1591
10990605341231393056.jpg
  • lac coo
    Biztos szebb lenne, de nekem valahogy ez már az a szint aminél több már nem kell ! :DDDD Az üveg kellően tükröződik (mégha kamu is ..), minden 3D, shine map csodálatos nekem ez abszolut a csúcs ...Minek ennél jobb ??? :DDDDD
  • Solt
    Én arra gondoltam, hogy nincs idő 3x ismételni egy egyenes végén, hogy mi következik... :) vagy például nem 150 bal 2, rajta bal 3, levágod, hanem 150 bal 22 tő... :))
  • Alexease
    Igen, ez az rF jobbik oldalabol valo;) De sokat dobna rajta, ha lenne itt is onarnyek es valodi tukrozodes.:P
  • Alexease
    A vegefele mar kemenyen szaggatott:)
  • lac coo
    Tényleg mod függő , mert pl a CTDP06 cockpitok elképesztőek !

Kép .....
  • Smicy2
    http://video.racing.hu/pannoniarallyvideo

:)))
  • Smicy2
    WRC-nél megint más... ott jóval tömörebben fogalmaznak, mert jóval kevesebb az idő

nem mindenki :)
    pl. nézd meg Asit
    EVO IX N4
    mégis ő irattatja fel a legtöbb infót :)
    keresek egy belsőt
    itt nézegess

és a csont fordítva az meg ált. az hogy hányasban fér el
    bár sztm többen használják az általad leírtat, de ez mind pilóta függő :)
  • Alexease
    Ossze-vissza, ki hogy szereti:)
  • Solt
    Szokás, páros kérdése... nincs kőbe vésett történet. Általában a derékszög az 5.-s, és az 1-s az enyhe... de van aki csont fordítva csinálja... aztán a WRC-nél megint más... ott jóval tömörebben fogalmaznak, mert jóval kevesebb az idő... :)
  • Alexease
    Az az overlay kijelzes raer, csak a veglegesben lehessen majd kikapcsolni;)

A grafikai reszletekrol eddig nem volt szo, gondoltam meg az engine "keszul", raer kesobb, es nem is biztos hogy lesz/lehet benne Lada;)

De ha cockpit, akkor az valoban fontos, mint megjelenites! Nem mintha a muszerfalat bamulnam, de az osszkepbe sokat szamit!

Legyen minnel realisztikusabb (texturak, arnyekok, kopasok, koszolodas), es minnel tobb apro 3D-s megoldas! Bar feleslegesnek tunik a 3D-s kapcsolo, muszerkeret stb. az autoba, de megis sokat szamit. A program osszes face szamahoz nem fog sokat hozzaadni, igy is felmillio polygon a kornyezet, es fut "rendesen":)))

Pl.
    - iRacing: minimalis shader, semmi extra csicsa, de onarnyekokban profi! Van valamennyi 3D, de megis kicsit rajzfilmes.
    - LFS: regebbi engine, de latvanyosan osszerakva, rengeteg cockpit allitassal, kisebb-nagyobb 3D-s megoldasokkal.
    - netKarPro: friss engine, de semmi felesleges csicsa. Onarnyek nincs, de a reszletes texturak es a sok 3D miatt megis eleg jo, olyan ipari, oltan "igazis":)
    - rFactor: viszonylag friss engine, amit kell tudja, de a "komolyabb" dolgok elmaradna: onarnyek, rendes tukrozodes. bar ennel erosen MOD orientalt a dolog, de altalaban elmondhato, hogy egyszerubb texturak, keves 3D, ezis olyan rajzfilmes;)

Ha vallasztani kell, hogy melyik stilus, akkor talan netKarPro:) De ra lehet nezni a CRC-re is (igaz mar nincs fent, nem emlekszem pontosan), de ott volt minden mint a karacsonyfan;)

