78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1128 igen,nálam konkurenciát teremt! még élek is :) haverom is óriasi sc és dio fan. mindkettőnk birtokolja sc-t,dio1-t,dio2+kieget.ha min fél év nem telik el a kettő között (ez nonszensz,MÉG CSAK MOST JELENTETTÉK EZT BE,értsétek már meg :P) akkor biztos hogy a másodikat nem rohannék megvenni
és még rengetek vannak így,hidd el
indítsunk szavazást! :) -
#1127 Én nem aggodok a 2010-es megjelenés miatt addig böven elleszek a Sacred 2-vel ami ha minden jól megy szept végén magyarul jelenik meg. -
Ragnar360 #1126 De a blizz is saját maga alatt vágja fát azzal, hogy egyre több játékot halmaz fel...faszomé kell ezt igy :D
WoTLK, SC2, D3
Amilyen sneciek, a wow 2. kiegjét hadják 2009 január/ február környékére (2 év BC és WoTLK között ...ZOMFG) megfogják tenni, amilyen gecik...kérdés, h SC2-t mikor engedik ki (ami szerintem, már baromira készen van v legalábbis nagyon közel ahhoz)
Amíg ez a kettő bent van nehéz kalkulálni D3 megjelenésével kapcsolatban :(((( -
#1125 jó hát énis szeretném ha így lenne:D a gond az hogy WC3 meg WoW menetrend ugyanez volt
2002 nyár WC3
2003 nyár WC3 kieg
2004 ősz WoW -
#1124 ugyan már senkinél nem jelent konkurenciát,..nálad konkurenciát teremt?,...mutass egy élő embert..vazz... -
#1123 "D3 leghamarabb SC2 kieg után jöhet fél évvel."
ezzel egyetértek.mikor is jöttek a kiegek? 1 teljes évvel az alap után.ha az sc2 kijön most télen,akkor tényleg 2010-t kell belőni!
azzal is egyetértek,hogy igenis konkurenciát teremt egymásnak két Blizzard játék! -
#1122 faszt...2009 karácsonykor Diablo 3 és kész...! És még te nyomod nekem a Hardwireden, hogy negatív jelet vegyek fel logónak!
*2009 karácsony az pont 1,5 év..akár reális is lehet! -
#1121 erre visszatérünk 2010ben:D -
Ragnar360 #1120 Ez a sorrend sztem hülyeség :D
Mondom, ha az SC 2 kijön év végén akkor Dio 3 jövő év végén fog! -
#1119 szerintem ezt mondtam én is:P -
#1118 ami egy elszólás volt
WC3 1,5 év
WoW 2 év
-
Ragnar360 #1117 LOL ez a Rob Padro nagyon nagy arc gecc :D -
#1116 "a többség nem venné meg mindkettőt hanem döntene az egyik javára"
elég nagy tévedés :) majd pont azért fogom kihagyni a Diablo 3 -at, mert épp Star Craft 2 -zők...tegye a szívére a kezét bárki, és mondja, hogy így cselekedne...ez egyszerűen nevetséges! -
#1115 ...meg a szélekről is le lehet szedni a piros átmenetet -
#1114 SC2 az más. sokkal kevésbé izgalmas dolgokat tudnak mutatni.messze nincs 70-80%ban kész:P
amúgy azért várnának vele mert van egy sorrendjük ami így néz ki
WotLK
SC2
SC2 kieg
D3
D3 leghamarabb SC2 kieg után jöhet fél évvel. nem fogják egymás nyakára kiadni a játékokat. laikus rögtön mondaná hogy "de különböző stílusú játékok más piac!"
WoWot nem mmo fanok hanem Blizzard fanok játszák. WoW elött az MMO piac pár százezres volt és azoknak a játékosoknak a többsége akik most wowoznak WC3at vagy D2t toltak. magasról szartak az MMOkra.
szóval ha egy SC2 nyakára kiadnak egy D3at akkor magukat szivatják meg.
a többség nem venné meg mindkettőt hanem döntene az egyik javára -
#1113 szerintem kicsi...nem jó...szerintetek? -
#1112 ühüm, megnézzük, hogy fest a bannerként! -
#1111 Így gondoltad? A hátsó (Tyrael) animációt lekicsinyítettem, így nem lóg ki sehol sem, és a banner eredeti mérete is megmaradt.
