78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1208 hm...sztem jellegéből adódva nem, ...bár ki tudja, ez érdekes kérdés..hm.. -
#1207 A pályák véletlen generáltak-e lesznek? Ez az én legfőbb kérdésem! -
#1206 Kerlekszepen, mondja vissza a minimalberbol elo ember egy-ket honapig a netet/kabeltevet/cigit/"stb szabadon valaszthato extrat", es mindjart megvan a penz a d3ra. Valamit valamiert, nem sult galamb ez. Gondolom szamitogep, amin majd jatszani akar, nem egy 20e forintert kaphato leselejtezett pekettes-harmas retro masina. No offense, de mosolyogtato forumon sirni latni embereket, mert nincs penzuk egy uj jatekra, de a systemreq-t magasan verik... Tisztelet a kivetelnek. -
#1205 he? -
#1204 huszár=hörcsög?! :) -
#1203 nekem hiába játszod az ártatlan polgárt az elnyomással szemben szerepét, hál'isten ez játék még huszárokat is jobb belátásra téríti -
#1202 egyrészt a warez témát nem én hoztam fel, csak reagáltam egy-két véresszájú megnyílvánulásra egy kisarkított kérdéssel. Lehetnénk szociálisan picit érzékenyebbek is...
ha azonban az a moderátoritól eltérő vélemény tiltott, csak egyetérteni szabad, akkor nincs több mondanivalóm
további szép napot! -
#1201 főleg hogy az új pc játékok már sok esetben 10k alatt kezdődnek...persze nem az EA gamezekre gondolok itt elsősorban.ár szempontjából nagyon nagy előrelépés van mondjuk 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest -
#1200 1 évben 1 játékot mindenki megengedhet magának, és aki aztmonda hogy bocs öreg de egyszerüen nem jönnék ki a pénzből az hazudik. 1 korsó sörrel kevesebbet iszik aznap, nem ad borravalót a csinibabának a presszoba, a szomszéd abc-be nem kocsival indul el.. ezer és ezer mod van évi 12k megspórolásához. akkor lenne igaz amiröl te beszélsz ha minden piacra kerülö szart meg szeretne szerezni.. -
Zóanagyvarázsló #1199
Ha előbb látom, akkor én már nem is reagáltam volna. -
Zóanagyvarázsló #1198 A warez azért van, mer egyszerűen az átlagfizuból képtelenség 15k játékokat vásárolgatni.
PC-re nincsenek 15k-ért játékok, senkinek nem kötelező megvenni őket megjelenéskor (persze hardver gyakran már akadna hozzá...), 1-2 éves játékokat pedig bagóért lehet venni, de vannak freeware cuccok is.
De ezt kár itt folytatni, elméleteidet inkább a warez megítélésével foglakozó topikban terjeszd (persze csak ha mindenáron meg akarod osztani), mert ide nagyon nem való! -
#1197 Abszolúlt nem vagy kompetens a témában, nem szükséges 15 ezer Ft -os játékokat megvenni, több okból se, az első, hogy nem létezik PC -re ilyen árkategóriában játék, inkább 10 ezer Ft körül mozognak, de inkább lentebb, a másik, hogy használtan is lehet vásárolgatni, persze jóval olcsóbban, persze sajnos még nem alakult ki olyan jó csere-bere, adás-vétel, mint a konzolnál, de már tettünk lépéseket az ügyben és talán elindult némi pozitív változás az ügyben. Harmadrész, a warez téma ebből a topikból száműzve van, így kérlek fejezd be a fogadatlan prokátor szerepét és kerüld a témát.
-
#1196 a warez mértéke fordítottan arányos az életszínvonallal, ok okozat. A warez azért van, mer egyszerűen az átlagfizuból képtelenség 15k játékokat vásárolgatni. Nyugaton nem okoz ez problémát, lámlám meg is veszik, nálunk meg mindenki saját maga szerzi be.
