Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ok változás valóban van de ennél többet ígértek a fejlesztõk 😊 (Bár úgy hallottam, hogy a hamarosan megérkezõ patch-ben teljesen átírják a diplomáciát). A 74 ágyús hajó mizériát én is észrevettem, de 2 fajta 74 ágyús hajó van. Az egyik sima 74 ágyús a másik pedig olyan hajó amibõl admirálisod lesz ami meg valóban erõsebb a 86 ágyúsnál.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hali, a diplomáciai rendszer azért nem ugyanaz, ugyanis mûködik! 😊 Megmaradnak a szövetségek, nem támadnak állandóan hátba, eddig csak igazából dísznek volt

Ennek az volt az oka hogy a korábbi TW játékokban külön volt katonai és diplomáciai AI, és a kettõ nem vett tudomást a másikról. A diplomáciai AI azt látta hogy baromi erõs vagy, veled jó lesz jóban lenni, a katonai AI meg csak azt hogy jéé, a következõ körben már nem véded a határon lévõ teljesen jelentéktelen falut... nosza henteljük le!

A 86 ágyús 2. osztályú sorhajónál az 1. osztályú 100 ágyús erõsebb, és van egy igazi monstrum, a 120 ágyús Heavy First Rate.

Amúgy szvsz valami bug van a játékban, a 74 ágyúsra nagyobb tûzerõt ír mint a 86 ágyúsra, úgyhogy én inkább azt építem.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Pluskast
Eddigi tapasztalataim. Jó a játék élvezetes csaták mint tengeren és vízen. A diplomáciában semmi forradalmi újítás nincs amit a készítõk ígértek, gyakorlatilag ua. mint az elõzõ TW sorozatoknál. Az új technológiai rendszer bevezetése nagyon jó ötlet és tetszik a miniszteri kabinet kinevezése/leváltása is. Egyetlen negatívum számomra, hogy nagyon kevés az egységek típusa és így igazából tök mindegy, hogy melyik országgal vagy mert mindegyiknek egyforma a hadserege.
UI: Nem tudja véletlenül valaki, hogy 86 ágyús Ship of Line-nál van e erõsebb?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én az angolokkal vagyok, Elfoglaltam párizst, de folyamatosan lázadnak az emberek és nem nagyon tudok mit tenni ellene, már kétszer pusztítottam el franciországot, mint frakciót most harmadszorra is lázadás volt és megint megjelent egy francia sereg...paaassz 1719-ben járok A 13 kolónia már csatlakozott a Huron tónál baszom az Indiánokat 😄
én nem írom le, mert az enyém nem tört, tehát nem tudom 😄
nem írnátok le hogy tudom feltelepíteni???? tört verzió
Eddig remek a játék, igaz csak a tutorialt csináltam még meg. Töltöm a soundfixet😄. Gyönyörû, és hangulatos.

Nem tudom mit lehet tenni...Gyarmatosíts,építs közintézményeket, csökkentsd az adóterheket...vagy gyere ki a városból, had lázadjanak fel, aztán zúzd le õket! 😊))

Scouser
Gyerekek mit lehet tenni, túl sokat fejlesztettem a technológiákat és most az emberek Reformokat akarnak. Az államformám abszolút monarchia, a Poroszokkal vagyok. Fõleg Bécsben és Magyarország területén forronganak az emberek, de már a fõvárosomat Berlint is elérte ez a hullám.

You\'ll Never Walk Alone

én se látok semmit, de benne vagyok!
adjatok msn címet
Én semmit nem látok...Gondolom valami video lehet...de sehol semmi!

a.carkey
Egy ehhez hasonlót! 😄

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Akkor estére szervezzünk má' valami mókázást...összejöhetnénk páran egy-két órára...egy kis észosztásra valahol Európában...XD

jah, nekem eredeti és online mókában én is benne vagyok 😄
Ok, köszi. Én most éppen a Hollandokkal zúztam le Franciaországot...Most India gyarmatosítása következik...😊

Azért kérdeztem, hogy eredeti-e, mert benne lennék egy-egy online Total War-ban is. 😄

a.carkey
Neki is vannak kereskedelmi slotjai, mint neked, és az telítve van, így te már nem tudsz felkerülni a listájára. Kb.

Igen, eredeti.

A medve nem játék.

Neked eredeti a játék?

Köszi, ezt tudom, csak mint lehetõség nem használható. Ezért szeretném tudni, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy aktív legyen a kereskedelmi szerzõdés lehetõsége...Mert a listában ott van, csak ki van szürkítve...

a.carkey
Szóval sokminden kimaradt, de mint látható van gyilkosság animáció is kémeknél, csak hogy miért nincs aktiválva, rejtély ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem.
Diplomacy részben tudsz felvenni velük kapcsolatot.

A medve nem játék.

a.carkey
Mellesleg így kéne kinéznie, de egyesek szerint (hivatalos fórumon!) szemét módon ez csak a napoleonic wars kiegben fog így kinézni, köszönhetõen a feszített kiadási dátumnak 😊

Szóval így ...
HDben nézzétek!

