1591
10990605341231393056.jpg
  • Alexease
    Ez az overlay. Felesleges, mert ott van az"igazi" muszerfalon minden. Bar a kivulrol tolja, annak lehet hogykell... De akkor legyen kikapcsolhato!:)

• koanla
    "Az a sebessegfokozat kijelzes az overlay sebesseg/fordulattal egyutt, szerintem felesleges:)"
    Hát ezt nem igazán értem.

"Az olyan arkados:D Meg ki az, aki nezegeti hogy melyik sebessegfokozatban van az auto?!:) Ha meg kell neznie, akkor mar regen rossz:D"
    Aham

"Miert gond, ha bekapcsolodik az FFB az inditaskor?!:)"
    Felesleges, zavar. De ezt a kérdést egyszerűen meg is lehet fordítani: Miért ugrál a kormány az orrom előtt, amikor nincs rá szükség, mert még nem hogy a pályán, de még a játékban sem vagyok.
  • solo
    Buék mindenkinek:)
  • Alexease
    Majd raterunk arra is, de eloszor a program nevet kellene veglegesiteni (a tervezett projectnek megfeleloen):)
  • Alexease
    Az a sebessegfokozat kijelzes az overlay sebesseg/fordulattal egyutt, szerintem felesleges:) Az olyan arkados:D Meg ki az, aki nezegeti hogy melyik sebessegfokozatban van az auto?!:) Ha meg kell neznie, akkor mar regen rossz:D

Miert gond, ha bekapcsolodik az FFB az inditaskor?!:)
  • koanla
    Kipróbáltam az új verziót is. Nekem jobban bejön, mint az első; sok mindent javít, amit abban nem találtam szerencsésnek. Az újhoz még három (két és fél) dolgot tudnék javasolni:
    A sebességfokozat kijelzője nem szerencsés színű; alig különbözik a műszerfaltól. Jobban elkülönülne mondjuk konzervatív fehér színben és egy pillantással látható volna, hogy mi a stájsz.
    A másik a FFB; talán elég lenne, ha csak a pályán kapcsolódna be, mert a menüben; de pláne a játék indításakor fölösleges.
    A fél megjegyzés pedig már tényleg csak kötözködés: ha már van vízhőfok, akkor az ne hidegen feküdjön; legyen az a motor üzemmeleg, ha már kínozzuk. :-) Esetleg egy későbbi fejlesztési stádiumban a hűtő sérülésekor feljebb is kúszhat persze majd, ha túlmelegszik a víz. Már ha tervezitek és nem oltári nagy meló beletenni.
    Egyébként király a cucc, grat hozzá és kitartás!
  • Toya
    Alexease tuti összetudna dobni valami pazart, ami minden igényedet kielégíti :)
    Persze csak akkor ha már kiheverte a szilveszter fáradalmait.
  • Smicy2
    BUBUék :)
  • lac coo
    BUÉK !
  • leho94
    buék:|
  • Alexease
    BUEK!!
  • Alexease
    Nem hiszem, hogy elkerulte a figyelmuket, tudnak rola;) Mivel tobb fajta kormany letezik (220-900 fok), eleg nehez beallitani egy mindenre jo kormenyszoget;) Ezert irtam, hogy egyelore ott a lehetoseg a config file-ban.
  • brutaldt
    A színek nem, de a lada és a duplabetűs (nn-ll) átvezetés meg a felirat tetszik, ötletes!
    A P-t és az R-t is ki kellene emelni, mert a játék röviden PR (azaz píár ;)),vagy P-Rally, mivel minden játékot szokás rövidítve is mondani, különösen, ha ilyen hosszú neve van.
  • Szabi1991
    Boldog új évet, és sikerekben gazdag játékfejlesztést kívánok :))
  • brutaldt
    B.Ú.É.K!
  • krisztianp16
    Mindenkinek,boldog új évet kivánok!!!:) (2hsz):D
  • KAMIONOS KOGYO
    BÚÉK!!!!!
    2009 ELSŐ HSZ-E
    :DDDDDDDDDD
    :))))))))))
  • brutaldt
    Tudjuk hogy nem reális, megjegyzendő, nem saját beállítás...

