Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég picike géped lehet akkor. Az én gépemen (aminél már csak annak nincs jobb, aki nem akar) nagyon jól fut 19" natívban.

Ha gondolod, nézz szét apróhirdetéseknél, hátha találsz megfelelõ és olcsó upgrade leehtõséget.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Egyet értek veled. Én is látom, ohgy egyre többen vesznek játékokat. De warez nélkül mára már zsákbamacska lehet. De csak azt vegyétek meg, mai tényleg fontos számotokra.

Djuree: nincs gond.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

sajnos igen...nälam is igy van, az elsö nap ultra is jo volt, most meg mär ott tartok hogy minden high, megis szaggat, de a starategiai terkepen!!..remelem a következö patch segit ezen (is), meg a folymatos crash-en is..valamint olyan mintha a vinyo folyamatosan seek-elne, meg-meg akadva a strat terkepen, pedig van a vinyom meg kb 2 5 giga hely, es räadäsul a game egy 10000 rpm-es vinyon fut😞(
Ebben lehet egy apró igazság, de azért két három rewiew és fórumok olvasása után hamar elé lehet dönteni egy játékról, hogy jó-e, a konfig tesztelésére pedig ott a demó- persze ha van. A konfigot csak a szoftverrel lehet tesztelni, a forgalmazó ajánlása gyakran semmit nem ér. Én a Mass Effecttel szoptam. Diafilm a gépemen, pedig a minimum felett vagyok.
Én ezt a játékot látatlanba vettem meg(kaptam, de mind1), de az elõzõ részek alapján tudtam, hogy nagyon el kell baszni ahhoz, hogy csalódjak benne.
Roma Total war

General Sztojka vs Lieutenant Budaházy

😄😄
Esküszöm felraknám, ha valami modder megcsinálná 😄

MarkBlade
Warez egyébként meg inkább arra jó hogy megismerje az ember a játékot. Nem egy esetett tudok mondani hogy eret vágtam volna magamon ha megvettem volna mert olyan rossz volt. /nem a total war sorozat/
Megismeri az ember a játékot kipróbálja és ha tetszik és neten is nyomni akarja vegye meg..
MarkBlade
Nem azt mondtam hogy megveszem. Viszont ha azt nézed hogy milyen xar a forint és hogy kb 1 éve egy ilyen kaliberü játék 14-15k volt. Ehez képest szerintem nem drága. Ez már bele esik abba a kategoriába hogy aki szereti a gamet megveszi. Enyit már megér.
Egyébként mindig is bírtam a warezosok fõ indokát, hogy drága a játék. Nos, ahhoz hogy egy olyan játékot, mint az ETW futtatni lehessen, olyan konfigra van szükség, ami azért nem kevés pénzbe fáj vagy fájt még 1-2 éve is. Arról nem beszélve, hogy egy komoly játékos elég hamar összehozza áramszámlában egy-egy játék árát. De a játékra nincs pénz. Über muhaha.
Zsil, a szép globalizált világ arra jó, ogy nem kell bemenni a sarki boltba, meg kiutazni cseszkóba,hanem éppen azt kell tenni, amit te éppenséggel nem akarsz. Rendelsz neten, csipszet majszolva karoszékbõl, oszt hozzák, kb 3-4 BKV busszjegy áráért.

De persze a warezra mindig lehet ürügyet találni, de ez most izzadság szagú.

Félig off-

Egyébként a warezzal mindig is gond volt, hiszen az nem más, mint lopás, vagy lopott cucc átvétele, ami meg az orgazgaságra hajaz.
sith7
Örülük, hogy neked nem az.

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Djuree
ma már a webshopok világát éljük. a boltban nincs semmi (persze a jobbik eset ha van bolt nem csak futár viszi a cuccokat) ott csak rendelni tudsz amit jó esetben másnapra meghoznak és mehetsz be megint a boltba érte.
szánalmas de ez van. jobban megéri a boltosoknak, nem marad a nyakukon cucc...

Waaaaaagh!

MarkBlade
9000 ft.. annyira azért nem gáz..
Tegnap semmi gondom nem volt, minden jól futott.
Mára mintha a grafika szétesne, elcsúszik az egész pedig a configom birja.Találkozott más is ilyennel?
Kérnék segitséget ha tudtok, elõre is köszi.
eddig semmi gond nem volt warezzal-igy folytatom+nevetséges h nem non lehet kapni,nem akarok rendelgetni--szép globalizált világunkban bemegyek a boltba és üres kézzel jövök ki?vicces--kb mint régen...cseszkoba mentél a hokis játékért.)

