6068
-
sakkay #2428 Jó reggelt. A kis kör alakú térkép részletekre kell menni és a parton sárga körben horgony jelre kell beállni.Ekkor elindul az út, ha nem rakj bele még több hajót. -
#2427 A rapidra feltettem az Empire: Total War kézikönyvet(angol nyelvű) akit érdekel:
Empire: Total War manual english
-
Zsil #2426 Szia!még mindig a kereskedelmi hajó(indianman) használatát tanulom-flottával együtt küldöm a kereskedelmi utvonalra-de csk kalózkodni tudok-ennek következménye:
-bankcsőd(nem tudom h összefügg-e?
-irtad hogy a kereskedelmi hajóval a térkép sarkába klikkelek-világtérkép....Ezt nem vágom,hiába klikkelek.leirnád pontosan h van?
-+bankcsődkor mi a teendő és összefügg-e a kalózkodással?
help+köszönöm -
Lacc 88 #2425 Heló emberek akadt egy problémám. Visszaolvastam amennyit tudtam de nem találtam megoldást. A kereső pedig vmiért nem működik. Elkezdtem egy Campagin-t és egészen jól ment minden de egy idő után End Turn-nél elkezdett kilépni a játék, mindig ugyanott, így nem tudom folytatni. Töltöttem le update-et hozzá de nem változott semmi. Van vmi megoldás? Vagy link másik update, vagy patch-hez?
-
haxoror #2424 pedig de :P -
#2423 nah és a procid+ramod milyen/mennyi?
jó, én csak 1280*720-ban nyomom, minden az engedélyezett legnagyobbon (4x élsimítás+8x aniso), de semmi akadásom sincs, noha csak 8800 GTS-m van...
(megnéztem 1680*1050-ben is, ott is frankón ment, de nem láttam rendesen a betüket... ) -
Action #2422 Láttam hogy elöttem erre volt válasz épp,de nehogy már csak lázadáson keresztül lehessen ezt megoldani...:S -
Action #2421 Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi hogy miként lehet államformát váltani? Mert úgye sok városban sírnak érte...egyelőre még kordában tudom tartani őket,de elöbb-utóbb lépni kell.
Köszi előre is -
#2420 tehát ha jól értelmezem egy lázadás után helyre kéne állnia a dolognak?
éppen most volt... Ausztria, Magyaro., Románia, Lengyelo fellázadt egyszerre... Seregem fele is átállt, cserébe kaptam egy rakás alapkatonát, területeim felét buktam kapásból... Nagy nehezen mindet visszavettem, erre továbbra is reformot akarnak... -
#2419 Na most. -
#2418 Az Orosz Birdalom
Európa elfoglalva ! -
#2417 A technológiák felfedezése sokat dob egy egység csatában nyújtott teljesítményén?Kezdtem egy hosszú hadjáratot Ausztriával,ha túlélem,akkor azzal már megelégszek,nyerni egyenlőre nem fontos:D -
Pierre75 #2416 A párbajvideókon segített a 9.3 vagy ez is a programozók sara? -
#2415 :]
Én simán elviselem, régen szinte mindig az átlagnál gyengébb gépem volt, és egy csomó minden akadt :D Ez nagyon minimális a régi szép időkhöz képest :D
Ja igen, nekem már rég 9.3van, szal nem lesz tőle jobb :P -
obe #2414 igaz, lehet, engem marhära zavar:( -
#2413 Azt nálam is nyomja, sztem nem driver probléma, ha tippelnem kéne, az első a "bad coding" lenne.. -
obe #2412 kinn az uj ati driver /9.3/...en kiprobälom, szvsz 4870-el nem szabadna szaggatni a kampänyterkepen 1280 x 1024 ben, ha oldaliränyban huzom a terkepet, be-be szaggat kicsit, az elsimitäs is csak 2x, az anizo meg 4x -
apa1101 #2411 köszönöm. -
Slewy #2410 Unit size-t kipróbáltam ultrán. Nem bejövős :D
Annyival pont lassabb, mint amennyivel kevésbé jó +600 katona, azt annyi, viszont jobban eszi a procit, a grafikából meg nem vagyok hajlandó levenni, úgyhoyg marad a large -
CamelX #2409 Na végigvittem indiával, de még lehet visszatérek rá, mert nem vagyok messze az 1 milla aranytól végére már adót is minimálisra állítottam minden kontinensen hogy bódottá legyen
Csak azért nem raktam tömeggyártásba katonákat hogy mindenkit leigázzak, mert már kicsit uncsi volt területfoglalgatás is, de Londont és Párizst még szíves örömest elfoglalnám -
marci0217 #2408 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk! -
#2407 -Az.
