AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Zóanagyvarázsló: pech, hogy egyben voltak...

rotator: igaza van Zónak, nem véletlenül van külön skill nekik, a játék rákfenéje bennük van. Mihelyst megvan a Sacrifice, annyi lesz majd egyből, amennyit akarsz. Meg mindenből. Gyakorlatilag bármilyen egységből, ha van egy, akkor akármennyi van. A feláldozottak/elhullottak feltámaszthatóak, tehát egységet venni - inkvizítor+feláldozás kombóval - nem érdemes. Nálam a sárkányok is gyártottak, nem fizetek értük annyi lét. Pláne hogy a pénzen mindennél fontosabb rúnákat lehet venni a törpöknél.

Miért nem gyártotok egységeket? Tényleg nem túl nehéz és pölö az inkvizítor tényleg fehér holló. Ha akarjátok leírom megint, de szvsz már bepötyögtem. Vámpírok, ősi vámpíroknál tökéletesebb meg nincs is ilyen célra, nem is fontos a lvl 2 egység.. sőt, ez utóbbi macerásabb, mert meg kell újítani a Feart. Sacrifice meg az első két szigeten eddig mindig volt.

Zó: szvsz azért a sok rúnáért ami elmegy diplomáciára fontosabb skillek is fejleszthetőek. Természetesen ízlések és pofonok, de próbáltam már én is. Megnézem az ellenfelet, kiszámolom, hány állna át, a fölöst berakom várba (vagy pakolgatom slotokba), visszarohanok, legyakom, ha a következőben is van egy másik ami kellene, megint vissza... macerás. Az extra egység slotok persze valamelyest redukálják a befutott kilométereket. Full sereggel caplatva (ami meg sosem árt), ez a skill nem csinál semmit.