Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Szerintem Fantasy: Total War kéne. Mekkora feeling lenne betámadni egy 20k-es élõholt sereget egy nagy csomó Orkkal és goblinnal, miközben a mágusok ontják a harctérre az áldást... 😊

Ezek a játékok nem arról szólnak, hogy történelemhûek legyenek. Így semmi érdekes nem lenne a játékban, tudnád hogy hú most ennyi meg ennyi van most ez lesz meg az lesz... sztm igy jó, hogy nem történelemhû

Hát, ha ágyuk külön vannak, akkor lovassággal megrohamozod, aztán visszahívod ^^

Ám lehet vhogy olyat h az ellen ne tudjon simán besétálni a kapukon ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

<#worship>

a.carkey
Azt hiszem itt a válasz ... Ez kurva jó! 😄

A medve nem játék.

reger
Hát jó vóna ha lõnének ,mert így az ellenfél nem támad csak lõ az ágyúival ,szal jó lnenne vissza is lõni 😄

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

gallardo
fellázadtak a magyarok<#smile>

Hát én ha raktam oda embört akkor lõttek maguktól.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Cowek
Ez a várfalon lévõ ágyú használat engem is érdekelne :-)

http://www.f1-info.hu/

Prince23
Ja meg több egység is lenne... coldwar +ww2 összevonásából)

Egyébként az Empireban vannak visszatérõ frakciók? pl mittom én a franciákat, spanyolokat kiírtjuk (nagy nemzeteknél), idõvel visszatérnek õk? alapítanak egy dinasztaiát, stb....?

Prince23
Egyébként valahol olvastam, hogy a fejlesztõk tanácsokat kértek a rajongóktól, hogy milyen témát dolgozzanak fel a követlkezõ tw részben.
És felmerült egy ilyen témák, címek:

1942 WWII: Total War
Terminator vs Predator: Total War (pffff, xd, lol)
Cold War: Total war

Én egyébként a világháborúst összevonnám a coldwarral, így több ideig lehet pörgetni a köröket fél éves felosztással.

reger
A várfalakon lévõ ágyúkat hogy lehet használni ,vagy az csak dísz? És ágyúkat hogy lehet a várfalra felvinni ?

kicsi OFF: Ááá, ez még nem olyan durva. Hearts Of Iron 2-ben egy tag majdnem megnyerte a magyarokkal a második világháborút. Elõször együttmûködött a németekkel, majd amikor azok elfoglalták Moszkvát, hátbatámadta õket. 1944-ben így két Németország volt: egy fasiszta állam Moszkva központtal, az eredeti pedig magyar bábállam lett. Ha jól emléxem a srácnak sikerült az angliai partraszállás is '46-ban. No ez a vicces! 😄DD

bazza
Kicsit vicces...1734-et írunk. Franciaország megszûnt létezni. És még csak nem is én, hanem a hollandok irtották ki õket. Vicces. Lengyelország meg presztizs elsõként (!!!) elfoglalta egyész középeurópát. Vicces. <#pardon1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Gideon Wieth
még csak warez, de majd tervezem a bolti verziót 😊 azt irja am hogy steamnek futnia kell. Gondolom akkor aktiválni kell rajta valahogy nem ? És egyszerre több gépen ha eredeti fennt lehet ... Jól mondom ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rolika16
Bolti verziód van vagy warez ?

eredetivel lehet...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gideon Wieth
Én azt nem értem. hogy itt az auto csata az kurvanagy átvágás .... Indiánok ellen küldöm angol seregem fullosan a 150 indián ellen erre jön hogy valami 350et legyaktam tõlem .. és a seregvezér meghalt én vesztettem- Mondom na nem lejátszuk mégeccer... Az elsõ 2 perc után menekültek...errõl ennyit 😄 Valaki arra hogyan lehet multizni nem tud segítséget ?Nekem folyton steam-et kér.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
nem kell semmi. Szimplán frissíteni kell a direct X-et a játék fõkönyvtárában asszem redist mappában van.

