Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
ha jól csináltad 3 mappád lesz és felrakja a steam.siget is!
u.i: ha kész tedd fel a lemezen lévõ dx-et is mert csak úgy megy.
Jó játékot:d
A medve nem játék.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
El tudjátok képzelni, hogy mennyi munka van egy ilyen összetett játékban, tiszteljétek már meg õket avval, hogy kifizetitek a game-et.
Because fuck you. That\'s why.
Az eljárás belépési pontja (SteamUserStats) nem található A DLL-ben(Steam.api.dll.)
Lenne erre valami megoldás? Be kell rakni steambe a razoros változatot?
Belekeveredek má a játéról szóló vs. warez hsz-ekbe. Speciel engem az utóbbi nem érdekel...Esetleg BANN???
Az lenne a poén, ha a warezban csak a piratesekkel lehetne lenni 😄
Az eljárás belépési pontja (SteamUserStats) nem található A DLL-ben(Steam.api.dll.)
hátha.
hogy a stem.api dll nem található, a program újratelepítése megoldja aproblémát
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nem alakitja at az eredeti cimet at, arra amit ertelmezni tud.
Amit te linkeltel az a http://www.youtube.com/watch?v=gZ6UMdUC4PM cim, ez lenne a beagyazott cim, de a script nem ertelmezi csak ha atirod a cimet http://www.youtube.com/watch/v/gZ6UMdUC4PM -re.
Mindossze ket karakter elteres a ? es = karaktert kell / -re cserelni.
Esetleg ha HQ a tartalom es a link moge plusz beillesztheted a &ap=%2526fmt%3D22 szoveget, akkor a jobb minosegu valtozatot nezheted az oldalon, ahova beagyaztad a videot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ flash ]link[ /flash ]
Persze space nélkül ...
A medve nem játék.
Apropó, nekem az a leginkább zavaró (az erõdök meg nem semmisíthetõsége után), hogy az ágyúk lõtávolsága miatt túl kicsik lettek a battlemapek. Alig lehet úgy igazából kombinálni. Az is zavaró, hogy a svédekkel játszva alig van nyári csata, mert még nyáron is általában hó van az orosz fronton, így majdnem minden csata téli. (A shogunban meg ugye fõleg esett az esõ.) És tény, hogy nagyon kevés az a skin, ami nemzetenként belekerült ... 😞 A hollandoknál talán ez a legzavaróbb, ami miatt nem is fogok velük játszani.
A medve nem játék.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Játszottam pár órát a törttel, hogy megnézzem milyen lett!
Hát elsõre eléggé bejött, bár van pár apró érdekessége.
Pl.: minek van az egységeknek lõszer kijelezve, ha egy 40 perces pergõ csatában a legtöbbet lõtt egységemnek sem ment le, csak max a felére a municiója? Akkor vagy végtelenített legyen, mint a tüzéreknek, vagy csökkentsék le a felére, vagy az alá. Így lenne beleszólása a küzdelembe! =)
Az meg a másik, hogy itt már bevezették a formáció gombokat, akkor lassan leszokhatnának az egérrel széthúzós formáció állítgatásról. Lehetne egy gomb a négyszögnek a lovasok ellen, egy line/vonal a tüzeléshez, és egy hadoszlop a gyorsabb mozgáshoz, szuronyrohamhoz.
Mi értelme van annak, ha 10 muskéta századot akarok vonalban elõrébb helyezni, akkor ha balról jobbra húzom az egeret akkor a 3-as oszloptól a kettes sorig ki tudom õket húzni térkép széltõl-szélig?
Na jó, lásd hogy nem vagyok egy k*csög, leírom. De kb egy oldalt kellett volna visszamenned, na mindegy. Szóval:
A #1417-es hozzászólásbán minden le van írva részletesen én is ezt követtem és mint látod sikerült!
1. letöltöd (utána seedeled)
2. kicsomagolás (egy winrar csomag letöltése és telepítése, ezután automatikusan már a totalcommander is simán kibontja)
3. betöltés a daemon toolsba --> dvd1
4. autorun vagy setup.exe indítása, ezután elindul egy steamet megkerülõ razor telepítõ segédprogi (ez teszi lehetõvé hogy a gém elinduljun hogy nincsen steam fiók)
5. megadod a helyet hogy hova települjön
6. install közben többször is keresni fog "valami.sid" nevezetû fileokat, amik rajt vannak a lemezképfájlon ! (tehát -- > dvd1 megmutatod neki az útvonalat tallózás pl. --> h:\
7. többször is kérni fogja, ugyanígy, majd lemezt kell cserélni daemon tools --> dvd2
8. ha gond nélkül fent van akkor a cracket be kell másolni a játék fõkönyvtárába ! (ne foglalkozz vele hogy nincsen Empire.exe !!!)
9. végigjátszás !! )
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
14 kört játszottam le eddig, de a körvége lenyomása után nyugodtan elmehetek kávét fõzni, mert min. 5 perc mire végigmazsolázza a többi népet. Elég idegesítõ. (Gondolom a gépem karcsú: 2 magos 2.66 MHz-s P4 proci, Xp, 2 GB RAM.)
Másnál van ilyen? Csatabetöltések 20-25 mp alatt megvannak
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Megjegyzem, az õ egyik utóda volt Horthyné Edelsheim-Gyulai Ilona ... 😄
A medve nem játék.
A játékhoz van vagy készül valamilyen honosítás?
Van valaki, akinek eredeti játéka van, és az intro valamint az in-game videók szaggatnak a gépén? Nálam ez a helyzet, alapvetõen a hang "akad" be - a videó egy darabig megy tovább - , mint amikor lemezjátszónál ugrál a tû, és ez aztán a kép ugrásához-kihagyásához vezet. Videó kártya driver firssítés nem használt. Lehet, a hangkártyával van gond?
Magát a játékot viszonylag jól viszi a gépem. Minden high-on, persze az AA és AF visszavéve.
Az élsimítást különösen nem szereti, még a 2x-t sem. Ezt mondjuk úgy oldottam meg, hogy kicsit távolabbról - 1-1,5 méter - nézem a monitort. Így sikerült becsapni a szemem, nem látom a fûrészes recéket az objektumokon. Lehet, a szemem is szar, de kit érdekel, ha az öregedésnek ilyen, kézzel fogható haszna is van. Legalább nem kell videokártyát cserélnem...
A másik amit sokan írtak, hogy kinézetre ugyanolyanok egy egységen belül a katonák. Nos itt a véleményem az, hogy ez szándékos, szintén azért, mert ebben a korban megkövetelték a katonáktól az ugyanolyan ruházatot, ezért nem lehettek eltérõek egymástól. Ráadásul ha a CA megoldotta az eddigi játékokban ezt a kérdést, akkor nyilván most is meg tudta volna, csak hát ez szándékos volt szerintem.
You\'ll Never Walk Alone
Lesz idõm lezúzni a földet 😄