King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Félreértés ne essék, én sem tartom elítélendõnek nyelvi fájlok cseréjét, de jogilag már megkérdõjelezhetõ a dolog. Arról nem is beszélve, hogy a honosítás sokak számára tényleg nagy érv a vásárlás mellett. Jó lenne egy magyar nyelvû demó.
Nekem is jó lenne, ha az angol verzióm tudna magyarul is, mert húgom is nagyon szeretne vele játszani, de mivel így is többnyire együtt játszunk rajta, így bõven fárasztó akkor szinkrontolmácsolni minden mondatott, nemhogy egyébként is pesztrálni. Marad neki így a laptopon HoMM II egyelõre, am agya rkiadást pedig megveszem, ha 3k körül lesz. (Nagyon megérné a játék a 4.5k-t is, de nem keveset költöttem az EU verzióra.)
Tehát én meg tudok érteni mindenkit, de minõsítenék senkit. Viszont követelõzni, megsértõdni emiatt abszolút fölösleges.
Gipsz75: #1291
Nagyon vártam már a magyart, az angollal csak a "gyakorló pályákat" játszottam végig. A fórumot is csak ritkán olvastam, mert nem gyõztem várni 😊
A fordítás remek lett, pár apró elgépelés van csak benne. Még nagyon a játék elején vagyok, és meglepett, hogy normal fokozaton is mennyire nehéz (lehet, hogy csak nekem😄 ). Furcsa megszokni (újra, hiszen a régiben is így volt😄), hogy nem lehet annyi lényt felvenni, amennyi pénzed van, hanem csak a vez. képességednek megfelelõt. Paladinnal kezdtem a játékot, esetleg ha vannak már tapasztalatok megírhatnátok, mert én pl. az összes küldetést elfogadom, lehet, hogy nem kellene, ill. elölrõl kezdtem a játékot, mert átmentem az erdõn, és találkoztam valami szellemmel, aki megkért bosszuljam meg, erre ráment a seregem nagy része 😊 Persze mentés nem nagyon volt 😄 Tényleg mi van akkor, ha a szellemet ölöm meg ?
Van valamilyen magyar oldal, ahol vannak tippek, trükkök összefoglalva?
na, de, tök mindegy, legalább is számomra, csak elmondtam a véleményem
Manapság annyi szir-szart készítenek, amelyrõl csak a teljes játékban derül ki hogy semmire sem jó, illetve nagyon nem éri meg a pénzét.
Jó régen minden játékot végig akartam játszani, kipróbálni stb. és minden ott volt a gépemen aztán rájöttem semmi értelme. Igazná úgy élmény végigvinni valamit ha az tényleg érdekel és jól kivitelezett története van.
Az agyatlan na ezen is végig kell menni játékstílus hasztalan.
Dead Space-t például végigjátszottam warez verzióval, aztán utána megvettem, mert akkorát alkottak a készítõk és olyan játékélményt nyújtott, hogy tapsolva mondtam megérdemlik.
Fallout 3-at pl. megnéztem, 2-3 órát szórakoztam vele és annyira megfogott, hogy letöröltem és most elõrendelésben várom a magyart.
King's Bounty szintén. Angolt leszedtem, megnéztem jónéhány órát játszottam és letöröltem a magyarra várva. És nem azért mert nem érteni angol, jól értem. Egyszerûen jobb magyarul játszani és így támogatom a készítõket és azokat is akik fáradságot nem kímélve lefordították nekünk, magyaroknak. Egy apró országnak, ahol ez az ágazat annyira azért nem jövedelmezõ a kiadóknak és fordítóknak, hogy ebbõl építsenek kastélyt maguknak.
Én így állok hozzá, van aki máshogy...
Csak tisztelni tudom a hozzám hasonló gondolkodásúakat. Nem kell minden játékot végigjátszani és megvenni. Csak azt, amely méltó rá.
...kicsit álszentnek érzem a dolgot a részükrõl,..na de ez van :/
Most vettem meg a játékot. Este belekezdek. Remélem tényleg olyan jó, mint ahogy írták róla a különbözõ fórumokon.
www.gportal.hu/bioshock
<#vigyor3>#vigyor3>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Szerintem is elég jó lett a fordítás.
"Nekem tetszik és 4500 forintot bõven megér ez a játék. "
Így van. Igényes a játék, jó a fordítás, ennyi pénzt megér mindenképpen.
