Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
A medve nem játék.
amúgy road of independencenél nem volt valakinek olyan, hogy el kellett volna foglalni Montréalt és Québecet, de nem tudott átmenni a francia területekre?
mert most nekem ez a problémám, se vízen, se szárazföldön nem tudok a közelükbe menni, angolok persze simán átjárnak<#wow3>#wow3>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nem minden arany ami hörcsög.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én ezt találtam. Igaz 68 mega, de ezzel tuti megy a Road to Independence.
'Felul kell irni a data/campaigns/episodic_1/startpos.esf filet az eredetileg telepitettel.
A razor1911 konyvtarban az elso dvd-n van egy ilyen file, es gondolom hozzam hasonloan mindenki bemasolta azt a telepitett jatek konyvtaraba, felulirva az ott levo fileokat. Na ezt az egy filet nem szabad felulirni!'
már csak az az egy fajl kene , vki nem tenné fel vhova essetleg?😊
crack mappából csak a három szimpla fájlt kell bemásolni data mappába, a mappákat (campaign map mittomén) NEM.
ha volt már, srry<#wow3>#wow3>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
(milyenen kezdjem el?😊)
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyszer anno nyomtam a CIV3at egy ideig.. Nagyon zsír volt, fõleg amikor jött az ellen a (nem emlékszem pontosan) pikemannel, vagy valami oldszkúl egységgel, és elfoglalta a városomat, amiben infantry (frankó, ismétlõpuskás egység) állomásozott 😄 Hát az tényleg kurva yo 😄 Amúgy azt te sem gondoltad komolyan, hogy a mai hardver színvonalon realisztikus, minden egységre kiterjedõ pontos animációt fogsz látni 2-3-4 ezer fõs csatákban? 😄DDDD
<#gonosz1>#gonosz1>
Nem a látvány a lényeg, és nálam nincs jégen csúszkálás...vagy nem vettem észre...de nem szoktam bezoomolni teljesen a csatába...de párszor megtettem és akkor nagyon szépen animált közelharcot vívtak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
meg a setup.dat-ban lévõ parancssort átírva is.. hátha
de nem akar menni, csak a parancsikon és könyvtár létrehozásig jut 😞
Te meg azárt egybõl kukázol egy játékot, mert juj...neked nem elég részletes a harc( nekem jelzem igen!!!!!!!)
Hát tutod....alacsony a kerítés.
hajóknál van egy ami a transport port ad a kereskedelmi hajók
hogy mûködnek
mert én elküldtem india mellé a csomópontra a horgonyra és most a zászlómon a pénz ikonja villog
ez azt jelentené hogy megindult a kereskedelem talán?
ebbe segítsetek
bocs ha kicsit keszekusza lettem volna
Egy. Érdekes nálam nincs ilyen jégen csúszás
Kettõ: Ha lenne se érdekelne...ez csak egy látványbeli dolog...egy RTS-nél nem a látvány a lényeg.
Három: ha ennyi miatt letörlöd...pffff
Négy: ennél jobb stratégia nincs...mondanál egyet? Úgy mégis.
Ja... és megvetted? Nem? Akkor szerintem meg ne ócsárold! Ha már voltak olyan hogy lewarezolod, inkább hallgass!
Waaaaaagh!
Én csak azt modtam, hogy ha nincs pénze (egyébként van, hiszen van erõs gépe, meg internettye is, meg az áramra is futtya), ne játsszon. Ha meg van pénze, ne lopjon. A kaja pedig más. Egy éhes embert nem tudsz megállítani, egy piti tolvajt simán.
De nem akarok önmagából a warezolásból ilyen elvi kérdést csinálni, csak megdöbbent, milyen mélyre süllyedtek már egyes magyar emberek. Nem önmagában az elvételrõl van szó, hanem arról, hogy rendesen a warezoló a menõ csávó, és hangosan óccsárolja, gyakorlatilag lehülyézi azokat, akik kifizetnek egy játékot. Mindezt egy olyan országban, ahol zsidót, cigányt,arabot, négert elhordanak mindenfajta tolvajnak, csalónak, bûnözõnek, ingyenélõnek, és akkor tessék. A magyar játszani akar, hát lop. Ha õ lop, az helyes, sõt király, ha más etnikumu csinálja, bûnözõ.
Szóval, bgabor hozzászólásában a pitiáner tolvaj nagyszájú, kivagyi arroganciája irritált, és ezért pattant el a húr.
Egyébként meg, amikor egy-egy pökhendi warezos nem húz fel, kifejezetten mulattat, ahogy megy az állandó sírás-rívás, hogy jaj, így nem megy, úgy nem megy a tört verzió, ezt írja ki, azt írja micsináljak stb. Ha elmenne hamburgert árulni, összehozná két játék árát is azalatt az idõ alatt, mire megtalálja, letölti, és végre sikerül elindítani a programot.
Az viszont gáz, hogy gallyra is vágják az ilyen fórumokat, mert a sok nyivákolás között alig lehet érdemi infókat találni egy-egy játékról.
És most például miattam sem, mert mérgemben én is szétoffolom a topicot, de befejeztem, ezután csak a játékkal foglalkozok. Aki érteni akarja, az érti, amit írtam, aki meg nem akarja, az nem.
According to CA it would take to much of the system to make all factions playable."
Ez azért égõ. Mi az hogy több játszható nemzet leterhelné a rendszert? Vagy rosszul értelmezem?
elindítom a setupot, elfogadom az alap célokat, létrehozza a két könyvtárat, a parancsikont, de mindezt kb 2 mp alatt, és semmi több. befejezõdik, semmi hibaüzenet. a sid-eket nem kéri.
már átfutottam a parancssorokat is... semmi ötletem
én fogadok a NEM-re😄
Waaaaaagh!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!