Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az sem tiszta, hogy az új amerikai spec egységek közül párat nem hajlandó behozni a program.
Nekem 1 lövéstõl már route van, kettõtõl meg felrobban <#zavart2>#zavart2>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
I met God. She's black
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
El is felejtettem, hogy steames.
A medve nem játék.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
minden flottába tarts egy gyors hajót, ami (nálam egy brigg) nem csatázik tevékenyen, de elkapja a szökni akarókat. Ha mást nem is tud, utoléri, szétlövi a vitorlákat, és akkor a nagyobb hajókkal el tudod foglalni, vagy sûllyeszteni
Hát, lófaszt.Nem tudom hogy én vagyok ennyire béna vagy az ellenfelek voltak túl prok, de 8 játékból 1et nyertem.Eddig 1.0-val játszodtam csak, így 1.5ben nem tudom mit balanszoltak meg hova, de nem értem miért futamítja meg 1 csapat sima milicista a 2 csapat upgradelt regiment of horsemat, meg stb 😄
Alig vártam már hogy legyenek új mapok is amin játszhatok, hát inkább maradtak volna a régiek.. Egyszerûen nem tudom ki találta ki ezeket, de nagyon rosszak.Fél óráig az egységeket pozicionálni mert minden dimbes-dombos, pocsolyák mindenhol, semmi nem úgy áll be ahogy kéne..
A tesztnek vége van😊
Most elkezdtem egyet a Spanyolokkal, ezzel szeretném végig vinni😄
Szövetségeseim:
New Spain
Venice
France(igen hasznos szövi! megengedi hogy ha támadnak oda meneküljek a területükre.Velence ezt nem engedi meg:S)
Földbirtokaim:
Az eredeti Spanyol területek+Észak Afrika Nyugati része és Genoa v. mi.
I met God. She's black
A medve nem játék.
Olyan problémám van, hogy nem indul el az eredeti játékom pedig elötte hibátlanul futott de egy ideje mindig kiirja hogy az adatok valoszínûleg elvesztek vagy mi pedig nem töröltem ki semmit és már többször újratelepítettem a játékot. Pedig fel van updatelve is meg minden.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma??
A poroszokkal nemrég kezdtem egy próba kampányt észak-kelet poroszországot elcseréltem rögtön Prágára, még az elsõ kör elõtt. Nem kellett sokat várni az Osztrákokra körváltásnál, már kérték vissza, mivel nem adtan hadat üzentek. A Königsbergböl visszavonuló seregekkel a Silesiát foglaltam el, így nem támadhatták Prágát, mert Sileziát akarták visszavenni, tehát volt idõm oda helyörséget állítani. A Lengyelek hirtelen el lettek foglalva észak-kelet porosz országgal, tehát hadba léptek Ausztriával. És mivel a protekturátusukat nem piszkáltam, nem is támadtak. "A Berlini sereg fedezte Siléziát ha a Lengyelek megérkeznének" Így már mentem is neki Pozsonynak, és ugyan azzal a lendülettel Bécset is lenyomtam. .Ausztria kiesett.
Közben azért Bavaria ellen kellett védekeznem Prágában, de az megoldható, mivel az elején csak a poroszoknak van szuronyuk, így a szurony rohammal elég nagy túlerõ ellen is lehet nyomulni. minimális helyörséget hagytam Pozsonyban és Bécsben, és irány Bavaria. Majd pár kör "pihi", míg a lázadásokat mérsékeli az ember. Persze hannover megérkezett addigra, így a lázadozások végén a sereg ment Hannoverbe.
Nos innentõl kicsit furcsa a dolog, mivel nyugatról nem akart támadni senki, Hollandok Franciák kereskedelmet kértek, az Osztrákok és a Lengyelek pedig egy oldlra kerültek és megszünt a két tûz között hadakozás. persze a Lengyelek is beköszöntek, de így már egyszerûbb volt velük hadakozni, mert közben az osztrákokkal is el voltak😄
Kb a 20. kör végére elértem, hogy nyugalom van és csak egy irányba kell hadakoznom
1705ben vagyok.
Kelet poroszország elbukott, majd még vissza kell szerezni:S
Dánia nincs többet, Prága 1 kör uralom után újra Ausztriáé.
Következõ céljaim:
-Kelet Poroszország visszaszerzése
-Ausztria elfoglalása
-Lengyelország tolása
-Countlourd vagy minek hatástalanítása(tökre idegesít:G)
Sok dolog, legalább 10 éve(kör) lesz.
I met God. She's black
Az amerikai gyarmatoknál nincs ilyen ott addig van a sereg a városban mig pótlom a létszámot. ott tényleg nincs értelme az adónak. Több értelme van az adó csökkenésnek, mert hamarabb lesz új város ami bevételt hoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthetõ sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitõl lehet?
Word Championship Snooker 2004-es game