78989
  • Davidus
    eddig annyit mondtak hogy nem kell hozzá. persze ez nem jelenti azt hogy nem is használja. mondjuk 2011re már józsinéninek is dx10es kártyája lesz
  • ProGabe #1327
    jó neked!nekem az egy nem megy

a kettőt még nem próbáltam,ha az sem fog akkor kapja be az intel az nvidia és a samsung.előző gépen lehet nem mentek a csilli-villi cuccok,de legalább lehetett diozni :)
  • Rip
    A stream-en Video Games Live, játékzenék szimfónikusokkal!
    Baromi jó!
  • Gabesz026
    Arra még kiváncsi leszek hogy DX 10-et használja-e a Dio3
  • miilann
    én is előkerestem a d2t+lodot,csinálok egy kis helyet és meccs után felpasszintom :)
    aztan majd jacchatnank vmit közösen,ha összegyűlnénk páran
  • Gabesz026
    Hi!

Nem baj ha csak jövőre vagy azután jelenik meg addig ott lessz a Sacred2 aztán ha már meguntam jöhet a Dio 3 :)
    Szerintem a Sacred2 is nagyot fog ütni.
  • plu604
    dehogynem... xp-n biztosan.
  • Tatyla
    alap hogy megveszek minden blizz játékot,én még azt se tartom elképzelhetetlennek hogy a kijönne mondjuk ilyen 2in1 előfizetéssel a lich king+d3 vagy sc2+d3 vagy lich king+sc2...
    csak jelenne meg már gyorsan valamelyik.
  • Adam5
    Srácok nézte/nézi vki a streamet? Ez a Level 70 Elite Tauren Chieftain banda nagyon kemény :D. Blizzes srácokból áll, és metált nyomnak! Warcraft, Starcraft és Diablo stílusu számokat. Tök jó lehet a munkahelyi feeling ha ilyesmiket találnak ki, irigylem őket.
  • Rip
    Most tettem fel XP-re mind a kettőt, semmi gond nincs vele.
  • szucsy89
    de
  • TDC Geronimo
    Megnéznék egy statisztikát azért, hogy a dio3 bejelentése után mennyivel nőtt a bnet forgalma
  • mama2
    Azt írják a cdgalaxis.hu-n, hogy nem megy se XP-n, se Vistán a Diablo 2 meg a kiegje. Tényleg nem?
  • szucsy89
    jah és pluszfav xd
  • szucsy89
    nagggyon nagy játék lesz, az első részt vettem meg életembe először eredetibe:D 2vel is sokat toltam ...szóval várom várom, de annyira nem kell ráizgulni, most jelentették be, pár év mulva lesz csak belőle valami:P
  • Rip
    2 hétre utazok el, én is felraktam a laptopra a Dio1-et és a Dio2-t is! :D

A battle.net accountomra már nem emlékszem, pedig volt pár 98-as kari rajta annak idején, de engedett újat csinálni szerencsére.
  • Nenrandil
    Na én se bírtam ki... Telepítek...
  • Dant0r
    Nézzük csak!
    D2-2000, exp - 2001
    War3-2002, exp - 2003
    WoW-2004(05 EU-ban, de sztem ezt ne számoljuk), exp - 2007.

Ha az évenkénti elmélet helyes, akkor 05/06-ban miért nem adtak ki játékot?:)

Szerintem 2009-ben jön az SC2 és a Diablo III is. Meg a DNF is!!4
  • TBTPumpa
    én sem azt írtam, hogy az idén lesz SC 2, hanem hogy jövőre!
  • TurboX
    nem lesz idén sc2
  • Ragnar360
    lol, rányomok battlenetre, és azt adja ki hibának, hogy nemtudja ellenőrizni a verziót...tölt egy keveset és kiírja...

ShailHulud: az nekem is feltünt, lehet van benne vmi...
    ___
    wall of text - diablosok tessék elolvasni :d

Nyomtam vagy félórát a singlet, de nincs már nekem türelemem felhúzni újra a karit :) Igazából a sztori ami kicsit ködös azt majd netről kivesézem, karit meg tőtök majd le vhonnan

Emléxem anno nagyon toltuk...full tápoltuk a karikat aranyozott cuccokba...Diablot ököllel üttük agyon meg ilyen jóságok...aztán mikor bementünk az 1ik PC klubba és mind1ik gépen a Diablo ment és igy nézegette az inventoriját azt ott voltak a charmok rávitte a kurzort és fél/egész képernyöt beterítette az item leírás...FULL TÁPOLTA a gémet ez a Set mod (elvileg igy hivták) viszont JÓVAL NEHEZEBB is lett tőle, meg olyanok voltak, h Act1 be Druida farkasai is jöttek, akkor act3ba vérgólemek meg ilyen jóságok...legdurvább az volt, hogy mikor már fulll a lootra mentünk és állandóan öltük a 3 barbárt act 5-be set modon, lecsaptuk a 3-at Nightmaren v Hellen megnyomtuk az ALT-ot és az egész képernyö tele volt az item nevekkel.
    Bexarás miylen jó volt...mondjuk a 3 barbáros fight elég durva volt igy, a többire nem emléxem...mind1, szal ezek a barbárfivérek hányták az aranyozottat, meg a fullos setitemeket kifelé...
    Nagyon nagyba toltuk...karikat floppyn vittük állandóan :DDD
    Sajna akkoriban még az internet annyira távol állt tölünk mint csecsemőnek a szalonna :)
    _______

