Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hogy lehet pénz gyûjteni(szerezni)?
és ha felakarok építeni egy épületet az meddig tart?(hova van írva h meddig tart)?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A medve nem játék.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mért van az hogy nem enged több birodalommal kereskedni?? Olvasom én hogy, teljes kapacitás...de a nagy angol tudásomnak hála, nem tudom hogy mire értendõ...)
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Most volt steam frissítés,vmi bugokat javított ki ETW elindításánál.
Ki mit tud errõl? THX
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
+ három oldalnyi infot olvass vissza!
Lesz szó rendfenntartásról (dragonyosok) és kereskedelemrõl (kereskedelmi utak).
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami általános útmutató leírás a Total War-hoz, hogy mégis mikre kell odafigyelni, miket kell fejleszteni, tippek-trükkök, stb.?
Elkezdtem játszani, de nem igazán látom még át a dolgokat, nem vagyok gyakorlott az RTS-ben. 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Hello, nah végre valaki aki használja a négyszöget! Egy csatámban az angol line inf négyszögét támadtam 1 gránátos egységgek + 1 dragonyos egységgel ..és túlélték..! Sõt az én 2 egységem megfutott !! Dyönyörû !!
CSak azt nem értem amikor én állítok négyszöget az nem olyan stabil../igaz csak amcsik/ Na meg az nem tecc hogy ha lövik õket akkor folyton rendezik az alakzatot, és így alíg tüzelnek az örökös mozgás miatt!
Erre a következõ körben a franciák eldöntötték, hogy õk most kirohannak a várból, és megtámadnak. 650 emberrel. Baromi gyenge támadás volt, semmi kohézió nem volt az egységeik között, könnyen ki tudtam alakítani olyan helyzeteket, hogy többfelõl tudtam tûz alá venni õket.
A franciák butasága ellenben igen erõs elszántsággal párosult: 6-an élték túl a hentelést. 😊))
Amit nem értek, hogy miért nem maradtak a várban? Valamivel több esélyük lett volna...
A világtérkép viszont mindegyiknél elnagyolt.
7500 aranyból lehet katonákat csinálni?-ha igen hol?
😄
Nincs kedvem vitatkozni, aki nem látja, hogy az empire mennyivel kiforrottabb, mint az elõdei, az vagy vak, vagy nem is akarja látni.
Szóval nem bughalmaz, és érdekes hogy csak azért is annak nevezed, mikor elismered hogy nem játszottál a legutóbbi verzióval. De ez ugyebár téged minõsít, méghozzá elég keményen.
Szóval én a te fejedben keresném a bughalmazt, fanboy. <#levele>#levele>
pl.: ellenség ostromol, a kém kinyitja neki a kapukat, az istenbarma meg rommálövi a falat -.-; 5x-ös túlerõben támad, szintén ostrom, elveszti az ostromgépeit, de nem vonul vissza, ott áll b@zmeg 50 percet. Kitámadni ugye meg nem tudok, mert akkor bukta.. Diplomácia nem is kellett volna bele, annyira szar volt. 85 tartományos szuperhatalommal megpróbálod befenyíteni az 1 /EGY/ várost birtokló népet, még csak nem is valami nagy dologgal (mondjuk 100 florin), mire az kb pofánköp 😄DD Hasonló a helyzet, ha tûzszünetet szertnék. Elvesztette az összes területét, a határban ott van 15ezer emberem, és keménykedik, hogy addig nem nyugszik, amíg a népembõl egy valaki is életben van <#idiota>#idiota>
Pénz, pénz, és haramdjára is pénzed legyen. lehet minuszba vagy, azért nem reagál a termésre kivánt katonák, stb
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kb. 2xes túlerõben volt. Védekezésben voltam, és mindent megpróbáltam, kihasználtam a terep minden adottságát (ágyúk elõlre, mögöttük, elõttük kerítés, így lovas rohammal nem tudott operálni, lineban a gyalogság, oldalt két squere formationban 1-1 egység, mögöttük messzire nagyon gyenge lovasságom, hogy ha lovassággal törne át, akkor rájuk küldhessem). Csak három nagyon gyenge lovasságom, és két üteg ágyúm, a gyengébb fajtából. Sajna az elején nem adott letehetõ objektumokat, mint karók vagy sánc, és ezzel meg voltam lõve, de minden esetre egész jól bírtam, sõt az ágyúimat is csak nagyon a legvégén veszítettem el. 😊 Végig vért izzadtam, és tulajdonképpen majdnem megfutamítottam õket, de sajna még volt két tartalék line infantryja, és friss csapatokkal áttört. Ahogy összezuhant a két szél, a két square formationom (elõször a lovasságával operált, de nehez tört utat, végül a linejai elintéztek) már tudtam vége, de iszonyat feelinges volt maga a csata, de a végén a legfejlettebb gyalogságom túlélte. 😊 Jó ez a játék, nagyon jó az AI csata közben. 😄
A medve nem játék.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Tengeri csatát viszont még gyakorolni kellene =\
aut viam inveniam aut faciam
Úgy tûnik téged átvertek. Alt+F4 kombináció az ablak/futó program bezárása a windowsnál, már a Windows 95 óta.
Alt f1 egyébként és trainer filet kell leszedni 😄