Itt 4999.- Ft
Most kezdtem a fordítással eddig nincs probléma, jól érthetõ...ennyit simán megér
A fordításban vannak hibák, de szerintem jó lett. A történet és a küldetések jól érthetõek, átjönnek a poénok.
Az egység nevek fordításán pedig szokás szerint lehet vitázni.
Szóval szerintem jól sikerült, megéri.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Budapesten a cdgalaxisnál a legolcsóbb szerintem (4490 Ft)
www.gportal.hu/bioshock
Ma kezdtük kiszállítani az üzletekbe a játék. Sajnos a vidéki üzletek 1, max 2 nappal késõbb kapják meg.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Korábban még érdeklõdtem német eBayen, ott két eladó is állította, hogy csak német nyelv van a játékban (német üzlettõl is kérdeztem emailben, de választ nem kaptam). Ha ezt elfogadjuk, nem igazán értem, hogy a négynyelvû verzió miért tartalmazza a németet is. Na mindegy, német fadobozos Special Edition úgyis csak 20-22k körül lett volna, az kissé több kelleténél...
Maga a CE kissé gagyi, az eredetileg ígért térkép sincs benne (newm kizárólag hiányzik, mert a doboz hátán fel van tüntetve tartalom, képekkel együtt), a dobozon virít a Collector Edition felirat (nem, nem Collector's), és a benne rejló tartalomtól is nehéz hanyatt esni. Az artbook nagyon vékonyka (viszont a kézikönyvvel szemben angol), és annyiból áll, hogy az egységekrõl vannak benne screensohotok és mellettük a hivatlaos oldalon is megtalálható artok... A másik vicc, hogy a bónusz DVD-n megtalálható a soundtrack, de egyrészt hiányos, másrészt ez a játék adott könyvtárában szereplõ ogg fájlokkal bájtra megegyezõ mp3-as megfelelõit jelenti. Persze OST CD-t ehhez nem is ígértek, de ezt így inkább nem kellett volna.
Összességében örülök, mert az eddig is tudtuk, hogy nem lesz igazán komoly CE, de legalább megszereztem angol nyelvû formában, és DVD-tok helyett szép küllemû dobozban (szolíd extrákkal, nem soroltam fel mindet, csak a "vicceseket"). Nekem megérte, kevésbé fanatikusoknak csak nagyon erõs fenntartásokkal merném ajánlani ezt a kiadást.
Nem tudom milyen fokozaton játszod, de ha könnyûnek találod szerintem emeld a nehézségi fokot eggyel. Elkezdtem én is normálon, de aztán mikor jöttek a démonok és a rage fontossága, rájöttem, hogy elsztam néhány szintlépést... szóval a restart már hardon volt és hidd el, ég és föld. Kitakarítottam mindent eddig ami mozgott (nincs xp boost, nincs rá rúnám), most leszek tizenhetedik szintû (csak). 7200 leadership. A törpék királyának játszom az eszem éppen.
Full mágus a karakter, most végeztem ki a mágus toronyban a Staffot, meg azt a elhagyott kastélyt a képpel, koponyával. Aztán visszamentem kitakarítani Freedom Islandet. Szerencsétlen kalózok, akiket nem vettem észre, csak azok élték túl... az Underwater Cave is durva volt... de mit magyarázok, szóval tökmás a két játék. Normálon csak úgy potyognak a rúnák, itt sémmi. Sé nagy szuper tárgyak überbrutál leadershippel, sé szuper scrollok (semmi jég alapú még mindig, a tûzbõl is a legdurvább a fireball, amivel a karakter _indul_ !!!). Tudom, random... de akkor is! Azok a hõsök akik a második szigeten vannak, már a Swampban bolyonganak az elején, félelmetes sereggel. Szóval tényleg jobb, gondolkodósabb. Elég az hozzá, hogy összvissz 14 lovag és 5 darab kétkezes kardú macsó volt eddig összesen az egész játékban. Ergó használhatatlanok. Pedig a knight camp kitakarításakor nagyon reméltem, de hiába.
SPOILER jön!!! Aki élvezni akarja a játékot, innen ne olvassa.
SPOILER vége.
Hibátlan a játék, annyi szent. Ohh, egy dolog zavart... ha felvettem egy kvesztet, amíg nem volt kész, nem tudtam vásárolni egységeket az npc-tõl... de ennél többet tényleg nem tudok.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
\" örökké nem eshet.... \"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Most látom, Botond már írta.