AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Csak akkor vedd fel őket, ha már megkértek rá! ;) Tudtommal csak a papok fejleszthetők.

rotator: Én elfekkel próbáltam, náluk csak egyet ad ez a morálhoz, szerintem így van a törpéknél is. A guardsman a commander skill miatt dob a morálon, de csak az swordsman és az archer esetében. Nem tudok olyan törpe egységről, melynek önerőből morálbónusza lenne (mint lovagnak). Az óriásoknak a smaragd sárkányok jelenléte jelent +1 morált, az utóbbiaknak viszont csökken nagyra nőtt barátainktól. A tárgyak is növelhetik a törpék morálját, netán egy megfelelő feleség.

HaaS: Ja igen, a mass haste kimaradt a számításomból, de ugye az potn az elején mindenképpen hibádzik. Nekem még most is, mert másik mágiaágra fejlődtem, és mivel mindenki gyors, ebből szempontból nem érzem a hiányát.

Természetesen nem egy HC cRPG a King's Bounty, de így nekem első végigjátszásra, hardon belefér, ha a hatékonyság rovására szerepet is játszom, már amennyire lehetséges - de ez ugye sosem csak a játéktól függ, hanem a játékostól is.

Közben rájöttem - mert játszottam, és nézegettem a képességfát -, hogy a diplomáciát azért tanultam meg, mert kell a toleranciához. Bár ez utóbbira egyelőre sajnálom a rúnákat, de a démoni egységeket midnenképpen szeretném kipróbálni (az archdemon, a demon és a demoness egyaránt nagyon ütősnek tűnik, az impekkel is csak az alacsony szintjük a bajom)), lehetőleg morálveszteség nélkül.