Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért van az hogy ha megnyomom az alt+f4-et akkor kilép? azt mondták az behoz egy csítkódot. valaki kipróbálná hátha csak nálam megy ez?

aut viam inveniam aut faciam

Prince23
Településre rá mész... és ott van hogy reinforcemnets meg armi... arra vidd rá.
Kikötõt külön találod.

segítség!
hogy kell sereget gyártani????
Gideon Wieth
valaki itt segítsen 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Prince23
Mondjuk így könnyû ilyen alapon hasonlítgatni visszafelé. Az empire 2009-es, a medi2 2006 decemberi. Egyértelmûen a jelenállás szerinti kijött Empire kell legyen jobb valamiben. Akkor a medi 2 jobb volt, a romehoz képest is teknikailag fõleg.
Én se értem mit ért a bughalmaz során... akad az empireban is bõven. Hivatalos fórumokon panaszkodnak már a keddi megjelenést illetõen...
s a fejelsztõ az ígérte, hogy nagyon sok patch várható az empirehoz. Mondjuk no komment, ilyen a steam.

Ne is haragudj, de milyen alapon nevezed te a medieval 2-õt "mûködésképtelen bughalmaz"-nak? Mégis melyik verzióval játszottál te utoljára? Mert momentán a kingdoms kiegészítõvel az 1.3 verziószámon áll és egyáltalán nincsenek bugok benne. Vannak nagyon ritkán,a csata közben furcsa dolgok de semmi olyasmi amit a Rome ne produkált volna anno. A nagyobb bugokat már az 1.1-1.2 nél végleg kigyomlálták, az 1.3 pedig mint mondtam gyakorlatilag bugmentes.

Úgyhogy nemértem mi a fenére alapozod ezeket a "a medi2 egy mûködésképtelen bughalmaz" jellegû, egy hozzám hasonló rajongó számára durván igazságtalannak hangzó kijelentéseket.

BlackShadow
de több fajta sound fix van? mert 1 már fenntvan a masinán.. 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

a.carkey
Olvass vissza. Vagy írd be googlebe, hogy empire tw soundfix download. Kb.

A medve nem játék.

a.carkey
A capitalban milyen épületeket emelsz. Nekem Moszkvában és Stockholmban 5 egység/kör, jelenleg ...

A medve nem játék.

BlackShadow
valaki vmi tipp h h kéne elõcsalni a puskák hangját a játékban? 😊 átnéztem már 3 oldalt + gugliztam kicsit .. mindenhol a sound fix for all releases cuccba ütköztem.. nos az fennt van, de még így sincs javulás.
kössz!

ui: aki meg azzal jönne, h menj vedd meg, az verje bele a pénztárcájába inkább, mert megfájdul az ujjacskája a sok gépeléstõl az arany billentyûzeten :p

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

a.carkey
Kattints rá a városnévre ami feketében áll! 😊

A medve nem játék.

Helló mindenki. Nem olvasott már valaki arról, hogy a .lua és a .pack fájlokat hogyan lehetne visszafejteni? Van (lesz) official sdk, vagy modding tutorial, vagy le kell menni gépi kódba?

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Scouser
Az mitõl függ, hogy hány egységet lehet kiképezni egy kör alatt? Legyetek szívesek válaszolni, nem kell itt öllni egymást. Ha valakinek a Med2 tetszik jobban, akkor azzal játszik, ha az Empire akkor azzal. Ennyi.

You\'ll Never Walk Alone

hát nekem ilyen nem volt :S max akkor lehet ha útba van egy ilyen erõd és nem tudja kikerülni az egységed akkor be kell vinni az erõdbe és onnan ki... nem tom mi ez amugy :S

Prince23
Na és ki emlegette ezt a csúnya szót? Én biztos nem.

Sötétbarom: ezé mér lennék idióta? akkoriban ez ütött. Diplomáciát pedig egy szóval sem hoztam fel vagy hasonlítottam. összességzésképpen nálam a medi 2 a jobb, középkort jobban szeretem alapból, mint az újkort.