• bardocz
    Milyen sorrednben?Mert azt sose értettem,van hogy az óra mutatúja szerint,van hogy pont fordítva.Hát mi az igazság?:)
  • milk41
    Jaaa,értem.
  • Karmen
    HALI
  • Alexease
    "25 jobb 4": 25 meter, jobbra, 4-es kanyar (a kanyarokat sorszamozzak a nehezsegtol, tipustol fuggoen). Ennyi;)
  • milk41
    A játékban a navigálás hogy lesz megoldva?Mert én ebből a "25 jobb 4"-ből nem értek semmit.
  • Alexease
    Nekem nem fontos, hogy milyen kormanyod van:) Mivel nalam G25 es jol mukodik, nalad XYZ es nem jol mukodik:) Igy a keszitok, rakereshetnek az XYZ "nevu" kormanyodra, hogy esetleg kesobb javitsak a problemat;)
  • bardocz
    Videó,látszik hol a fordulatszámmérő,hát mi kell még?:P
  • koanla
    "Persze tudom, a játékos más szemszögből látja a dolgokat, mint a fejlesztők."
    A játékos nem türelmetlen, csak gondolta, jelzi, ha már itt van ez a fórum és a fejlesztők ezt kérték. És soroljátok nyugodtan hátra; tényleg nem akkora kérdés, csak majd a véglegesből talán érdemes lesz kigyomlálni.
  • koanla
    Persze hogy nem, mivel ez a "probléma" szempontjából lényegtelen. :-P
    (egyébként "rendes" FFB-s)
  • koanla
    Ha jól értem, az ilyen apróságok mint műszerfal nem annyira zavarják a nagyérdeműt, ezért sem fikázta senki. Például az RBR-ben is ótvar volt, mégsem amiatt szeretik annyian. Bocs, hogy már megint ezt a progit hozom fel példának, de nagyjából Ti is ide pozícionáljátok a progit, ahogy elfigyeltem. És ez jó! :-)
    Szóval szerintem inkább a fizika a fontosabb, mint például a műszerfal valós kinézete. Azt viszont a második verzió helyre tette, legalábbis az én ízlésemnek jobban passzol ez az új. Bár majd biztos kiderül, hogy itt már butítottatok valamit. :-)
  • brutaldt
    Meg lesz oldva.

De ez sem az a probléma, ami nagy prioritást élvez egyenlőre...

Persze tudom, a játékos más szemszögből látja a dolgokat, mint a fejlesztők.
  • Alexease
    Hetfon tudok beszelni ismerossel, tobek kozott Ok szervezik a Magyar Historic Rally-t, igy majd lehet kooperalni ha kell valami foto vagy barmilyen muszaki adat. Elvileg/talan lehetne menni rally-ra is, teszre (autoban persze:P), de ez meg nem biztos. Ha mas nem is, lehet menni fotozni, adatokat gyujteni;) De errol majd hetfon:)
  • Alexease
    De meg mindig nem irtad le, hogy milyen kormanyod van:)))))))) Csak VIBRALOS vagy rendes FFB-s?:)
  • brutaldt
    Látom megy itt a diskurzus... :)

A kijelző ronda fekete sebességi-fokozat kijelzője, nem ilyen lesz. Köv. bétában javítjuk. (most is akartuk, csak elmaradt...)

Mivel ez egy béta, és még előfordulhatnak más megoldások is a játékba, esetleg nem csak rally lesz, így egyenlőre ezek a dolgok kijelzésre kerülnek.
    Ha az tényleg fontos, a display-t el lehet majd tüntetni egy gombbal, meg a menüben lesz rá egy beállítás.

Mivel tesztelés is folyik ezért jó, ha a játékos látja, hogy éppen mennyivel ment, ezért azt most még biztos, hogy nem fogjuk kiszedni belőle, ha később azt tennénk.
    RBR-ben is ki volt írva, szerintem itt sem probléma.
    Az alap játékfelépítést nagyon nem szeretnénk reformálni, mert azt többen nem díjazzák, mint ahányan igen.