Üdvözlet!

Djuree
hát ez gáz hogy csak steamen lesz elérhetõ:S mi lesz így a warez verziókkal?😞 habár idõvel biztos megoldják😊
((megveszem majd eredetiben is mihelyst lesz melóm és kapok fizut))

Waaaaaagh!

nagyon nem!mert drága és ha olvasol akkor tudod h gázos!

Üdvözlet!

Nem lenne egyszerûbb megrendelni cdgalaxistól vagy 576-tól?O_o

Scouser
Sziasztok az volna a kérdésem, hogy ha megvan a játék DVD-Kulcsa és azt beütöm a steam-be, akkor lehet-e választani, hogy a steam letöltse nekem a játékot. Ahol lakom nem lehet megvenni sehol és arra gondoltam, hogy egy haverommal megvetetem Pesten és elküldi nekem a kulcsot, és úgy feltelepítem a játékot. Aztán amikor hazajön akkor meglesz a tok is, de addig is tudok játszani.

You\'ll Never Walk Alone

a.carkey
Mondjuk azt is beletehetnék, hogy az erõdöt le tudjam bontani, ha már nem kell ...

A medve nem játék.

Prince23
Terminátor14
Csak kreatívan! 😄

Tallózd be neki te a dvd-rõl a fájlt.

CSAK a Fradi

Üdv!

Letöltöttem a netrõl, hogy kipróbáljam, hogyan fut a gépemen, érdemes-e megvenni. De a telepítõ ezt írja ki:

To continue unpacking, file 'empire total war_disk1_0.sid' is required from disc 1 és nem csinál semmit.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Djuree
rendben, sry. csak valaki itt felhozta a roma total wart és arra reagáltam, szóval nem én találam ki😉

Waaaaaagh!

köszi !
SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem akarlak megbántani ,de ez így ebben a formában nem vicces. Én szerintem legalábbis. Máskor tedd spoilerbe légy szíves. Mert van, akiket ez bánt (értem én az ilyen poént is, de nem nevetek rajta).

Djuree
roma total war😄😄

ez van most nálunk, ill. majd lesz ha még többi roma hal meg😄😄

Waaaaaagh!

a.carkey
Van még long campaign is.

A medve nem játék.

Rolika16
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\The Creative Assembly\Empire\

Ide menti.Lehet csak Total Commander fogja megmutatni a mappát...

tudja valaki hova teszi a játék a mentéseket ? nem találom , pedig be akartam vinni a munkahelyemre is játszani 😛
Na jó, de ha az elõzõ TW-ket is hozzáteszem, akkor több tízezer körös tapasztalatról beszélhetünk, ami azért jó alap az ETW esetében.
Lobsterman
Akkor 30 kör alatt többre jutottál mint én. Kösz a válaszokat 😊

Eddig 30 kör tapasztalatom van a játékban, úgyhogy leginkább a játékleírás alapján tudok tippeket adni.

- államformaváltás: nem tudom, lehet-e automatikusan váltani, de a leírás alapján az biztos, hogy ahogy egyre több filozófiai irányzatot fejlesztez ki, a lower classokban annál inkább nõni fog a reformok iránti vágy. Ez elõbb utóbb forradalmhoz vezet (ami nem egyenlõ a "sima" provinviális lázadással), és a fõvárosban fog megküzdeni a forradalmi sereg az "ancient regime" hadaival. A játékosnak választania kell a kétoldal között. Ha veszít, vége a játéknak. Abszolút monarchiában egyébként te cserélgeted a minisztereidet, önkényúrhoz méltón szabadon, míg köztársaságban új választásokat lehet kiírni (ezt még nem volt mód kipróbálni)

- tábornok: a saját egységel közül lehet kinevezni (adott egység kijelölése, csillag gombbal kinevez). Érdemes tapasztalt egységet kinevezni, jobb tábornok jön.

