1591
10990605341231393056.jpg
  • brutaldt
    Közben észrevettem, hogy kijött egy javítás, bár én ezt nem engedélyeztem...
    Na mind1, akkor már menjen, de még nincs készen az ami belekerült!
    Vannak a beállításokban olyan részek amelyek még nem működnek!
    És persze ehhez kell majd egy használati útmutató is.

Hivatalos 1.1-es béta január első felében lesz.
  • solo
    Nemaz, hogy túl gyors!
    Pont jó, csak a többihez képest eleinte fura volt..Ott minden olyan lassú:S
  • Alexease
    Kiraly lett, THX!

- Kormany linearitas!
    - H-Pattern!
    - Belepiszkaltam egy kicsit (:P), atallitottam a kormanyszoget es a kormanykerekelfordulast, es most a G25-tel, 900 fokon hasznalva szinkronban forog a ket kormany es a kormanyszog is teljesen jo!:)

Ennyit szamit egy jo kormanybeallitas es FFB:) Mar az elso beta is jo volt, latni lehetett, hogy "van benne valami":) De igy hogy most mar a kormeny is OK, mar erezni is lehet rendesen!
  • Alexease
    Az http://www.advancedsimracing.com ki gondozza? Mert megnezhetetlen (legalabbis IE alatt kifagy):) FireFox-ot, Operat es egyebet most mellozzuk:)
  • Solt
    Nagyon finom... a G25 H váltójával már-már magömlés környéki állapot! :))

Aki esetleg nem lenne képben annak a váltó beállítások:

1. fokozat (5. helyén)

2. fokozat (1. helyén)

3. fokozat (2. helyén)

4. fokozat (3. helyén)

5. fokozat (4. helyén)
  • leho94
  • GPx8
  • Alexease
    Meg jo hogy most beszeltunk a frissitesekrol, arrol hogy raernek es hogy ne dolgozzanak mar igy szilveszter elott;)))

Pannonia Rally BETA 2 (frissites)!
  • cheatman
    Hát a törésmodellre visszatérve, ha tényleg olyan lesz amilyennek mondjátok akkor még encap-tesztet is lehet rajta csinálni:) Jó látni, h végre nem scriptesen törik az autó! A fizikához pedig nyugodtan merítsetek ihletet az LFS-ből. Bár szerintem így sem rossz! Szerintem az aszfalt szélességével nem nagyon van gond, aki sokat játszik majd a játékkal az úgyis megtanulja precízen irányítani az autót.
    A játék alapja már nagyjából kész. Van még mit finomítani, de hát ez így szokott lenni. Már csak pályák, autók, bajnokságok kellenek! És máris elkészült egy pompás autószimulátor! Ami lehet hogy jobb lesz mint a Richard Burns Rally és ez azért nem rossz dicséret!
    Szóval csak így tovább!! Grt!!!!
  • KAMIONOS KOGYO
    azt gondoltam,hogy már ezalatt a két nap alatt nem lesz
  • Alexease
    Mar irtak, hogy jovore.:)
  • KAMIONOS KOGYO
    egy kérdés:
    Kb mikor lesz frissités a game hez?
  • brutaldt
    Köszönjük a gratulációkat! Kritikákat is szívesen fogadjuk, abból lehet tanulni, vagy éppen okulni!

A törésmodell még nincsen kész. Az ablakok és a lámpák ki fognak törni.
    Meg az alap deformáció is bonyolódni fog még.

A hanggal nagyon sokat még nem foglalkoztunk, az még változni fog, és a vöfti kap majd igazi vfts hangot, mert ez csak egy mezei ladahang kicsit megpiszkálva.