-Pandurokat és miliciát én sem, de kezdéskor ez van, ezt kell használni. Még élnek. :D
-Amíg rank fire nincs, addig az osztrák gyalogság egy trágya. Utána viszont már azért jobbak.
Na sebaj! :D
-
Slewy #2406 viszont a vöröskabátosok(angol line Infantry) nálam nagyon bejött, amikor az angolokkal toltam
-
Slewy #2405 Hülye kérdés, de hol tudom állítani a seregek számát.
A Unit size az???
Nekem csak large van ott, ha jól emlékszem és nekem az osztrákoknál 150 fős a line infantry.
És a Carkey, toom, mondjuk én very hard csatával még nem szivattam magam, mert csak erősebbek a gép egységei, aztán kicsit gagyi. Viszont tényleg gyengébbek, az osztrák gyalogság katonái, a statján is látszik.
Viszont Cuirassier nem rossz cucc. Pandurokat meg milíciát én nem alkalmazok Grenadier + Linfe Infantry. Egyébként ha jól állítod fel őket lehet kompenzálni a gyengeségüket. -
SZU #2404 Nekem is lenne kérdésem!
A várakon az ütegek mellé érdemes beállni? 4-5 ember kiesik és annyira ritkán lőnek és pontatlanul, hogy meggondolandó hogy közelről inkább muskétázzanak ők is...
No meg amit még nem nagyon láttam számszerűsítve. A felbajonettezett katonák mennyivel jobbak közelről? Illetve mi értelme van a plug bajonetnek, ha rögtön a köv. fejlesztés a ring bajonet, és a népek egy része alapból rendelkezik a pluggal? =) -
Berv #2403 Köszönöm, ezt ismerem.
Ezen kívül egyéb megoldás? -
#2402 Egymásra húzod egérrel.. -
Berv #2401 hello,
Abban tudsz segíteni, h. mivel vonom össze az azonos, hiányos egységeket?
m betű itt nem erre való :( -
bgabor #2400 Játék közben nem. Lehet módosítani az egy egységben lévő katonák számát a főmenüben, de ez csak új játék indításakor fog érvényesülni.
Mellesleg ezzel sem mennél semmire, mert az arányok megmaradnak a létszámnövelés után is. Tehát ha az osztrákoknak most 30 emberrel többből áll a line infantryjuk, létszámnövelés után is nekik lesz a több. -
bgabor #2399 Mikor bemész a városba, alul ott a hiányos sereged, kijelölöd a hiányos egységeket, és ott van jobbra tőlük egy gomb, azzal lehet kijelölni feltöltésre őket. Ugyanígy hajóknál a dokkban. -
hapi #2398 Számszerűleg érdekelne hogy mekkorát sebeznek az ágyúk mert nekem asszem 47 a max, képeken meg 100 feletti értékeket látok. -
apa1101 #2397 lehet valahogy módosítani az egységek létszámát játék közben?(pl:120-as line inf.-t nagyobbra?mert az osztrákoknál 150 van) -
#2396 -ok ... -
#2395 Arra gondololsz, hogy pl. lineból guard infantryt és ehhez hasonlók? Mert ezt én sem találtam meg és nagyon hiányzik. :(
Ha viszont pályát módosítanál, akkor www.tanfolyamok.hu :D -
Zsil #2394 sziasztok!az átképzésről érdeklődnék?eddig nem találtam meg ezt a funkciót! -
CamelX #2393 A gun/saker pontosabb, de gyengébb mint a cannon/demi-cannon, viszont várfalakon kivül nem hiszem hogy bárki ki tudná ezt használni, így is alig talál el néha 2 századot egymás mellé szorongatva is :D -
hapi #2392 Valaki legyen kedves írja le hogy az ágyúknak mekkora a firepower-je mert sztem nekem összekavarodott valami. Legalább a két kezdő ágyút hogy viszonyításként. -
#2391 Ezt a mi mitől függ, nos ezt én sem értem. :( Pl. a svédekkel light cavalryt csak finnországban voltam képes gyártani. Máshol nem.
Én mindig a fővárosom 3 városába pakolom az iskolákat, mert bár egy idővel problémát okozhat, mégis, alapból négyes szintű iskolát fejleszthet ott az ember, nemcsak hármast, mint a többi városban.
Három modern university a három különböző területnek, és peregnek a fejlesztések még kevés gentlemannal is. :) -
#2390 -egyszerre -
#2389 Largenál egyel feljebb raktam az egységlimitet. :)
De nem egyszerre volt bent ennyi, hanem ahogy fogytak az egységek, de tény, hogy összesen 6.5k emberke csépelte egymást egyszerre.
Tény, kevésbé kényelmesen modolható a game, mint a korábbiak. :(