Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát azért mondhatnék egy párat...

aut viam inveniam aut faciam

a.carkey
Ne légy gyáva, és gyújtsd fel azt az épületet, amire nincs szükséged, vagy mást építenél helyette! 1 kör míg leég. Aztán "building browser" icon és megnézheted, hogy adott területen mit lehet kihozni belõle. A special buildingeket, pl. Téli Palota, Versailles, stb. ne égesd le, mégha külföldi is, mert azok ált pozitív dolgokat adnak hozzá a városhoz.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez nem így azért nem teljesen igaz.

A medve nem játék.

a.carkey
Biztos télen harcoltál és jeges volt a talaj ...<#idiota>

A medve nem játék.

Dragooon
jahh értem.

amúgy road of independencenél nem volt valakinek olyan, hogy el kellett volna foglalni Montréalt és Québecet, de nem tudott átmenni a francia területekre?
mert most nekem ez a problémám, se vízen, se szárazföldön nem tudok a közelükbe menni, angolok persze simán átjárnak<#wow3>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

<#eljen>
gallardo
üdv. nekem bejön a játék, de az lenne a kérdésem hogy azt hogy lehet megcsinálni hogyha elfoglalok egy várost akkor ne csak 1 épületet tudjak építeni? valamint az elfoglalt városoknál valami "religion unrest" rontja a hangulatot és azt írja hogy konvertáljam át a területet. ha valaki tud valami megoldás félét akkor köszi

Miért van az, hogy elhajóztam az ivoryért levertem a kalózokat majd beléptem a kereskedelmi pontra és csak úgy özönlik be az ivory de a következõ körben már nem kapom. Sõt a hajómmal lépni sem tudok sehova sõt semmit sem tudok vele csinálni. Következõ lörben pedig odalép az angol a hajómra és kereskedik az ivoryval mintha a hajóm ott sem lenne! Ez bug vagy nem tudok valamirõl???? borzasztóan idegesít, mert sok hajóm van ott mégsem jön be a haszna...

Nem minden arany ami hörcsög.

Ez lehet buta kérdés, de Play Battle módban, fejleszteni nem lehet sehogy ? Az az elsõ sor leguggol, 2. támad dolog jó lenne, mert nagyon széthúzni se akarom az embõrkéket.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lobsterman
Én furcsa módon nem 😊

SötétBarom
NAgyon szépen köszönjük, és a warezosok és a saját nevemben is szégyellem magam. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lobsterman
Igen, az ilyen tutorial szerû szerû dolog.
Én ezt találtam. Igaz 68 mega, de ezzel tuti megy a Road to Independence.

SötétBarom
Jó lenne, mert hiába próbálkozom, még mindig csonthülye vagyok a játékhoz, így kb 6-7 óra után is 😄DD Asszem az ilyen belejövõs kampány 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

en ugy hallottam , hogy csak egy fájl a ludas.
'Felul kell irni a data/campaigns/episodic_1/startpos.esf filet az eredetileg telepitettel.

A razor1911 konyvtarban az elso dvd-n van egy ilyen file, es gondolom hozzam hasonloan mindenki bemasolta azt a telepitett jatek konyvtaraba, felulirva az ott levo fileokat. Na ezt az egy filet nem szabad felulirni!'

már csak az az egy fajl kene , vki nem tenné fel vhova essetleg?😊
Dragooon
nem tudom mennyire terjedt el a hír, ki mennyire tud róla, de játszható a road to independence.

crack mappából csak a három szimpla fájlt kell bemásolni data mappába, a mappákat (campaign map mittomén) NEM.
ha volt már, srry<#wow3>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Ti milyen nehezsegi fokozaton toljátok?
(milyenen kezdjem el?😊)
Hát, a tengeri ütközetekkel lesznek gondjaim. Kezdtem egyet a hollandokkal, mindjárt a 4. körben beállt a kereskedelmi útvonalaimra egy kalóz flotta, egy fregattal és öt "kisebb", 28 ágyús hajóval. Én odarántottam 8 hajót. Nos, a gép kifagyott 30 perc csata után, de kivételesen nem bántam, nem áltam túl jól.
Hát nem tom, az volt h 60 szuronyos vagy mi a fax, aki elõkapta a kardot, tolta 4 lovas ellen 😄 Mindig 1 odament és meghalt... xD

SötétBarom
Könyörgöm, ha röhelyes CIV szintû csata bejön, akkor itt is letudhatja annyival, hogy auto-resolve, aztán csókolom 😄

Azért zavaró mikor 4 ember harcból 40 fõs csapatból, többi meg áll és nézi õket...

