6068
-
#2668 Én a poroszokkal végigtolom (ha megúszom crashelés nélkül), patchet majd után felteszem. -
Zsil #2667 patch hol található? -
#2666 Ejj ...
Ekkora buzi patchet már rég láttam. Most, mindig törölni kell az autosave mentést, ha vissza akarom tölteni egy korábbi mentésem, ami még a patch előtt elkezdett játékból származik. -
tlafko #2665 Üdvözlet kedves Total War rajongók!
Van egy erős gépem. Akadásmentesen futnak a csaták maxigázon, ez tök jó nem is probléma az élet. DE!!! Amikor 1751-et ír a naptár az évforduló lenyomására és a fejszámolás elindulására egyszercsak a folyamat fehér alapra vág, majd kidob és az üzenet szerint súlyos hiba történt. Kifigyeltem hol dob ki és ott átvariáltam dolgokat. Tovább engedett, majd egy másik fordulónál megint fehér alap és windosba vissza. Kérlek Titeket, aki sejti a hiba okát írjon. Gyenge a RAM? Vagy a mi szent tök? Utoljára: a csaták fullosan hiba nélkül folynak.
Köszi -
#2664 engem is érdekelne h érdemes e ezeket a modokat használni, meg honnan lehet letölteni őket!!
gondolom ezek inkább csak szebbé teszik a játékot, realisztikusabbá... -
#2663 használtok modokat?
ami igazán érdekelne a DarthMod, valamint a Battlefield Smoke Mod, Battlefield Sound Mod and Blood Mod, hogy ezek mennyire fogják a gépet? -
bgabor #2662 Hogyan? Érdekelne a Victory kinyitása. -
#2661 Én most Hannovert akarom elfoglalni,de nem ám akárhogy,hanem egy új,erős sereggel,utánuk automatikusan jönnek majd a dánok,ha megtámadnak,illetve olaszokat kéne még elfoglalnom,4000-ret adóznak körönként...Abból fenntartok egy olyan sereget,ami az érkező spanyol egységeket eldárdázza. -
#2660 Nincs kapacitásom. Nyugaton van a sereg tápos része, keleten csak nyomorult dragoonok vannak, akik elvileg a rendre vigyáznak.. Azt a W-s tartományt protektorátusért cserébe lepasszoltam hannovernek, így ők most fedezenk a hollandok ellen, így át tudok csoportosítani keletre. Kicsit félek az osztrákoktól, de majd megkenem őket az egyik körben egy porcelánkészlettel :) Ha lengyeleket eltakarítottam, akkor már hawaii van, mer az oroszok meg ottománék nagy haverjaim :) Onnantól kezdve a brit szigetekről rástartolok a karibi térségre. -
#2659 Támadd meg őket,semmiség elfoglalni a területeiket,az oroszokkal meg nekem sikerült egy ezresért békét kötnöm utána. -
#2658 Ez a brit nézeteltérés hazavágta az indiai terveimet. Elkezdték gyalázni a kereskedelmi útvonalaimat, a hollandokkal karöltve. :D Volt egy nagyszerű tengeri csatám a csatornán, ahol az ellenség mind a négy irányból jött (erősítések miatt), én meg 3 db 2nd rate-el szarálőttem 17 hajót xDDD. A végén azért a túlerő legyűrte őket (igazából pechem volt, mert kettő felrobbant).
Ezek után partra tettem a legelitebb egységeimet a szigeteken, és lerohantam Londont :) Holnap continue. A lengyeleket kéne valahogy rendre utasítani, egyfolytában buzerálják a falvakat, és a világ összes technológájáért sem hajlandóak békét kötni - persze hadban állnak az egész világgal, csak pechemre velem határosak. Egyedül az oroszokkal spanok :C -
#2657 van vmi oldal, ahol meg lehet nézni az összes fajta egységnek a statjait? vagy esetleg a játékon belül?
kivi lennék... -
marci0217 #2656 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk! -
#2655 15ös a meleejük. A brit linenak jobbak csak a statjai. -
#2654 Miért akar mindneki köztársaságot?
