csak pörög, pörög, pörög de a sima fehér mobok is alig halnak meg. Elite-et meg se említem... bezzeg WD-vel mp10-en úgy ölök, mint barbival mp0-án... lényeg, hogy a barbi cucca full eladó, ha valakit érdekel pm.
Lammer
most egy kicsit kimaradt a jatek, de melo utani, reggeli lefekves elotti run olyan mf-el, hogy be sem irom, mert a sarki fuszeresnek is tobb van kb (6-os paragon lezerleany):

HC mp1, pub, butcher dobta, le sem akartam mar menni agonyba, gondoltam kilepek, de nem!

agonyba valamek white mob meg megkinalt egy 9xx dps, 6x cd, likas, LS saiffal is xD

Jojobaba
botok sem lesznek már?

Systore
ez a hotfix... abandon ship
VAgyis ami esett, az többnyire "két hete még nagyon jó lett volna" kategória volt. Egyszer viszont esett egy kard, amit jó egy hónapig használtam. Meg volt egy dárda is. Az is bírta egy jó hónapot minimum. Meg az elején talált cuccban volt egy überbrutál (mai áron vendor) Loh-socketes jó sebzésû dárdám is. Ideális volt Ghom ölésre és minden (akkor) húzós ellenfélre. <#nevetes1>
Esni ugyan nem esett, de a gonosz AH miatt, ami tönkrevágja a játékot mindig tudtam szerezni a nekem nem jó itemek helyett (amik nekem estek) olyat ami a kasztomnak megfelelõ volt.