King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valley of a Thousand Riversben is lehet majd a Magical Gladeben – Black Unicornst venni a Quest után. Q=Black Unicorn

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Nagy meló lesz, de lassan haladok a Haas Labyrinth-el is.

Kész van a Gremlin Map!
Lehet nézelõdni pontosan ITT!!!!!!!!!!

Pontos megjelenés: december 05
Cdgalaxis csökkentette az árat, most már kedvetményesen csak 4490 Ft
ahol a négyes van, ott tudsz venni elég sok emerald dragont sztem😊
ha van nála gyorsabb egységed akkor szinte mind1... de elég magas defense van alapból, a spec támadására nem támadnak vissza, a másikkal meg manát tudsz szerezni szóval nem rossz ha van😊 elég belõle pár db-ot reserve-be rakni vagy az egyik fõvárosba garrisonba😄
Az oldal alján levõ keresõt használd! " keresés a témában " Akkor nem az egész fórumban keres, csak abban ahol vagy.
A keresõ tényleg nem túl jó, pedig régen mintha jó lett volna (1 éve???), fórumon belül is tudtam keresni, most meg csak az összes fórumban lehet (vagy én vagyok béna?)
Van az a rész Upper Hadarban, ahol a zöld delfin alakú tengeralattjáró van a tóban (az obeliszkes piramis mögött). Ott a forrás. Azt a részt csak a föld alól Lower HAdarból, vagy gondolom tengeralattjáróval lehet megközelíteni.
próbáltam visszakeresni fórumban de a keresõ vicces, szóval inkább kérdezek. tudom hogy volt már a probléma,de nem kell leharapni a fejem
törpe földön van valahol a befagyott forrás ami megkér minket hogy vigyünk neki tündéktõl forrásvizet. megvan a víz, de most meg nem találom a forrást, hol van?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Sajnos nincs még resurrection spell-em, éppen ezért van a parám, hogy inkább sok (könnyebben beszerezhetõ) egységet veszek, és azokat pótlom, nem pedig kevés erõset, akiket ha elbukok, akkor lefõtt a kávé és mehetek vissza vásárolni, vagy esetleg már nem is kapok, mert alapból nem volt sok. Zöld sárkány is elég kevés van (legalábbis én még csak két helyen tudok venni), kb 9+10db-ról van szó nem túl sok, mondjuk a 10000 leadershipem mellé nem iy olyan kevés. Csak ne kellen annyira vigyázni rájuk.
A másik, hogy ezeket az egységeket én csak "utóharcra" tartom, ami azt jelenti, hogy kb 4 varázslat (elsõ 2 körben 2-2 varázslat), és közben távolsági harc más egységekkel, majd utána jöhetnek pl a unicornok közelharcra. Jellemzõen már nem nagyon sérülnek. Íg is érdemes bevásárolni zöld sárkányból?
Meg a zöld sárkányt az inquisitorok feltudják támasztani.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

te lehet h ott black unicornt tudtál venni de más nem valószínû mivel azt hogy hol milyen szörnyet tudsz majd venni azt még a legelején dönti el véletlenszerûen.
élõhalottak ellen amúgy unicornisok +30% dmg-et kapnak (démonok ellen is), szóval érdemes velük menni az élõhalottak ellen ha alapból nem megy😊 de még jobb ha priest/inquisitorokat viszel mivel azok meg duplát sebeznek rajtuk😊
minden +1 morál arra jó h +10% damage és +10% defense és +25% esély a kritikus sebzésre annak az egységnek... +2 a duplája, -1 meg természetesen az ellentettje

Leland: zöld sárkány azért jó mert nem tûz sebzése van hanem fizikai, így jó a démonok ellen, ill. az egyik spec. támadásával tud manát tölteni. persze így nem tud 2 egymás mögött/mellett levõ ellent sebezni de vmit vmiért ugye😊 ja és persze tudsz rá varázsolni (meg az ellen is... 😄 )
Sheltem
Egyébként ha már ideröffentem 2 hozzászólást, megkérdezném, hogy van aki Knighttal úgy végignyomta minimum hardon a játékot, hogy nem fejlesztette , csak az elsõ Knight ágat? Tehát mindenféle spell nélkül? Ha igen kérek tanácsokat, mert végig akarom játszani mage után knightként is spellek nélkül(mazochista lennék vagy mi<#vigyor5>)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Egyébként a morál k*rva sokat számít a játékban ahogy észrevettem...A positive/good morálos egységeim sorra kritikáloztak ellentétben a neutrál vagy neadjisten Bad egységekkel.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Élõhalottföldön(Land of the Dead) van egy épület ahol Black Unikornt tudsz venni(többezer darab van), ajánlom neked, hogy azt használd White unicorn mellett/helyett, nem is azért mert picit jobbak a tulajdonságai(talán?) hanem mert mivel nem konkrétan elf lény, békében van az összes faj lényével(értsd: nem csökken a morálja ha törp egység van a csapatban mint mondjuk a White unicornnál). Én jobban kedveltem, ez csak egy tipp volt persze.