A frissítéssel megy a tört verzió is, vagy crackelt patch kell kozzá? -
TDantes #2653 Minden tartomány adó levesz kivéve főváros, ott legmagasabbra állít. Vár három kör( katonákat ki hoz fővárosból melléje) lázadás, lázadók mellé állni...be vonulni a fővárosba kivégzős videót megnézni örülni, köztársaság van -
McCartman #2652 ezeket mar eddig is tudtam unlockolni , de pszt!:) -
fatsy #2651 Sziasztok! ÁLLAMFORMÁT h lehet váltani?meg kell várnom egy forradalmat és csak azután v hogy?jól feltápolódtam a poroszokkal erre elkezdtek lázadni az "okosok". -
obe #2650 újabb 2 speciális egység..gondolom idővel minden nemzet kap valamit
hajó es porosz spec egység -
Zsil #2649 a patch-et honnan szedhetem,ha nem eredetim van?és mükszik e vajon? -
#2648 akkor már értem, hogy miért vol annyira nehéz lenyomnom a poroszokat... :)
(pont az osztrákokkal vagyok... :D)
azóta szárnyalok: lengyeleket komolyabb veszteségek nélkül bedaráltam... :D -
TDantes #2647 Így se frissít, újra indítottam a steam-et de semmi -
#2646 Hm,nekem elvileg most már tölti.Viszont remélem vmi hasznos dolgot is csináltak benne,mert ezek a crashek megőrítenek.. -
#2645 Egy biztos, a save game crasht nem javították ki. -
#2644 Steam -
TDantes #2643 Mit restartoljak? -
#2642 Jah,nekem se szedi automatikusan.. -
#2641 Restartolj! -
#2640 és 1000x menthetsz, vagy mi :) -
TDantes #2639 Hogy kell az új patch-et le tölteni? Automatikusan kéne nem? De a steam semmit se töltött le. -
#2638 Na, tényleg jók a porosz line infantryk statjai. Az osztrákok tényleg a legszarabbak statokban, és az a +40 nem egy valami. :(
Jól látom, hogy a franciáknak nincsenek dragonyosaik? Erősítse meg vki, aki játszott már velük! -
#2637 Crasheket, save game visszatöltést, ilyeneket. -
#2636 És a patch miket javít?Eredeti játékkal épp most vagyok túl egy forradalmon,de amikor jönne a videó kidob...remélem ezt orvosolták.. -
#2635 Új patch kint! Lehet tölteni! :)
Más.
Szerintem szarok az ulánok.
Fejlett huszár? Van még a hungarian hussarson kívül is valami?
Ha lovasságot akarsz, akkor svédek. Szinte minden jobb lovasságuk (dragonyos, heavy az +20 fős lovasság, jó statokkal).
A poroszoknál szerintem semmi extra nincs az egységeknél a többihez képest. -
CamelX #2634 Ha svédekkel vagy indiaiakkal vagy akkor csak patchel vagy razor javítással működik velük a koloniális kereskedelem -
#2633 TWcenter:
"The Prussian army practices the most effective infantry drilling in world. Prussian infantry are unmatched in terms of reloading speed,firing speed, and ability to withstand counter fire. Infantry heavy Prussian armies can become unstoppable in conventional warfare when trained in the fire by rank drill and equipped with ring and socket bayonets."
Mosmá' értem miért vagyok képes kb ugyanakkora seregeket 1/3 veszteséggel ledarálni :D
Osztrák huszárral nem találkoztam, viszont a porosz teljesen átlagos. Baromi gyorsan odérnek bárhová, és egész jók közelharcban. -
uwu #2632 Én most az ulánokat fogom kipróbálni, erős rohamuk van, kíváncsi vagyok mit tudnak.
A lengyeleknek lesz szárnyas huszáruk később, az osztrákoknak milyen a fejlett huszáruk?
Alap huszárt láttam már, baromi gyors és jól használható. Gondolom nem ugyanolyanok mint a lengyel huszárok.
-
#2631 Amúgy 1725 van, kicsit sikerült szétbarmolni a diplomáciai stabilitást :D Lerohantam az osztrákokat, enyém Szilézia, Ausztria meg Magyarország :D
Britek megsértődtek, az oroszok meg Hannover nagy spanok, viszont a puzi lengyelek hadat üzentek, ellenben nem támadtak meg.. -
#2630 Én huszárokra esküszöm: gyorsak, nem drágák, és szerintem semmivel sem gyérebb, mint a heavy.. :) -
TDantes #2629 Ha ellenem vannak lovasok akkor azok tudnak legázolni, de én sosem vetek be lovasokat gyalogosok ellen, csak más lovasok ellen