Raylee
A #1417-es hozzászólásbán minden le van írva részletesen én is ezt követtem és mint látod sikerült!
1. letöltöd (utána seedeled)
2. kicsomagolás (egy winrar csomag letöltése és telepítése, ezután automatikusan már a totalcommander is simán kibontja)
3. betöltés a daemon toolsba --> dvd1
4. autorun vagy setup.exe indítása, ezután elindul egy steamet megkerülõ razor telepítõ segédprogi (ez teszi lehetõvé hogy a gém elinduljun hogy nincsen steam fiók)
5. megadod a helyet hogy hova települjön
6. install közben többször is keresni fog "valami.sid" nevezetû fileokat, amik rajt vannak a lemezképfájlon ! (tehát -- > dvd1 megmutatod neki az útvonalat tallózás pl. --> h:\
7. többször is kérni fogja, ugyanígy, majd lemezt kell cserélni daemon tools --> dvd2
8. ha gond nélkül fent van akkor a cracket be kell másolni a játék fõkönyvtárába ! (ne foglalkozz vele hogy nincsen Empire.exe !!!)
9. végigjátszás !! )

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Scouser
A Poroszokkal vagyok és a hollandok felajánlották Ceilon-t Hannover helyett. Megugrott a trade-em 5000 pénzzel, most jól megszedem magam és aztán megsemmisítem a hollandokat. Az egyetlen bajom, hogy senki sem szeret európában, mert mindenkinek megtámadtam már a szövetségéesét😊

You\'ll Never Walk Alone

toysoldier
nincsmit :]
jójátékot. <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Raylee
Nagyon szépen köszönöm segítséged, mert a probléma MEGOLDODOTT és remekül fut a game!<#worship>hálás köszönet!KIRÁLY VAGY....

Raylee! Te se tudtad berakni deamonba? mert nekem ha 2x rákattintok az isora megnyitja, és setup exe van. Rámegyek mind kicsomagolom és futtat, de a 2. dvd-t hogyan kell majd berakni vagy hogy kell ezt az egészet felraakni?
toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Raylee
Nem tudom, tudna-e valaki segíteni a problémámon?
Átnéztem a fórumot, már mindent kipróbáltam, de nem sikerült jól felrakni a gamet (razor1911).Mindent a leírtak (nfo)szerint csináltam, de a végén nem rakott fel "Empire.exe"fájlt a fõkönyvtárban.Én bemásoltam ide a crack mappában lévõt, de mikor indítani akartam ezt írta ki:
- alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_40.dll nem található-
Ha valaki elküldené ezt a "d3dx9_40.dll" fájlt MEGKÖSZÖNNÉM, bár nem biztos, hogy ez segítene, de egy próbát megér!
Várom segítõ ötleteiteket, amit elõre is köszönök szépen!

SötétBarom
Ugye te sem látod, csak a mennyiséget. Na most nem mindegy, hogy 8 egység "mob" van bent, vagy 8 egység vaddisznó ranger.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem mindig látni, hogy hányan vannak egy városban!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem az volt h északi, déli, keleti falhoz beállítottam katonákat, nyugatra, minek, hegyoldal, csak nem jön arra. Erre az erõsítés egysége szépen onnan felmászott a falakra 😄

a.carkey
Lehet, hogy õ nem látja. Mert ki lehet kapcsolni ... 😄

A medve nem játék.

Prince23
De hiszen a város melletti ikonnál van skála. Én is úgy támadok, elõször megnézem az erõdöt, várost, leolvasom kb mennyien is lehetnek
De egyébként úgy látszik ezt az ai hibát még sosem sikerült kiküszöbölnie a total war készítõinek. Ilyen volt a rome-be is mega medi 2-ben. igazán kihagyhatták volna ezt az ai viselkedését. amúgy 1716-ban tartok, és már kétszer csinált ilyen hülyeséget.

Azért ez nem éppen így van... ostromban tényleg gyenge az AI de ha védekezik, meg nyílt csatában simán meg tud szívatni.