Egyenlőre koncentráljunk fontosabb dolgokra.
    Például furcsállom, hogy a műszerfal purintánságára senki nem tért ki igazán (vagy egyáltalán), pedig azon mindenképp szeretnék változtatni, csak kellenének hozzá jó képek. Úgyhogy akinek van, az passzolhatna párat! Jó nagy képek legyenek, amin jól látszik minden, mert ilyen kis bisz-basz képeket találtam csak, amivel nem megyek semmire.
  • koanla
    Erre írtam, hogy nekem sem állandóan reszket. Csak ennél az egy proginál.
    Windóz betölt, kormány "bekapcsol", egyéb autós játék betölt, menübe belép, semmi. Amint a pályára kerülök, reszket, működik, visszajelez, stb. Ennél nem így van. A vibrások meg szerintem úgy működnek, hogy rezgetnek, amikor kell. Ezt az FFB-s is tudja, ha jól tudom, szóval nem lehet köztük különbség.
  • Alexease
    En csak a realitas miatt irtam a valtokijelzest:) Ha az igazi autoban is van kijelzo, akkor termeszetesen kell, fix megoldassal, a modellen. Ha nincs, akkor nem kell, de legyen ilyen overlay lehetoseg annak, akinek szuksege van ra (szereti latni, nem tartja fejben, szek. valtoja van, kivulrol tolja stb.).
  • Solt
    Aha... Trabant... Tessék informálódni! Először ez legyen a korlátoknak megfelelően minél tökéletesebb... majd utána jöhet a "modern" autó...
  • Solt
    Nem érezzük át a "nyűgöd", mert alexe is, és én is H váltóval toljuk! :D
  • Szabi1991
    de lesz modern autó is a játékba
  • Alexease
    Nekem normal FFB-s komanyom van (G25), ami a jatek inditasanal "bekapcsol", aztan az auto indulasaig "csendben" van, meg sem mozdul. Ezert kerdeztem, hogy FFB-s vagy vibralos kormanyod van. Azokat nem ismerem, es ha az van, akkor lehet, hogy azok alapbol rezegnek ha kell ha nem:)
  • Solt
    Csak pont abban nincs amiről most szó van! :D
  • Szabi1991
    azért a legtöbb versenyautóba szekvenciális van :D
  • koanla
    Hát én sem a sebességmérő miatt sírok itt. :-)
    Egyébként tök így van, elszámolod magad, megforogsz, stb. Olyankor kell. És akkor hasznos, ha rápillantasz és rögtön látod, mi újság. Persze akinek H-kulisszás váltója van és úgy is használja, annak biztos tök mindegy. Mindenesetre szerintem a döntő többségnek szekvenciális megoldása van.
  • bardocz
    Nem is kell más.Ha ott van,hogy hanyasban vagy,jó,lehet ritkán szükség van rá,ha elszámolod magad,de ezen kívűl más nem kell.
  • Solt
    Ez így nem egészen igaz... azokban van, amelyekben szekvenciális váltó van... ott azért össze lehet kavarodni...
  • Alexease
    De nem azert, hogy folyamatosan azon ellenorizze, hogy eppen melyikben van:)

De ha kikapcsolhato lesz az egesz overlay cucc, akkor felolem lehet akarmilyen, akarmekkora;)
  • Solt
    A km/h kijelző is felesleges! Pont pszichológiai okokból nincs a versenyautókban... érzésre kell menni, nem óra alapján! :)) Szerintem a műszerfalon a fordulatszámláló bőven elég... mint a valóságban...
  • koanla
    No, lényegtelen, hogy vibrás, vagy "rendes" FFB-s a kormány, mivel szükségtelen a rezgés. És teljesen mindegy, hogy a kormány a pályán már mit tud, mert nem ott van vele "bajom". Az RBR-ben is meg lehetett oldani, hogy csak a visszaszámlálás kezdetekor teszi rá az erőt, szerintem itt is meg lehet. Ha Téged nem zavar, akkor tök jó.
    A fokozatot szeretem látni, mivel nem szoktam számolni, hol tartok és néha hasznos tudni azért. Szerintem. Nekem.
  • Szabi1991
    mégis minden versenyautóba külön kijelzőn van hogy melyik fokozatban vagy :DD
  • Alexease
    Meg az utcai autoban, az utcan haladva sem nezegeted, hogy hjova kapcsoltal, mennyivel mesz, foleg nem a rally palyan:)

Milyen kormanyod van?! Normalis FFB-s vagy csak rezgo kormany? Ha csak rezgo, akkor az valszeg valoban gaz - de amugyis:(
    Ha nem, akkor biztos javitani fogjak.