Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Elindulhatsz európában is, de úgy nem lesz ellenfeled, hisz lerohanod angliát és "a" nagyhatalomnak vége. Az ezután folytatott játékod sztem tök unalom lesz majd, hisz a technikai fejlõdés után amúgy sem lesz ellenfeled. A lényeg hogy a kiírt küldetést idõre teljesítsd!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
iSS!
Elõször ugye Poroszország.Lerohantam a mellettem lévõ kis területet(nem tom mi a neve).Nyertem is😄
Aztán Saxonyval vitatkozok most de nagyon:/ Dániánál partra szálltam, közben seregeimmel lerohantam Varsót és azt a Could valamit.Mind 2 csatát elvesztettem sajnos.Dánia megvan, most a kövi ellenfél azt a Franciaország és Spanyol gyarmat feletti valamit is.Partra vagyok szállva és várom a csatát😄
I met God. She's black
Van a fejlettségnek egy szintje, miután (nemzetenként változó) nagyon nehéz fenn tartani a monarchiát, de több nemzet elit egységei az államforma váltás után nem érhetõek el. pl. Francia svájci gárda. több orosz egység, stb.
Mellékesen a jó idõben végrehajtott államforma váltás megdobja a gazdaságot szinte nem is tudod mire költeni a zsé-t.
De a törököknél nem lehet
Szerintem a Napóleon után, mert nem igen fogják patchelgetni az Empire-t. Én is nagyon örülnék egy magyarításnak, így is el lehet vele játszani, de a hangulatot nagyban növelné nálam.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Next PC upgrade: 2022
Amúgy persze jó lenne magyarul, bár angol nyelven is elboldogulok, pedig egy szót se értek belõle.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
I met God. She's black
De visszatérve a Napóleonra. Azt nemtudjátok, hogy a boltokban csak a Standard verzió lesz kapható vagy az Imperial Edition is?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Eddig az volt, hogyha a falakat leromboltam akkor szépen hátrébb vonult és várta, hogy én rohamozzak, hiszen mégiscsak én támadok. Eztán vagy kézitusában, vagy tüzeléssel eldõlt a csata erre vagy arra.
A medve nem játék.
Steamen nem tudsz letölteni, az nem torrent. Gondolom erre gondoltál! <#wink>#wink>
Bécs ostroma
Elég érdekes volt, valahogy a patch kiadása óta irtó nagy hülyeségeket csinál a gép. Az erõdítménybõl egyenesen az ágyúim elé sikerült vezetgetnie a gyalogságát. <#zavart2>#zavart2>
Szóval most egy kissé elvagyok bizonytalanodva, mert nem szeretnék kidobni 10e-t egy olyan játékért, ami nem indul el.
Egyébként a boltokban csak a Standar verzió lesz kapható vagy az Imperial Edition is?
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
Cikk
"Megjelenni február 23-án fog, kizárólag a Steamen."
A medve nem játék.
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mert "gondolom" ha visszaolvasnál, akkor láthatnád hogy mi van és meg kéne venned, aztán nyomhatnánk multit "gondolom"... <#taps>#taps>
I met God. She's black
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3