78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1168 nem tudom, hogy fog alakulni, de megjelenés napján, olyan warez írtásba kezdek, hogy öröm lesz nézni -
gyuri12 #1167 Én a mindkettőt megvenném-re szavaztam,de a letöltős dolog sokkal életszerűbb Mo-n. -
kakimakika #1166 jah mond,egy szánalomtenger..:D -
donatus13 #1165 lemaradt a mind kettőt warezolnám és az egyiket sem venném meg:( -
#1164 semmit -
#1163 ultima online mond valamit? :) -
kakimakika #1162 mi az h hol voltak azok az mmo funok??vaze wow volt az elsö olyan mmo,amire érdemes volt idöt szentelni,elötte csak próbálkozások voltak,wow szedte össze az embereket.majd ha kijön Aion,és mondok egy példát,40millióan játszák majd,azok ncsoft funok mind??nem erröl van szó,hanem Aion egy olyan game,ami ha vki nem becsukott szemmel jár,minden mmos vágyálma azért,nem pedig mert ncsoft...így volt ez wowal is.én is toltam diablo2öt nagyon sokáig,de azért nem kezdtem el wowozni mert blizzard,egyszerüen nemtetszett és akárki adja ki nemtolom vele ha nemtetszik,de te lehet olyannal is játszol ami nemtetszik de a blizz adja ki??:)) -
#1161 év végén wotlk,jövő nyáron vagy télen sc,köv év végén dio3+fél év késés:) -
#1160 videó a tegnapi bemutatóról -
#1159 újra függgeni fogok, nanemáááá :D -
#1158 :):) legyen csak 8000:):)XD -
PunkZoli #1157 6millió forint -
#1156 óccsó -
#1155 11328 ft -
#1154 jó akkor a 4 millió európai meg amcsi:P -
#1153 szerintetek menyibe fog fájni?? Én szetem meg fogom venni főleg ha jó lssz a multi és lesznek fasza cuccok:) -
#1152 ázsiában nyomták a lineage 2-t -
#1151 "szeró" -
#1150 Én megveszem a Starcraft 2-őt és a Diablo 3-at is. Eddig egy Blizzard játékban sem csalódtam mert nem kapkodják el. Dio2-vel a mai napig játszom, tesom is, SC-al meg hálózatba toljuk. -
#1149 14évesvatyláccik -
ricsa008 #1148 az nem lenne csúnya :D -
#1147 hol voltak ezek a hatalmas mmo fanok wow elött? -
#1146 ez hülyeség, ha láttad a HD gameplay múvit, akkor azt is látnod kellett volna, h ezzel a grafikával nem lesz sok gond. a poligonszámot pedig később tudják növelni, ha arról van szó. nézd meg a víz fodrozódását amikor benne lépked a barbár vagy a függöny libbenését. teljesen rendben van az egész, és nem fogják a grafikát annyira felturbózni, hogy gépgyilkos legyen, mert a Blizzard játékok sosem ilyenek. -
kakimakika #1145 olyan jó olvasgatni ezeket a tippelgetéseket amiket ide zúztok..:D honnan a fenéböl jött ez a 2010es dátum pl??Eleve nemlehet tippelni egy olyan game kijöveteléről,amit elvileg már 5 évvel ezelött megakartak csinálni,de semmi nem lett belöle,azt sem tudjuk,mivel csak a levegőbe beszélnek a fejlesztők,hogy mennyi van kész a gameből,hiszen lehet hogy már évekkel ezelött megvolt sokminden belőle,semmit sem lehet tudni,egyetlen konkrétumot sem találtam:)Meg ilyet pl honnan vesz vki(az illető tudja kire gondolok:)),hogy a wowt blizard funok tolják,nem pedig azok akik mmot szeretnek???10millio ember tolja offon,meg kb 3szor annyi tört szerókon,mindenkit ismersz megkérdeztél?:)) -
#1144 na nyomtam egyet a kicsit későbbre :)
továbbra is tartom azt,ha nem lesz min 6 hónap a kettő között akkor az konkurenciát teremtene
ezért lenne jó,ha jövő héten jönne az sc2 karácsonykor pedig a dio3 :) -
gyuri12 #1143 Rossz a szavazás, nincs ott a "letölteném mindkettőt".:) -
Ariakus #1142 Hát szerintem tuti biztos, hogy egyszerre nem jelenhet meg a kettő játék, mert akkor a Blizzard egy kicsit maga alatt vágná a fát az eladások tekintetében, szóval teljesen ostoba üzleti stratégia lenne ha egyszerre dobnák ki mindkettőt a piacra. Minimum egy, de ha szerencsénk van akkor csak fél év különbség lesz remélem a két játék kiadása között. Egyébként a Starcraft 2-nek illene kijönni még idén , mivel már elég magas készültségi állapotban van. -
#1141 "The game currently supports 8 players but they feel the game is the most fun with around 4 players" -
#1140 mondjuk azért az már most látszik, hogy két tábor van és nem egy, legalább is a szavazás jelenlegi állása szerint,... -
Zenszkij #1139 Diablo 3-ról csak annyit, hogy lehet addig pöcsölnek a kiadással, hogy még a grafikus motort is át kell majd írniuk, hogy modernebb legyen. Emlékeztek anno 640X480-ban jött ki a Dio 2 (jó a kieg feltolta 800x600-ba)...akkor az már igencsak elavult volt... -
#1138 Mindkettőt megvenném.
Bár a StarCraft annyira nem érdekel, de azért illik megvenni... -
#1137 látomlátom. -
#1136 megvan már házilag :) -
#1135 szavazó topikomba lehet írni a javaslatokat ;) -
#1134 úgyis arra fog szavazni mindenki hogy mindkettőt megvenné:D de amikor be kell nyúlni a zsebbe egy olyan játékért amivel nem is játszanál csak majd hónapok/évek múlva? -
#1133 maga úgy mint blizzard játék egyik a másikának konkureciát jelent sokak számára ezt higyjétek el -
#1132 ÁÁÁÁ nem volt netem és most olvasom, hogy lesz!!!!!!!! ááááááááááááá -
#1131 Azert szerintem nem ilyen egyszeru a helyzet ... konkurenciat teremtene egymasnak a ket jatek? ... szerintem igen, legalabbis en egyszerre nem tudok ket jatekkal jatszani. Viszont ez nem jelenti azt hogy ne vennem meg az egyiket csak azert mert epp a masik jobban erdekel o.o -
#1130 jelen ! ^^ -
#1129 hazucc! megvennéd mindkettőt...szavazást!
:D