A korábbi és a jelenlegi beállítás köztes állapota várható nagyjából.
    A két végletet megtapasztalhattátok.
  • Máté94
    Borítónak jó lenne!És bannernek is:D
  • GPx8
    Tudom, hogy nincs kész, de hátha elkerülte a figyelmüket, hogy úgy fordul mint a targonca... :)
  • Alexease
    Nincs kesz a kormanyzasi resz, irtak hogy ez a beta sem "vegleges", koran jelent meg.

A #476-ban leirtam, hogy hol tudod a sajat kormanyhoz beallitani a kerek- es a kormany elfordulasi szogeket. Amig menubol nem lehet allitani, addig hasznald ezt;)
  • GPx8
    Építő jelleggel: a Lada (más nincs is, ha-ha!) fordulóköre túl kicsi. Ennyit nem fordul ki a kerék, szvsz.
  • mrsix
    Köszi Alexease, bejött tipp! A Springs/Damper volt a probléma, nálam is nullán voltak! :-)
  • pajti
    jó lenne egy üres parkolós "pálya" ahol van hely forgolódni, ilyen teszt jellegű :D
    Kormányt már belőttem az rendben van, a fékerő az kevés de lehet ez ilyen a valóságban is.
    Meg szerintem túl sok a motorerő.
    Amúgy le a kalappal srácok, nagyon jó lesz.
  • BetonK
    Letöltöttem és ki is próbáltam most ezt a javított verziót, de nem jó.
    Nem realisztikus az autó ereje, kettesben csak pörög a kereke, és sokkal jobban csúzsik is!
  • Szabi1991
  • passatgt
  • Alexease
    Mukodik az FFB a G25-on, feljebb kell huzni a driverben a Springs/Damper csuszkakat, a jatek azokat hasznalja:) En is benaztam, azok nalam is nullan voltak;)
    Ha nalad nem nulla, akkor passz:)
  • bardocz
    220 vagy 240 fokban fordítható.Valószínű meglesz még akkor:)
  • mrsix
    brutaldt, köszi! Várok türelemmel!
  • brutaldt
    A FF programozása is olyan, hogy több kormánnyal kell tesztelni.
    Idővel működni fog minden kormányon, ha lesz rá időnk, és lehetőség több népszerűbb kormányon tesztelni.
  • brutaldt
    Ha minden igaz, a weboldalunk vírusmentesítve!
    Teszteljétek igaz e...
  • brutaldt
    Hali!

Bodoo a weboldal átköltöztetésről említett valamit.

Minden segítség jól jön, előre is köszi, ha tudsz segíteni!
  • GPx8
    Az új verzióban az FF-b elég érdekes. Rángat össze vissza ill. úgy működik mintegy rezgős (nem FF) kormány... (Momo racing).
    Lehet ezen vmit állítani?
  • Toya
    Ebben akarok majd nektek segíteni többek között, de erről valamelyik kollégáddal már beszélgettem.
    De erről majd jövőre beszélünk.
  • mrsix
    Ja, természetesen a legutolsó kiadott verziót használom!
  • mrsix
    Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni, hogy miért nincs nálam FFB a játékban?
    G25-ös kormánnyal nyomom és minden más autós gémben működik rendesen (LFS, rFactor, RBR, GTR család). A kormányhoz 5.02-es illesztőprogi van fent, a játékon nem piszkáltam el semmit, indítottam már újra a gépet, de semmi erő-visszacsatolás. Remélem az erő velem lesz! :-)) Előre is köszi a segítséget!
  • brutaldt
    Hát jó, majd egyszer lehet ilyen apróságokkal s foglalkozunk, de ez most nem prioritás.
    Egyébként csak a komolytalanabb kormányoknál van ez így, többnyire FF nélküli olcsó vackokon...
  • brutaldt
    Működnie kell annak! A nem hivatalos új verzióval próbáld. Az sztem elég korrekt és deadzone-t is lehet állítani vele.
  • brutaldt
    Szia, a Momo kormánya milyen szögben forgatható?

Nekem csak egy lerúgott egyszer felújított wingman formula FF van...

Egyenlőre nincs rá mani-m, ha a januári hónap végéig meglesz és még nem adtad el, akkor érdekelne.