Empire: Total War

Oldal 1 / 122Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azóta már megoldottam😊
Üdv!

Tudnátok abban segíteni, hogy miután elindítom a játékot a grafikai beállításoknál nem tudom magasra és nagyon magasra tenni a textúrákat, mert egyszerűen nem engedi, halvány szavakkal van feltüntetve. A max amit megenged az a medium. Nem értem mi a gond. Jah ráadásul eredeti a játék, kb 3 éve vettem meg. A követelmény is megvan minden hozzá. (core i7, 4 giga ram stb...)
Ha tudtok valamit köszi előre is!
Sziasztok!

Az elmentett csatavideókat hogy tudom visszanézni?
GaBika6
Melyik a legjobb hangmod?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Talán videokártya drivert cseréld... Látatlanban ennyi.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sziasztok. Következő lenne a problémám. Feltelepítettem a játékot látszólag minden rendben ment menü bejön, beállításokba be tudok menni stb.. mikor elindítok egy csatát vagy kampányt a töltő képernyő félig betölt aztán megfagy a kép. Hang van a kurzor mozog, még vezényelni is tudom a csapatokat(véletlenszerű kattintásokkal) DE a kép nem jön be. csak a töltő képernyőt látom. Nem tudja valaki mi lehet az oka?
A 6-os DM még ment rendesen, de látom, van már 8.1 is azóta.
A GC-ből volt vagy 4-féle a 6-os Dm-ban, sz'al lehet azt is babrálni, egy kicsit.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Miért csinálta direkt móddolhatatlanná a játékot a CA anno?igaz textórákat , egység modelleket lehet móddolni, de a grand campaignt nem. Azóta sem, sajnos. Pedig ráférne , főleg a határok miatt.

angelus1991ster.blogspot.hu

De ahogy látom már témában van szóval nem szarozunk 😛
Valakinek sikerült felraknia kétes eredetű programra a Darth mod ot?
Üdvözlet...
Warez témában lehetne egy kérdésem?
sajna akkor sem engedi
Savaran
Shader model 3-at kell beállítani és akkor enged mindent ultrára úgy emlékszem

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

huhh látom majd fél éve senki nem írt a topicba,megtöröm a csendet. most vettem meg eredetibe a játékot,mindössze 2 ropiért 😄 fel is nyomtam de a grafikai beállításokat csak közepesre engedi😞 a high meg a very high be van satírozva...tud valaki segíteni???
(geforce 840M 2g VGA)
Szerintem inkább töltsd le az Empire Total Factionst. Abban az összes nép játszható köztük a magyarok is.
Valaki tudna nekem segíteni Empire Total War Magyar módjával kapcsolatosan?!
Letöltöttem a módot meg hozzá a darth modot(ahogy azt kell).
A TWOnline a telepítésrõl:
Telepítés:

- A már fentebb említett Dartmod 6.2 kell hozzá.
- A letöltött "Magyar mód" file-i közül másoljuk a startpos.esf és
scripting.lua a játék telepített könyvtárában található datacampaignsDMUC_Cmain mappába.
- A Hun_units.pack, hungarybuilding.pack és unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack file-kat másoljuk a játék telepített könyvtárában található data könyvtárba.
- Keressük meg a dokumentumaink között user.empire_script.txt szöveges file-t ( ez a dokumentumok között valahol a ...Application DataThe Creative AssemblyEmpirescripts lesz ). Ha megvan nyissuk meg szerkesztésre a file-t és írjuk hozzá a következõket.

mod hun_units.pack;
mod hungarybuilding.pack;

A magyar modban azonban csak ezen négy fájl van csupán:
Hun_mod pack
scripting.lua
startpos.esf
unit_pack_compatibility_project..

