1591
-
#551 Ez az overlay. Felesleges, mert ott van az"igazi" muszerfalon minden. Bar a kivulrol tolja, annak lehet hogykell... De akkor legyen kikapcsolhato!:)
-
koanla #550 "Az a sebessegfokozat kijelzes az overlay sebesseg/fordulattal egyutt, szerintem felesleges:)"
Hát ezt nem igazán értem.
"Az olyan arkados:D Meg ki az, aki nezegeti hogy melyik sebessegfokozatban van az auto?!:) Ha meg kell neznie, akkor mar regen rossz:D"
Aham
"Miert gond, ha bekapcsolodik az FFB az inditaskor?!:)"
Felesleges, zavar. De ezt a kérdést egyszerűen meg is lehet fordítani: Miért ugrál a kormány az orrom előtt, amikor nincs rá szükség, mert még nem hogy a pályán, de még a játékban sem vagyok. -
#549 Buék mindenkinek:) -
#548 Majd raterunk arra is, de eloszor a program nevet kellene veglegesiteni (a tervezett projectnek megfeleloen):) -
#547 Az a sebessegfokozat kijelzes az overlay sebesseg/fordulattal egyutt, szerintem felesleges:) Az olyan arkados:D Meg ki az, aki nezegeti hogy melyik sebessegfokozatban van az auto?!:) Ha meg kell neznie, akkor mar regen rossz:D
Miert gond, ha bekapcsolodik az FFB az inditaskor?!:) -
koanla #546 Kipróbáltam az új verziót is. Nekem jobban bejön, mint az első; sok mindent javít, amit abban nem találtam szerencsésnek. Az újhoz még három (két és fél) dolgot tudnék javasolni:
A sebességfokozat kijelzője nem szerencsés színű; alig különbözik a műszerfaltól. Jobban elkülönülne mondjuk konzervatív fehér színben és egy pillantással látható volna, hogy mi a stájsz.
A másik a FFB; talán elég lenne, ha csak a pályán kapcsolódna be, mert a menüben; de pláne a játék indításakor fölösleges.
A fél megjegyzés pedig már tényleg csak kötözködés: ha már van vízhőfok, akkor az ne hidegen feküdjön; legyen az a motor üzemmeleg, ha már kínozzuk. :-) Esetleg egy későbbi fejlesztési stádiumban a hűtő sérülésekor feljebb is kúszhat persze majd, ha túlmelegszik a víz. Már ha tervezitek és nem oltári nagy meló beletenni.
Egyébként király a cucc, grat hozzá és kitartás! -
Toya #545 Alexease tuti összetudna dobni valami pazart, ami minden igényedet kielégíti :)
Persze csak akkor ha már kiheverte a szilveszter fáradalmait. -
#544 BUBUék :) -
#543 BUÉK ! -
#542 buék:| -
#541 BUEK!! -
#540 Nem hiszem, hogy elkerulte a figyelmuket, tudnak rola;) Mivel tobb fajta kormany letezik (220-900 fok), eleg nehez beallitani egy mindenre jo kormenyszoget;) Ezert irtam, hogy egyelore ott a lehetoseg a config file-ban. -
brutaldt #539 A színek nem, de a lada és a duplabetűs (nn-ll) átvezetés meg a felirat tetszik, ötletes!
A P-t és az R-t is ki kellene emelni, mert a játék röviden PR (azaz píár ;)),vagy P-Rally, mivel minden játékot szokás rövidítve is mondani, különösen, ha ilyen hosszú neve van.
-
Szabi1991 #538 Boldog új évet, és sikerekben gazdag játékfejlesztést kívánok :)) -
brutaldt #537 B.Ú.É.K! -
#536 Mindenkinek,boldog új évet kivánok!!!:) (2hsz):D -
#535 BÚÉK!!!!!
2009 ELSŐ HSZ-E
:DDDDDDDDDD
:)))))))))) -
brutaldt #534 Tudjuk hogy nem reális, megjegyzendő, nem saját beállítás...
A korábbi és a jelenlegi beállítás köztes állapota várható nagyjából.
