Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scouser
Még egy kérdés: Van manual a dobozban, vagy csak a steamen keresztül lehet elérni?

You\'ll Never Walk Alone

Sziasztok!
A városaimban mindig lázadások vannak, még akkor is, ha csökkentem a tax-ot. A városban bõven vannak egységek is.
Nem lehet, hogy államformát kéne váltanom? Azt lehet?
Vagy ilyenkor mit lehet tenni?
Hehe.Nekem athlon 3200-es és 1024-ben vista alatt 1gb memoval mediumon zökkenésmentesen elfutott a demo angol-amerikai csatája 😄!

Scouser
A teljes sokkal jobban megy nálam, sokkal kevesebbek a töltési idõk is.
AMD 4800+, ATI 4850HD, 4GB Ram + Vista és gyakorlatilag minden high-on AA és AF 4x és egyszer sem akadt meg, pedig a procim gyenge.

You\'ll Never Walk Alone

Sziasztok!

Ha jól emlékszem vlki írta,hogy a demonál jobban ment a teljes verzió!?Ez igaz?Mert ha igen akkor nagyon fogok örülni!<#vigyor3>

Sziasztok! Az angolokkal végignyomtam a PRESTIGE módot. Utána miért csak ugyanazokat a nemzeteket lehet választani akiket elõször?????
Roma és a Med. II-ben az elsõ gyõzelem után lehetett választani még több népet!!!!!!!!!!!!!!!
Az angolokkal a tartományokat nem kjell elfoglalni, csak a a Franciákét meg a Cherokee-t 😄

egyébként úgy tûnik titokban fejlesztettek egy másik játékot is párhuzamosan az empire-vel.

http://3.bp.blogspot.com/_cW_IJyMEsVI/SbD4pkXi1EI/AAAAAAAAAjU/fI9cJb227TM/s1600-h/totalwar.jpg

itt egy kép 😄
Az elsõ és második episode között van ez ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a.carkey
Szerintem minden jobb lett (AI, Campaign Map, research, diplomacy). Ami hiányzik: az erõdök lerombolása opció (ez nagyon), valamint a csaták elõtti szövegelés. Mondjuk, legalább anyanyelvükön szólnak az egységek (gondolom ezért is lett volna nehéz pl. svédül és lengyelül is megírni a szövegeket), ami pl. a War Leadersben luxus volt a készítõknek ...

A medve nem játék.

a.carkey
#1326!!!

+
Neked is kell, hogy legyen/tartomány-"gyarmat" egy-egy: port, town, industrial place (bánya, fakitermelõ, stb.), region's capital. De javasolni tudom a building browser opciót alul. Leírja mit tudsz egy-egy helyre építeni.

A medve nem játék.

Prince23
Elsõ benyomás:

1706-ben tartok, az angolokkal már elfoglatam 3 usai gyarmatot (13. gyarmat), és felemás érzéseim vannak a játék iránt. Tény hogy ér 8-8.5 pontot az én szememben, de a medi 2-tõl messze elmarad, az etalon (na és persze a Rome, ha már ókor)!!!! Vegyük pl az idegesítõ térképet meg a fejlesztéseket. Bár utóbbi megszokahtó.
A grafikával minden rendben, sõt a hangokkal is.

Grafika: 8.5
Hangok: 9.5
Hangulat: 8
Csaták: 8

Scouser
KB semmit nem érteni ebbõl a hozzászólásból.

You\'ll Never Walk Alone

[url=]ez egy városszerû település
[/url][/img]

Bocsi, nah én erre a városra gondoltam, ez vajon hol lehet??
HAli

Skacok, nekem valami szörnyû sejtésem van..
Igaz még csak az ami rövid kampányt nyomom, de eddig még a legnagyobb városom is csak ilyen fos semmi volt:

ez egy VÁROS????

Hol vannak az ilyenek :

Ezek pedig valamikor benne voltak a játékban a kiadás elõtt...
Vagy ti találtatok már hasonlót ?

bazz ez nagyon nagy visszalépés a MEDI2 höz képest..
Scouser
Hát én a spanyolokkal kezdtem és kaptam egy olyan missziót, hogy szedjek le 5 karibi országot és megkapom New Spain összes államát.

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Az lenne a kérdésem, hogy kicsit el vagyok veszve a játékban a grand campaign kezdése után. Érdemesebb lenne elõször a Road to Independence-t játszani, hogy belejöjjön az ember?

You\'ll Never Walk Alone

Nem tudom...de a Road to Independence-ben lehet menni a 13 gyarmattal. A Grand kampányban nem tudom, hogy lehet-e majd

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Amerika csak 1776-tól van 😛 Elvileg a brittekhez kéne tartoznia, de mint a valós történelemben, õk se tudhatnak minden erõt ellenük fordítani, hogy fenntartsák az uralmat, mert ott van még a franciákkal a folyamatos abajgás, meg a spanyol örökösödési háborúk, az indiai tartományról nem is beszélve 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nekem már kb. fél órája telepíti...
SötétBarom
Utána unlockolódik, vagy felejtõs?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Road to Independence

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

most nem azért de nektek mennyi ideig telepítette a game-et?😄
Akkor máshogy fogalmazok 😊
A 13 gyarmattal hogyan lehet lenni?
Mert én nem találtam meg a választható nemzetek között 😞
vaj! <#hehe>

aut viam inveniam aut faciam

irányítsd õket? használd ki a különféle lõszereket. hmmm... sea battle tutorial. így egyszerûbb.

nekem simán engedtte
SötétBarom
Hm.

