1591
10990605341231393056.jpg
  • Máté94
    Ezzel indul:(
  • solo
    Hali all.
    Leszedtem a beta-t, müxik is nagyon szépen :)
    Grat a készÍtőknek...

Ahogy Hezi is monnya olyan sebesség érzet van benne ami pl: egy Colinba sose volt..
    Eleinte azthittem, hogy már majdnem 300 al teperek XDDD
    De nagyon jó....Fék kicsit hamar fog, de viselhető..
    Meg nemtom, VFTS-hez nem nagyon értek, de mintha túlságosan is lomha lenne....

Nah, megyek is játszanái:)
  • hezi
    X2 4400+, ati 3850-el 1280x1024-ben minden effektet bekapcsolva 30 fps körül mozgott, de nem érződött semmiféle akadozás.
    A kormány furcsán viselkedett. DFP 360 fokra állítva, a játékban nem akart megállni középállásban, mindig valamelyik oldalra húzott, sőt, még a maximumon is túl akart tekerni.
    A sebességérzet nagyon ott van, 120-nál már halálfélelmem volt
  • Aryan88
    Nekem tetszik a játék és E8400-al + 4850-es atival jól megy 1680x105ben minden effekttel. Remélem a kormány mozgása javítva lesz, mert az egy kicsit gyorsan pörög, ja meg legyen aktív mutatókkal ellátott műszerfal. Fizika nem rossz szerintem, mnndjuk még csak billerrel próbáltam, grafika is jó szerintem habár ennél a játéknál szerintem nem az lesz a lényeg. Csak így tovább.....
  • lac coo
    Az az ...! Nekem is van listám, tervem , de olyan sok, hogy inkább neki se állok semminek ! :DDDD
  • Alexease
    Ja, most nekem is 2 het pihi van;) Csak van egy listam is, hogy mit kellene elintezni, hova kellene elmenni stb.:)
  • Alexease
    Az a baj, hogy otletem sincs;) Nemzetkozi szinten teljesen nulla. Magyar szinten is maceras, eleg csak az Invictus-ra vagy a Clever's-re gondolni.

Ismerem a "Magyar Historic Rally" szervezoket, de gozom sincs mit lehetne kozoskodni, hogy ertelmes mennyisegu manna folyon be:)
  • lac coo
    Ráér, van időm, vakáció van ! :DDD
  • Alexease
    Ma mar nem, de holnap csinalok valamit (ha mas nem csinal addig:P).
  • ALIENwoods
    Én abszolút kiállok a project mellet, amennyiben megfelelő mennyiségű moddingoláshoz szükséges eszközöket bocsájtotok a rendelkezésemre :D

Eszembe jutott hogy elsőre a Russim vagy mi a fene nevű autós játékra hasonlít ez a P-Rally. Mindekettőnek hasonló fizikája van, csak a Russim 30 FPS-l fut, igaz tudom más megjelenítő motor lehet :)
  • brutaldt
    Jól látod a dolgokat! Kb ez a helyzet...
    Nyílván egy ilyen karier mód pl. nem az első megvalósítandó tervek egyike, hanem a sokadik.
  • lac coo
    Tolj valami videot, mert nekem sehogy nem akar elindulni, a már sokszor említett ATI hiba miatt ! ;)
  • milk41
    Google Ad-ot beltenni a játékba:D

"Menj 20db google ad-os linkre és eléred a haldó szintet:D"

Belegondolni is rossz:D
  • maffioso
    müködik, köszi szépen
  • Alexease
    Eddig szep es jo, otletek vannak es lesznek is dogivel, de eloszor talan meg kellene alapozni a dolgokat;)

Mi lenne a cel? Mert ha csak a jelenlegi tartalmat nezzuk (esetleg hozza meg 1 auto, plusz 1-2 palya), funkciok beepitese, jatekmenetfejlesztes, fizika hangolas, hangok, periferiak stb., mar azis tobb ezer munkaora;) Lehet, hogy nagyon raertek es csak hobby, de erosen ketlem;)))

