Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám lehet vhogy olyat h az ellen ne tudjon simán besétálni a kapukon ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Egyébként az Empireban vannak visszatérõ frakciók? pl mittom én a franciákat, spanyolokat kiírtjuk (nagy nemzeteknél), idõvel visszatérnek õk? alapítanak egy dinasztaiát, stb....?
És felmerült egy ilyen témák, címek:
1942 WWII: Total War
Terminator vs Predator: Total War (pffff, xd, lol)
Cold War: Total war
Én egyébként a világháborúst összevonnám a coldwarral, így több ideig lehet pörgetni a köröket fél éves felosztással.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
1. letöltöd (utána seedeled)
2. kicsomagolás (egy winrar csomag letöltése és telepítése, ezután automatikusan már a totalcommander is simán kibontja)
3. betöltés a daemon toolsba --> dvd1
4. autorun vagy setup.exe indítása, ezután elindul egy steamet megkerülõ razor telepítõ segédprogi (ez teszi lehetõvé hogy a gém elinduljun hogy nincsen steam fiók)
5. megadod a helyet hogy hova települjön
6. install közben többször is keresni fog "valami.sid" nevezetû fileokat, amik rajt vannak a lemezképfájlon ! (tehát -- > dvd1 megmutatod neki az útvonalat tallózás pl. --> h:\
7. többször is kérni fogja, ugyanígy, majd lemezt kell cserélni daemon tools --> dvd2
8. ha gond nélkül fent van akkor a cracket be kell másolni a játék fõkönyvtárába ! (ne foglalkozz vele hogy nincsen Empire.exe !!!)
9. végigjátszás !! )
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
You\'ll Never Walk Alone
jójátékot. <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Átnéztem a fórumot, már mindent kipróbáltam, de nem sikerült jól felrakni a gamet (razor1911).Mindent a leírtak (nfo)szerint csináltam, de a végén nem rakott fel "Empire.exe"fájlt a fõkönyvtárban.Én bemásoltam ide a crack mappában lévõt, de mikor indítani akartam ezt írta ki:
- alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_40.dll nem található-
Ha valaki elküldené ezt a "d3dx9_40.dll" fájlt MEGKÖSZÖNNÉM, bár nem biztos, hogy ez segítene, de egy próbát megér!
Várom segítõ ötleteiteket, amit elõre is köszönök szépen!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De egyébként úgy látszik ezt az ai hibát még sosem sikerült kiküszöbölnie a total war készítõinek. Ilyen volt a rome-be is mega medi 2-ben. igazán kihagyhatták volna ezt az ai viselkedését. amúgy 1716-ban tartok, és már kétszer csinált ilyen hülyeséget.
Meg miért lenne hülye? Nem tudta mennyi egység van az erõdben...bepróbálkozott
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
két huron egység betámadta a 8 egységgemmel ellátott erõdõmet. természetesen nyertem a csatát 1perc alatt. Kár volt betüölteni, de megakartam nézni mien is egy ostromállapot.
Ez se semmi azért.
vagy bug vagy hülye az AI, mindezt közepes nehézségen. Mi lehet Könnyû nehézségben? belegondolni is rossz.
egyébként a diplomácia és a fejlesztések bejövõs.
Ausztriával szövetséget kötöttem, aztán passzióból elfoglaltam Kurlandot. Erre jött egy porosz ajánlat, hogy cseréljem el a frissen elfoglalt Kurlandot Kelet-Poroszországra(!), ad még egy kis plusz pénzt meg technológiákat. Mondom OK, ha mindenáron el akarja kótya-vetyélni az anyaországa területét nem bánom.
Következõ kör: jönnek a poroszok újból, hogy ugyanmár, mi lenne ha mégis visszacserélnénk a területeket. Ad pénzt is. Mondom, ezt már nem. Bár el nem tudom képzelni hogy mit találtak Kurlandon, hogy ilyen gyorsan kiábrándultak belõle. 😊 Vicces, na.
A jókedvem nem sokáig tartott: a lengyelek egy pillanat alatt elfoglalták Kelet-Poroszországot tõlem - még nem volt idõm védelmet telepíteni oda. :/
Legközelebb óvatosabb leszek. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azt szeretném kérdezni hogy azzal mi probléma lesz? pl: hangprobléma?
Vagy amit elfoglaltam várost egy india néptöl azt tejesen vissza kell bontanom?
Esetleg ötlet valakitõl?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tudna valaki abban segiteni mit kellene épiteni ahoz vagy ki kutatni, hogy egy tartományba tudjak ki kötöt csinálni!?
Vagy mi kell esetleg hozzá?