King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gandrus
Nekem az is elég, ha egy korrekt fordítást kapok a pénzemért, és nem egy Jade Empire szintût. Angolul már végigvittem, nagyon tetszett, csak nem szúrják el annyira a fordítást. Én bizakodom. 😊

Különben meg választási lehetõség mindig van, meg lehet rendelni külföldrõl is, aki nem akarja magyarul megvenni.

Sokan irtóznak a ritkán igazi minõséget képviselõ hivatalos ferdítésektõl, pláne ilyenkor, amikor még választási lehetõsége sincs az egyszeri vásárlónak. Mások pedig megszokásból szeretnek angolul játszani. Én is külföldrõl rendeltem, bár a nyelv másodlagos volt amellett, hogy CE-re fájt a fogam. Azért valószínûleg elõbb-utóbb megveszem magyarul is.

Egyébként ennek a játéknak nem az igazi az angolsága sem, de legalább nem az anyanyelvemet gyalázzák meg. Persze vannak jobban sikerült hivatalos honosítások is (és dicséretes, hogy egyr einkább természetesség válnaka legtöbb játéknál), de eddig ritkán kellett pozitívan csalódnom.
??

\" örökké nem eshet.... \"

ollie
Nekem pont az a bajom, hogy magyarul jelenik meg.

gandrus
Igen, tag vagyok (egyik admin is 😊. A tisztelet kölcsönös, mivel te is a közösséget szolgálod a munkáddal. 😉

De, hogy ne legyen annyi off, a játék elvileg jövõ héten jelenik meg, egészen jó, 4500 Ft-os áron. Alig várom, hogy hazaérjek, és megrendelhessem! Remélem a fordítás minõségi lett! A szünet alatt újra neki is állok magyarul asszem. 😊 Arra bíztatok mindenkit, akit érdekel a játék, hogy vegye meg, mert ilyen áron, magyarul tényleg megéri.

Kedves Gandrus!
Igazad van korrigáljuk!
Bár nem én tettem rá a ½vízjelet½, le lesz szedve! Nagyon jó, és hasznos az oldalatok (ha te is tag vagy), gratula!
400 méter mély tiszteletem, és jó munkát kívánok(GH csapatának)!
Üdv: Jocisan (GE)
<#wave>

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

gandrus
Kedves Jocisan!

Elõször is a nicknevem nem GH, hanem gandrus (a logoban levõ GH a GameHunter névbõl ered)! Másodszor pedig én egy percig sem vitattam, hogy sok munkád volt vele, amit nagyra értékelnek sokan valószínûleg, és én is. Ezúttal is megköszönöm a munkád (bár nekem nem volt rá szükségem, ettõl még köszönöm, mert hasznos). A problémát abban láttam, hogy saját logot teszel egy másik ember munkájára (az lényegtelen, hogy egészben vagy részben másé). Nem kötekedni akartam, csak megvilágítani, hogy ezt így nem szokás. További jó munkát és kellemes fórumozást!

Kedves GH!
Azt hiszem amennyi munkám benne fekszik, nem pofátlanság, de ha más úgy érzi szíve joga. Én nem csak átszerkesztettem ha megnézed, hanem 33 jelölést helyeztem el, ezért minden csatát végig kellett játszani, le írni az ellenek számát, jelölni az összes helyet, a sárkányos küldetést, mind 7 sárkány jelölt helyével. Valamint a tárgyakat, zászlókat, kristályokat! Magasan ezzel a térképpel dolgoztam a legtöbbet. Igornak meg köszönöm hogy ennyit segített nekem(térkép)! Köszönet illeti még a Katauri Interactive stábját, hogy ilyen nagyszerû játékot csináltak. De ha észre vetted, fent van az összes térkép jelölés nélkül(vízjel), az is az én munkám számold ki mennyi idõt energiát öltem bele, azoknak az embereknek akik vagy meg köszönték vagy le se sz@rtak!
Légy jó, és várjuk együtt a folytatást! A vízjelet lefogom szedni nehogy bántsa a lelked.
Üdv: Jocisan (Bodom)

gandrus
Ez mind szép, de egyrészt már én is belinkeltem egy - ha jól emlékszem - orosz emberke által készített térképet, amit kicsit átszerkesztettem a könnyebb eligazodás érdekében, másrészt te ugyanazt az orosz ember által készített térképet, szintén átszerkesztve, és hatalmas vízjellel ellátva tetted ki az oldaladra. Nem érzed egy kissé pofátlan dolognak más munkájával ékeskedni? És itt nem a segítségnyújtásra, hanem a saját emblémára gondolok a képen...

