Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék nagyon jó és érdemes megvenni! Ez az összeg igazán nem sok érte és 5-6 munkanapon belül megérkezik a játék! Postaköltség 300 Ft körül van!!!
Empire Total War
Na remélem a warez nem itt, hanem "priviben" fog menni!!! <#violent>#violent>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Uninstall után ki kell törölni Windows Xp oprendszerben C:\Documents and Settings\"Felhasználó"\Application Data\The Creative Assembly\Empire mappából mindent, és akkor el fog indulni a játék. Legalábbis nálam mûködött! Mentéseket vissza lehet másolni ha késõbb használni akarjuk.
Remélem segítettem!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
STEAM SUCKS!
Nekem is ez a villódzós problémám van, eredeti a játék, hónapok óta nyúzogatom (ha van idõm) még az oprendszert is újra raktam ... külföldi fórumon sem láttam használható segítséget csak a problémát ... valaki esetleg?
Upgrade Suggested: Unfortunately, your CPU does not meet this requirement.Click here to see some recommendations.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez majd megmondja
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Processor:Intel(R) Celeron(R)CPU 2.80 ghz
Ram:1,25 gb
Videó kártya:NVIDIA GeForce 7600 GS 256 mb
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A másik dolog meg ha nem találsz magadnak linket, akkor pláne hogy eredetivel játsz, mert pórul járhatsz! (A nagy testvér figyel minket!!!) <#worship>#worship>
Ezt csak azért mondom, mert gondolom nethuszár lehetsz ha nem találsz linket, vagy priviben kérd legalább vazze olyantól, aki azt használ. Bocs csak fájt ez nekem!!! <#lama>#lama><#hamm>#hamm>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De.
ON
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Dragonyosok rendfenntartásra tökéletesek. Bónuszuk van rá.
stb.
A medve nem játék.
Néhány dologban kérném a segítségetek. Ma raktam újra a játékot, miután tavaly június óta kb a közelébe sem mentem. Elsõ kérdésem az lenne, hogy mitõl lehet az, hogy összemosódnak a képek, tehát mondjuk a diplomáciai ablakban a háttérben lévõ térképet látom a fehér háttérkép helyett bugosan. Illetve milyen peccsek, magyarítások, modok vannak a játékhoz. Elvileg a steam leszedett nekem egy 1.5-ös peccset, de nem tudom, hogy ez mellett kell-e, lehet-e leszedni másikat. Elõre is köszi.
Amit sokszor nem értek, hogy blokád alatt tartva egy ellenséges ország valamennyi kikötõjét, idõnként honnan jön elõ flottája, és miért nem omlik össze a gazdasága. Britanniával az összes spanyol, francia és marátha féleszû kikötõjét blokádolom, és mindig elõjön hol egy - egyre kisebb - flotta, hol egy fullos sereg.
Tud valaki segíteni, hogy miért van az hogy legnehezebb fokozaton úgy érzem szinte semmit nem ér a diplomácia? Folyamatosan támadnak. Pl: Russia vagyok és Great Britain-al full zöldben voltam (jó kapcsolat) kereskedelmi szerzõdesem volt és csak úgy gondolt egyet a gép és a következõ körben hadat üzent minden ok nélkül és mindenki folyamatosan támad. Valami tanács? Kenjem õket zsével? Akkor kb. mi az ami elég?
Négyszögbe nem rohanunk
Betöltött gyalogságra nem rohanunk
Emelkedõn nem rohanunk
Fáradtan nem rohanunk stb.. stb..
Rohanunk--
Megtörõben lévõ gyalogosra
Háttal álló gyalogosra
mással törõdõ gyalogosra
Éppen elsütötteapuskályátdenemrám gyalogosra stb stb..és még sok minden van.