Szóval Battle.net-en nagyvonalakban h müxenek a dolgok, azt vágom, h együtt lehet menni kalandozni, meg ilyenek...nem sokat toltam mert, mert... annyi maradt meg ami szar volt, hogy ha nekem nem volt meg az Act 2 nemtudtam átmenni, a többiek meg ott kószáltak...jó elvileg kivan írva, h milyenbe van csinálva de akkoris összevisszaság volt egy kicsit.
    A DUEL (PvP)-t nem igazán tapasztaltam, youtubeon néztem videókat de nem volt vmi nagy szám igy...össze vissza button smashing egérrel, Nekró, nyomja ezerrel a spellt akárcsak a Sorceress... portálgatnak...semmi face to face...PEDIG igencsak érdekelne hamár egy ilyen gém, akkor legyen jól megcsinált duel rész is, de mondom nem sokat láttam belöle, szal megköszönném, ha vki felvázolni mi is a fő célja a Diablo-nak Battle.net-en

Na igy röviden ennyi :)

• grizzly21
    mit akarsz fel ev mulva egy szart, vagy 2-3 ev mulva fullos diablo 3mat?
  • TBTPumpa
    érdekesnek tartanám ha már az idén megjelenne a StarCraft 2, mivel jobb esetben is csak 1 játékot szokott a Blizz évente kiadni, és ebben az évben már tuti hogy megjelenik a WOW 2. kiegje!
    2008 - WoW - Wrath of The Lich King
    2009 - StarCraft 2
    2010 - StarCraft 2 kiegészítő
    2011 - Diablo 3
    2012 - Diablo 3 kieg
    2013 - WarCraft 4, WoW 2 vagy valami új...
  • Doomista
    Megnéztem a 2 videot...hát mit mondjak...csak néztem...nem gondoltam volna,hogy ENNYIRE jó lesz ! azt a mindenit neki ! ez valami ****** jó !
  • Strabi
    Háhá, újra kellett indítani a gépet.
    Döntőig ki jön játszani?
  • Strabi
    Na utánanéztem a technical supportnál, valszeg nem törték fel mert azt írja hogy CD-key in use és az én nevemen van bejelentkezve, ez nem lehet mert iylenkor nem az account neved van ott hanem az a név amit még installálásnál adtam meg. Állítólag a Bnet nem ismeri fel hogy leléptem, ez akkor lehet ha sokáig nincs kikapcsolva a gép és már 2 napja letöltök szal lehet benne vmi :)
    Na egy gyors újraindítás aztán kívéncsi leszek...
  • Rip
    Ragnar adta el, nem ő.
  • Strabi
    Nem adtam el, annyi az egész hogy kb 11kor felléptem volna a Bnetre, de azt írta ki hogy CD key in use. Ilyet még nem írt ki korábban és azóta ezt írja ki. Ilyenkor mit lehet tenni, ha lehet ez ellen vmit? Fellépnék törölni az accomat de azt sem engedi :S
    Mekkora a valószínűsége hogy feltörték?
  • Methylisocloro
    Miről volt a szavazás? Nem tudom kitalálni!
  • bélanéni #1299
    Srácok, ha valakinek van ideje EB döntő mellett Dio2 Bnet-ezni, szóljon. Szerintem csinálok 20:30 - 21:00 körül egy GAME-t, "belaneni" néven, "cukorfalat" jelszóval. Abszolút kezdőket várok a LVL3-as Paladin-om mellé. Max 3-4 játékos.
  • ShaiHulud
    azt hittem o volt #1267 szerzoje, nem gorgettem vissza hogy chekoljam:P
  • ShaiHulud
    storno!! beneztem.:D osszekevertelek egy masik hozzaszoloval aki eladta accjat, azhittem te voltal az , bocs:)
  • precision
    hol írta, hogy eladta?
  • ShaiHulud
    hat mivel eladtad, ezert mar nem a te accountod:P eleg csunya dolgot akarsz csinalni imo.
  • Strabi
    De most ezt a Cd key in use üzenetet meddig fogja írni? Amíg az illető "játszik" az accountommal vagy ezt már tényleg cseszhetem? Hova, kinek írjak ezzel kapcsolatban? érdemes?
  • Sippie
    nekem a daemon újraírhatóknál szokott bezavarni, ha bevannak kapcsolva a secuRom, safedisc ilyesmi programok. Megér egy próbát hogy kikapcsolod őket (már persze ha bevan)
  • ShaiHulud
    hat szerintem az nem konkretan diablo votl, tok maskepp nezett ki. diablonak nincs ilyen hydraliskes szaja. nah meg ha megnezed a vallreszen is voltak valai szaj szerusegek fogakkal, ilyen sem votl diablonak:P szal en azt mondom az bizony nem a diablo ott a teaser vegefele, hanem inkabb valamelyik "testvere".
  • Gladiator
    na, nekem végre megy a dio2. viszont az sg-s játékban szinthatár lett állítva, így nem férek be. mind1. langlev a nevem, ha valaki újat akarna kezdeni, bár most megyek focizni.
  • ProGabe #1290
    xp

furcsa hogy kompatibilitás miatt nem ismeri fel a cd-t :S lehet azért mert fent van a daemon? a piros paca meg lehet hogy a monitor (konkrétabban a felbontás) miatt lehet? esetleg azért,mert dual megjelenítés van (rá van kötve a tv-re a gép)?
  • Sippie
    xp, vista?