6068
  • Kange
    tapasztalatom még nincs, de a véleményem szerint a Blood-nak menni kell...

Az eltávolítása szerintem meg nem nagy cucc(gondolom), egész egyszerűen törlöd a pack-ot fizikailag és kész is(a telepítés alapján)...
  • Slewy
    Hát nekem nem ulrán, de minden highon van.
    És ha csak a Bloodot rakom fel?
    2.66 e6750
    8800GT
    2gb ddr2
    szted Kange, menne a blooddal?
    Mert ha beszarik tőle és nem tudom leszedni a gamet emberien, hogy újra felrakjam( a bátyámnak steames játékkal ez volt), akkor beperelem a Sega-t meg a CA-t is :D
  • Kange
    még a light verziója is lassítja a játékot, szal tényleg csak azoknak ajánlott, akik ultra minőségben játszanak... :)
  • rtfmZoli
    Nekem angolokkal az első tengeri csata[kalózok ellen vesztettem] után kivágott(mikor a tanácsadó mondja a szöveget), ezért frissítettem a VGA drivert, és az osztrákokkal kezdtem egy új kampányt, 6 kör után még nem volt fagyás.
  • Slewy
    Ez a Smoke & Blood effekt mennyire fogja meg a gépet?
    Nektek mükszik, mert nem akarom, hogy a steam baszakodjon:S
  • Kange
    The Battlefield Smoke & Blood Video
  • Kange
    Én sem modoltam még soha sem, de a mai nap ki fogom próbálni mind2-t!

De elméletileg megy együtt a kettő! A bajom csak az, hogy nem vagyok egy profi játékos, ezért a DarthMod-ot nem nagyon tudom tesztelni! :)
  • SötétBarom
    Btw. nem vagy valami felvilágosult nemzet :DDD
  • SötétBarom
    Baszki, ezeket a nyomorult grafikonokat keresm má' amióta játszom :DDDD
  • tlafko
    Sziasztok Total War rajongók! Nagyon sokan érdeklődünk, mi lehet a fehér háttérre, aztán pár másodperc múlva windows-ba való kivágás oka (azt hiszem crash-nek hívják). Senki nem adott még épkézláb választ. Valami tudor segítsen, mert kb. 2 napig próbálkozom, aztán úgy kivágom a gépemről, hogy soha többet nem foglalkozom Total War-ral. Mint írtam sokkal lejjebb, erős a gépem. Tehát???????
  • tlafko
    Szia! Mond csak, a két mod együtt is futhat. Kérdésem azért naiv, mert nem szoktam mod-olni, illetve a MED2-ben egyet kipróbáltam. Nos?
  • Rolika16
    Empire: Total War

Issue with save games disappearing from the save game list if fixed

Updated of the Miles dll to fix some random crashes in sound

Na megjött a javítás...Remélem már jó lesz mentés rendszer ezzel.
  • Kange
    no, tegnap keményen nyomultam előre, majdnem egész Európa az enyém... legnagyobb csatám a franciák ellen volt, 3x túlerő ellen!

valamint megtörtént az államforma váltás! (Monarchia -> Köztársaság) Ezek után most az nem vágom, hogy a Monarchiának mi az előnye??? Ugyanis ugyanakkora adóbeállítás mellett is sokkal több pénz folyik be az adóból és még boldogok is. Azóta nem tudom elkölteni a pénzt... :)
    Valamint azt nem értem, hogy itt ecsetelte vki, hogy semmi különbség nincsen. Azért annyi mégiscsak, hogy sokkal nyugodtabb a nép és sokkal több adó van. Tehát erősen ajánlott a forradalom! :)

modokról: ezt a kettőt néztem ki de még nem raktam fel:
    DarthMod - ez a játékmenetet befolyásolja, intelligensebb AI, változtatott stat-ok az egységeknek, ágyuknak...
    The Battlefield Smoke, Sound, Blood - Ez viszont tisztán a látvány növelése, reális füst, tűz, gránát, robbanás, vér, stb...

