King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Deserted Castle-ban nem néztem meg minden képet, csak a lényegest, de gondolom mindegyik mögött egy-egy csata rejtõzik, szóval ha másra nem xp gyûjtésre jó? Ez így van, vagy vmi lényegeset is lehet taláni?
A békalánynál van most egy artifact-em +4 int, õ maga ad +3-at, és még egy db +1-es öv asszem. Így az már +8.
Nálam pedig van a bot +5, és egy gyûrû +2 = +7, összesen +15 int. Így asszem level 18-on van 31 int-em, ami üt, ha varázslásra kerül a sor 😊
2. Melyik staffra gondolsz? Mert ha druida staffod van, annak -1 folyamatosan csökken minden egyes csatával a morálja, ha az ellenfélnél van animal akkor pedig -3-mal csökken a morál, ha az arcmage staffra gondolsz, ott pedig -2-vel megy le a morál ha az ellenfeled csapatában archmage van.
1. Tegnap bementem a Gremlin kastélyba, viszont azon kívül, hogy sokat csatáztam egész erõs ellenfelekkel, szinte semmit nem találtam. Pár ezer arany + Leadership zászlók + néhány might rúna csata közben, de ennyi. Valamilyen értékes tárgy van odabenn, amit én nem találtam meg? Még a törpe király említette, hogy értékes cuccok vannak az ilyen gremlin kastélyokban. Valakinek tapasztalat?
2. A mage staff-om tegnap lement terrible morálba, vagyis meg kellett újra az õrzõivel küzdenem (elég kemény volt), ez milyen gyakran fordul elõ? Most újra excellent a morál. Illetve mitõl függ? Korábban olvasttam, hogy ha Human cuccal embereket pusztítasz, akkor annak csökken a morálja. Mage Staff-nál ez mi lehet? Varázslót ne öljek a segítségével, vagy mi?
Kéne egy pici help: leirtottam végre Haas labirintusát, visszamentem a legelejére a sárkányhoz, aki adta azt a küldit, hogy nyírjam ki Haas 7 reinkarnációját. Nagyon örült, adott sárkányköpenyt meg xp-t, és _elvileg_ megmutatta (meg valami varázsigérõl is szó volt), hogy hogyan tudok rögtön eljutni Murokra anélkül, hogy újra végig kelljen kommandózni az egész labirintuson.
Na, ehhez képest akármerre indulok, csak úgy tûnik, hogy végig kell másznom az egészen... tudja valaki erre a megoldást?
Elõre is THX!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
1.Boss-nál nekem elõfordult, hogy nem tudtam pl fireballt küldeni rá, mert a gép "nem látta" azt a cellát, amit meg szerettem volna célozni. Ott meg ugye nem mindegy, hogy centerben sebez, vagy csak körülötte. Így a teknõst is és pókot is csak úgy tudtam lenyomni, hogy Greasy mist (ekkor ugye sebezhetõbb lesz a tûzre) + Flame arrow (?, asszem ez a neve). És így már sebzett, mint az állat. Vagyis olyan varázslatnál, ahol 7 cellát érint a sebzés, nem tudtam a centert ráírányítani a Bossra. Kraken-nél sem mûködött asszem. Nektek volt ilyen, ha igen ez miért van?
Viszont sajna, sem fire rain, sem sacrifice, sem resurrection nincsen még nálam, és nem is találkoztam vele 😞 Már alig várom, hogy valahogyan beszerezzem õket, mart igen hasznosak lennének.
2. Black dragon ellen mi a fene a jó megoldás? Varázslat nemigen hat rá, vagy csak bizonyos spellek. Eléggé bajban voltam mikor a Gremlin kastélyban rámrepült 5db és nem sebezte semmi, csak a fizikai ütés, én meg sorban kaptam tõle a tüzet... Végül kinyírtam, de eléggé megtizedelt, és nem szoktam hozzá ekkora veszteséghez Mage-el.
A modot itt találod de regelned kell az oldalra, hogy leszedd!
De a csík mellett van egy szám jobbra, az mi? Biztos, hogy nem az egységek száma, nem is a HP száma, csak nem tudom, hogy mi.
Ez csak magas HP-jú egységeknél érdekes, nyilván egy 20-30 HP-s csapatnál tökmindegy, de egy 800-as fekete sárkánynál (amit pótolni se olyan egyszerû) már hasznos lehet...
Az én legnagyobb gondom a lassú manatöltés adventure map-en (erre a tulajdonságra még nem költöttem csak 1-es szinten van), ezért rendszeresen abba a problémába ütközöm, hogy egy sikeres csata után ugranék neki a következõ ellenfélnek, mert magas a Rage, viszont alacsony a manám, ezért inkább várok picit, csak addig meg lemegy a Rage. De még így is jobben megéri nekem várni. Csak vészhelyzetben használom a mana potiont, amikor beszorulok két erõs ellenfél közé, mellé, és ahogy végzek az egyik csatával, már jön is nekem a másik ellen.
Esetleg erre vmi ötlet, vagy Ti is így csináljátok?
Csata közben alt-ot nyomva megjelenik az egységek alatt a HP-juk és a HP csík mellett egy szám. Ez a szám néha zöld, sárga, vagy piros, és általában csökken.
Nem tudjátok véletlenül mi lehet ez? (Akciópont esetleg?)
Off: Más valaki tudna ajánlani olyan kaliberü free mmo-t mint a wow, aminek olyasmi feelingja van mint annak. Sok mmo-t ismerek és próbáltam ki de a wow-on kívül nem kötött még le semmi. Talán majd az Aion, de az csak 2009-ben jön ki 😞
Most léptem be a labirintusba lvl 27en 37 intelligence, 19 attack , 13 defense és 19900 leadership, maxravásárolva a csapatot is belebotlok impossible groupokba...Nem hinném, hogy olyan sz*r hõsöm lenne, de vicc, hogy fizikailag nem lehet közel sem akkora csapatom mint az ellenfélé egy elég jó leadershippel...
Most akkor ez hogy is van? A leírás szerint a 10esnek a piramisnál kell lenni. Az pedig már aktív..
Itt megtalálod az összes obeliszk pontos helyét és még pár apróságot 😊
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Meg tudná valaki mondani hol vannak pontosan?
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
no offense
A HoMM 5 már vmi hasonló volt nem?