Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ezen kívül még 2 db szabadon választott régiót kell megszereznem a gyõzelemhez. Az egyik a Hollandokhoz tartozik, hiszen a három területükbõl kettõ úgyis kötelezõ nekem és akkor már tökmindegy lesz ha egyszer úgyis harcban fogunk állni egymással. A másikat még nem tudom. Savoy-t akarom még megszerezni, viszont Velence nem engedi át a katonáimat a területén, szóval lehet, hogy a végén õk húzzák a rövidebbet.
Ja és az Oroszok meg a Törökök nagy szövetségeseim, meg az angolok is, viszont õk el vannak foglalva az USA-val😊
Ennyit röviden ahogy állok az elsõ játékomban😊
You\'ll Never Walk Alone
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Egyébként 1799-ig ha nem teljesítem a kívánt küldetést, akkor is abba kell hagynom?😄
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Waaaaaagh!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Zászlónk pedig ilyen lett:http://www.xfire.com/screenshots/promate01/ss_file-03d488c07c7c3ff2e33d723b6e3917172fdcb55d.jpg
Államforma is változott republicra(absolute monarchy volt)
Én úgy értem el a forradalmat hogy,fellázadt Moszkva,és nem volt helyõrségem Moszkvában,így a forradalom mellé álltam.
A medve nem játék.
A kérdésem a következõ😊
Hogyan tudok kikötõt építeni? mert trade rout-eokat akarok még létesíteni és ahhoz az kéne, de egyik elfoglalt birodalmon sincs még kikötõ, és építési lehetõség között sincs, elõször is katonai felfogású várossá alakítsam vagy egyházi-(lehet nem az)...
A választ elõre is köszönöm!
Waaaaaagh!
jó lenne tolni már Honfiainkkal is
az a kérdésem, ha megveszem a játékot a boltban, azt írja steam-en keresztül kell aktiválni. Ezután fel tudom-e telepíteni egy olyan gépre, amin se steam nincs se internet?
Mindenképpen azon a gépen kell aktiválni, amin majd játszom vele?
Offline aktiválás nincs? :\\\\
Köszi!
A medve nem játék.
Többen írtátok, hogy a gép, miután felajánl egy területcserét, és az realizálódik, akkor rövid idõn belül felajánlja a viszontcserét.
Velem most történt meg ez elõször, és valóban elég furcsa, semmilyen játékmenetbeli okát nem látom. Nem jártam rosszul, hiszen tudományt is felajánlott, ráadásul egy gazdagabb tartomány plusz bevételeit is élvezhettem pár körig - -miután kérte, visszacseréltük a területeket-, de ez egyenlõre szimpla AI butaságnak tûnik. Így elõnyre szert tenni nem valami nagy élvezet, de elutasítani sem akartam, hiszen szövetséges volt, és nem akartam rontani a viszonyt. Valaki olvasott vagy tud valamit mások tapasztalatáról? Leginkább az érdekel, valahol van-e erre vmi magyarzat, vagy bízzak a patch-ben?