Tobábbra sem saroztama az empiret, szal fulllra nem értelek. nekem is tetszik. de a favorit... ááá kise mondom má, mert hülye, idióta leszek.

Gideon Wieth
Sziasztok! Valaki segítene hogyan kell játszani Local networkon ? /hálózaton// Mert most felraktam a steam-et is de és elindítottam a játékot de így is azt irja hogy steam running kell játékhoz...vagy valamit eltontottam ? pls help 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Dragooon
akkor erre mondj valamit légyszíves 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Scouser
Az mitõl függ, hogy hány egységet lehet kiképezni egy kör alatt?

You\'ll Never Walk Alone

SötétBarom
Milyen szupcsi, hogy az csak a bevezetõ az egész játékba, nem? 😄DDDDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

annyira rontja az összképet az, h távolról ilyen 2D-s GIF animációkba mennek át az egységek 😊 nem lehet valahogy kikapcsolni? (ja és minden ultran van...)

nem túl hosszú az RTI... 12 óra alatt kivégeztem <#gonosz1>

vajon hányszor irtam le a 'gondolom' különbözõ megfelelõit?<#idiota>
hát engem meg valahogy a civ nem fogott meg. (asszem civ 3mal kezdtem)
probaltam , probaltam megszeretni de nem ment.😊

más:
varosokat (tartományi fovarosokat) nem lehet kulon adoztatni?
mert ha ramegyek a change tax policyra , akkor a government ablakot vagja be azzal meg az egesz orszagra nezve tudom (nemességre-köznépre lebontva) valtoztatni az adozas mereteket..
(vagy van felette egy rublika , azzal meg kivonom az adozas alol a telepulest)

megint más:
itt emlitette vki , hogy ki érdemes fejltesztenem vmit mielott flottaépítesbe kezdenék? mi is volt az?😊

amugy poroszokkal vagyogatok , ismerkedek a jatekkel.
gondoltam lerohanom Saxonyt (ill. egy masik kis allamot aminek nem jut eszembe a neve😊) de mindkettõ lengyel-litván protektorátus alatt áll..<#wilting>
gondolom , egyedül bedarálnának.
kivel kellene szövetséget kötnöm? (gondolom elotte tetemes state giftbe kerülne)
Svédek-oroszok egymast ütik , a svédek amugy is 'barátságtalannak' vélnek , kitudja miért.😊
ker.egyezményem van csak eddig , britekkel , dánokkal.

tanácsokat!!😊

RTI kampányba erdemes belekezdeni? nem tul hosszu?😊
SötétBarom
Ha már etalonokról beszélünk, akkor C&C1, RA1, AoE2, meg számomra még a Close Combat sorozat, és a Company of Heroes (az mondjuk a látvány miatt).

A TWket imádtam az összeset, de úgy látszik el kellett jutni idáig, hogy igazán kiforrott legyen.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

adios
Köszönjük ezt az építõ jellegû hozzászólásodat. Sztem minimum egy büntetõpontot megért!<#wink>

SötétBarom
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Te ritka idióta vagy barátom 😄D

Med2 nagy kedvencem nekem is, de amilyen mûködésképtelen bughalmaz, az vicc. Diplomácia egy vicc, csata ai szintén egy vicc.. Szerintem te nem is játszottál vele (de most komolyan 😄)

És amúgy valóban egy rome mod.

Az empire messze elõzi az összes eddigi total war-t (eddig úgy tûnik, itt minden a helyén van). Csak azok a nyomi csata elõtti beszédek hiányoznak valóban 😊 (Med2ben halálgyengék voltak, nem úgy mint a Rome-ban)

Civ lenne az etalon? Unalmasságban? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tobias88
Hát nem tudom, én a civilizationt mindig utáltam! Nálam az etalon a Settlers 2, az Age of sorozat elsõ 2 tagja, meg a sima Medieval...
Lobsterman
És ezért mondom hogy ez egy nagyon jó stratégia. Csak nem etalon 😊

Szerintem hagyjátok abba,mert mindig lesz aki A-t mondd és lesz aki B-t és sose juttok megállapodásra.Ne legyünk politikusok...<#crazya>

A Medieval 2? Igen? Az ostoba AI-val? A nem mûködõ diplomáciával? Azzal hogy ugyanaz mint a Rome csak légiósok helyett lovagok vannak?

