Pannónia Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teccõs...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ChuckyHUN
Bétát a népnek!!😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Penge88
Vááá annyira jó lenne egy beta vagy egy kis videó, hogy mégis milyen... 😊)) Várom nagyon! Bekalibrálom g25 váltót tolókerekes kiosztásra, mint a Ladába (5ös helyén az 1es és így tovább) és jó lesz 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

passatgt
letelt😊

Smicy2
még egy kicsit várni kell 😛

Charade GTti

ChuckyHUN
Helyzet? o.O

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bulba
Megmutattam az új képeket egy nálam jobban hozzáértõnek és a következõ volt a véleménye:
- kezdetleges bevilágítás (az effektekkel kapcsolatban)
- nincs szûrt fény, kissé túlzott kontraszt a világos ég és a sötét föld (értsd fák, föld út)
- másik spoiler kéne a ladára, mert így "elaggot"
- reméli hogy a seb. mérõ és a mûszerfal még nem végleges
"Nem is kell nagy felbontás. Ez a bump, de inkább normal map dukál manapság, baromira feldobná."

- túl monoton a környezet sok a növény és azok is egyszínüek (csak egyfajta zöld árnyalat van). 1-2 új fa/esetleg virágfaj feldobná!
Ez nem fitymálás akar lenni , hanem építõ jellegú javaslatok, kérlek ne értsétek félre!
Összességében tetszik a játék és várom/ várja õ is!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Aztaleborúltszivarvégit!!! Akarom õõõt! 😄 Jó hang + jó fizika és kezdem is faragni a szobrotokat! 😊))

www.smart-bus.hu

Máté94
Ha kapok bele egy Chevy Aveót akkor megveszem😄
Smicy2
bubut mindenképp akarok... 😊

Charade GTti

ChuckyHUN
Jónak tûnik ,bár fizikára kíváncsi volnék, G25 h-váltóval tuti filling lenne😊))
Ladával csapatni uuu vazze😄

Smicy2
jól tudod 😊

Charade GTti

passatgt
tudtommal nem, mivel nincs jogdíjra pénz, de majd a szorgalmas modderek belerakhatják remélem<#smile>

ugye lesz hacsi + minimum 2 fajta impreza ? 😄

leho94
Nemkell azért Crysis szintû grafika mert akkor ezzel a géppel nemtudom tolni😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

ChuckyHUN
Azt a tibeti tevenyereggyártó f*szúristen ez nagyon komolyan néz ki😄😄😄
Krájzisz> KUKA GRAFIKA😄
Még wegy jó fizika és ISTENEK VAGYTOK!!!

leho94
Hát képek alapján jónak tûnik😄 Játszhatóság meg majd kiderül!

Alexease
A kepek alapjan "nice", de egy szimulatornal az masodlagos😊
De mindenfelekeppen GRAT, mert a graf engine azert toppon van (persze, ha nem diavetites😄).
leho94
Nice lesz<#eljen>

passatgt
O_O

keresem az állam

Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
Smicy2
Na akkor... 😊

ÚJ KÉPEK!

"Ha minden jól megy, a nyár folyamán lesz videó és demó is!"

Charade GTti

<#worship>

www.smart-bus.hu

én kapcsolatban vagyok a fejlesztõkkel... majd kérek valami információkat nektek... meg esetleg képet videót... demó azt nem tudom mikorra várható.

Kérhetünk egy kis nyúlfaroknyi demot? 😊 Vagy legalább pár új képet, vagy infót... vagy csak annyit, hogy folyamatban van a fejlesztés! 😊)

www.smart-bus.hu

ChuckyHUN
Trabi, lada ezeken már talán licensz sincs, ha meg van, akkor más név kell neki, vannak ilyen játékok: 2107 lada = sputnik xD

LasDen
mondjuk nem csodálkozom rajta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

milk41
most olvastam a fórumban hogy anyagi okok miatt nem lesz valós kocsi a játékban😞 kár...

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Penge88
csm és dav véleményét pártolom, egyrészt a screaer 4x4 gépigénye igenis korrekt volt (ha eltekintünk az eldõlõ emberektõl még szépnek is tekinthettünk...akkor). Illetve jó lenne valami kis béta verzió, 1 lada és egy pálya... 😊 Már én is nagyon várom, hogy milyen lesz! 😊

csm
de valami játszható verziót kidobhatnátok már,akárcsak 1 kocsi,1pálya,1percig,csakhogy mégis milyen,hogy áll most! 😊

BMW 325 iX Rallye Car :)

Off, de a Screamer4x4-nek kifejezetten szép grafikája volt a maga idején szerintem, és a gépigénye sem volt vészes.

Sajna soxor hallottam már ezt de kíváncsian várom😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Smicy2
Nyugi, ez nem ilyen lesz 😊

Charade GTti

Skynet
Eddig amivel játszottam magyar game (Street legal,screamer4x4,és még sorolhatom) haggyánlenne hogy a látványvilág kakukk,mert a játékélmény jólenne,de kb olyan gépkövetelményük volt az adott megjelenéskor hogy vicc volt...Vagy inkáb nagyon szomorú....Optimalizáltalan szarok sajna😞
LasDen
igazából magát a mondatot felfogni is nehéz volt..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Skynet
Nem érzed az iróniát..?😊
LasDen
és az mé baj??? nincs mindenkinek böhöm gépe.....

Skynet
Ez szépis meg jóis,csak a gondom az hogy a magyar játékokbanazt szeretem hogy az abszolút korrekt látványvilághoz<#idiota> maximálisan kis gépigény társul (álá invictus alkotásainak 95%-a)...<#vigyor2>
<#finom>Naggyon várom már.

Smicy2
alakul, alakul... 😊

Charade GTti

ChuckyHUN
Faaaavooriiiit!!!
Szimulátorbuzi lenni rallyt várni nagyon😄

LasDen
amúgy úgy mennyire van kész a játék (pl. %-ban) ?? 😄

Mi csináltuk, de majd abba kellesz egy sokkal szebbet csinálni, normálisan a lelátót meg méretarányosan az egész pályát környezetet.

Penge88
Nagyon jó képek. RBR-hez csináltak miskolci prológ pályát, lehet azt is fel lehetne használni a készítõ beleegyezésével.

Ha minden igaz akkor én pályamodellezõ vagyok ebben a játékban xd... még nemtudom...

Attila889
a pályákat nem lehet tudni?Benne lesz a Budapesti,Mátrai,Bükki,Mecseki,Zempléni,Veszprémi,Zalaegerszegi,Komáori vagy Esztergomi rally pálya? 😄

Máté94
Azt hittem már,hogy abba hagyták de a képek egész meggyõzõek!😄
uHs Gerzson
<#wow2><#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Smicy2
Nos... pár új kép:

Charade GTti