Még nem oldható meg pont ezt magyarázom! És mondtam már hogy cool ez a game de nekem ez a része nem tetszik lehangol és elveszi a kedvem!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

És azért kuka az E:TW aminek az igazi mélységeit csak napok múlva érzi át az ember nem tetszik neki az egységek közelharci animációja...az hogy ezen kívül mennyire mély RTS...az le van sz*rva... én nem értem a mai világot komolyan.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

SötétBarom
😄DDDDDDDDDDDDD

Egyszer anno nyomtam a CIV3at egy ideig.. Nagyon zsír volt, fõleg amikor jött az ellen a (nem emlékszem pontosan) pikemannel, vagy valami oldszkúl egységgel, és elfoglalta a városomat, amiben infantry (frankó, ismétlõpuskás egység) állomásozott 😄 Hát az tényleg kurva yo 😄 Amúgy azt te sem gondoltad komolyan, hogy a mai hardver színvonalon realisztikus, minden egységre kiterjedõ pontos animációt fogsz látni 2-3-4 ezer fõs csatákban? 😄DDDD

<#gonosz1>

Hát rohadtul nem a látvány a lényeg! Én a Rome-al úgy is játszottam a Geforce MX440-es VGA-val hogy nem látszottak a katonák lábai!

Nem a látvány a lényeg, és nálam nincs jégen csúszkálás...vagy nem vettem észre...de nem szoktam bezoomolni teljesen a csatába...de párszor megtettem és akkor nagyon szépen animált közelharcot vívtak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szó sincs szidásról! Kedvenc korszakomat dolgozza fel az ETW! Anno a Medieval 2-nél is ezért akadtam el mert tapasztaltam ezt a jelenséget és nekem nagyon lehangolónak tünt már akkor is! Ennél is megvan ez sajnos amit lehetett volna javítani! És sajnálom. Nos a Total war sorozatnál pont a látvány a lényeg! Ezt a Medieval 2 topicba kivesézték nekem! Tehát szükséges stratégia mellett többlet taktika és látvány! Na most mivel látvány a lényeg akkor a jégen csúszás eléggé necc! Tudom tökéletes nincs de ez nekem már zavaró! Civ4 pont fordítottja. Többlet stratégia és taktika, kisebb látvány! De hibát nem tudok benne! Számomra az a tökéletes! Kinek mi! Még egyszer nagyon sajnálom ezt a játékot, és még fejlõdnie kell!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Lobsterman
Jó az oké, de ott van mellette még vagy 50 nemzet a játékban, megvannak az egységeik is, megvan a kezdõ területük is, gyakorlatilag minden megvan hogy játszhatóak legyenek, és mégsem azok. Nem értem miért. Ennyi.

köszi, de már gépre másolva is próbáltam

meg a setup.dat-ban lévõ parancssort átírva is.. hátha
de nem akar menni, csak a parancsikon és könyvtár létrehozásig jut 😞
Gratulálok, az se rossz játék, de az se éppen a grafikájával tûnik ki!

Te meg azárt egybõl kukázol egy játékot, mert juj...neked nem elég részletes a harc( nekem jelzem igen!!!!!!!)

Hát tutod....alacsony a kerítés.

na nekem egy nem tiszta
hajóknál van egy ami a transport port ad a kereskedelmi hajók
hogy mûködnek
mert én elküldtem india mellé a csomópontra a horgonyra és most a zászlómon a pénz ikonja villog
ez azt jelentené hogy megindult a kereskedelem talán?

ebbe segítsetek
bocs ha kicsit keszekusza lettem volna
Civilization IV!

Tényleg köszönjük Emese.

Egy. Érdekes nálam nincs ilyen jégen csúszás
Kettõ: Ha lenne se érdekelne...ez csak egy látványbeli dolog...egy RTS-nél nem a látvány a lényeg.

Három: ha ennyi miatt letörlöd...pffff

Négy: ennél jobb stratégia nincs...mondanál egyet? Úgy mégis.

Ja... és megvetted? Nem? Akkor szerintem meg ne ócsárold! Ha már voltak olyan hogy lewarezolod, inkább hallgass!

a.carkey
Nem kapcsoltad be a melee combatot. 😊 Dupla kard icon ...

A medve nem játék.

a.carkey
Bocs. 12 + az USA

A medve nem játék.

A katonákra rákatt hogy támadjanak karddal meg szuronnyal! A katona fut, neki rohan az ellenfélnek az ellenfél nem védekezik csak puskáját tölti, a katona nekimegy az ellenfélt eltolja mint a jégen lenne, vár pár mp-t majd püföli 3-4 mp-ig és kinyul! Köszönjük emese. UNINSTALL! A total war játékok még gyerek cipõben vannak én azt mondom! Maradok a más jellegû stratégiánál!