Jó lenne ha vki tudna segíteni..esetleg e-mailben([email protected])
Savaran
keress rá google-ba "hungarian gc mod" magyarok játszhatóak, és nem nyúl bele a játékba, olyan mintha gyárilag lennének benne, nem olyan sz_r mont a darth mod

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

akkor mivel játszhatók pl. a magyarok ???
Savaran
hogy felraktad a darth modot 😄

Felraktam a darth mod-ot ,de ugyan azok a népek játszhatóak csak 😞 Mit szartam el ?
Montanosz

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Már megoldottam . Valami ajánlás ,hogy melyik mod-dal érdemes tolni???, Darth mod jó??? Melyikben lehet magyarokkal tolni?
GaBika6
Te most warez-rõl beszélsz és még nem vetted meg? Vagy ahogy itt kérdik eredeti csak a steamet nem érted?

telepítetted a Steam-et és van is accountod, regisztráltál?

de neked nem baszakodott a steam-mel??? Gondolkodom ,hogy megveszem 3ezerért. Amúgy kiegészítõk,modok mik vannak hozzá amit ajánlotok ??? Darth mod a legjobb???
Savaran
Persze 😄 a piratebay-tõl vettem meg.

Sziasztok. Most van hozzá jó gépem ,hogy játszak ,de valamiért ez a steam-es geciség nem engedi felrakni 😞 Nektek sikerült???
A Gyémánt Kiadás van fent. Azóta nem fordult elõ.
Savaran
Én WWI Total War-nak jóbban örülnék, mint valmi amerikás nyomorult északdél de kit érdekel háborús játéknak.

Cortez :Total War már volt. Medieval II. Total War Kingdoms kiegészítõben az Americas rész.
Ha modot használsz(ami az 1 éven belüli körök számát változtatta) az okozza a dupla üzeneteket.

Jön a F2P Total War: Arena, RTS+MOBA keverék! Bétára már lehet jelentkezni az oldalon! <#smile>

Savaran
Én meg a ingyen, minden fizetõs dlc-vel együtt.

SötétBarom
3,5 euroért behúztam a gémet steamrõl 😊)))

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Na még egy bug... 1718 telén a poroszok hadat üzentek a hollandoknak. Ez az üzenet kétszer! jött meg mikor a poroszok léptek. Klikk a poroszokra - õk vannak közelebb, ráadásul nagyon erõsek. Még egyszer ugyanaz a kérdés: kivel vagyok? Poroszokra klikk,zsebóra forog...forog...forog... még ma is forogna, ha nem töltöm vissza az elõzõ kört. Megint ugyanaz...
A megoldás: elõzõ kör visszatölt, szövetség hollandokkal fölmond, kör vége.
Nem túl bugos ez a játék, ahhoz képest hogy majdnem 4 éves?
(Természetesen az eredeti,gyémánt kiadás van meg.)
Az ellenség fõvárosai mindig fel fognak lázadni, a nem központi tartományokban ez megúszható. Hogy ez csak 1x forduljon elõ a fõbb területenként, ahhoz a következõ épületeket mindenképp le kell rombolni:
- egyetem (5-10 kör múlva újrahúzható)
- a sajáttól eltérõ vallású templom
- lázongást szító ipari létesítmények (pl. bányák)

Amit építeni kell:
- bordélyház (akár többet is - késõbb lebonthatók)
- a saját államvallás temploma (akár többet is - késõbb lebonthatók)
- a városban kulturális/kutató épület, ha még nincs/lehet
- Kaszárnya, hogy megfelelõ rendfenntartó bónusszal rendelkezõ egységeket lehessen képezni, ha ennek szintje még ezt ne éri el (ezen egységekhez némi kutatás árán lehet elérni)

Amit hozni kell:
- egy erõs hódító sereget, amit helyre kell pofozni a városban a 3 kör múlva esedékes lázadás leverésére
- papot, kémet - utóbbit a városba, az elõbbinél elégséges, ha a tartományhatárán belül van
- rendfenntartó bónusszal rendelkezõ sereget (az egységinfó 2. lapján vannak az egység nem számokban kifejezhetõ tulajdonságai) a városba, amíg a hódító sereg a lázadókat üldözi ; ez akár helyben is képezhetõ

...és, ahogy elõttem írták:
- kabinet átrendezése, ha van jobb jelölt a posztra
- adóztatás megszüntetése az adott tartományban (5-10 kör elég szokott lenni)
- a tartomány körül, de fõként a benne álló ellenséges seregek mielõbbi szétverése