Ha lesz időm felrakom ezeket és leírom majd a tapasztalatot. (Akinek van már ezekről, az írhatja! :)
  • uwu
    Egyébként az erő velem van
    Remélem erőszakkal bármit meg lehet oldani.
  • uwu
    1704 van.
    A poroszok, meg az osztrákok ki vannak írtva.
    Pénz nincs.
    Az első foglalt terület most kapcsolódott be a termelésbe.
    Ez meg mejdnem lehetlen volt, de megnyertem:

Sajnos nem sikerült elsőre, visszatöltöttem, és mivel tudtam mit fog csinálni az AI megszivattam. Tudom, hogy nem nagy dicsőség így nyerni, de valami rohadt nehéz csata volt így is.
  • haxoror
    Majdnem a duplájával de védőhajók nem kellenek, az AI valamiért soha nem támadja meg a trade spotokon lévő hajókat.
  • bardocz
    Úgy döntöttem,ha már szopunk,szopjunk nagyot!:D
    Poroszokat nem akarom betámadni,ahhoz nagyon sokat kéne még fejlesztenem,hannover úgyszintén,úgyhogy megtámadtam a spanyolokat:D És mivel olaszokon át tudok masírozni a seregemmel,ezért el tudom foglalni a félsziget spanyollakta részét.Persze a franciák máris ellenségeskednek,de őket is utálom,úgyhogy halál vár rájuk:D
  • Lacc 88
    Helló. Nekem is kifagy a game de nemtom steamről hogyan tudok patchet letölteni. Valahonnan máshonnan lehet még? Bocsi ha hülye a kérdés, de én nem vágom a steames témát.
  • oli314
    sziasztok, kereskedéssel kapcsolatosan lenne kérdésem. Jelenleg afriaki nyugati partjairól szállítok elefántcsontot, 1db indiaman hajóm van ott(plussz másik 3hajó ami védi).

A kérdésem az lenne, hogy ha ebbe a flottába még 1 indiamant küldenék akkor mennyivel nőne a kereskedésből származó pénzem? megduplázódna, vagy 1hajó is maximálisan kihasználja az egy "slot" adta lehetőségeket?
    szóval megéri több indiamant küldeni 1helyre?
    előre is köszi a válaszokat
  • McCartman
    ha modrol van szo , ezeket dobjátok fel.
    'Battlefield Smoke Mod,Battlefield Sound Mod and Blood Mod!'
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=237457
  • sakkay
    Igen nagy móder a srác már olvastam a mostani munkájáról reális füst, hang, ai.
  • TDantes
    CDgalaxis...egyébként honnan tölötted le? Töltsd le onnan ahol van crack, cdkey meg nem kell hozzá
  • rtfmZoli
    Igazából csak ezt találtam, ami nagyobb mod van E:TW-hoz
    darthmod
  • Maulwurf
    sziasztok letöltöttem a játékot de se serial numberem sem crack nem jött le vele és nem találok sehol belőlük a neten
    tudna vki segíteni
    köszönöm..
  • sakkay
    tw online és a tw center a módos oldalak központja. Ott találtok infókat. Valaki esetleg használ már valami módot?
  • McCartman
    én eddig egy patchet se raktam fel , igaz nem is jatszottam vele olyan sokat , de eddig semmi panasz.:)
  • Prince23
    Megszűnik a filefront

total war modjai hol lesznek akkor?
  • Zsil
    nevetséges!és még azt akarják h vegyem meg?
  • Prince23
    Szánalom, amivé vált az Empire szoftverileg
  • a.carkey
    Na totál bugos lett ez a szar. Hiv. fórumon is anyáznak, ma várható fix.

Kiváncsi leszek hová fog még fajulni a dolog. Kár, hogy ma még volt időm ezzel nyomulni, holnap, hétvégén meg szinte zéró lesz.
  • a.carkey
    Folyamatosan crashel csata után. Rohadjanak le. Inkább ne csinálnának semmit, mint folyamatosan elqurják a patchekkel ...
  • Prince23
    Teszt
  • bgabor
    Én pont ezért nem játszok vele. Eltart még egy fél évig, amíg tisztességes játék lesz ebből.
  • bgabor
    Köszi!
  • McCartman
    unlock: #2183
  • a.carkey
    Nos, nekem kezdetben nem volt vele különösebb crash meg egyéb gondom, de amióta ez az utolsó patch kijött, állandóan szopok vele. Már a előző is problémákat okozott, de egy idő után abbamaradt, ez a mostani, ez valami ótvar szar lett ... Minden lejátszott!!! csata után kidobál. Pedig már 2x vertem vissza 10 vs 27 állásban az ellent.
  • a.carkey
    Meg mindent. Eddig nem dobált ki csaták után, most már ezt is megteszi. Hogy valaki phaszná meg álmukban a készítőket hátulról egy hatalmas műdákóval!
  • Rolika16
    Hát mondjuk mostani patch,a mentés rendszert baszta el...
  • bgabor
    Steamen. Szokásos steam only patchek, így kényszerítik a játékosokat az eredeti játék megvásárlására, lévén hogy az alap gyári verzió szánalmas állapotban jött ki, patch nélkül nem ér sokat.
  • Rolika16
    Ja nekem is.Mi az isten faszát csinálnak már ezek a játékkal...