#1188 olvasgattam már pár állásbörze fórumot, s a betelepülő multik elsődleges célja, h szarért-húgyért dolgoztasson. -
kakimakika #1195 felnövök???10éve magamat látom el!!:)) -
#1194 Majd felnösz és rájösz hogy a világ nem így müködik ,sajnos... -
kakimakika #1193 jaja,szép lesz nagyon,má várom:D végül is év elején kijön Aion,azzal pár évig ugyis elleszek,szal nekem még ráér a d3:)) -
#1192 warez vitat keruljuk el:) Kibaszas magyar keresettel megvenni, de ez van. -
#1191 lol éppen szavazni akartam,refresh azt eltűnt =( -
#1190 es megis milyen jo jatek vol, es nepszeru. A diablo ii bebizonyitotta hogy a hangulat >>> a jatekmenet felett all. Biztos hogy nem lesz motorvaltas, teljesen jo ez a grafika 2 ev mulva is. -
#1189 ugyan már, napi 20 forintot mindenki félre tud tenni akinek van nethozzáférése -
kakimakika #1188 figyi nemszokásom másokat lenézni,de az emberi gyengeség ha valaki napi 8 órátrobotol min bérért és ennyi..bocsi ha megbántottalakde ez a véleményem,mindíg kell keresni a mani útját ..:)) -
Zóanagyvarázsló #1187 Élni van. De ha szerinted a warez=élet képlet áll, akkor itt érdemes is lezárni a felvetést... -
#1186 de, csak annak valszeg nem az lesz a legnagyobb gondja, hogy melyik blizzard terméket vegye meg... -
#1185 kurva egyszerű a képlet, minőségi játékot adnak csak ki -
kakimakika #1184 embere válogatja..:D na jó everquest az tényleg,igaz..:)bár nekem a wow sem tetszett félreértés ne essék,én l2 fun vagyok,de az tény h wow tartalma az ott van.csak hát a külsővel nemtudtam megbarátkozni:D -
Ragnar360 #1183 D2-t battleneten vki ? -
#1182 aki minimál bérért robotol napi 8 órát annak élni sincs joga? -
#1181 A Star Wars Galaxies sokkal normálisabb volt mielött pont a WoW miatt elcseszték.
Egyszerüen a Blizzard bármit kiadhat akár még egy gagyit is sikere van itélve ez van. -
#1180 szerintem épphogy a többi volt a "normális" mmo, élvezhető és nem grind orientált -
#1179 miazhogy normális mmo? amiket felsoroltam mind mérföldkő volt és igen a wow is az -
#1178 Remélem az ilyenek csak kezdeti betegségek...barbvs orc grunt -
#1177 aki nem képes kiadni nyamvadt x ezer forintot egy ilyen játékért az meg sem érdemli hogy játszon vele... most hagyjuk szokásos alapreakciót hogy kinek mennyi pénze van -
kakimakika #1176 nem kell felsorolni minden mmot,én azt mondtam h a wow volt az első ami "normális" mmo volt,nem pedig azt h nem volt elötte!!!!nemtudtok olvasni vagy értelmezni?:)) -
#1175 remélem leül a topik 1 kicsit, mert nagyon felhevit eza sok info meg minden, de a hátsószándék ,hogy még várni kell ,nem2hónapot hanem másfél év körül.. -
#1174 az az egyik. én meg olyan Battle.net partiba kezdek, h öröm lesz nézni ahogy a warezolók szopnak. -
#1173 -
Dant0r #1172 Ne keverjük az okot az okozattal. Azért csináljuk ezt, mert itt tartunk:) -
#1171 ultima online, star wars galaxies, dark age of camelot, everquest? -
#1170 ezért tartunk itt jelenleg... -
#1169 A te korosztalyodban lehet ... de az ismeroseim kozott is rengetegen vannak akik az osszes blizzard jatekot megvettek megjelenes napjan, de legalabbis elso kiadast vettek. Eszembe sem jutna egy blizzard jatekot toltogetni.