Land Of Dead nem nehéz ha Great Forestet is le tudod nyomni, ott is taktikázással(ha van türelmed) meg tudod oldani simán veszteség nélkül is(a démonos rész és az utolsó labirintus a keményebb,de a nagyon profik azt is megcsinálták minimális veszteséggel, én nem <#vigyor3>)

Elég,de mintha azt olvastam volna valahol korábban, hogy ad 10-et is, és én azt hittem a 8-ra, hogy vmit kihagytam.
Azért kösz.
Viszont az élõholtakhoz még nem mentem át, az sokkal keményebb, mint az elfek? Én most az elfeknél is folymatosan match, strong vagy slightly stronger ellenfelekbe ütközöm. Viszonlyag kicsi vagy 0 veszteséggel le tudom nyomni õket, de azért kell taktikáznom.
Zöld sárkány? Valaki tud róla jót mondani? Én még nem vállaltam be, mert jobban szeretem a sok kisebb lényt, most helyette white unicorn-t használok, de lehet, hogy csere lesz.
Én 15 db-ot találtam és "csak" 8-at kaptam. Elég az.

Viszont kéne egy taktika amivel könnyen tudok élõhalott földön (Death Valley, Gray Wasteland) haladni. Ugyanis folyamatosan pofán b@szn@k😊
Az élõhalottak fõvárát pl. nem bírom lenyomni..........(Karadors Castle)

global: muse elf lvl 160+

csak Valley of thousand riversben vannak elvileg, és 15 talán bár én nem számoltam 😄 és ha jól emléxem akkor nekem 10 rúnát adott amikor visszavittem úgy h mindet megetettem vele😊

a vaskapuhoz a kulcs fõküldi lesz igen, majd a démonoktól tudod a kulcsot megszerezni 😊
Elf földön a fõvárosban van egy nagy vaskapu (törpe készítménynek tûnik), azt hogyan, mikor tudom kinyitni? Gondolom vmi fûküldetés része lesz, és még nem tartok ott?
Sziasztok!

Ahol gyûjtögetni kell a fekete kis micsodákat (eviln???)az elfek szigetén, ott pontosan hány darab lesz? Mert én már megetettem 14 darabot a kis lénnyel (azt írja a státuszára, hogy "Pigged out"), és elvittem a varázslóhoz, aki "csak" 8db magic rúnát adott. Valahogy lesz ebbõl több is (asszem 10-re emlékszem maxra)? A Quest azt írja, hogy Eliniára estek ezek a lények, tehát nem csak Valley of thousand riversben lehet, hanem máshol is? (Great Forest, Magic Valley)?
Lammer
Ló-áll... nekem elso dolgom offra tenni az AI-t!
(egyaltalan mire jo az a fosch? 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex
Megoldva (kikapcsoltam a catalyst AI-t)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
hali, szerettem volna játszani a játékkal, de sajnos nagyon szaggatott érthetetlen módon. C2D-8400; 3870X2; 4GB RAM, ATI 8.10 driver, enyhe grafikai anomáliákat is tapasztaltam, fõképp akkor amikor a felbontást akartam választani. Mi lehet a gond? A rendszer teljesen friss!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
<#eljen>

BÉKE!
:-)

Sheltem
Nem tudom miért érint ennyire érzékenyen, ha máshogy gondolja valaki mint te 😊 Ennyire a fórum az életed, vagy nem értem? Varázstárgyakat nem említettem egy szóval sem, nem tudom honnan veszed, de az összes spellel találkoztam legalább 2szer...(kereskedõknél is lehet ám lapozgatni közöttük).
Nyugodj szépen le, semmi rosszat nem írtam, csak a véleményemet.

Én kérek elnézést!
Tuti hogy nem volt sem Gejzír, sem Armageddon varázslatom, és biztos lehetsz benne hogy nem vagyok vak. Te szerencsés voltál. Ha azt mondom véletlen szerûen akkor vagy van, vagy nincs. % arányban megvan írva a kód ami generálja a varázslatokat, tekercseket, varázstárgyakat. Azt ne mond hogy az összes varázstárgyad meg volt :-)!
Na ennyi, ez az én véleményem kedves Shelten.
Jó játékot mindenkinek.

én pl. sacrifice varázslatot nem találtam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sheltem
Kizárt, hogy ne találkozzon gejzír varázslattal, majd fog. Én minden spellt legalább 2szer láttam a játékban(még az armageddont és a fire raint is)

A varázslatokat véletlen szerûen dobja a gép. Lehet hogy nem fogsz találkozni vele. Nekem sem volt meg. Talán most másodjára. Sok szerencsét.