A medve nem játék.

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:

-Lehet-e a magyarokkal játszani, úgy, mint az elõzõ részekben?
-Mikor tudok (és hogyan?) kereskedelmi szövetségre lépni egy nemzettel?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Már megtaláltam😄.

Én is rakom, de én meg ott akadtam el amikor kéri a valami.sid nevû fileokat. hogy mutatom meg azt neki? Hiába mouttolom be mégegyszer a elsõ DVD-t, az sem jó. Hát akkor hogy?

a.carkey
Apropó, ha TW gombbeállításokat alkalmaz az ember, és insertet nyom, egész érdekes perspektívából látja a csatát. <#eplus2>

A medve nem játék.

a.carkey
Jelenleg, a fejlesztõk szerint, mi nem a "nagy városrészekben" hanem az elõvárosokban harcolunk, és csak a háttérben láthatóak a nagyváros körvonalai. 😊 De ez egy bug ...

A medve nem játék.

a.carkey
Errõl annyit olvastam, hogy a legelején elcsesztek valamit, és nem állították vissza, mert ha nincs erõd egy capitalban, akkor sima, alacsony populációval rendelkezõ town skinként, mások szerint sima village skinként kezeli a "hátteret", ha meg van benne erõd, már erõd skinként jön a háttér, tele buggal. Nos, elvileg ezt a következõ patchben fogják javítani. De tény, hogy a képen láthatóval még én sem találkoztam.

A medve nem játék.

pl ha indiaba levö nemzttel kezdek , akkor át tudok menni hajokkal / sereggel europaba vagy amerikaba ?
Prince23
Biztos nem eredeti a gémed 😊

wesker24
Az mitõl van hogy a Road Independence Episode 2 töltésénél kivág az asztalra exe hibával akármit csinálok ! Miután megnyertem az episode 1-et jönne az episode 2 tölt egy darabig aztán exe hibával kidob !

akkor csak lesz ilyen is

Üdvözlet!

Djuree
valakinek ezzel a steam_api.dll-es problémával sikerült mit kezdeni?

Waaaaaagh!

Ha felrakod a várad falára a lövész egységeidet az ágyuk mellé, akkor azok automatikusan odafutnak az ágyukhoz ha jön az ellenség
Jah, én is elfoglaltam párizst, aztán olyan volt, mint egy western filmben a kihalt szellemvárosok. Viszont ezen a képen van, csak ilyet még nem láttam a játékban.

http://www.gamersglobal.com/files/imagecache/full_teaser/files/news_teaser/empire01.jpg
a.carkey
Ezt én sem értem ...

A medve nem játék.

A legnagyobb "város" amit láttam kb. 20db! házból állt.Poroszország közepén! Ez azért elég gáz.

városok hiánya katasztrófa.--ezt hogy értsem?még nem játszom"

Üdvözlet!

Lobsterman
Na jó találtam egy videót. Mégis annak tûnik 😄

Lobsterman
Nekem nem tûnik ez túl orkos-mágusos-sárkányos-beholderesnek 😊

Mor3llo
Nem, csak jobban kedvelem - ahogy te is fogalmaztál - a teljes történelmi hûséget, minthogy négy lábú meg 13 szemû szörnyeket hajkurásszak 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

#1721 :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lobsterman
És ha szép sárkányok és jó varázslók lennének benne? 😄
Amúgy bocs ha megsértettem valakit, de az hogy kapásból jött 2 hsz hogy "persze még csak az kéne", abból ez jött le nekem.

Mor3llo
Nem, csak szimplán nem kedvelem annyira a fantasy világot, ahol csúnya sárkányok meg gonosz varázslók vannak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Lobsterman
Ahhoz nem volt szerencsém, de lehet bepróbálom. Ma egy kis King's Bounty-zás után jutott eszembe mennyire durva lenne ha a harcok az ETW motorjával lennének megjelenítve 😊
Sok embernek tetszene, de sajnos vannak emberek akik teljes történelmi hûség nélkül létezni sem bírnak 😛

Djuree
van ilyen. a med2 gyûrûk ura modja😊

sztem jó 5let. én szeretek mindent a játékokban😊

Waaaaaagh!

Szeva. Ha valakinek fagyna rakja fel a legújabb nvidia patchet 03.03 nekem nem fagy azóta. A tört. hûségrõl annyit ,hogy igen is fontos nagyon sokunknak. A módos srácok szinte csak ezért dolgoznak. Az ETW. szerintem a tengeren nagyot alkotott, de a szárazföld sok mindenben visszalépés. Pl városok hiánya katasztrófa.

Rolika16
Arra ott lesz King Arthur.Ráadásul még magyar fejlesztés is...

Mor3llo
Ott véget is érne total waros pályafutásom 😊

a.carkey
Na még az kéne. 😞)

A medve nem játék.