Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ott nem találok linket! 😞
Regisztrált tagként meg az Avast féregvírust jelez... 😞
Regisztrált tagként meg az Avast féregvírust jelez... 😞
www.smart-bus.hu
bezzeg te leszedted 1 perc alatt onnan.. <#idiota>#idiota>
nyugi srácok, felkerül egy gyors szerverre is és utána tölthetõ
ahol most van az tetü 😊
ahol most van az tetü 😊
Charade GTti
Neeeeeeee... szívatsz? 😄
www.smart-bus.hu
a letöltési linket persze nem találom :/
Üdv mindenkinek!
Meglepetést most nem csak a jézuska hozott, hanem reményeink szerint mi, a Dimension Technics csapata is. Mégpedig azzal, hogy fejlesztés alatt álló játékunk bétaverzióját most publikáljuk. Sokan várták már ezt a pillanatot, és úgy döntöttünk, hogy most megtesszük a várvavárt lépést.
Sajnos a fejlesztés az utóbbi hónapokban csaknem szünetelt, egyéb okok miatt, de nem állt le!
Ennek ellenére most úgy döntöttünk, hogy eljött az ideje annak, hogy megmutassuk, mivel foglalkoztunk szabadidõnk egy jelentõs részében az elmúlt években.
A Gamex projekt, jelenleg Pannónia Rally címen futó játékának elsõ letölthetõ-, és tesztelhetõ verziója napvilágot látott!
A letöltött, tömörített file kicsomagolás után a futtatható játékot tartalmazza, nincs szükség telepítésre!
A játék mellett két szöveges file is helyet kapott a csomagban, melyeket kérjük szépen, hogy minden letöltõ olvasson el, majd töltse ki azt!
Boldog karácsonyt és Újévet, valamint élményekben gazdag versenyzést és tesztelést kívánunk!
Dimension Technics Team
Meglepetést most nem csak a jézuska hozott, hanem reményeink szerint mi, a Dimension Technics csapata is. Mégpedig azzal, hogy fejlesztés alatt álló játékunk bétaverzióját most publikáljuk. Sokan várták már ezt a pillanatot, és úgy döntöttünk, hogy most megtesszük a várvavárt lépést.
Sajnos a fejlesztés az utóbbi hónapokban csaknem szünetelt, egyéb okok miatt, de nem állt le!
Ennek ellenére most úgy döntöttünk, hogy eljött az ideje annak, hogy megmutassuk, mivel foglalkoztunk szabadidõnk egy jelentõs részében az elmúlt években.
A Gamex projekt, jelenleg Pannónia Rally címen futó játékának elsõ letölthetõ-, és tesztelhetõ verziója napvilágot látott!
A letöltött, tömörített file kicsomagolás után a futtatható játékot tartalmazza, nincs szükség telepítésre!
A játék mellett két szöveges file is helyet kapott a csomagban, melyeket kérjük szépen, hogy minden letöltõ olvasson el, majd töltse ki azt!
Boldog karácsonyt és Újévet, valamint élményekben gazdag versenyzést és tesztelést kívánunk!
Dimension Technics Team
Én is!!! A fene megesz... ha csak a fele igaz amit az oldalukon a fórum részben írnak a fizikáról, akkor nagyon jó lesz! 😄
Ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el a fórumot a honlapon...
Ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el a fórumot a honlapon...
www.smart-bus.hu
<#eplus2>#eplus2>
Gondolom, igy ertetted: "Nem, a kepekrol itelem meg😄D". Vagyis vesszovel😊
A kepek alapjan az NFS is nagyon jo😄DD Pedig mint autos jatek egy rakas szar:S
A kepek alapjan az NFS is nagyon jo😄DD Pedig mint autos jatek egy rakas szar:S
azért remélem reggel az asztalomon lesz már az ikonja 😊
kíváncsi vagyok milyen 😄
kíváncsi vagyok milyen 😄
Már tegnap mondani akartam, hogy kár volt bedobni a témát! 😄 Így sokkal nehezebb várni... :S Meglepetésnek jobb lett volna, és nem enne az ideg a várakozástól.... 😄
Egyébként pedig tényleg inkább ünnepeljetek... család, stb...
Ezt a kis idõt már kibírjuk...
Egyébként pedig tényleg inkább ünnepeljetek... család, stb...
Ezt a kis idõt már kibírjuk...
www.smart-bus.hu
Nincs hibátlan játék!Kérdés a visszaírtakból majd miket fognak/tudnak majd javítani!
Next PC upgrade: 2022
már elõre tudod hogy annyi hiba lesz ? <#gonosz1>#gonosz1><#beka2>#beka2>
Na ez jó hír hogy jön a béta.
Sokan leszedjük és írjuk majd a jelentéseket a hibák miatt.Így kell ezt!<#worship>#worship>
Sokan leszedjük és írjuk majd a jelentéseket a hibák miatt.Így kell ezt!<#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
elméletileg estefelé lesz béta..
A minimális konfiguráció, amivel érdemes kísérletezni:
CPU 2 GHz, 1 GB Ram, DX9 videokari 256MB memóriával, lehetõleg kormány.
CPU 2 GHz, 1 GB Ram, DX9 videokari 256MB memóriával, lehetõleg kormány.
Charade GTti
Várjuk, bár majd csak este ha lezajlik a karácsonyi hercehurca
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
kíváncsiak vagyunk, hogy az adott kérdésekre ki hogy reagál, illetve az adott konfigokat adják meg, ki mivel futtatta a játékot, és látott e hibákat, esetleg van e akinél nem indul stb !
Charade GTti
"lesz egy jelentõív amit mellékelünk hozzá, és kérünk majd minden letöltõt, hogy kitöltve küldje azt vissza nekünk" !
Charade GTti
Király... óra beállít! 😄
www.smart-bus.hu
ték
Igen, igen, igen... ne hagyd abba! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Na min történt velük?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Karácsonyra kapunk belõle valami playablet? 😮
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Huh, ha kijön elsõ, hogy meggyötröm a trabit: D