King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most találkoztam elõször démonokkal a Taron Minesban.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Akkor az obeliskes questnél figyelni fogok, hogy a tárgyat az elfnek adjam.
Nekem jelenleg a legerõsebb spellem az ice snake, de ehhez a törp bányában jutottam csak hozzá 1 szinttel ezelõtt. Geysir-em is van, de distortion 1-en van csak 😞 Ez a fire rain piszkálja a csõrömet, amúgy biztos nem hagytam ki vhol, mert mindent megveszek, és spellt gyártok belõle, még ha akkor nem is tûnik úgy, hogy használni fogom. Elvégre elfér a spellbookban.
Egy tipp magich rúnákhoz, de biztos olvastad már: Törpföldön láthattál egy obeliszkekbõl álló kört, ami fényesen világít és egy piramis van a közelében, nos ha a játék során megfogtad az összes obeliszket, akkor a piramisba be tudsz menni, ahol egy varásztárgyat találsz. Ezt a tárgyat beváthatod a három király közül bármelyiknél, de minden király mást ad. Ha az elfeknél váltod be mindenbõl 10 runát fogol kapni 😊 Másik az elfeknél lesz egy küldi, amikor egy kutya szerû szobrot kapsz és meg kell vele etetni ilyen fekete kis pacsmagokat ami a térképen van összesen 20-at találhastz és ezért majd szintén 10 magic runát kaphatsz, vagy a felét az összeszedet pacsmagok számának.
4. elsüllyedt hajó arra lesz ahol a fõboss volt
5. minden rage fejlõdik, de amelyiket használod a csata alatt az nyilván jobban fog fejlõdni a többitõl.
1. Nekem ez baromi soknak tûnik, bár még van addig 5 szint. Nekem most 5 attack, 13 defense, 23 int van asszem. Lényegében int-et erõltetem, a másik kettõt meg így dobta a gép szintlépésnél, tárgyaknál és wishinng wellnél, magic shrine-nál.
2. A Fireball is 7 cellás (jelenleg nekem 3,5K-t sebez centerben, és 17 manába kerül, level III-on)
3.Akkor majd veszek, mert pénz gondom eddig nem volt (normál erõsségen úgy láttam senkinek)
4. Ok, akkor megnézem, mert nekem ilyen spellem még nincs, bár nem biztos, hogy ezt dobja.
Én megpróbálok válaszolgatni amire tudok.
1. Mage karakternél az intelligence a legfontosabb, de ugye az attacktól meg függ a lényeid sebzése, nekem 10 az attackom most 22 a defense és 30 az intelligence(level20on).
2. A fire rain és a fireball két különbözõ spell, a fire rain 7 cellre hat.
3. Sajnos nem lehet dõzsölni a magic rúnában viszont van egy vár a törp bányákban(az utolsóban) ahol ha megcsinálod a questjét utána 100000 aranyanként vehetsz 1-1 rúnát bármelyikbõl.
4. Vagy az eastern vagy a westernnek a bal felsõ sarkában van, ha már megvan a scrollod és odahajózol ki fogja írni, hogy használod e...Egyébként 1 jó spellen kívül semmi nincs azon a hajón ami hasznos(talán ott kaptam a fire raint)
5. passz, fejlõdnek azok mindenképp 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most jutottam oda, hogy végigolvassam az összes kommentet, de látom, már le is késtem a témáról, hiszen a hardcore gamerek már végig is tolták a játékot. Azért még kérdeznék, hátha választ kapok:
1. Attack mennyire számít egy Mage karakternél? Nekem azon is van pár pluszt adó tárgy, de alapvetõen int-re gyúrok (most 23). Sajnos túl sok plusz tárgyam nincs, de azért a Békakirálynõ és egy elég ütõs mage staff fullra upgradelve már megvan. (ez így +7 asszem)
2. Nagyon sokan írtátok a Fire rain-t (tûzesõ), de én ilyet még csak nem is láttam. Nekem alapból Fireball van, és sebez, mint az állat. Lehet, hogy ugyanarról beszélünk? Armageddon mikortól lesz elérhetõ, vagy full randomra dobja?