Vagyis a jelenlegi felhasznaloknak, otleteloknek eloszor inkabb a program felhasznalasat, celjat kellene kitatalni, azon otletelni, hogy valami bevetelforras is legyen;) Mert senkisem gondolhatja komolyan, hogy hobby-szinten, munka/tanulas mellett, napi 1-2 oraban jatekot lehet fejleszteni:)
  • Smicy2
    próbáld ki ezzel
  • maffioso
    engem kidob a következő üzivel:
    could not compile "Cshaders/background/particle_bb.glsl"
    meg még alá sokat
    mi a gond?:(
  • csm
    el vagy tévedve. nem NFS gagyira gondoltam,hanem karrier módra amit brutaldt leírt,amatőr rallytól a csúcsig. szimulátornak ott az RBR,abba csak wrc-k vannak. azt a játékot úgyse lehetne leverni. tehát amit az RBR nem érint,azt kéne megcélozni. karrierépítés,és nem tele fullos autókkal a játék :)
  • Solt
    Csak nézd meg az RBR sikerét... klasszikus lett belőle...
  • Solt
    Szerintem verd ki a fejedből! :D Bohóckodós, később konzolon is megjelenő játékot akartok, vagy űrt betölteni? ;)
  • brutaldt
    Motoszkál a fejemben régóta egy ilyen Karier mód, amiben hasonlóan a leírtakhoz indul egy emberke pályafutása. Amatőr rallykon vesz részt, majd szerez magának szponzorokat. Remélhetőle ezt Onlineban sikerül megcsinálni, és akár valódi szponzorok is lehetnek a dologban.

Szóval sok jó ötlet van ami, ha meg van rendesen csinálva tuti siker lehetne, de ez még eléggé odébb van.
  • Solt
    Neee! :D

Én azt mondom, hogy a tervezett Trabi ( by Kővári ) és a VFTS egyelőre bőven elég! Inkább ezeket kéne a maximumra járatni... plusz valódi pálya szakaszokat, és valami dinamikus, "okos" navigátort tenni alá...

Ez a vásárolgatás, meg tuning... hát... Egyetlen igazán jó rally szimulátor nincs a piacon, nagyon üres terep, a szimulátor rajongók tábora pedig egyre nagyobb... Nézd meg az iRacing sikerét, pedig az nem olcsó!
  • lac coo
    Eredeti ötlet !!!
  • csm
    jó játék,ígéretesnek tűnik! miféle autókat tesztek bele még? szerintem ha tehetitek,ne imprezákat,meg WRC-ket tegyetek majdan bele,hanem egyszerűbb kocsikat,talán úgy életszerűbb. mittudomén lehetne az elején pénzért venni kocsit,fejlesztgetni stb,alkatrészeket adni-venni,motort tuningolni. úgy tuti siker lenne...
  • Solt
    Elvileg privát üzenetben itt sg-n! :)
  • brutaldt
    Sorry, de hova is írtad meg az msn címedet?
  • Solt
    1680x1050-s felbontásban... igazából én sem értem, hogy miért ilyen drasztikus az esés... lehet, hogy nálam van valami gáz. Egyébként azóta kipróbáltam 64 bites Vistán... ott sokkal jobban megy...

Megírtam az msn címem...
  • lac coo
    3-400 polys fák ?
  • brutaldt
    A Tibber progmatból államvizsgázik januárban, de programozik vagy 8-10 éve.
    Én mint grafikus hobbiból tolom. 2D 12 éve, 3D 7 éve. Dolgoztam légáramlástani modelleken, NURBS geometriákon, és azok hálózásán. (CFD, Meshing) Amolyan CAD-es felületen.

Amit a játékfejlesztésről tudunk, azt autodidakta módon sajátítottuk el.
  • ALIENwoods
    MIlyen szakmabeli múltatok van? úgy értem suli vagy munkahely? :)
  • brutaldt
    A menü most csak azért van, hogy legyen. :) Szóval ennek semmi köze ahhoz, amilyen majd lesz egyszer.

Ovális pályának meg a rallyhoz nincs feltétlen köze, legalábbis így elsőre nem ez volt a szándék... De ilyen prológszerű pályát lehet majd később.

Hát én emlékszem még a CRC2005re, de azért ott nem volt ennyi fa, meg azok nem voltak darabonként 300-400 polygonosak... ;) Plusz ott még sík fafal volt. Ez már egy más technológia.

Skybox? Az lejárt lemez... Az égbolt és a nap dinamikus, ahogyan a 3D-s felhők is azok. Nincs az égbolton textúra, csak amiből a felhő részecskéi állnak az használ.
    Palást textúra is lejárt. Azért nem látsz semmit a távolban, mert a pálya elhelyezkedése és a sűrű erdő miatt nem láthatsz semmilyen messzi dombot, vagy egyebet.

Persze FOVot lehet majd betesszük, hogy lehessen állítgatni, ez megoldható.
  • brutaldt
    Okés, de azért leírtam, mert biztos van aki nem így gondolja.
  • ALIENwoods
    Most végig nyomtam az egész pályát szúrós szemmel és abszolút pozitívan értékelem ezt a verziót. Észrevettema csendben mozgó fákat. Láttam a kocsi finom törését (pontosabban deformálódását :) ) a fotómű szépem mozog, a MotorMAX-ra/CRC-re emlékeztet.

