Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok abban segíteni, hogy miután elindítom a játékot a grafikai beállításoknál nem tudom magasra és nagyon magasra tenni a textúrákat, mert egyszerűen nem engedi, halvány szavakkal van feltüntetve. A max amit megenged az a medium. Nem értem mi a gond. Jah ráadásul eredeti a játék, kb 3 éve vettem meg. A követelmény is megvan minden hozzá. (core i7, 4 giga ram stb...)
Ha tudtok valamit köszi előre is!
Az elmentett csatavideókat hogy tudom visszanézni?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A GC-ből volt vagy 4-féle a 6-os Dm-ban, sz'al lehet azt is babrálni, egy kicsit.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
angelus1991ster.blogspot.hu
Valakinek sikerült felraknia kétes eredetű programra a Darth mod ot?
Warez témában lehetne egy kérdésem?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
(geforce 840M 2g VGA)
Letöltöttem a módot meg hozzá a darth modot(ahogy azt kell).
A TWOnline a telepítésrõl:
Telepítés:
- A már fentebb említett Dartmod 6.2 kell hozzá.
- A letöltött "Magyar mód" file-i közül másoljuk a startpos.esf és
scripting.lua a játék telepített könyvtárában található datacampaignsDMUC_Cmain mappába.
- A Hun_units.pack, hungarybuilding.pack és unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack file-kat másoljuk a játék telepített könyvtárában található data könyvtárba.
- Keressük meg a dokumentumaink között user.empire_script.txt szöveges file-t ( ez a dokumentumok között valahol a ...Application DataThe Creative AssemblyEmpirescripts lesz ). Ha megvan nyissuk meg szerkesztésre a file-t és írjuk hozzá a következõket.
mod hun_units.pack;
mod hungarybuilding.pack;
A magyar modban azonban csak ezen négy fájl van csupán:
Hun_mod pack
scripting.lua
startpos.esf
unit_pack_compatibility_project..
Jó lenne ha vki tudna segíteni..esetleg e-mailben([email protected])
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A megoldás: elõzõ kör visszatölt, szövetség hollandokkal fölmond, kör vége.
Nem túl bugos ez a játék, ahhoz képest hogy majdnem 4 éves?
(Természetesen az eredeti,gyémánt kiadás van meg.)
- egyetem (5-10 kör múlva újrahúzható)
- a sajáttól eltérõ vallású templom
- lázongást szító ipari létesítmények (pl. bányák)
Amit építeni kell:
- bordélyház (akár többet is - késõbb lebonthatók)
- a saját államvallás temploma (akár többet is - késõbb lebonthatók)
- a városban kulturális/kutató épület, ha még nincs/lehet
- Kaszárnya, hogy megfelelõ rendfenntartó bónusszal rendelkezõ egységeket lehessen képezni, ha ennek szintje még ezt ne éri el (ezen egységekhez némi kutatás árán lehet elérni)
Amit hozni kell:
- egy erõs hódító sereget, amit helyre kell pofozni a városban a 3 kör múlva esedékes lázadás leverésére
- papot, kémet - utóbbit a városba, az elõbbinél elégséges, ha a tartományhatárán belül van
- rendfenntartó bónusszal rendelkezõ sereget (az egységinfó 2. lapján vannak az egység nem számokban kifejezhetõ tulajdonságai) a városba, amíg a hódító sereg a lázadókat üldözi ; ez akár helyben is képezhetõ
...és, ahogy elõttem írták:
- kabinet átrendezése, ha van jobb jelölt a posztra
- adóztatás megszüntetése az adott tartományban (5-10 kör elég szokott lenni)
- a tartomány körül, de fõként a benne álló ellenséges seregek mielõbbi szétverése
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
még új vagyok a terepen.
lehet h hülye kérdés:
hogy kell kezelni a városok lázadását, h ne szakadjon el tõlem, h ne lázadjanak fel, hm?
elõre is köszi
Köszönöm az infót, azóta szerencsére nem fordult elõ. <#worship>#worship> Ez a falmászás dolog meg eszembe sem jutott, pedig láttam az ellenségtõl többször is.
Mellesleg Savoyai Jenõ herceget tegnap eltrafálta egy ágyúgolyó.<#bdead>#bdead> Így sosem lesz lovasszobor a budai várban... <#nevetes2>#nevetes2>
Szia!
Amit írsz az nálam is elõfordul amennyire tudom ez nem gépfüggõ valamilyen hiba maradt a játékba és ha ostrom van akkor belassul. Általában ha nem lövöm szét a falat hanem felmászok rá a katonákkal akkor egy kicsit jobb. Akkor a legrosszabb ha kilövöm a falat majd a résnél próbálok bejutni a sereggel.
I met God. She's black
Van egy problémám. <#szomoru1>#szomoru1>Eddig csak Konstantinápoly ostrománál fordult elõ (más nagyvárost még nem is ostromoltam). Egy idõ után belassul a játék, de annyira, hogy max sebességnél szinte áll. Normál sebességnél szaggat, fél-tempónál tûnik normálisnak a sebesség. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gondoltam túl nagy egységszámra (lejjebb vettem-nem használt). Különbözõ grafikai beállítások csökkentésére-ez sem vált be.
Volt egy elméletem, miszerint a "lángoló falak" effekt lassítja be, de egyszer csak HOPP!, mintha mi sem történt volna újra normális lett minden, olyan 15-20 perc szenvedés után helyreállt a rend. Futott rendesen.
A gépem egy i5-2320,8GB RAM, HD7850 2GB - úgyhogy nem hiszem, hogy keveselné a motor.
Van valakinek hasonló tapasztalata? <#worship>#worship>
Ha letöltöd a legújabb darth modot a twcenter-rõl akkor találsz egy olyat hogy darth sub mods. Itt letöltöd a Subs Powert. Ezután le kell tölteni még a Causa Belli modot ami ugyanott megtalálható. Annak van egy extra lehetõsége és akkor tudsz a magyarokkal játszani.
Ha igen, akkor hány százalékban van magyarítva a játék?
A feliratok betûméretét valahol lehet állítani, vagy valami segédprogrammal?
Csak éppen nem csinált indito ikont a dvd meg csak setup exe van.
kérdésem hogy kell índitani?