AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Ezek közül a swordsman mindenképpen cserélendő, szinte bárki jobb lehet nála. Az archer nem rossz, de a(z evil) beholderek sokkal jobbak. Szerintem nem érdemes az alap emberi egységekre építeni hosszabb távon a sereget, vannak jobb alternatívák. Persze az inkvizítor szinte nélkülözhetetlen, a főmágus elég jó (bár én gondolkodom azon, hogy lecserljem őket a sámánokra), és egy mozgékonyságuk miatt egyelőre a lovasságágal is meg vagyok elégedve, bár csak idő kérdése, hogy mikor cserélem le őket.

HaaS:

Jogos, a diplomácia itt tényleg nem egy igazán "ultimate" képesség, de ha az ember minimális sereget akar szerezni "lötyögve", arra megteszi. Érdekes dolog tökéletes taktikát kidolgozni, de mivel valamilyen szinten RPG is a KB, részint tudatosan is fektetek hangsúlyt az előre megválasztott technikára, bár tervbven van, hogy eljussak az áldozgatásig, amikor a démoni egységek hatására felpuhul a karakterem álláspontja :) (A majdani paladin karakterem viszont végig diplomáciára fog építeni, neki ilyen csúnya dolog nem fér bele.)

Egyelőre erre nem igazán van lehetőségem, mert a Magic Spring még gyenge (nem ad több manát, mint amennyibe kerül), és Lina képessége is megrekedt alacsonyabb szinten, mindig a csészealjat kínálja fel fejlesztésre, pedig azt használom a legritkábban (nem szeretem, mert mindig a "befírezetteket" támadja, és esze ágában sincs gyógyítani a rászorulókat).

De ha jól értem, az áldozgastós taktika lényege, hogy az megnövelni szándékozott sereget eleve kis létszámmal vetjük be, nehogy túlcsorduljon? Mert akkor abban is van macera, hisz' figyelni kell a létszámra.