1591
-
ratb #511 Egy tengelyen volt :) azért nem volt féklámpa...
Tegnap raktam újra a wint és a g25 driverban benn maradt a pipa...
-
atiwrc #510 Toya!
Egérhez ott a ppjoy, tökéletesen tudtam másod percek alatt kalibrálni és élvezetes vele menni, ellentétben a kormánnyal amit valami miatt nem akart normálisan érzékelni(logitech wingman) -
brutaldt #509 Ez nem feltétlenül igaz. -
#508 ahan kössz -
#507 Alaplapi a videókártyád, de ettől még működnie kéne, mert a technológia megvan benne.
Ram-ot vegyél mindenképpen, legalább még 512 mb-ot. -
#506 -
Solt #505 De nem a Mont! :D -
#504 hát leszeded a gépházat és látszik minden amugy ha kíváncsi vagy a gépedre leszeded Everest-et aztán kész :D -
#503 a videókártyát hol tudom megnézni milyen? -
#502 ráfér egy újítás:D -
#501 [ha érdekel valakit egy momo,írjon,pont ilyen árban van:D] -
#500 jaaa most nézem
alaplap:GIGABYTE K8N51GMF-9393(GEFORCE 6100,S939)
proci:AMD 3000+ S939
memória:GOODRAM 512MB DDR 400 MHZ
a videókártyát passzolom :) -
Solt #499 Na jóóó... de azok már nem mai darabok... manapság 10ezer egy használt Momo... :))
Egyébként szerintem nem lehet egyszerű ilyet megírni... :S -
#498 4GB DDR3 ram , és egy 1gb-os vidikari és akkor biztos megy :) -
Toya #497 Szerintem a régi gameportosoknál volt ilyen. Mintha a Microsoft Sidewinder is ilyen lett volna. -
Solt #496 Igen, de fura, hogy ezt egy informatikus kérdezi... :)) -
#495 akkor az 512 helyett 2 giga és egy jó videókártya? -
Solt #494 Milyen kormány szoftverje nem tudja külön választani a két tengelyt? Ez nekem új... :) -
Toya #493 Persze ezek a jelen fázisban nem létfontosságú kérdések, de azért megéri gondolkodni a dolgon. -
Toya #492 Pedig ez nem egy lesöpörhető probléma, mivel elég sok kormány dolgozik ezen elv alapján. Megoldható, hiszen a legújabb játékokban is megoldják ezt a gondot (még az iRacingben sem gond, pedig az azért már tényleg szimulátor).
Szerintem érdemes vele foglalkozni, de igazából Ti tudjátok.
Ez olyan mint az egeres irányítás, sokak szerint felesleges mi melóban mégis csak úgy LFS-ezünk, hiszen ott nincs kormány :D -
#491 Nem egy jatekra optimalizalt gep, az teny:) Az a fel giga RAM meg a rendszernek sem eleg igazabol;) A proci eleg, de a videokartya karcsunak tunik (nem csak azert mert lassu, hanem technikailag is gyanus, nagyon az alja):/
Ha a videokartya technikailag tudja, akkor valamelyik driver, DirectX, beallitas. Probalj mindent frissiteni, allitgatni. -
Solt #490 Csak nem valami múzeumban dolgozol? Ez valami kiállítási darab? :D
Szerintem ezzel ne erőltesd... (próbáld meg a GTA IV-t) :D:D:D -
brutaldt #489 talán az lehet az oka, hogy kombinált fék és gázpedálod van, ami kioltja egymást... Tehát egy tengelyként van a fék és gáz érzékelve. HW problémája.
Erre nincs és nem is lesz megoldás.
Ha lehet állítsd át a vezérlőpult/játékvezérlőkben. -
Szabi1991 #488 640x480 minden kikapcsolva úgy 20fps-t ki kéne hozzon :D -
#487 512 Mb ram,Geforce 6100 gt(256 mb),XP SP3,proci: 3000 GHz (AMD) -
#486 Akkor ird le a kornyezetet, az talan segit: hardware, rendszer, driverek. -
#485 az új verziót futattam,a régebbi verziónál is ugyanez volt,és még soha nem indult el,nem piszkáltam a programot,nem inditottam újra a gépet,és leállitottam minden háttérbe futó gyökérséget!!!... -
#484 Köszi -
#483 Szerinted abbol a fostalicska Magyar Windows hibauzenetbol van ember aki kitalalja, hogy mi tortent e Te gepeden?!:)
Az uj verziot futtatad? A regebbi verzio ment? Ez elindult mar legalabb egyszer, vagy soha? Piszkaltad a programot? Ujrainditottad a geped? Leallitottal minden hatterben futo gyokerseget? Es meg sorolhatnam... -
#482 "Tul melegedett a gep es lefagyott.":))) -
#481 mert hideg van -
#480 de miért? -
#479 Mert lefagyott;) -
ratb #478 Jó lesz a játék! Gratula!
Egy hiba amit észrevettem:ha a gázt és a féket egyszerre nyomom nem világít a féklámpa.Nem mintha zavarna ugyanis belüről tolom:)
Amikor lesz pálya melletti kameranézet akkor lesz nálam aktuális a replayben...
üdv
ratb
-
#477 na ez miért van?:
-
#476 ..\Cars\Vaz.car
steering
{
steer_ratio = 8.0 //kormanyzasiszog allitas
..
..
steering_wheel
{
steer_ratio = 450 //kormanykerek elfordulas, fokban, felfordulat
-
#475 Gamex Pannónia Rally -
#474 Amúgy most mi a játék pontos címe?
Gamex vagy Pannónia Rally vagy mi:) -
#473 THX -
#472 Én is csak gratulálni tudok!!
Alexease: Ha van időd meg kedved légyszi írd le ezt "belepiszkálást" hogy mit-hogyan. :D