Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra azért kiváncsi vagyok hogyha 1 év 2 kör , akkor 200 kör elég egy world domination campaignhoz ? nem kevés az egy kicsit ??
Gentleeman hogy tudok gyártani ?
Akinek nem megy egy kis help:
1. letöltöd (utána seedeled)
2. kicsomagolás (egy winrar csomag letöltése és telepítése, ezután automatikusan már a totalcommander is simán kibontja)
3. betöltés a daemon toolsba --> dvd1
4. autorun vagy setup.exe indítása, ezután elindul egy steamet megkerülõ razor telepítõ segédprogi (ez teszi lehetõvé hogy a gém elinduljun hogy nincsen steam fiók)
5. megadod a helyet hogy hova települjön
6. install közben többször is keresni fog "valami.sid" nevezetû fileokat, amik rajt vannak a lemezképfájlon ! (tehát -- > dvd1 megmutatod neki az útvonalat tallózás pl. --> h:\
7. többször is kérni fogja, ugyanígy, majd lemezt kell cserélni daemon tools --> dvd2
8. ha gond nélkül fent van akkor a cracket be kell másolni a játék fõkönyvtárába ! (ne foglalkozz vele hogy nincsen Empire.exe !!!)
9. végigjátszás !! )
Remélem megbirkóztok vele!
Waaaaaagh!
ja meg semmi nem ott van ahol xp-n, nem találom a jól megszokott dolgokat, az office meg még gázabb rá😞
pedig 2x is volt fent (+bétateszteltem is anno) de mindkétszer a hajam téptem, instabil szar még mindig, pedig már nem mai darab.
majd talán 1 év múlva megint próbálkozok vele.
persze van akinek bejön, elvileg biztonságban nagyon tuti, akinek ez fontos annak jó választás.
Waaaaaagh!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Két kérdést intéznék a "profik" felé:
Amikor egy hajó fölött váltakozik a kalóz zászló és a nemzeti zászló, akkor az éppen micsoda? Én is tudok olyat?
Hogyan lehet "elvágni" a kereskedelmi útvonalakat egy esetleges ellenségem elõl?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Vista! Én nagyon Vista párti vagyok (1,5 éve), 2 és többmagos gépre 32 bites tökéletes, 64 bites rendszerhez meg a Vista 64 bites verziója elengedhetetlen. A Vista szuper, szerintem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
keresd meg a descr_strat fájlt (asszem ez a neve), jópár mappán belül van a játék könyvtárában, és húzd át a nemzeteket a playable részbe (meg fogod látni).
nem biztos hogy így kell itt is, a med2-ben így kellett.
Waaaaaagh!
elõre is kössz!!!
Waaaaaagh!
majd meglátjuk milyen lesz, sosem volt még 64 bites win-em😊 megtaláltam minden általam használt progit 64 bitesben, úgyhogy nagy baj nem lehet. ha szar akkor megy vissza a 32-es. levan ghostolva, úgyhogy kemény 10 perc a win csere😄
Waaaaaagh!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én ezt fogom holnap tenni, mert nálam szaggat minimumon is, pedig nem kéne sztem, ahogy itt leírják a többiek a gépüket, amin megy mediumon is jól:S feltolok egy tiszta 64 bites xp-t meg a legfrissebb drivereket.
sztem te is tedd ezt😉
Waaaaaagh!
You\'ll Never Walk Alone
Ez a bûnös ember sipákolása, semmi más, kedves bgabor. Persze, most az euro árfolyam a hibás, máskor meg más, mindig van ok. Az az igazság, nálad ezerszer jobban sajnálom és megértem azt az embert, aki kenyeret lop a boltban, mert õ a létfenntartása érdekében teszi, te viszont a saját szórakoztatásod érdekében lopsz meg embereket, akik munkát és energiát fektettek valamibe, és egyébként közvetve a becsületes felhasználó közösségnek is kárt okozol. De ezt még el is nézném, ha csendben kusshadnál, de te még büszke is vagy erre. Az nem indok egy játék ellopásra, hogy nincs pénzed. Akkor ne játsz. Ennyi erõvel add meg a címed, és küldök valakit, akinek nincs pénze számítógépre, hogy warezoja el a tiédet. Remélem, megértéssel fogadod majd a dolgot.
