1591
-
atiwrc #31 Én modként gondoltam a wrckre ;) -
Nini egy lada VFTS:) Tisztára mintha a tischler csapat csinállta volna:) -
Solt #29 Teljes mértékben egyetértek!! A fizika a lényeg!! :) -
Hajrá-hajrá!!! Csak bíztatni tudom a fejlesztőket, így tovább srácok, személyszerint nagyon örülök ennek a "project"-nek. Remélem a fizikára gyúrtok elsősorban, a graf megjelenítés eléri az lfs szintjét, akkor hibátlan programot kaphatunk. :)
Mégegyszer grat és sok sikert!
Üdv.: Varee -
Szabi1991 #27 félek oan lesz mint a magyar gta..
(Way of Crime..) -
erős a gyanúm, hogy freeware lesz -
muszáj az pontos J :D -
-
zoolee #23 Háááát, WRC ket? Nem hiszem, azokra nem kevés a jogdíj. -
zoolee #22 Ja...Kb. 
-
atiwrc #21 Na muszály irnom...
Először is nem pannónia rally a neve a játéknak. Még neve sincsen, egyenlöre GAMEX néven fut a project. Ezek még nem igazi texturék a kocsin sztem, árnyékok magán a texturán nem igen vannak. Sztem a szembesütö nap is meglesz oldva. A környezet tényleg nagyon fasza, a mostani legjobb kártyákra csináljak hogy a kiadáskor (1-2 év mulva) egy átlag gépen is menjen. Hozzá kell még tenni hogy ezt csak hobbiból csinálják a srácok 4-5 en lehetnek. A fizikát szerényen azt mondták az lfs és rbr között van :D. Talán még idén láthatunk videot is a gameből.
A játékban magyar rally szakaszok lesznek. És valszeg ilyen 10-15 éve épitett autok.
De a játék modolhato lesz, legalábbis minden segédprogit megadnak majd a készitök azt mondták. Én nem csodálkoznék azon se hogy ha wrckel is mehetnénk majd benne valamikor. Remélem a fizika megirása olyan lesz hogy jól lehetlesz szimulálni egy wrc fizikáját. -
pálya nem rosz, kocsikon a texturát változtatni, valamint a kijelzőt teljesen újra cserélni mert ez undoritó... -
Solt #19 hát, ha szemből napsütötte, akkor az nagy lenne... vagy inkább hangos!
-
zoolee #18 Én még nagyon örülnék egy kis HDR nek....
Mekkora lenne, mikor ugratóról (árnyékos) leérkeznél egy napsütütte hajtűhöz?
-
Emmegki #17 A pálya, növényzet nagyon szép és életszerű lett, a crysis ronda ehhez képest. -
-
Szép! hajrá! :-) -
szerintem semmi gond nincs az autókkal, modellek felismerhetőek teljesen.
viszont textúrák, materialok kevésbé szépek az igaz, azt írták is, hogy nem végleges, egy kis pre-árnyék alulról az autókra, meg a sarazódás megoldja ezt a csúnya hatású fényezést.
meg mondjuk kerekek és műanyag részek lehetnének mattabbak, de az is csak részletkérdés, a fő a fizika legyen. -
tgabika76 #13 Nocsaknocsak!
Dícséretes kezdeményezés, bár van még rajta mit finomítani (ezügyben egyetértek a #7 és a #10-es hozzászólás írójával), de azért hajrá, csak így tovább! -
Jó lesz ez, hajrá!
-
-
A környezez nagyon bejön de a kocsk nem.De olvastam,hogy nem véglegesek:D -
zoolee #9 Ez tetszik..Remélem teééleg lesz belőlle valami, és nem arra fogunk várni, hogy kiadót találjanak a fejlesztők..-.-
Szép graf.Innen nézve a pályelemek is egész jók...
Kíváncsi leszek az auto beállítási lehetőségekre...
És a fizikára.
És persze a modolhatóságra.:) -
nekem elnyerte a tetszésem a projekt, elég színvonalas a pálya meg a grafikai megoldások
kíváncsi lennék, hogyan fejlesztik, meg mióta.
a fizikára is kíváncsi vagyok, mert modellek/textúrák + graf. effektek már a képek alapján is bizonyítanak.
sok sikert nekik -
remélem nem ilyen nagy kijelzők lesznek..me idegesítenek C:
am..jólenne vmi magyar rallye.főleg a Bükkszentlászló-szentkereszt szakaszokkal :D -
-
cucmalajmc #5 én már ilyen colin mcrae dirt -verő játékra gondoltam. de azért sok sikert a készítőknek. -
kb 10 rongy egy évre egy normális tárhely+domain kombó, ennyit sztem áldozzatok rá ha komolyan gondoljátok, mert az extra.hu-s cím elég gáz :)
meg a kijelölt menü kontrasztjára is figyeljetek -
A Képeket nem tudtam belinkelni
de az oldalon megtaláltok mindent
-
-
A játék modolható lesz!
http://dimensiontech.extra.hu