78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
do2 #1048 hát remélemis igy lesz, mert ez szép pénzforráés a blizznek, szóval bizom benne hogy elég csak emgvenni a d3-t -
#1047 bneten való játékhoz sosem kellett fizetni,ezt mikor fogjátok végre felfogni?wow egy teljesen különálló dolog -
#1046 Hát azt mondta a csávó, hogy Tyrael-t azóta nem látta senki, hogy elpusztította a Worldstone-t és nem lehet tudni, hogy a fentiek büntették meg, esetleg a kő elpusztításakor történt vele valami, esetleg a robbanás megváltoztatta...nem lehet tudni -
do2 #1045 remélem a bnetenvaló játszásért nem kell külön fizetni mint a wowba, hanem elég csak megvenned a játékot! -
Th0m #1044 volt vmi érdekes benne? -
#1043 hát azt nem is fogják, butaság lenne, bár Tyrael-ről nagyon titokzatosan beszélt a csávó... -
#1042 nah azt persze nem akarták elárulni hogy diablo hogy jön vissza a képbe -.- -
#1041 én meg az altot nyomogattam amikor kiesett vmi cucc és nem tudtam elolvasni xD -
#1040 abba mi a nagy vaszisz h a diablo3.hu a blizzes dio3 oldalra mutat? -.- -
#1039 én meg néha kattintani, meg mozgatni akartam a képernyőt -
#1038 Már bocs de nekem ami megvolt Sacred, ott minden kasztnak(gladiátor,Sötét elf) mindegyiknek ugyanaz volt az első küldetése. El kellett valakit kisérni egy tábornokhoz be a városba. -
#1037 Nyehehe... Gameplay movie-ban el akartam rántani az egeret, mert nem láttam tőle rendesen
Kár volt ez a topik... most rakhatom fel a 2-t. Hogy fogok így lebarnulni? Szemetek! -
#1036 hát ugye sacred-ben volt az, h minden kasztnak más volt az elsö küldije, lehet itt is igy csinálták meg -
#1035 Hát ezen én is elgondolkodtam, amikor a gameplay videóban leomlott a barbi előtt a híd, namost ha jól tudom eddig max ő, a sorci meg talán az assa tudna átjutni ott, tehát vagy a többinek is adnak valami ugrás/teleport skill-t vagy más karikkal más történik ott... -
#1034 majd pls vki foglalja össze mik hangzottak el sajnos én nem tudom most nézni :) -
#1033 én is ezért furcsállom -
#1032 az érdekes lenne, különösen multiban -
#1031 jólhalottam hogy karakterspecifikus lesz a játékmenet? -
#1030 van hang!!! csak néha megáll a lejátszás, kicsit idegölő -
#1029 Megjött a hang -
#1028 Tyrael bácsit le ne szedjétek :D -
#1027 jók,...de azért még is csak a mostani -
#1026 hu akkor jó, szt hittem nálam van a gond -
#1025 Jaja, nálam is csak kép :S. Bezzeg a Tournament Stagenél van hang :S. Nem fair T_T. -
#1024 remélem ma még felfed a Blizzard pár részletet...vagy,...karaktert!! :)) -
#1023 ismét hangporbléma a streamen.... -
G_ArchAngel #1022 a fireball nem all a taplaleklancban a nyul felett, igy nem erdekli a tapsit...
van nyul, ami az Antiochiai Szent Gránátot is kibirja, igy Diablo IV-ben akar foellensegkent is talalkozhatunk majd vele...
-
#1021 Tess -
Ragnar360 #1020 meglessük! -
#1019 link?????????? -
#1018 "Diablo III Panel - World Lore and Environment Art"
Most kezdődik a main streamen, ha valakit érdekel. -
Ragnar360 #1017 Na ezek sokkal jobbak mint ami most van :) ENNYI! -
#1016 A nyulaknak alapbol van 70% fire resist-je...ennyit sem tudsz??
(meg fuvet evett es gyogyult kozben) -
#1015 Valamit elszúrtam...
-
Na ez valamivel jobb minőségű video mint a Kandurexé, iszonyatosan átjön a hangulat :)
(Tekerjetek 20.másodpercig) -
#1013 tájat szinesítő nyúl, aki tűzlabdától 10centire legelt és meg sem reccent :) -
#1012 :D -
Vucli #1011 Van vmi infó, hogy mikor jön a játék? -
#1010 Meknéztem a gémpléjt, hát OMFG.. Függés lesz itt kéremszépen :D -
bazsi123 #1009 a megnyitóról készült vid nincs meg valakinek véletlenül nagyobb felbontásban? gugli nem segített