3. Láttam karakterlapokat belinkelve szanaszét maxolva Mage skilleket (kb mind maxon volt). Ennyire lehet dõzsölni majd Magic Rúnában a vége felé?. Én most lvl 15 vagyok, és maxolva van a chaos spell és a higher magic, 2-esen van az order magic és 1-esen a distortion, ezek mellett a szokásosokra költöttem én is. Ezekre már így is rengeteg ment el, és alig találok. Mindig inkább Mind vagy Might-ot találok a pályákon. (és természetesen minden questet megcsinálok, egyet sem hagyok ki vagy ha nem vagyok még elég erõs, akkor visszamegyek késõbb).
4. Az elsüllyedt hajót hol találom Freedom Islanden? Megvan a scoll, ami kihozná a víz alól, viszont nem kaptam sem térképet, sem plusz infót, hogy hol találom. Ötlet?
5. Rage lények tapasztalata attól függ, hogy milyen aktívan használom õket egy-egy csatában, vagy attól, hogy mennyit csatázok? A játék hintben azt írja, hogy minél komolyabb csatákat vívok, annál jobban fejlõdnek (vagyis nekem az utóbbi a gyanúm, tök mindegy, hogy ténylegesen használom-e õket vagy sem a csata során).
Köszönöm a válaszokat!
+9 körönként) nekem most 158 van 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Yang: Skandi- senior shao wari
2 újabb fejléc ajánlat. Mit szóltok hozzájuk?
King's Bounty fejléc 1 változat
King's Bounty fejléc 2. változat
www.gportal.hu/bioshock
Azért idehaza is megmozdult valami, és már nem pár száz darab megy el egy játékból, de ezrek, egy WoW-ból pedig tízezrek. Talán egyszer az EA is lejjebb viszi a poftálan 12k-s magyar árait. Addig is lehet örülni a kedvezõbb árakat behozó CD Projektnek és az olcsóbb rétegjátékoknak, már messze nem olyan drága dolog játékokat vásárolni itthon, mint egykor. (A reálértékrõl nem is beszélve.)
Remélem jól fog fogyni a KB itthon, mert jó lenne, ha egy esetleges folytatásból a seven m bevállalna gyûjtõi kiadást is.
\" örökké nem eshet.... \"
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a térségben eleve olcsóbbak a játékok, mint nálunk, például Lengyelországban egy EA játék is 8-9 ezer Ft, de annál olcsóbban is kapható. Egyszerûen alacsonyabb a szokásos ár is, így a "szláv termékek" esetében nem is kell sokat lefaragbni, de ezeket egy kicsivel tényleg olcsóbban adják. Mondjuk 99,90 z³ (7000 Ft - Fallout 3) helyett 79,90-ért (5400 Ft - K😎. Nálunk látványosabbnak hat a különbség, nyugaton pedig nincs, legfeljebb csak a fanatikusok emelik le a Fantasy Warst a polcról. Ezzel szemben Oroszországban, Lengyelországban egy The Witcher, egy HoMM V uralja az eladásokat, és áltlaában szeretik a TBS-eket.
Nálunk majd akkor lesz biztos a megjelenési dátum, ha már a polcokon van, jelenleg decemberrõl van szó a seven m honlapján.
Zónagyvarázsló: hol van az a "máshol"? És mennyi az az annyi?
Amúgy pontosan mikor is lesz kapható nálunk?
The Seance nevezetû amit a nekromancer ad márpedig az, hogy ki kell ásni a pénzt ami a royal kastély mögött van. Hol van az pontosan? Egyéltalán az Ardan's peak pályai kastélyról van szó?
5000 Ft meg tényleg nem nagy ár. Én is megveszem.
Yang: Skandi- senior shao wari