6068
  • a.carkey
    Tele a tököm, hogy folyton kivág csata közben. Jöhetne már az új patch ...
  • bardocz
    Így nehéz lesz sereget fenntartani De akkor ha ezt csinálom pár körig,akkor mindenki boldog lesz,és egy baráti reform keretében mindenkinek jókedve lesz,és nem szakad szét az ország?Spanyoloknak nagyon kell velence,és poroszoknak dél-poroszország,nem akarom,hogy ilyen helyzetben támadjanak meg:S
  • TDantes
    Ne legyen adózás, bontsd vissza az iskolákat a lázadó területen, építs olyat amitől nő a boldogság.
  • bardocz
    Lengyelek nagyon lázadoznak.Hogyan tudom azt megcsinálni,hogy úgy legyenek reformok,hogy az országom nem hullik részekre,és mindenkinek jó legyen?
  • bazza
    És azon belül?
  • Cat 02 #2463
    Single/Play Battle
  • bazza
    Visszajátszást hol tudok betölteni?
  • haxoror
    Nekem csak akkor akad pár másodpercet amikor egy flottára kattintok
  • apa1101
    ati 4850,de nekem is beszaggat picit...
  • gezmo
    Szia!
    Nemtudom nekem is és másoknak is van hasonló próblémájuk talán a patch, majd orvosolja(elvileg jöv. hét eleje) ,de videokarira is gyanakszom neked mi zötyörög a gépedben?
  • bardocz
    Most a felső osztály a középtől egyel jobbra,az alsó meg középen van.Mármint az adónál a csúszka:D
  • CamelX
    Ha 0-ra megy akkor igen kemény lesz az elégedetlenség, amúgy nem nagyon. Ha monarchiában vagy akkor rájöttem csak csínján szabad eszmei reformokat fejleszteni :) Többi az adón múlik, na meg a frissen elfoglalt területek helyőrségén. Meg mondjuk ha nagy az adó, akkor csökken a népszaporulat is, ha meg a magas osztálynál nagy, akkor a gazdasági fejlődés. Mégis inkább a magasabb osztályokat érdemes vészesetben terhelni, mert az alsóosztály sokkal nagyobbat dob a lázongásokban.
  • bardocz
    Sajna annyit nem tudtam nekik felajánlani,csak ezresével lehet:D
    Amúgy az okozhat gondot,hogy folyton kevés pénzem van?
  • CamelX
    Békegalambot ety százasééé :D ócsó more, nemán kihagyd :D
  • zemilke
    Sziasztok mi a fenéért fagy le a játék!? Az angolokkal vagyok már másodjára járok így vele kb a 80.ik-90.ik körben lefagy.És kilép a játékból elfehéredve a monitor!Majd jön a hiba üzenet! ??? SZERINTETEK ???? MI A MEGOLDÁS!!!!?????
  • bardocz
    Ejj,a rohatt lengyelek folyton lázadoznak:D De már csak két területük maradt hátra,most nehogymár megálljak.Oroszok rögtön nekem akartak esni,de egy ezresért hajlandóak voltak békét kötni:D
  • bgabor
    Regisztrálj be a rapidsharen(Collector's Account), az ingyenes, és akkor akárhányszor letölthetik a fileodat. Ezzel a tíz letöltési lehetőséggel nem sokra megyünk.
  • bgabor
    Valóban nem, de én nem akarok majdnem egy percet ülni tétlenül minden egyes kör után.
  • haxoror
    This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.
  • Zsil
    nem az ati kártya miatt van :) és jó a játék!egy stratégiai játéknál nem a grafika kell hogy megfogja az embert.
  • adios
    576-ban mennyi a játék?
  • sakkay
    Ja tényleg az eszembe sem jutott ha nem mész közel, nem látod, hogy ki van ott igaza van ugribugrinak.
  • bardocz
    Oké,köszi,megnézem.

A diplomácia lapin amikor azt írja ki az én erőmre,hogy borzasztó,akkor az azért az mert,borzasztóan gagyi a seregem,vagy borzasztóan nagy?
  • ugribugri
    Azért nem tudsz belekattintani mert van ott már valaki. menj mellé és meglátod ki van ott
  • bardocz
    Megnézem majd a kifejleszthető dolgokat,egyenlőre semmi tengeri dolgot nem csináltam,csak hadsereg,meg ágyúk.
  • sakkay
    Próbálkozz nagyobb flottával. Ha nem megy esetleg több kereskedő hajó legyen a flottában, ha így sem nézd meg a fejlettségi szintet lehet ki kell valamit fejleszteni. Más nem jut eszembe.
  • McCartman
    es hol talalok ilyen horgonyokat..?:)
  • bgabor
    Én már akkor letettem róla, amikor az első körváltás(end turn) 45 másodpercig tartott. Nevetséges.
  • bardocz
    Hiába akarok belekattintani a horgonyokba,nem tudok semmit sem csinálni:S
  • Rolika16
    Hát nem tudom nekem 1800 után,már úgy laggolt a térkép,hogy az csak na.(nv96GT)A kör váltás is piszok lassú volt.Amikor kiválasztottam seregeket 10 mp-re le fagyogatott... Szóval inkább a játék a hibás,szvsz.
  • bgabor
    ATI kártyákon borzalmasan meg a játék, eléggé béta-szaga van az egésznek. Én megvárom amíg kijön rá a harmadik patch, addig nem foglalkozok vele, mert csak felbosszantom magam miatta.
  • SötétBarom
    Detto. Lehet megin valami ati bug.
  • obe
    2 x 3.2 ghz + 4 gb ram..igazából nem folyamatosan akad, csak ahogy húzom a stratégiai térképet, meg meg röccen, mintha a vinyóra várna, meg hát szemmel láthatóan nem folyamatos a kép..pedig mint írtam a játék egy wd raptoron fut, tehát hardver oldalon semmi nem lehet gyenge láncszem:(..ha pl új kampányt kezdek, akkor végigmegy a területemen bemutaó jelleggel a kamera, na ott látványosan szaggat...ehh...reméltem az új driver megoldja a problémát
  • sakkay
    Ja tényleg, lehet blokkolni a szárazföldi kereskedelmi utakat is hadsereggel. Háború esetén.
  • sakkay
    Azt nem tudnám megmondani biztosra, de ha már indítva van valaki által leolvashatod (ráviszed az útra a nyilat). Gondolom hasonló lesz ha átveszed.
  • bardocz
    Eh,az nem jó,akkor még ki kell matekoznom,hogy érné meg.De ehhez tudnom kéne,kb mekkora bevétel jön azokból az utakból:) Azt valahol meg lehet nézni?
  • sakkay
    Igen. Amúgy ha esetleg ellenség áll ott át is lehet venni az utat. Ha új helyre érsz, gyakran egyből megtámadnak a kalózok. Főleg az új helyeken.
  • bardocz
    Ahaa,akkor azt nem kell irányítani,meg semmi,csak csinálok vagy 10 hajót,és küldöm őket kereskedni?Ez jó.
  • Zsil
    köszi
  • Berv
    Nagyon jó, köszönet a nép nevében