Sziasztok! Jó hírem van, kész a HAAS LABYRINTH térképe!
Nagyon sok meló vólt vele, az egységek,és tárgyak csak jelzés értéküek mivel véletlen szerüen generál a gép! Azért hasznos lehet tanulmányozni, és találsz rengeteg fix pontot, + ha a számozással haladsz mindent betudsz járni! Quest Dragon Skaar – Q = The Seven Forms of Haas – Öld meg a labirintusban lévõ 7 sárkányt, jelölve! Jó játékot!
Haas' Labyrinth MAP

200 Horseman?? Bakker 36000 a leadership-ed????
( nekem legalábbis 180 leadership kell 1 db Horseman-hez.......

Jack ezzel a csapattal mindent le kéne nyomnod!!!!

global: muse elf lvl 160+

Azok nem 200 erõsek hanem annyi van belõlük. Az egységek erõssége pedig attól függ melyik classal vagy. Mage pl sok kaszterrel / íjásszal durva, még a warri / pala melee párti. Mivel már démonoknál vagy törpöknél vásárolhatsz egy rakás egységet. Használd a törpe harcost, ágyust, küklopszot.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

JackSparrow88
ez a jelenlegi seregem amivel már jóideje hódítom a vidéket xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Na már a démonoknál vok, ahol elég izzasztó a fõküldi: el kell foglalni két várat majd megszerezni a kulcsot. Az egyiket próbáltam csak de nem sok sikerrel, elég sokat vesztettem volna a seregembõl ha bevállalom, de inkább visszamentem a mentéssel és most megpróbálok még fejlõdni hozzá. Amúgy ez a sereg mennyire ütõs szerintetek: Hunter(kb. 200 erõs lesz lassan), Swordsman( már több mint 800 erõs), Royal Snake(több mint 400 erõs), Giant1(15 erõs), Horseman(nemsokára 200 erõs)

gandrus

Vissza kell olvasnod több oldalt is itt. Az egyik bejegyzésnél lesz egy térkép ami elmutogatja a visszafelé vivõ utat.
Üdv,

Haas labirintusából, hogy bírok visszamenni az elfekhez???? Egyszerûen nem bírok kitalálni onnan......

global: muse elf lvl 160+

Kösz az oldalt
Az kár.Igaz, találkoztam már nem egyszer a Lighing spell-el, de sajnos csak úgy, mint szenvedõ alany...<#szomoru1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

A varázslatokat véletlen szerûen dobja a gép. Lehet hogy nem fogsz találkozni vele! 1231-s válasz!!!!

Tudom, hülye a kérdés, mert ki emlékszik már rá, de Ti hol találtatok(vettetek) Lighting-varázslatot?Lassan befejezem a játékot - legalábbis Haas 7. reinkarnációja elõtt állok a tegnap éjféli kimentésemnél - és ilyen spellem még nincs.Pedig úgy odapörköltem volna párszor az ellenfelemnek...!<#nevetes1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

hagyuk ezt? Most egy szar leptopom van.
én se értem a kérdésed 😄
az én konfigom ami már jópár éves (2500+ barton, 1gb ram, gef 6800) azon is elmegy igaz 1024 min. grafikán
Bócs el írtam
Milyen Kasztouak vagytok
Úgy mint Tibbor én sem nagyon értem, hogy hova akartál kilyukadni ezzel a kérdéseel?! Lehet, hogy "képzavarban" szenvedsz ami a hard illetve a software-t illeti? Amúgy nem kell izom gép alá, bár ha azért max grafon akarod tolni élsimítás mellett (amúgy egy ilyen játékban minek?) azért nem árt vmi vas.

Bocs, de hogy érted, hogy elfut-e XP-n?Gondolom, azzal tisztában vagy, hogy az XP az az oprendszer és általában nem az határozza meg egy-egy játék futtatási sebességét.(Persze némileg befolyásolja, de ezt most hagyjuk)

El fut xp-én mert most nincs jó gépem a jó játékokhoz és én egy új xp gépet akarok
De még milyen jó! És fõleg úgy, hogy lassan jön a magyar verza belõle!!!! Amint meglesz egybõl jöhet a pala hard-on. Amúgy a játék nem rövid, sõt! Én biztos beletettem vagy 30-40 órát szal nem kell aggódnod, hogy hamar végig fogod tolni.
És csak annyit a gammáról, hogy a Disciples II óta nem volt ilyen szuper játék a piacon. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Fõleg majd a kijön jövõre a kieg hozzá. Na az lesz aztán a frankó!!!!!

Milyen hosszú játék?
Nekem nincs meg a játék én újságból és a Youtube-bon néztem videót és ott láttam nagyon jónak
hát azt bánhatod mert nagyon tuti kis kardot kaptál volna cserébe (+3 attack, +3 int, +30% attack a demonok ellen)
amikor én elõször ott voltam én is gyenge voltam, de simán elloptam mellõlük, még egy piros sárkány tojást is 😄
Bizony van!A Dragon Labirinth-ben végre kapható Archdemon!!!
Az Emerald dragon egg küldit viszont elcsesztem, nem tudtam, hogy Ultrax-ba csak egyszer utazhatom...Sajna akkor még gyenge lettem volna annyi sárkány ellen.<#rinya>

Már régen csináltam ezeket, de általában a questek leírása ad némi támpontot.A másodiknál határozottan emlékszem, hogy a beszélgetésnél részedrõl adható válaszokat illetve kérdéseket kell majd úgy variálnod, hogy a gyûrû õrzõje végül átadja neked a gyûrût.Vagyis ments egyet és próbálkozz a beszélgetéssel!