Az jobb...ja...mert abban szebb városok vannak.

Az hogy Empire sokkal össze tetteb RTS meg senkit nem érdekel

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De vannak...<#vigyor4>

Mégegyszer elmondom, és meglehet nyugodtan sértõdni! Eleve megvettétek? Mi ?

Aztán...ha megvettétek fogjátok a a két DVD-t és törjétek össze...kész akkor nem lesz vele baj! Vagy ne rinyáljatok a városok miatt!

Jaj...vissza lépés...vissza lépés...hogy össze ne csináljam magam!

Egyébként tisztelt sg.hu moderáció..érdekes engem a ,,bunkó" szóért kitiltottak...itt meg a kedves fórumozó a ,,gecit" emlegeti...remélem vele is ilyen szigorúan látnak majd el!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lobsterman
Hát az hogy a Total War sorozat etalon az egy kicsit erõs számomra. A Civilization az etalon. A TW szerintem inkább csak egy nagyon szép, nagyon korrektül megcsinált, de kicsit elnagyolt, stratégia. Jó iparosmunka na. Ha a nagy tömegeket megmozgató csaták nem lennének, akkor egy tök átlagos játék lenne.

kellesz:/

jo..majd legközelebb.
gecii az ami anyád szájából csurog ki... te kis pöcs
naaaaa!! tedd már beee
utoljára...
gecii állj már le😄 már engem kúrsz fel:/

[url=]hihetetlen...
ahhhhhhhh!!!
[/url][/img]
nebazz.. +õrülök már..pedig máskor mentek fel képeim..na még egyszer:ez a város ami hiányzik nekem
Prince23
Nincs kép...
Amúgy mondhatnám, hogy az egész total war etalon a stratégiák között, de nekem a medi 2 jött be a legjobban. aztán rome, aztán jelenleg az empire a 3.-ik. Max második helyre jöhetne fel. medi 2-õt nem hiszem hogy letarolná.
de mint már mondtam (TDantes), hogy az empire jóval 8 pontátlagú nálam... nem kell beijjedni, hogy lesaroztam. csak nálama medi 2 visz mindent...
és a térkép tényleg nem jön be nekem.

Scouser
ez megint nem jött össze

You\'ll Never Walk Alone

Dugulj el..Sajna a képek nem mentek fel amit beraktam illusztrációnak.

A VÁROSOK GRAFIKAI megoldása a visszalépés! nem a harcra,AI-re gondoltam.Hanem arra hogy voltak a korábbi részekben már szépen megoldott dolgok is , és egyszerûen csak ilyen tipusú városokat vártam mint ez itt:
ez itt egy város lenne..ha benne lenne a játékban
Prince23
Sztem gondolkozz már el egy kicsit azon, amit kijelentettél!

A Medi2 az etalon? Szerintem az azeddgi ,,legrosszabb" az csak egy Rome-mod

Meg vissza lépés a Medi2-höz képest...mert nem olyan csili-vilik a városok...az nem érdekes hogy a stratégia része sokkal mélyebb lett...neeemmm visszalépés meg szar...Istenem...

a.carkey
A dragonyosok pl. leviszik a lázadási rátát. Ne képezz csak militiát, vagy azt se, legyen lázadás csökkentõ épületed egy townban ill a capitalban.

A medve nem játék.

és hogyan lehet új választásokat csinálni? (osztrákokkal vagyok)
Prince23
Campány map szerintem összecsapott, mintha túl nagy területekbe lennének összekapcsolva...
ám érdeksség, hogy az adott korban élõ tudósokat is tudunk irányítani 😄

Új választások vagy lehet ellenséges provokátok /spy / a városban.
Pirossal jelöli ki az ellenséges kereskedelmi útvonalakat. Egy hadihajót ráviszel a kereskedelmi útvonalára. Akkor a Te zászlódba bevillan a kalóz lobogó!