http://docube.extra.hu/BANNER3.swf
azért pixeles, mert amikor a linkre kattintasz, a böngésződ felnagyítja fullscreenre a képet. Természetes, hogy kipixelesedik :D
-
#1110 -
#1109 bejelentese es megjelenese kozott ... nem a project kezdete es a jatek megjelenese kozott ;p -
#1108 azaz 3 év, ez ideális,..de nem 6 meg 8 évek..! -
#1107 ja még annyit,hogy sc2 videóinterjúban mondta egyik blizz-alapító,hogy az átlagos idő egy játékuk bejelentése és megjelenése között 36 (igen,harminchat) hónap! -
#1106 smafu -
#1105 nekem is ez a véleményem, ha lesz egy jó idéző skill-fája, akár meglepetés full-táp-élmény-játszani-vele karakter is lehet, plusz ugye megörökölte az átkokat a necro -tól, mindattól függetlenül, hogy nálam a karakter kedvenc sorrend a következő:
1. Sorcerer
2. Necromanta
3. Amazon
4. Barbár
5. Paladin
6. Druida
7. Assassin -
#1104 gondolom jól tudod,hogy sc2 esetében hetek,volt hogy hónapok teltek el hírek nélkül (csak a harmatgyenge q&a-k voltak).elhalt a tűz,már az legfanatikusabbak sem álmodtak sc-vel :) de ők erre tesznek.hájpolás helyett dolgoznak...
biztos hogy valami már van a többi karakterből is,ez egyértelmű.de!ha tényleg úgy lenne ahogy mondjátok,miszerint már 70-80% kész van a játékból,sőt,kész a megjelenésre (állítom még pre-alpha stádiumban van) akkor miért várnának vele?pénzről van szó,komoly üzleti vállalkozásról,ha meg tudnák jelentetni 1-2 héten,hónapon belül nem tökölnének!
dio2 körüli herce-hurcára már senki nem emlékszik?volt,hogy fél évekkel tolták el a megjelenést.sokan már kétségbe vonták hogy egyáltalán kijön-e.akkor még nem úgy volt mint most,hogy a bejelntéskor 20 perces videókat mutogatnak.pont ellenkezőleg:csak kép volt róla egy évvel a bejelentés után (leszámítva persze a rendezvényeket,ahol pár szerencsés,főleg újságíró láthatta) -
#1103 ja és rosszat linkeltem:D EZ AZ! -
#1102 nem a 2010 miatt linkeltem hanem azért mert mondja benne hogy a többi class is játszható csak nem mutatták meg -
#1101 nemtom, nekem a Witch doki bejön
Ahogy elnéztem amolyan nekromanta-sorci kombó, lesznek büntetős spellek a tarsolyában ;)
Zombifal rulz :D -
#1100 tiszta pixel a keret -
#1099 ja, ja így jó, viszont a fejléc túl kicsi, így meg otromba a flash, szélekhez kellene igazítani! -
Ragnar360 #1098 Davidus vagy más ismerte innen a Dio2 (+kieg) hez a Set mod-ot ?:) Lehet igy névről nem ugrik be, de ha azt mondom, h újraírta az egész gémet: az itemeket, a mobokat, táposabb, de jóval nehezebb is lett a játék -
#1097 átfuttotam a szöveget de nem láttam benne 2010 -re való utalást -
#1096 így?
http://docube.extra.hu/BANNER2.swf -
#1095 #1083 ebben mondják szóval tényeket álapítok meg:P -
#1094 nincs az a hájp amit két évig fent lehet tartani,...:/ -
Ragnar360 #1093 sc2 elvileg idén megjelenik nem ? anno abból még asszem ennyit se mutattak szóval reménykedhetünk, hogy jövőre kézbevehetjük -
#1092 "5 class szerintem kicsit kevés"
Diablo 3 kiegészítő lemezét is meg kell valakinek venni, majd aba pakolnak még párat. -
Ragnar360 #1091 legyen igazad :d -
#1090 a többi karakter is játszahtó. nem azért nem mutatták meg őkert mert nincsenek kész vele. lassan adagolják a mannát hogy folyamatos legyen a hájp -
Ragnar360 #1089 65-70% közé saccolnám...
Egyébként ez a witch doktor csak nekem unszimpi eddig ? ^^
Hogy öszinte legyek a grafon kell még darkosítani...saturation rlz, tegnap vki belinkelt róla képet, úgy valóban jobb...
5 class szerintem kicsit kevés
elsöre hülyén hangzik az új health rendszer, potik háttérbeszorulnak :S SZERINTEM KÁR!
inventory, egyszerüsített, letisztult, ez oké...DE MI A FASZÉRT van az, hogy a kétkezes 2 méteres balta is csak 1 négyzetbe elfér...MIÉRT KELLETT EZT A BAROMSÁGOT...TÖKÉLETES VOLT AZ EDDIG AHOGY VOLT
A bill. használatát miért akarják ennyire lecsökkenten -.- nekem bejött - nyilván a gyorsgombok/ funkciók megmaradnak...
Félreértés ne essék...csak ma már kevésbé süt szemembe a nap :D, meg mire megjelenik 20xor változik még ugyis minden...
1 éve bejelentették az SC2-t azóta mennyi kép, meg videó kijött róla