A fõküldetések végig kész, összes térkép bejelölve Questek infóival,cheat, modok, tippek, bossok leírása, obeliskek helye. Hamarosan Gremlin Castle térkép, és labyrinth térképek.Ha elakadtál nézzél fel.IDE!:-)

Elõ is lehet rendelni, KATT! Igaz, egy ezressel drágább lett itt, mint az 576 katalógusban volt. <#rolleyes>

"Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy tegnap délután elkészült a magyar feliratos King's Bounty master változata. Ez azt jelenti, hogy a kitûzött határidõt tartva elõreláthatólag december elejére a boltokba kerül a játék." - Seven M honlapján olvashat! <#smile> Végre! <#taps>

van (fõ)küldi igen, ott szerzed meg az egyik várban a labirintushoz szükséges kulcsot 😊
Mazochista vagyok, ezért én palával nyomom...<#buck>
Azt szeretném kérdezni, hogy a démonokhoz van valami küldi is, vagy õk csak tápolásra alkalmasak?Tegnap ui. vissza kellett mennem Undergroun Sea-hez Giant-ot venni és gondoltam, megnézem, mi van a híd túloldalán?Hát..., nekem meglehetõsen durvák még az ottani ellenfelek, amit viszont venni lehet arrafelé, az csábítóbb, mint egy Tesco-akció!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

konkrét hely nincs sztem mivel minden varázslat, szörny, egység véletlenszerûen dõl el az elején h merre lesz, lesz-e stb...
jó a sebzése jah😊 de helyesbítek: nem mindenkin sebez, hanem csak 8 ellenfelet (max szinten) 😊 van amikor több csapatból áll az ellenfél 😉

charadras: lehet az is befolyásolja a pontszámítást h hány nap (óra) alatt játszottad ki 😊
Sziasztok.

a gejzir varázslatot meg lehet valahol szerezni????

mert nem semmi a sebzése, és mindenkit sebez
Hi All!

Sajnos befejeztem a cuccot (3. lettem a ranglistán), pedig igyekeztem minél tovább elhúzni, minden küldit megcsinálni, minden ellenséget levadászni - de hát mostanra tényleg vége lett.

Az uccsó csata Haas-sal tényleg lehetett volna kicsit keményebb, sok ennél húzósabb csata volt korábban; de ettõl függetlenül ez volt az évtized játéka, az tuti!

Ide a kiegészítõt, de azonnal! 😊 <#taps>
utólag csak a q (quest) gomb megnyomása után írja le tömören a lényeget. annyi elég is szokott lenni 😊
ha van konkrét küldetés ami nem sikerül vagy nem tudod mit kell akkor írd le (ne csak a nevét azért😄) és segítünk
Helló
lamer kérés:-)))))
Questekröl hol tudok infót szerezni?( a gyerek ordit mert nem tudok pár dolgot megcsinálni)

1. azt csak eladni lehet tudtommal 😊
2. úgy ahogy gandrus mondta: griff király melletti szigeten van, aztán upper hadarba kell vinni amit kiásol ahogy átérsz oda balra a kocsmába😊
Dejó 😊 Akkor valszeg ezért nem találtan Freedom Islands-on, és hiába jártam be minden kis szikkadt földdarabot <#wilting>

Köszi az infót, lecsekkolom akkor ott 😊
gandrus
Ha jól emlékszem, akkor a Titánok könnye Darionban, Arlaniában van, a Griff király melletti szigeten, ott kell ásni, de csak azután, hogy megkaptad ezt a küldetést, elõtte hiába is keresnéd.

Sziasztok!

Már csak a végsõ csata van hátra Haas-sal, és várhatóan az se lesz nagy feladat (lvl. 29 mage, 43 int., 117 shaman, 13 archdemon, 13 green dragon, 10 red dragon, 8 black dragon) - viszont van még 2 dolog, aminek a végére szeretnék járni:

1.) Van nálam egy óriási gyémánt (Clear Eye, 87 karát, Endoria legnagyobb gyémántja) - ezzel vajon mit kéne tennem? Csak arra jó, h eladjam (50k), vagy lehet használni másra is?

2.) Van egy térképem, amit a Monte Rodrigez nevû arctól kaptam a kalózoknál, az jelzi a "Titánok könnye" nevû mincs rejtekét (Titan's Tear) - na ezt valahogy képtelen vagyok megtalálni...

Ha esetleg lenne valami tippetek a fenti 2 témában, azt megköszönném!
az biztos h sokat lehet tanulni belõlük: szókincsem legalább 70%-át játékokból tudom😄
Játszatok angolul, nagyon jó dumák vannak benne, és szerintem egyszerû angolt használtak a készítõk. (még így is akad benne hiba).
Ha meg nem beszéltek jól angolul, akkor ezek a játékok azok, ahol kíválóan meg lehet tanulni, ahogy én is tettem anno.
Még emlékszem mikor Országh László féle angol-magyar középszótárral az ölemben nyomtam a Fallout-ot, vagy a Monkey Island sorozatot 😊 Rengeteget lehet belõlük tanulni.
576-ban azt monfták December 7-ig megjelenik.
csak xp gyûjtésre jó ill arra ha szerzel vmi olyan tárgyat ami x csata után ad vmit... 😊
ollie
azért a december sincs messze

Köszönöm az információt.