Meg miért lenne hülye? Nem tudta mennyi egység van az erõdben...bepróbálkozott

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prince23
Fú bazzeg, nem semmi AI-ja van ennek is.
két huron egység betámadta a 8 egységgemmel ellátott erõdõmet. természetesen nyertem a csatát 1perc alatt. Kár volt betüölteni, de megakartam nézni mien is egy ostromállapot.
Ez se semmi azért.
vagy bug vagy hülye az AI, mindezt közepes nehézségen. Mi lehet Könnyû nehézségben? belegondolni is rossz.
egyébként a diplomácia és a fejlesztések bejövõs.

reger
No ez egyre jobb 😄 Visszavonom a korábbi megegyezés új ajánlat megadja 5 körre . Megyek át a területén következõ körben kiírja hogy megsértettem a területét ,majd hogy alliance broken . MEgnézem a diplomacy képernyõn ott azt írja hogy meg van még az alliance. Jó akkor megint iszsnvonom ,újyabb 5 körre kikérem ,majd megint kiírja hogy gecc vagyok ,és hogy alliance broken ,de a diplomacy képernyõn ugyanúgy áll az alliance .Kicsit bugzik a játék 😄

reger
ki

Tuti megkapod ? 😄 Kiírja h cancel military acces a lehetõségek között ?

reger
nem ,elõször 5 körre próbáltam utánna mondom jóvan akkor legyen örökre ,minidg megkapom de nem engedi

1 körre kéred ?

reger
AZ miért van hogy az RTI-ben millitary accest kérek az irokéziektõl meg is kapom ,de akárhányszor a területekre akarok menni ,azt mondja ahoz háborút kell indítanom ?

Svédekkel nyomok jelenleg rövid hadjáratot, gondoltam vmi egyszerûbb meccsel indítok.

Ausztriával szövetséget kötöttem, aztán passzióból elfoglaltam Kurlandot. Erre jött egy porosz ajánlat, hogy cseréljem el a frissen elfoglalt Kurlandot Kelet-Poroszországra(!), ad még egy kis plusz pénzt meg technológiákat. Mondom OK, ha mindenáron el akarja kótya-vetyélni az anyaországa területét nem bánom.

Következõ kör: jönnek a poroszok újból, hogy ugyanmár, mi lenne ha mégis visszacserélnénk a területeket. Ad pénzt is. Mondom, ezt már nem. Bár el nem tudom képzelni hogy mit találtak Kurlandon, hogy ilyen gyorsan kiábrándultak belõle. 😊 Vicces, na.

A jókedvem nem sokáig tartott: a lengyelek egy pillanat alatt elfoglalták Kelet-Poroszországot tõlem - még nem volt idõm védelmet telepíteni oda. :/
Legközelebb óvatosabb leszek. 😊

SötétBarom
Közutálatban részesülés a topicban.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hali! Lassan kész az ETW Special Edition de razoros verzió.
Azt szeretném kérdezni hogy azzal mi probléma lesz? pl: hangprobléma?
Jó de ha kapok is ki kötöt nem oda ahova én szeretnék. Például indiába az istenért nem add kikötöt! Pedig minden fulon ki van épitve.

Vagy amit elfoglaltam várost egy india néptöl azt tejesen vissza kell bontanom?
Már 3 napja szinte semmi gondom nem volt frankón játszottam, ma meg a csatáknál folyamat neki áll reset- elni a gépem.
Esetleg ötlet valakitõl?
a.carkey
Na megyek játszani kicsit. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ez az 1669re ment.

A medve nem játék.

a.carkey
1 kör, fél év. 😄 De csökkenhet, ha pl. a capitalban és a városaiban épülnek a létesítményeid.

A medve nem játék.

a.carkey
Elvileg kapsz egyet, ha tengerrel határos a tartományod, és elérsz egy bizonyos szintet a tengeri kereskedelemben/kereskedelemben.

A medve nem játék.

Értem már. Szal az a köröket mutassa? Mer akkor kb. 30 év fog kelleni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hali

Tudna valaki abban segiteni mit kellene épiteni ahoz vagy ki kutatni, hogy egy tartományba tudjak ki kötöt csinálni!?

Vagy mi kell esetleg hozzá?