Djuree
próbáld meg manuálisan a lemezrõl indítani a setupot vagy az installt (van ahol setup van, van ahol install). nálam már ez párszor volt gond, és nemcsak warezos gémnél. hátha így menni fog.

Waaaaaagh!

a.carkey
Pár=11 ...

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Nincs tört szoftver a gépemen. Úgy beszélsz a torrent letöltésekrõl, mintha nélkülük meg sem lehetne élni.

Én csak azt modtam, hogy ha nincs pénze (egyébként van, hiszen van erõs gépe, meg internettye is, meg az áramra is futtya), ne játsszon. Ha meg van pénze, ne lopjon. A kaja pedig más. Egy éhes embert nem tudsz megállítani, egy piti tolvajt simán.

De nem akarok önmagából a warezolásból ilyen elvi kérdést csinálni, csak megdöbbent, milyen mélyre süllyedtek már egyes magyar emberek. Nem önmagában az elvételrõl van szó, hanem arról, hogy rendesen a warezoló a menõ csávó, és hangosan óccsárolja, gyakorlatilag lehülyézi azokat, akik kifizetnek egy játékot. Mindezt egy olyan országban, ahol zsidót, cigányt,arabot, négert elhordanak mindenfajta tolvajnak, csalónak, bûnözõnek, ingyenélõnek, és akkor tessék. A magyar játszani akar, hát lop. Ha õ lop, az helyes, sõt király, ha más etnikumu csinálja, bûnözõ.

Szóval, bgabor hozzászólásában a pitiáner tolvaj nagyszájú, kivagyi arroganciája irritált, és ezért pattant el a húr.

Egyébként meg, amikor egy-egy pökhendi warezos nem húz fel, kifejezetten mulattat, ahogy megy az állandó sírás-rívás, hogy jaj, így nem megy, úgy nem megy a tört verzió, ezt írja ki, azt írja micsináljak stb. Ha elmenne hamburgert árulni, összehozná két játék árát is azalatt az idõ alatt, mire megtalálja, letölti, és végre sikerül elindítani a programot.
Az viszont gáz, hogy gallyra is vágják az ilyen fórumokat, mert a sok nyivákolás között alig lehet érdemi infókat találni egy-egy játékról.

És most például miattam sem, mert mérgemben én is szétoffolom a topicot, de befejeztem, ezután csak a játékkal foglalkozok. Aki érteni akarja, az érti, amit írtam, aki meg nem akarja, az nem.
nonicks
Kár hogy magyar küldetések nincsenek...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Lobsterman
"All factions available at start of GC are the only ones you can play (There all "unlocked")

According to CA it would take to much of the system to make all factions playable."

Ez azért égõ. Mi az hogy több játszható nemzet leterhelné a rendszert? Vagy rosszul értelmezem?

Lobsterman
CSak ez a pár ország lenne benne ami kezdéskor is van? Mert ez így elég gyatra akkor. Mi van akkor ha én mondjuk amerikában szeretnék játszani mondjuk cherokeekkal, vagy az új amerikai nemzettel?

remélem markus3 megbírkózik vele, de nekem nem akar menni és nem jövök rá, h mi lehet.

elindítom a setupot, elfogadom az alap célokat, létrehozza a két könyvtárat, a parancsikont, de mindezt kb 2 mp alatt, és semmi több. befejezõdik, semmi hibaüzenet. a sid-eket nem kéri.

már átfutottam a parancssorokat is... semmi ötletem
Djuree
kérem tegyék meg tétjeiket hogy markus3 kollégának sikerül-é feltolni a gémet ezzel a leirással!

én fogadok a NEM-re😄

Waaaaaagh!

nonicks
nagyon jó játék! bár az irányítással vannak gondok

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Ja, ha ezzel a leírással sem tudja megoldania akkor jobb ha vesz egy konzolt. 😊

De talán markus3-nak sikerül már végre feltelepítenie és nem síkitozik 5 percenként.

A leírást egy fórumrõl szedtem le ahogy írtam is. Jól tudom, hogy a többség ha leszed valamit azt nem seedeli, neki lejött, a többieket nyomora meg nem érdekli. Emberi gyarlóság - önzõség!

Djuree
"1. letöltöd (utána seedeled) "

a letöltöm még rendben van, de a seedelés😄😄

najó, viccet félretéve, kb. 2-3% seedel, ez azért gáz😞

már ha minden 10. ember seedelne is akkor bõven jó sebességgel jönne minden...

Waaaaaagh!