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Vidámságot növelõ épületet emelni, azt csökkentõt (egyetem, túlzott ipar) rombolni, sereget állomásoztatni, ha más a vallása a tartománynak, akkor hittérítõt hozni, egyházi iskolát építeni, kormányból a népszerútlen minisztereket népszerûre cserélni. Ja és kihagyni az adóztatást amíg le nem nyugodnak a megszállás után.
sziasztok
még új vagyok a terepen.
lehet h hülye kérdés:
hogy kell kezelni a városok lázadását, h ne szakadjon el tõlem, h ne lázadjanak fel, hm?
elõre is köszi
Szia!
Köszönöm az infót, azóta szerencsére nem fordult elõ. <#worship> Ez a falmászás dolog meg eszembe sem jutott, pedig láttam az ellenségtõl többször is.
Mellesleg Savoyai Jenõ herceget tegnap eltrafálta egy ágyúgolyó.<#bdead> Így sosem lesz lovasszobor a budai várban... <#nevetes2>

Szia!

Amit írsz az nálam is elõfordul amennyire tudom ez nem gépfüggõ valamilyen hiba maradt a játékba és ha ostrom van akkor belassul. Általában ha nem lövöm szét a falat hanem felmászok rá a katonákkal akkor egy kicsit jobb. Akkor a legrosszabb ha kilövöm a falat majd a résnél próbálok bejutni a sereggel.
szabii98
az American Civil War módot használta már valaki? vélemények róla?😄

I met God. She's black

Hello!
Van egy problémám. <#szomoru1>Eddig csak Konstantinápoly ostrománál fordult elõ (más nagyvárost még nem is ostromoltam). Egy idõ után belassul a játék, de annyira, hogy max sebességnél szinte áll. Normál sebességnél szaggat, fél-tempónál tûnik normálisnak a sebesség. <#fejvakaras>
Gondoltam túl nagy egységszámra (lejjebb vettem-nem használt). Különbözõ grafikai beállítások csökkentésére-ez sem vált be.
Volt egy elméletem, miszerint a "lángoló falak" effekt lassítja be, de egyszer csak HOPP!, mintha mi sem történt volna újra normális lett minden, olyan 15-20 perc szenvedés után helyreállt a rend. Futott rendesen.
A gépem egy i5-2320,8GB RAM, HD7850 2GB - úgyhogy nem hiszem, hogy keveselné a motor.
Van valakinek hasonló tapasztalata? <#worship>
Hello!

Ha letöltöd a legújabb darth modot a twcenter-rõl akkor találsz egy olyat hogy darth sub mods. Itt letöltöd a Subs Powert. Ezután le kell tölteni még a Causa Belli modot ami ugyanott megtalálható. Annak van egy extra lehetõsége és akkor tudsz a magyarokkal játszani.
Hali.Régebben játszottam a játékkal.Akkor próbáltam feltelepíteni valami elég bonyolult mod-ot.Ez a Rákóczi szabadságharcról szólt volna,ahol MAgyarországgal lehetett volna lenni.Ez a mod végülis világra jött vagy nem?MErt megpróbálnám újra feltenni ,de nem találok már semmit róla a neten :S
Sziasztok! VAlaki próbálta már ezt az Empire Total War magyarítást ?
Ha igen, akkor hány százalékban van magyarítva a játék?
Hát arról sajnos nem tudok semmit.

Montanosz
ja meg van köszi, nem volt még steam játékom fene gondolta volna))

A feliratok betûméretét valahol lehet állítani, vagy valami segédprogrammal?

Steambõl indítsd. Játéklistában ott kell lennie az Empire-nek.

Montanosz
Megvettem a cdgalaxisban a játékot, csináltam steam fiokot meg minden, el is fogadta települt.
Csak éppen nem csinált indito ikont a dvd meg csak setup exe van.
kérdésem hogy kell índitani?

Én Osztrákokkal nyomtam már csak a magyar vonatkozás miatt is (Huszárok,stb...) Normál szinten szeritem éppen jó kihívást jelentett, szerintem nyugodtan válaszd õket.
Montanosz
Bárcsak lenne már magyarítás ))

Oldal 1 / 122Következő →