Az út 6 méter széles, ami nem olyan keskeny. Vannak olyan szakaszok, ahol csak 4 méteres az szfalt szélessége a valóságban. :)

A látószöget később majd be lehet állítani, akinek ez a mostani túl gyorsnak hat. Mi ezt találtuk megfelelőnek.
  • solo
    MOndom, mikor először játszottam kormánnyal, és toltam neki, nagyon megilyedtem, aszitem, hogy majdnem 300 al megyek xD
  • solo
    CRC,slr,slr:r magyar játékok :)
  • BetonK
    Grat a fejlesztőknek!
    Jó a game, szép is, hangok nem tetszenek annyira, de az se gáz végülis!
    Csak így tovább, kitartást!
  • Szabi1991
    sok magyar autós játék van :DD
  • GPx8
    Szerintem is jó lesz, bár az aszfaltcsík szvsz. túl keskeny, gondolom a sebességérzet miatt.
  • cheatman
    Sziasztok!
    Nem bírom megállni, h ne írjam le a véleményem erről a játékról. Bár nekem is egy ősrégi 9600-asom van, de azért elindult, igaz nagyon kevés fps-el. Úgy gondolom az aszfalt egy kicsit túl tükrös, de ezt okozhatja az elavult vga-m. A törés egész szép! Így elsőre nagyon jó, bár ezen is kell egy picit finomítani(ablak, lámpa kitörése), ritkán látni ilyen jó töréseket. Talán annak idején a Street Legal-ban. A fizikáról nem tudok sokat mondani, hisz picit szaggat. Ennek ellenére úgy érzem az is rendben van! Egyszóval gratulálok a fejlesztőknek és bízom benne, hogy nem fogy el a kitartásuk ezt a játékot befejezni. Jó lenne már egy magyar fejlesztésű játékkal játszani!
  • maffioso
    jahlátomXD
  • leho94
    kicsit elkéstél:D
  • maffioso
    erre volt egy fájl kétszer is belinkelve a topikban, a fájl neve.zipként keresd meg
  • Kicsizoli
    Elindult... köszi

Klassz kis játék lesz...(lassan kellene cseréni a gépem 6 éves konfig)
  • Alexease
    Mondjuk ugy, hogy tipikus ATI:) Nem flame, csak tizeneves PC-s tapasztalat:)
  • brutaldt
    Nem biztos, hogy tudsz vele mit kezdeni...
    A 9600osok egy olyan széria, amely nem teljesen azonos, és vannak utasítások amit az egyik ismer a másik meg nem.
  • Kicsizoli
    Huh... ez valahogy kimaradt...köszi...
  • Alexease
    Volt valami ATI javitas-patch, keresd meg a topic-ban. Ha azzal van, akkor passz:)
  • Kicsizoli

Ez lenne a hiba
  • GPx8
    OK. Várom a következő bétát! ;)
  • Kicsizoli
    Akkor valami más gixer van
  • brutaldt
    Van akinek fut ezen a kártyán, persze effektek nélkül és kevés fpssel...

Nekem is volt ilyenem XTben úgy 3 éve...
    Nem szar kártya, csak eljárt felette az idő.
  • ALIENwoods
    nekem is az van és effetteket kikapcsolva fut vele :)
  • Kicsizoli
    Sziasztok

Lenne egy kérdésem ehhez a Gamehez szügséges egy SM 3.0 videokártya???

(egy ősi ATI 9600 van, nem fikázni írtó jó kártya , persze a maga nemében..)
  • Alexease
    Mindig ugy allj a dologhoz, hogy: amit nem talasz vagy nincs, az MEG NINCS de LESZ:))))
  • brutaldt
    Megcsináltuk már, de most nem volt idő ezt rendesen beállítani, így egyenlőre kivettük belőle.
  • GPx8
    Igen, de TV-közvetítés stílus nincs benne, pedig az az élvezetes. Lásd: RBR, pl.
  • brutaldt
    között...
  • brutaldt
    F1-F4 kötött replayben is lehet nézetet váltani.
  • GPx8
    Mármint külső kameraként...
  • GPx8
    Replayben csak hátsó kamera van, ugye?