Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Thank God, I\'m a Lada owner!
- kezdetleges bevilágítás (az effektekkel kapcsolatban)
- nincs szûrt fény, kissé túlzott kontraszt a világos ég és a sötét föld (értsd fák, föld út)
- másik spoiler kéne a ladára, mert így "elaggot"
- reméli hogy a seb. mérõ és a mûszerfal még nem végleges
"Nem is kell nagy felbontás. Ez a bump, de inkább normal map dukál manapság, baromira feldobná."
- túl monoton a környezet sok a növény és azok is egyszínüek (csak egyfajta zöld árnyalat van). 1-2 új fa/esetleg virágfaj feldobná!
Ez nem fitymálás akar lenni , hanem építõ jellegú javaslatok, kérlek ne értsétek félre!
Összességében tetszik a játék és várom/ várja õ is!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
www.smart-bus.hu
Ladával csapatni uuu vazze😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Krájzisz> KUKA GRAFIKA😄
Még wegy jó fizika és ISTENEK VAGYTOK!!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
De mindenfelekeppen GRAT, mert a graf engine azert toppon van (persze, ha nem diavetites😄).
Charade GTti
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
BMW 325 iX Rallye Car :)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szimulátorbuzi lenni rallyt várni nagyon😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?