- gyõzelem: hál' istennek több feltétel is választható (egyszerre talán csak egy). Vagy a domination, van a schort campaign (itt x számú provinciát kell tartani, aminek nagy részét nemzettõl függõen a gép határoz meg) és végül van a prestige gyõzelem, azaz a játék végére a játékosnak kell rendelkeznie a legtöbb prestige ponttal. Ez összeszedhetõ épületetekkel, tudományos fejlesztéssel, hódítással, gyõzelmekkel, és taán még egy jó miniszter is hozzájárul körönként 1-2 prestige ponttal.

Fejbõl ennyire futotta.
Lobsterman
Nagyon jó kis játék valóban. A total war sorozat egyik darabjával sem játszottam eddig, úgyhogy elsõre egy rendes tutorial hiányában csak néztem a térképen hogy mi ez a sok minden és mi mire jó, de úgy 2-3 óra játék után kezdek rájönni a dolgokra. Lehet hogy a sok-sok óra Civilization miatt tanultam bele ilyen könnyen 😊 A one-more-turn dolog itt is remekül mûködik 😄
Azért lenne 1-2 kérdésem. Államformát hogyan lehet váltani? Nagyon reform kell a népnek, de erre nem sikerült rájönnöm. Mondjuk gondoltam rá hogy abszolut monarchiában nem is lehet(a svédekkel kezdtem), amíg az uralkodó meg nem hal? Meg tudom orgyilkolni valahogy a saját nagyfõnököm? 😄
Hadvezért(szárazföldi vagy tengeri is) mikor kapok? Sima egységekbõl születik ha sokat harcolok velük hadvezér nélkül vagy hogyan mûködik? Vagy bizonyos idõnként felbukkan mint az ügynökök/úriemberek? Sajnos egy szívroham elvitte az egyik nagy vezérem, és pótolnám, de sehogy nem jön össze.
Milyen módokon lehet megnyerni egy játékot? Csak területfoglalással? Kéne valami alternatív módszer mert 7 területbõl 2 a két szövetségesemnek a fõvárosa, és nem jó szívvel rohannám le õket csak ezért, viszont megvásárolni/elcserélni nem tudom ezeket a területeket velük 😞

Igy tökéletesen mûködik 😊 Köszi!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok!

Volt szerencsém pár órát tolni a játékot tegnap este is, és egyre inkább az az érzésem, hogy nagyon jól összerakott a játék.
A diplomáciai-stratégiai rész hozza azt, amit az Imperial Glory-ban is szerettem: azaz a gép a gyõzelmi céljait akarja teljesíteni, és ennek rendeli alá a lépéseit, valamint stabilnak és kalkulálhatónak tûnik a szövetségi rendszer. Ez alatt azt értem, hogy pl. az oroszok nekem és a lengyeleknek is szövetségesei voltak, ezért a lengyelek elleni hadüzenetem elõtt elvben kérdés volt, kit választanak majd a muszkák. Viszont amiatt, hogy tudtam, az oroszok háborút vívnak a svédekkel is, arra számítottam, hogy a lengyeleket választják majd, mert vele szárazföldön is szomszédos, velem pedig nem. Ezért ha a lengyelekkel marad, velem ugyan hadba kerül, de reálisan - egy darabig- nem kell számítania arra, hogy ténylegesen kétfrontos háborúra kényszerül. Így is lett, a többi szövetségesem viszont velem tartott.
Azt is megtapasztaltam, hogy kellõ alázattal kell csatába vonulni a gép ellen. Egyszerûen jól mozog, reagál az én lépéseimre, nem megy fejjel a falnak; ha kell és teheti, az egységei egy részét kiküldi a bekerítés feltartóztatására, így szabályosan több kisebb ütközetre bontja a csatát; ha teheti elrejti az egységei egy részét, és a kellõ pillanatban, váratlanul csap le (szóval, helyzettõl függõen érdemes felderíteni a csatateret). Amit pedig a lovasságával mûvel, az egyenesen pimasz. Miközben a hadserege zöme stabilan várakozik a felvett pozíciójában, a lovassága egy része az én seregem szárnyainál kolbászol, közelít, körbenyargal, visszavonul, aztán megint közelít. Szinte mintha arra várna, mikor nem figyelek egy pillanatra. Egy kis kihagyás, és már le is csap egy gyengén-rosszul pozicionált egységre. Klassz!
Sziasztok!
Az mitõl lehet, hogy ha bekapcsolom az Anti-aliasinget ha van épület /erõd, házak/ teleszemeteli a képernyõt kis pöttyökkel. Mintha egy réteg lenne a képernyõ elõtt. Az emberek és a növényzet tökéletesek, csak az épületekre rakja rá.
Amúgy ultrán megy tökéletesen szaggatás nélkül.
AMD 6000+, Ati HD4830 512Mb, 2Gb ram, XP sp3. Catalist 9.2. A kártyát most vettem.
BF109
sziasztok!
ehhez a soundfix-es javításhoz tudna valaki adni linket ahonnan értelmes sebességgel lejön, mert a torrent amit sikerült kifognom ilyen 1-2 kilobájttal j csak. lehet fizetös oldal is.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Sziasztok! A mentéseket hogyan lehet törölni???????????
HELP
Hali! Elkezdtem tölteni az Empire Total War Special Forces Editiont.
Ha kész csak crack elem és ennnyi? lesznek benne hanghibák meg ilyenek?
Akinek nem a bolt tojta a játékot, és lefagy a "road to independence" hadjáratnál, az a crack könyvtárból ne másolja át az összes file-t, csak a config könyvtárat, és a data-n belüli három szóló filet (patch_en, patch, boot). Nálam így nem fagy le a csata után.
üdv.
a.carkey
Van resource, van town, van kikötõ és van fõváros capital és tartományi központ capital (utóbbi a gyengébb ...). Az építhetõ épületek sokszor elágaznak, ls building browser!