Road to Independence kapmányban ott vagyok, hogy kéne építenem egy dockyardot, ellenben a technológia, ami ehhez szükséges lenne, na az nem adott, de legalább a research ikon inaktív, így ki se lehet fejleszteni 😄D

Any ideas?

Amúgy ez jó kis kampány, cuki, szájbarágós. Nem csodálom, hogy majdnem hanyattestem, mikor elõször megláttam a grand mapet 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szuper a játék ,de most kicsit értetlenül állok elötte... volt 8 db 26 ûgyus hajom + 48 as generalla , oda jön 5 db angol 32 ágyus és mindet szétlötték ugy hogy még egyet se tudtam elsülyeszteni... azt nem értem hogy hajoknál az nyer aki támad ? ergo hátszele van ? meg én azt hogy tudom beállitani hogy nekem is sorba menjenek és löjenek a hajoim ?
Road to Independence...és nem lehet Amerikával menni, mert az egy kontinens a 13 gyarmattal lehet menni

bazza
Amikor egy hajó fölött váltakozik a kalóz zászló és a nemzeti zászló, akkor az éppen micsoda? Én is tudok olyat?

Hogyan lehet "elvágni" a kereskedelmi útvonalakat egy esetleges ellenségem elõl?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Amerikával hogyan lehet lenni?
Mert olvastam, hogy lehet, de nem találtam meg a nemzetek között. 😊
Ezt már más fórumon is javasoltam...tényleg kéne

a.carkey
Viszont kéne egy help topic (ne hívjuk wareznek a szopatós steam miatt!) vagy egy FAQ, mert naponta 10x ugyanazt olvasni - nincsenek hangok, hová kell másolni, stb. - kicsit fárasztó ...

A medve nem játék.

Nekem nincs még olyan ágyúm lévén 1718-ban járok csupán

Aham, ezt kaptam alapból, Road to independence elején, de majd meglesem késõbb lesz-e új.

a.carkey
-nem 😊

A medve nem játék.

Mert talán nem megfelelõ ágyú 12-liber -es az szétszedi percek alatt a falat

szánalmas vagy<#levele>
Hmhm, az mitõl lehet h ágyú nem hajlandó lõni a falra ? Bár igaz h a lovasoknak meg simán kinyitja az ellenség a kaput 😄
A másik az h felpakoltam a falra a katonákat, viszont eléggé nem hajlandóak lõni, csak állnak és nézik ahogy másznak fel a falra =\

szerintem meg ne baszogassátok egymást. inkább szomorú hogy nem tudjuk megvenni azt amit szeretnénk. nem kell kivagyiskodni azzal ha neked több van mint másnak. mindannyian tudjuk mi a helyzet otthon. egyéb nációkat meg nem kéne ideráncigálni több okból is, ez nem az a topik és nem igen összehasonlítható a két dolog.

nekem minden jogtiszta a gépemen (külföldön élek, igen így egyszerûbb), s mivel átlagos magyarnak gondolom magam azt hiszem ha a többiek megtehetnék akkor megvennék. tehát a 'tipikus magyar mentalitást' se szeretném látni.

köszi,de mi ez pontosan?hova másolom?

Üdvözlet!

Én se vette meg, de két hét múlva meg veszem, feltéve ha megjön a diákhitel...

Figyi, ez egy MAGYAR fórum, nem pedig BSA fórum. Itt Hungarisztánban tudod (nem tudod) nem milliókból élnek az emberek, így hát jellemzõen nincs pénzük a luxusprofit kifizetésére. De a kiadóknak sincs igényük rá hogy megkapják a pénzt, azért nem csökkentik olyan szintre az árat hogy az ember megfizesse. Szal ez így mindenkinek jó, akkor te miért sírsz?

Ja és mibõl futja neked (/apucinak-anyucinak) full eredeti szoftverekre? Leadóztak a fizetésükbõl? Biztos? Egy APEH ellenõrzéstõl se féltek?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Naná hogy nem...összeeresztettem a francia lovasaimat a magyar huszárokkal....direkt figyeltem a közelharcot, jó volt nagyon(mellesleg simán ledaráltak...jók a huszárok)

De mi van ezekkel a hajókkal? Lehet velük kereskedni? Vagy mi?

Sziasztok!
Az lehetséges, hogy én nem tudok az USA-val lenni?
Ha igen, akkor mi a megoldás?
a.carkey
Amúgy aki a britekkel kezdett, tényleg I. Viktóriát írja uralkodónak másnál is?

A medve nem játék.

a.carkey
Vagy építs templomot a saját vallásodra!

A medve nem játék.

egy helyen csak egy épületet tudsz építeni. egy tartományban meg annyit amennyi spotot már beépítettél. (fõvárosban kezd)
religious unrest: vallási elégedetlenség. szimplán ennyi. küldj oda papot és konvertálj.

a.carkey
1 hajó kb. 300
2 hajó kb. 500
3 hajó kb. 600

ha egy helyben állnak. 1x mindenképpen kapsz, de ha más flották több hajóval megjelennek ugyanott, már arányosan jön a lóvé. Kb. így mûködik, de az a gáz, hogy a kézikönyvben pont a lényeges dolgokról van két szó, az installról meg ezer oldal. Rosszak az arányok, szar a kézikönyv, ki kell sakkozni, hogy mi hogy mûködik, ez viszont egy 11ks játéknál kicsit luxus ...

A medve nem játék.