Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Amelyik városvan kijelölve éppen abban a városban fogfejleszteni ? Illetve a papok és gentlemanek mire jók ? Ezt már medievalban sem tudtam
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
AMD Athlon X2 5200+
2 GB ram 400mhz
nVidia GeForce 8800 GTS 512MB G92
Vista Home Premium
Elõször aszittem hogy médiumra jó lesz, de elég jól optimalizálták a gémet.
Mégeccer mondom nem flém.
A medve nem játék.
Röviden: anno egy nagyon jó gépet vettem, még hónapokkal ezelõtt. Videokártyát nem akartam akkor cserélni, mert feleslegesnek tûnt, de egyszer felbakkeroltam az agyam, meg sírt a család egy nem laptopért is, így a régi gépemhez betettem a régi kártyámat, egy ASUS GF7800 GTX 256MB-ot. Nesztek! 😄 Aztán pont ebben a topicban rákérdeztem, hogy mit érdemes venni, és mondtatok ötleteket. Nemsokkal utána bementem egy boltba, kértem elõször egy ATIt, nem volt nekik, de volt 1GB-os GF9800 GTX+, így azt vettem meg (ez volt a másik, amit ajánlottatok). Elõször leteszteltem a GTA4-nél (full max felbontásban 50 valahány FPS-t produkált), aztán a ETW demónál, persze minden ultrán, um. "maxon", -kikapcsolva a Depth of Field, mert egyszerûen zavarja a szememet -, és zökkenõmentesen futott a demo, a full meg mégjobban, és a legnagyobb egységszámmal játszom. Nem volt még koccanás, sem belassulás. 15-25 sec a betöltési idõ, persze 4GB jófajta RAM-mal, de csak "sima" XP-n ..., tehát nem is hasznája ki a mindet, de még így is mindennel meg vagyok elégedve. (3 év után vettem új alkatrészeket, 4 év után új videokártyát.)
A medve nem játék.
Az bizti, hogy a lengyeleknek van a legerõsebb, legbrutálisabb lovas egységük (szárnyas lovasság), viszont a svédeknek vannak a legjobb lovas egységeik (bár semmi új skin, de hússzal több ember/osztag, mint más nemzeteknél!!!).
A medve nem játék.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem kell négynél több University! De ha ügyes vagy, akkor három is elég (1-1 a különbözõ kategóriákra.
A medve nem játék.
De ezeket fejleszd ki mindenképpen a szárazföldi hadseregnek, kb sorrendben:
Fire by Rank, Platoon Firing, Diamond Formation (lovasságnak), Fire and Advance.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Jelenleg a Poroszokkal játszok. Hadatüzentem a Lengyel-Litván birodalomnak, már elfoglaltam nyugat Poroszországot, Szászországot, Litvániát, Lengyelországot. Jelenleg nem nagyon tudok tovább terjeszkedni, mert a lengyeleknél jelenelg lázadások vannak, ugyanis erõsen téritgetem õket a katolikus hitrõl a protestánsra, és kitudja miért, de ez vhogy nem jön be nekik. Mindegy, addig meg vannak szállva, amig nem fogadnak szót, muhahaha.
Nagyon bejün a gamma. Itt ott van pár bug, de ezeket egy jövõbeni patch biztos orvosolja...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
http://www.youtube.com/watch?v=qfvCjLgbpy0
Vagy legalább az ilyen alapdolgokra próbálj rájnni magadtól, esetleg ragadj meg egy szótárat.
bardocz: Nincs mit!
CSAK a Fradi
attól h te tood h kell játszani attól nem mindenki tudja.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
1 kör meddig tart?😄 amég lenyomod az enter gombot és megvárod h a többi nép is lépjen😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
toom h hülye vook de ez az 1. ilyen játékom
Ezt eljtászottam néhányszor, legalább 5000 embert veszítettem így félgõzzel csatázva, amíg rájöttem hogy ez így nem fog menni egyszerûen, nem lehet egy sereggel világot hódiítani mint régen.. ezért - mivel elég jól állok, körönként 20 000 pénz jön be - a 3. osztályú sorhajókból álló "nagy" flottámmal elvágtam a kereskedelmi útvonalait (kicsit csalódás volt hogy a hollandusoknak nincs erõs flottája), és ráküldtem 3 teljes sereget (neki addigra már csak kb. 1,5 volt) és ostrom alá vettem mindhárommal Amsterdamot.
Mivel ilyen erõviszonyok között vesztés kizárva, poénból megostromoltam az amszterdami csillagerõdöt, háát elég komoly, szemét módon kitalált építmény. Meg is kapta a general a "bloody" becenevet, tekintve hogy egy sereg majdnem teljesen kipusztult a folyamatban.
Szóval jó ez, tetszik, a legjobb hogy viszonylagos béke honol a világban, mûködik a diplomáciai rendszer, és respektálja a gép hogy a világ nagyobbik része szövetségesem.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Egy olyan ember arroganciájának, aki azt mondja "bezzeg én megtehetem hogy megveszem az eredti vadiúj játékot tizenakárhányezerért, mekkora jófej törvénytisztelõ arc vagyok már, a többiek meg, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, azok ne játszanak" "Én jó helyre születtem, ezért nem jelent gondot az új játék megvétele, a többiek meg ne játszanak egyáltalán" Ez vagy te.
Csakhogy attól még hogy neked ilyen pökhendi idióta hozzáállásod van, attól ez még magyarország marad, a szegénység, a kétségbeesés és a birkaszellem országa, ahol tudod nem úgy mûködnek a dolgok mint nyugaton.
Úgyhogy elmész te a fenébe, ahová való vagy, ahogy erre már itt jónéhány fórumozó felszólított. <#levele>#levele>
mert nekem eddig nem sikerült "csinálni".