1591
10990605341231393056.jpg
  • atiwrc
    Én modként gondoltam a wrckre ;)
  • Pluskast
    Nini egy lada VFTS:) Tisztára mintha a tischler csapat csinállta volna:)
  • Solt
    Teljes mértékben egyetértek!! A fizika a lényeg!! :)
  • Varenga
    Hajrá-hajrá!!! Csak bíztatni tudom a fejlesztőket, így tovább srácok, személyszerint nagyon örülök ennek a "project"-nek. Remélem a fizikára gyúrtok elsősorban, a graf megjelenítés eléri az lfs szintjét, akkor hibátlan programot kaphatunk. :)

Mégegyszer grat és sok sikert!

Üdv.: Varee
  • Szabi1991
    félek oan lesz mint a magyar gta..
    (Way of Crime..)
  • ngcsnet
    erős a gyanúm, hogy freeware lesz
  • akyyy
    muszáj az pontos J :D
  • MaSzKa
  • zoolee
    Háááát, WRC ket? Nem hiszem, azokra nem kevés a jogdíj.
  • zoolee
    Ja...Kb.
  • atiwrc
    Na muszály irnom...
    Először is nem pannónia rally a neve a játéknak. Még neve sincsen, egyenlöre GAMEX néven fut a project. Ezek még nem igazi texturék a kocsin sztem, árnyékok magán a texturán nem igen vannak. Sztem a szembesütö nap is meglesz oldva. A környezet tényleg nagyon fasza, a mostani legjobb kártyákra csináljak hogy a kiadáskor (1-2 év mulva) egy átlag gépen is menjen. Hozzá kell még tenni hogy ezt csak hobbiból csinálják a srácok 4-5 en lehetnek. A fizikát szerényen azt mondták az lfs és rbr között van :D. Talán még idén láthatunk videot is a gameből.
    A játékban magyar rally szakaszok lesznek. És valszeg ilyen 10-15 éve épitett autok.
    De a játék modolhato lesz, legalábbis minden segédprogit megadnak majd a készitök azt mondták. Én nem csodálkoznék azon se hogy ha wrckel is mehetnénk majd benne valamikor. Remélem a fizika megirása olyan lesz hogy jól lehetlesz szimulálni egy wrc fizikáját.
  • gviski
    pálya nem rosz, kocsikon a texturát változtatni, valamint a kijelzőt teljesen újra cserélni mert ez undoritó...
  • Solt
    hát, ha szemből napsütötte, akkor az nagy lenne... vagy inkább hangos!
  • zoolee
    Én még nagyon örülnék egy kis HDR nek....
    Mekkora lenne, mikor ugratóról (árnyékos) leérkeznél egy napsütütte hajtűhöz?
  • Emmegki
    A pálya, növényzet nagyon szép és életszerű lett, a crysis ronda ehhez képest.
  • Csabesz6
  • trogerzsiger
    Szép! hajrá! :-)
  • ngcsnet
    szerintem semmi gond nincs az autókkal, modellek felismerhetőek teljesen.
    viszont textúrák, materialok kevésbé szépek az igaz, azt írták is, hogy nem végleges, egy kis pre-árnyék alulról az autókra, meg a sarazódás megoldja ezt a csúnya hatású fényezést.
    meg mondjuk kerekek és műanyag részek lehetnének mattabbak, de az is csak részletkérdés, a fő a fizika legyen.
  • tgabika76
    Nocsaknocsak!
    Dícséretes kezdeményezés, bár van még rajta mit finomítani (ezügyben egyetértek a #7 és a #10-es hozzászólás írójával), de azért hajrá, csak így tovább!
  • PrasCo
    Jó lesz ez, hajrá!
  • Yoda001
  • Máté94
    A környezez nagyon bejön de a kocsk nem.De olvastam,hogy nem véglegesek:D
  • zoolee
    Ez tetszik..Remélem teééleg lesz belőlle valami, és nem arra fogunk várni, hogy kiadót találjanak a fejlesztők..-.-

Szép graf.Innen nézve a pályelemek is egész jók...
    Kíváncsi leszek az auto beállítási lehetőségekre...
    És a fizikára.

És persze a modolhatóságra.:)
  • ngcsnet
    nekem elnyerte a tetszésem a projekt, elég színvonalas a pálya meg a grafikai megoldások
    kíváncsi lennék, hogyan fejlesztik, meg mióta.

a fizikára is kíváncsi vagyok, mert modellek/textúrák + graf. effektek már a képek alapján is bizonyítanak.

sok sikert nekik
  • SimaSuna #7
    remélem nem ilyen nagy kijelzők lesznek..me idegesítenek C:

am..jólenne vmi magyar rallye.főleg a Bükkszentlászló-szentkereszt szakaszokkal :D
  • Smicy2
  • cucmalajmc
    én már ilyen colin mcrae dirt -verő játékra gondoltam. de azért sok sikert a készítőknek.
  • joebacsi
    kb 10 rongy egy évre egy normális tárhely+domain kombó, ennyit sztem áldozzatok rá ha komolyan gondoljátok, mert az extra.hu-s cím elég gáz :)
    meg a kijelölt menü kontrasztjára is figyeljetek
  • Smicy2
    A Képeket nem tudtam belinkelni de az oldalon megtaláltok mindent
  • Smicy2

• Smicy2
    A játék modolható lesz!

http://dimensiontech.extra.hu