Kösz a választ, kifejlesztettem már!Viszem is szorgalmasan a cannonereket és az alchemist-eket!<#smile>

vannak azért olyan helyek ahol fix dolgokat kapsz😊

jacksparrow88: ez lényegében egy küldi😊 a fõvár mellett a térképen ÉNY-ra van a banda laktanyája ahol él Rina (zombi). addig kell vele beszélni amíg meg nem kapod tõle a gyûrût. utána el kell vinni a fõvár elõtt lévõ mágus iskolába, majd legyõzni a gyûrûben levõ szörnyeket. aztán már nem tom 😄
lényeg h szerezd meg a gyûrût
JackSparrow88
csá, van két küldi amit még az elején kaptam de azóta sem csináltam meg. Igaz csak mostanság kezdtem velük foglalkozni mer eddig volt bõven mit csinálni. Szal az egyik ez lenne:
Hake's Consort
Find a way to remove the curse from the ring and free Rina from its spell.
És a másik:
Troubles in the mill
You must suppress the keepers of this ring, so that mage may examine it.
Na ennél a két küldinél mit kéne csinálnom??

nyugi én is sok spellre elcsesztem a kristályokat, a végére jó lett volna pl. a mass dragon slayer. Bár az uccsó csata így sem volt nehéz. Két egységet viszont tudsz pluszban magaddal vinni ha kifejleszted a reserve skillt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Szerintem is szuper!Utoljára a Heroes III fogott meg ennyire.Kimondottan tetszik, hogy a térképen való vándorláshoz nem kellenek akciópontok, azt viszont hiányolom, hogy a lényeimet nem fejleszthetem.Én pl. most vagyok 27-es paladin, és mivel a csapatomban Knight is van, meg Cerberus is(az Impekrõl nem is beszélve...<#nevetes1>), rengeteget kell utazgatnom, mire visszavásárolom a veszteségeimet.Mellesleg azt nehezen tudom elképzelni(pedig többen is írták), hogy veszteség nélkül csatáznak.Az Initiativ-ot megnövelõ skill-t ui. csak nagyon sokára lehet kifejleszteni, addig viszont általában az ellenfél kezd.Márpedig az elsõ körben - fõleg, ha nem egy kósza bandáról, hanem egy spelleket is használó ellenfélrõl van szó - jelentõsen megfogyatkozhat a seregünk.
Amit rendkívûl bánok: elpazaroltam egy rakás Magic crystal-t hülye spellekre(mármint arra, hogy Scroll-ból Spell-ek legyen-ek), mostanában meg alig találok kristályokat.Pedig ott figyel a Hypnosis és az Armageddon is a könyvemben, mint tekercs...Kár volt áldozni a Precision-ra, Lost Hero-ra, Trap-re és még sorolhatnám.Csakhogy annakidején ujjongtam minden újabb Scroll-nak és már raktam is õket a Spellbook-ba.Legközelebb jobban odafigyelek!<#eljen>

Mert szerintem nagyon jó
Milyen a játek?
Mindenkinek kösz a segítséget!
Az archdemon-vásárlást pedig mindössze azért vetettem fel, mert ha véletlenszerû, hogy mit hol lehet kapni, akkor a magyar rajongói oldalon szereplõ térképeken nincs sok értelme a jelölésekhez fûzött magyarázatoknak, amelyek pont errõl szólnak..., sajnos.<#rinya>

nem függ nehézségi szinttõl tudtommal... az elején dönti el véletlenszerûen hol mi lesz😊
Sziasztok!
Documents and Settings/registrált név (pu:Tibbor)/Dokumentumok/My Games /Kings Bounty/screenshots: könyvtárba ment a game! Itt minden PRT SCR nyomás utáni képet meg találsz!
Ennnyi és Bambi!
Jó játékot!!!

gandrus
Egyszerûbb lenne fraps-el. (Még azt is be lehet állítani, hogy ne mutassa az fps értéket, ha az zavarna a képen.) Csak egy billentyûlenyomás, és oda menti, ahova beállítottad a frapsen belül.

Kösz a helpet, de ott sincs, viszont már megoldottam másképp(a Paint-bõl mentegetem ki egy külön mappába).
Más: én a Castle Magnis-ban csak sima Demon-okat tudtam venni, Archdemon-t eddig még sehol sem találtam.Lehet, hogy ezeknek a megvásárlása nehézségi foktól függene?!

ha nem ott van akkor valahol a doc & settingsbe lehet még
a játék mappájában van egy screenshots nevû könyvtár 😊 (nálam legalábbis mert én bepipáltam azt h a játék mappájába rakja a mentéseket, de sztem ez a screenshotokat nem befolyásolja)
Talán már írták, de nem találom sehol a választ: screenshotot csináltam a printscreen billentyûvel, de nem találom a képet.Hová menti el?!Pedig még ki is írta a játék, hogy okés, elmentette...<#help>