Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ennek az volt az oka hogy a korábbi TW játékokban külön volt katonai és diplomáciai AI, és a kettõ nem vett tudomást a másikról. A diplomáciai AI azt látta hogy baromi erõs vagy, veled jó lesz jóban lenni, a katonai AI meg csak azt hogy jéé, a következõ körben már nem véded a határon lévõ teljesen jelentéktelen falut... nosza henteljük le!
A 86 ágyús 2. osztályú sorhajónál az 1. osztályú 100 ágyús erõsebb, és van egy igazi monstrum, a 120 ágyús Heavy First Rate.
Amúgy szvsz valami bug van a játékban, a 74 ágyúsra nagyobb tûzerõt ír mint a 86 ágyúsra, úgyhogy én inkább azt építem.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
UI: Nem tudja véletlenül valaki, hogy 86 ágyús Ship of Line-nál van e erõsebb?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
You\'ll Never Walk Alone
adjatok msn címet
Azért kérdeztem, hogy eredeti-e, mert benne lennék egy-egy online Total War-ban is. 😄
Igen, eredeti.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Szóval így ...
HDben nézzétek!
A medve nem játék.
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
-Lehet-e a magyarokkal játszani, úgy, mint az elõzõ részekben?
-Mikor tudok (és hogyan?) kereskedelmi szövetségre lépni egy nemzettel?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Üdvözlet!
http://www.gamersglobal.com/files/imagecache/full_teaser/files/news_teaser/empire01.jpg
Üdvözlet!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy bocs ha megsértettem valakit, de az hogy kapásból jött 2 hsz hogy "persze még csak az kéne", abból ez jött le nekem.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sok embernek tetszene, de sajnos vannak emberek akik teljes történelmi hûség nélkül létezni sem bírnak 😛