A két végletet megtapasztalhattátok. -
#533 Borítónak jó lenne!És bannernek is:D -
GPx8 #532 Tudom, hogy nincs kész, de hátha elkerülte a figyelmüket, hogy úgy fordul mint a targonca... :) -
#531 Nincs kesz a kormanyzasi resz, irtak hogy ez a beta sem "vegleges", koran jelent meg.
A #476-ban leirtam, hogy hol tudod a sajat kormanyhoz beallitani a kerek- es a kormany elfordulasi szogeket. Amig menubol nem lehet allitani, addig hasznald ezt;) -
GPx8 #530 Építő jelleggel: a Lada (más nincs is, ha-ha!) fordulóköre túl kicsi. Ennyit nem fordul ki a kerék, szvsz. -
#529 Köszi Alexease, bejött tipp! A Springs/Damper volt a probléma, nálam is nullán voltak! :-) -
#528 jó lenne egy üres parkolós "pálya" ahol van hely forgolódni, ilyen teszt jellegű :D
Kormányt már belőttem az rendben van, a fékerő az kevés de lehet ez ilyen a valóságban is.
Meg szerintem túl sok a motorerő.
Amúgy le a kalappal srácok, nagyon jó lesz.
-
BetonK #527 Letöltöttem és ki is próbáltam most ezt a javított verziót, de nem jó.
Nem realisztikus az autó ereje, kettesben csak pörög a kereke, és sokkal jobban csúzsik is! -
Szabi1991 #526 -
#525 -
#524 Mukodik az FFB a G25-on, feljebb kell huzni a driverben a Springs/Damper csuszkakat, a jatek azokat hasznalja:) En is benaztam, azok nalam is nullan voltak;)
Ha nalad nem nulla, akkor passz:) -
#523 220 vagy 240 fokban fordítható.Valószínű meglesz még akkor:) -
#522 brutaldt, köszi! Várok türelemmel! -
brutaldt #521 A FF programozása is olyan, hogy több kormánnyal kell tesztelni.
Idővel működni fog minden kormányon, ha lesz rá időnk, és lehetőség több népszerűbb kormányon tesztelni. -
brutaldt #520 Ha minden igaz, a weboldalunk vírusmentesítve!
Teszteljétek igaz e... -
brutaldt #519 Hali!
Bodoo a weboldal átköltöztetésről említett valamit.
Minden segítség jól jön, előre is köszi, ha tudsz segíteni! -
GPx8 #518 Az új verzióban az FF-b elég érdekes. Rángat össze vissza ill. úgy működik mintegy rezgős (nem FF) kormány... (Momo racing).
Lehet ezen vmit állítani? -
Toya #517 Ebben akarok majd nektek segíteni többek között, de erről valamelyik kollégáddal már beszélgettem.
De erről majd jövőre beszélünk. -
#516 Ja, természetesen a legutolsó kiadott verziót használom! -
#515 Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni, hogy miért nincs nálam FFB a játékban?
G25-ös kormánnyal nyomom és minden más autós gémben működik rendesen (LFS, rFactor, RBR, GTR család). A kormányhoz 5.02-es illesztőprogi van fent, a játékon nem piszkáltam el semmit, indítottam már újra a gépet, de semmi erő-visszacsatolás. Remélem az erő velem lesz! :-)) Előre is köszi a segítséget! -
brutaldt #514 Hát jó, majd egyszer lehet ilyen apróságokkal s foglalkozunk, de ez most nem prioritás.
Egyébként csak a komolytalanabb kormányoknál van ez így, többnyire FF nélküli olcsó vackokon... -
brutaldt #513 Működnie kell annak! A nem hivatalos új verzióval próbáld. Az sztem elég korrekt és deadzone-t is lehet állítani vele. -
brutaldt #512 Szia, a Momo kormánya milyen szögben forgatható?
Nekem csak egy lerúgott egyszer felújított wingman formula FF van...
Egyenlőre nincs rá mani-m, ha a januári hónap végéig meglesz és még nem adtad el, akkor érdekelne.