Lehet hülyén fog hangzani de én szeretném leliszenszelni a motort/enginet :D. Elsősorban azért hogy modder szemszögből megnézzem a lehetőségeit :D másodszor meg sajt :D
  • ALIENwoods
    Saját konfigom amivel futtattama progit:

2,4GHz Intel Celeron
    512 RAM @ 226 MHz
    ATi Radeon 9600 256mb ram

7-8 FPS :D de játszhatóan ment, csak MAX CRASH volt :D

Ebben a játékban remek lehetőségek vannak, ám egy komolyabb menüre is szükség lesz a továbbiakban.A pálya előszőr lehetne valami ovális is :D ami kicsi de belátható és jól mutat. kb Annyi fa van mint a CRC2005 adta pályákon, ám hiányolom a skyboxot és a palást textúrát, zenét, menüből az egérke használatát. A kocsit tekintve abszolút optimista vagyok, viszont az össz. látványt még gatyába kell rázni :).

Kamera témához elég lenne a FOV-t állíthatóra venni azt jóvan :) (aka LFS).

• neoG
    jaaaaj!nehogy félre érts!én teljesen tisztában vagyok fele,hogy elég ratyi már ez a kari (sőt:konfig) és örvendek vala, hogy vannak akik kiadnak olyan játékot, ami még élvezhetően fut!
    A hozzászólásommal csak azt akartam jelezni, hogy kis konfiggal is be lehet próbálni, mert nem hálátlan a progi!
    Úgyhogy piros pont Nektek
  • brutaldt
    Sajnos a 6600GT a minimálkonfig amit megadtunk, ha a readme-t elolvastad...
    Mennek gyengébb kártyákon is, de igazán még ha effekt nincs is rajta 1280 a minimum, amin már normálisan látszanak a dolgok, meg nincs feltétlen szükség élsimításra.

Egy 8800GT már kapható 20ezerért, és azon lehet ebben a felbontásban fullon játszani. Mivel ez egy béta, és nem mostanában lesz belőle teljes játék, mindenkinek számolnia kell azzal, hogy nem lehet a végtelenségig lefelé is megfelelni.
    Még fél év, és alsó kategóriába kerül a 8800as széria is...
  • brutaldt
    De ne csak azt írtd le, hogy nem nyerő, hanem azt is, hogy milyennek kellene lennie! :)

én sajna nem ültem még VFTS-ben, de a belsőnézetben a kamera pontosan ott van, ahol a driver feje lenne... A látószöget lehet még variálni, de az torzulást eredményezhet. LFSben is lehet állítani ezt az értéket, de minél jobban kinyújtod annál furább a centertől szélebbre eső dolgok torzultsága.

Sajnos a monitornak ez a hátránya, nem tud helyettesíteni egy szemet. Tegyél be egy kamerát a driver ülésére fejmagasságban, és ahhoz hasonlítsd azt amit egy játékban be lehet állítani.
    A WIDE moncsik kicsit többet mutatnak a szélességük miatt.
    2 monitorral, vagy 3-mal, már megoldható amit szeretnél...

Az alvázzal és a felfüggesztéssel mi a gond?
    Még nincsenek az autó működésére hatással az ütközések.
  • neoG
    akkor nincs esély, hogy betegyek HDR-t ezen a konfigon:(
    Ja, el is felejtettem, hogy árnyékok bekapcsolása esetén textúra hibák jelentkeznek (gépháztető fehér,műszerek szürkék)
    De a lényeg, hogy még így is szép és élvezetes!A "kerék"-nézet bár használhatatlan, de odab*sz:)))
    És hatalmas piros pont a remekül üzemelő Alt+TAB-ért!
    Nemtom, ez Nekem valahogy nagyon fontos:)
  • SimaSuna #273
    + még a kamera beállítások sem nyerők...

aki ült VFTS-ben az tudja mitt lát...
    nem CSAK a kormányt és a műszerfalat...

törés:
    a kasztni faintosan törik...de az alváz, felfüggesztés?...

de majd csak alakul :)

• SimaSuna #272
    hhehehehhehe

ezen jót röhögtem...

3400+
    6600GT Extrem
    2Gb Ram
    1x 8cm UV CPU cooler
    1x8cm Zalman cooler + UV reagens lap
    + Cooler Master erősítő és dB mérő...

ezek nem fogják a gépet..csak a tápot..és azt sem nagyon...

400Wból a gépem FULLOS terhelés alatt is csak 180W-ot eszik..

1280x1024 80fps...

persze a játékhoz nagyon sokminden hiányzik...
    tudom h fejlesztik még...csak amolyan +infó

bamba részeges bekiabáls rosszhelyreállós nézők...
    rádióspontok, táblák, gumik...

persze ha GET REAL feelinges rallyt akarnak kiadni....