Neked, és a hozzád hasonló módon gondolkodónak, akinek láthatóan semmilyen erkölcsi gátlása nincs, alapvetõen kár a korábbinál alaposabban megindokolni, pontosan milyen bûncselekményt követ el, majd egyszer az ügyész úgyis felolvassa. De hogy akkor pontosan utánanézhess a dolognak,ideírom: a Btk. 329/A §-ról van szó, ami a szerzõi vagy szerzõi jogok megsértésérõl szól. Hidd el, ez nem más, mint az õsi lopás átültetése a szoftvernek, mint a szerzõi jog által védett vagyoni értékû jognak az eltulajdonítására. És hogy okulj, nézz utána, mit tartalmaz a Legfelsõbb Bíróság 2003/101 számú eseti döntése.Röviden összefoglalom:
A szerzõi és szomszédos jogok megsértésének a vétségét az is megvalósítja, aki a számítógépi programot nem forgalomba hozatal vagy jövedelemszerzés céljából, hanem kizárólag saját felhasználásra akár egy példányban is másolja.
A többiektõl elnézést kérek, de reagálnom kellett kedves fórumtársunk, bgabor primitív megszólalására.
Poroszokkal kezdtem (szimpi, hogy õk a legkisebbek 😊 ), a lengyelekkel már áll a bál (Varsót már megkaparintottam, meg kiiktattam valami szövetségesét (egyetlen tartományuk volt, most nem ugrik be, zöld zászló alatt 😄 /történelem-földrajz nem az erõsségem 😄D).
A csaták eddig nagyon jól mentek, könnyen gyõztem (gondolom ez annak köszönhetõ, hogy mindkét helyszínen csak felfegyverzett helybéliek voltak), az AI szuper - a MED2höz képest hatalmasat fejlõdött. Tök jól beveszi magát a városba, ha elbukik egy egész osztagok a változásoknak megfelelõen próbál helyezkedni (folyamatosan!!!). A demoban már láttam, hogy nagyon szép, de most az egyik csata szakadó esõben, félhomályban sok füsttel, hát valami észbontó. Végre az ágyúk is a helyükre kerültek, vittem magammal négyet, hát igen komoly tényezõ volt a harcmezõn. Ma éjjel tuti hülyére játszom magam 😄
[email protected] várnék segítséget!ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!!
... a másik icon meg átrendezi õket ha kihullana egy-két emberke a sorból és következik az egész elõlrõl. Ha van platoon firing skilled (amit korábban tévesen állapítottam meg az imént felsoroltaknak), akkor elérheted azt, hogy egyszerre lõjjön az egész sor, nem össze-vissza. 😊
A medve nem játék.
van kb. 20 eredeti gémem, meg vagy 50 warez😄
amivel nagyon sokat játszik az ember azt szivesen megveszi, megéri támogatni a fejlesztõket, hogy esetleg legyen majd folytatása az adott gémnek. persze elõször warez, mert ott derül ki hogy hosszabb ideig leköti-e az ember fiát....
Waaaaaagh!
Ha hirtelen eltûnne minden "idióta" aki legalább az igényes játékokat kifizeti, és mindenki inkább warezolna, akkor holnaptól nem lenne mit letöltögetned. Nagyokos...
A játékipar eljutott oda, hogy egy-egy nagyobb produkció költségvetése már megközelíti egy kisebb hollywoodi film büdzséjét. Szeretetbõl senki nem fogja elkészíteni neked az új Total Wart, erre mérget vehetsz.
Nyilván velem is elõfordult hogy szedtem le warezt. De amit nem törlök le install után egy napon belül, azt meg szoktam venni eredetiben.
Nekem elindul a game csak a csatáknál nincs a lövéseknek hangja se gyalogságnál se tüzérségnél sehol. Minden más hangot lehet hallani csak a lövéseket nem.
Mi lehet a baj és hogyan lehet orvosolni?
irigyellek titeket megint.
aut viam inveniam aut faciam
A f.... ki van mindig ujra töltöm, csak attol áll helyre.
Bírom amikor az ilyen fõokosok a nyilvánoság elõtt hülyét csinálnak magukból. Még hogy orgazdaság, idióta.