A resource helyen azt tudod, ami ott van (fa, érc, egyéb nyersanyag). A townban 4 fajta épületet tudsz építeni (egyik vallásra, másik közérzetre, kémeket ad, a harmadik iskoláztatásra hat, és gentlemanokat kreál, a harmadik meg vas vagy egyéb mûveket épít, és ebbõl jön a jó kis lóvé). A capitalnál van kaszárnya (egységek), nevezetesség (pl. téli palota, ezek pl. növekedésre termelésre, adókra hatnak, de nem mindenhol van!, viszony ahol van, ott érdemes a townokat nyersanyagra, pénzes épületekre állítani), fontos épület (lehet tudományra és jólétre ható épületet felhúzni), valamint van naval (ha van kikötõ), ágyúöntõmûhely és erõd építési lehetõség. A sima tartományi capitalban két lehetõség van: kormányzóság (építés közben elágazik a lánc, te döntöd el, hogy neked jólét vagy hadsereg - katonai kormányzóság - a fontos) ill. erõd építési lehetõség.

A townokban felhúzhatsz csak iskola jellegû épületeket, így annyi "fejlesztési központot" építhetsz, amennyi városod (town) van. A gentlemanokkal plusz researchre tudsz pontot adni (van military, industry és educationra ható gentleman skill), ha beviszed õket az iskolákba (ami lehet egyetem továbbfejlesztve), stb, stb.

A medve nem játék.

Roma<#nevetes1>

topcy666
ez a játék félelmetesen hasonlit a Roma Total War-ra

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

Nah 1707-ben vagyok, Gyalázom a Franciákat amerikában, meg lassan az indiket, viszont ezt a fejlesztést nem értem, egyszerre nem lehet többet? education buildingsnél még mindig csak cambridge van, pedig oxfordban is csináltam már iskolát??? a ring bayonet már megvan, de ha tudja valaki, hogy lehet többet fejleszteni egyszerre, azt megköszönném.
topcy666
én leszedtem a "Empire_Total_War_Special_Forces_Edition-Razor1911"
és szépen megyeget fulgrafon
tesztelve gigabyte alaplap dual core 2,6 ghz , 3gb RAm 1066Mhz ,
zotac 9800 GT amp edition 512 MB op: vista ult sp1 x64 fps átlag 35 - 45 közt tehetö

1 pár kép a játékrol

képek

üdv Cs-P.KFT http://cspkftweb.extra.hu

Hát, vazze nem tudok betelni vele ezt nagyon eltalálták.
Csata közben nyomjatok a lassitásra be.....s milyen filinges.
topcy666
óóóóóóóó

Mor3llo
Senki. Írd ki dvd-re, fusd körbe a házat 3szor, szarj rá, és vidd el a pápához. Na, eztán jólesz!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú