6068
  • M Csabesz
    dlc-nélkül raktam fel. na mindegy köszönöm a segítségedet.
  • Ryleh
    sziasztok
    Special forces edition-t hasznalok.
    Kerdesem:all nation mod,unlock itt hogyan kell csinalni?
  • Kotomicuki
    Nekem is az van és működik a Razor és a Ka0s is...
    Szerintem a DLC-k miatt a registry-t és a felhasználók elöl rejtegetett dokumentum-mappákat kéne átnézni és törölni mindent, ami ETW, majd újból rakni a gémet - DLC-k nélkül...
    A DMUC (és külön sound-pack-ja) tuti, hogy varázsol hangot (Razor 8+8a+9 után) - bár az is igaz, hogy nem vállalnak érte felelősséget, ha a miatt omlik össze a játék, mert azt a részét ők is csak átvették más modderektől, nem teljesen a sajátjuk. Nálam mindenesetre hibátlanul hangoskodnak az egységek vele, rendszerösszeomlás nélkül...
  • M Csabesz
    Kipróbáltam amit mondtál. Így se lett hang. Ha számít akkor win 7-em van.
  • M Csabesz
    Törekszem a jóra.
  • Kotomicuki
    [OFF ON]
    Pedig, ha hangzavart óhajtól hallani, akkor a virágbolti verziókon csak a modok segíthetnek!
    De Razor is kiadott több "patch"-t, ezért javaslom, hogy a 8-t, a 8 hotfixet és a 9-t tedd fel! Nékem így semmi gondom nem volt vele... ;)

Felejtsd már el a DLC-ket - vagy vedd meg az eredeti játékot, ha azokkal (is) akarsz játszani, mert a kiadók szeretik azokba, vagy a patch-ekbe berakosgatni a warez elleni "apróságaikat"!!! (Egy normális mod amúgy is többet nyújt bármelyik DLC-nél, és ez verziótól függetlenül fix!)
    [OFF OFF]
  • M Csabesz
    Igen akkor megy rendesen. Elég uncsi úgy a játék, hogy nincs puska és ágyú dörgés. Vagy, ha a dlc-knek vmi sound fix vagy bármi amivel működik a hang annak nagyon örülnék. Amúgy nem vagyok a modok híve.
  • Kotomicuki
    DLC-k nélkül ment rendesen? (Azok helyett inkább egy mod-ot rakjál fel, abban is lehetnek + egységek...)

Petiii94:
    A sorozat első 2 része (és kiegészítőik) inkább w98 és az akkori hardverkörnyezet alatt érzik jól magukat - a kompatibilitás átváltása sem jön be náluk... :(
    Talán ha beszerzel egy 6-10 éves gépet, akkor több eredményt tudsz elérni náluk -> túl nagy winfos és a DirectX (ami egy OGL koppintás!) eltérése már és a régi - de amúgy bevált - dolgokat nem nagyon támogatják a mai verzióik.
  • Xwhyzed
    ???

Shogun Total War az egy 2000-es játék
    (az első játék a Total War szeriából)
    nem kapcsolódik az Empire Total War-hoz

• Petiii94
    Heló.Megvettem a Shógun Total War-t ,de vmiért nem működik....:( Ez kiegészítő v kelkl lhozzá az alapjáték is?Vagy lehet az a baj h nem eredeti?
  • M Csabesz
    Egyéb ötlet.
  • Jimbo
    Ötlet? Vedd meg az eredetit
  • M Csabesz
    Hello mindenkinek.
    Felraktam a dlc-ket a játékra. Mindegyik megy. A sound fix-et majd csak ezután raktam fel,és a játék nem akar elindulni, hanem kilép. 1.5 updatet felraktam és crack-keltem is. Vmi ötlett?Előre is köszönöm.
  • Xwhyzed
    Szerintem inkább
    hungary
    aum
    dmuc

de nem próbáltam még
    Nem hiszem hogy bármibe is bekavarna, annyi lehet, hogy a magyar mod kikapcsol az osztrákoknál sok magyar egységet, ha az aum-et teszed felülre akkor lehet az visszakapcsolja
  • Jimbo
    Még egy kérdés, feltenném az AUM modot is, de TW center elszállt egy ideje, és csak ott láttam telepítési leírást hozzá, nem tudja vki véletlenül, hogy DMUC+Hungary Mod+AUM esetében hogy alakulna a scriptben a sorrend?
    aum
    hungary
    dmuc

a sorrend vagy esetleg vmi más?
    Köszi!
  • Jimbo
    Az a lényeg, hogy müxik
  • Xwhyzed
    Tudtommal DMUC gold az a 6.0 szóval valószínűleg csak az 1. letöltésed volt hibás :)

A magyar nevek az alap játékban így vannak bent, lehet a készítők csak kinyitottak valami névjegyzéket aztán onnan beírtak pár nevet anélkül, hogy tudták férfi vagy női név-e.

de elvileg unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack javítja, kitöröltem, átírtam benne a női neveket férfira
  • Jimbo
    Köszi.
    Közben egyébként elindult a magyar mod is, DMUC goldot szedtem le, nem tudom az mennyiben más, mint a sima 6.0-s, de ezzel megy.
    Az vmi koncepció egyébként, hogy tele van női nevekkel?
  • Xwhyzed
    a vanilla script teljesen üres
    sőt ha jól emlékszem alapból nincs is script fájl
  • Jimbo
    Fel tudná vki másolni a vanilla empire user scriptet? Nem csináltam róla backupot, hátha kell még:-)
  • Jimbo
    6.0-s DMUC megy. Én eddig három modot próbáltam, mind ment rendesen, csak ezzel vannak gondok. Kár, pedig ez legalább magyar lenne:-((
  • Xwhyzed
    ha DMUC 5.4-et használsz akkor valószínűleg az a baj :S
    más ötletem sajnos nincs
  • Xwhyzed
    és amúgy simán a DMUC megy rendesen?

eddig kb 150-en próbálták ki és még senki nem írt ilyen hibát
  • Jimbo
    Nos, úgy néz ki ez a mod sajnos kimarad az életemből, megint elszállt white screen-nel, hiába szedtem le újra:-(
    Na, mindegy.
  • Jimbo
    Köszi:-)
    Tényleg le fogom szedni újra, mert az első csatámnál a lengyelek ellen white screen error lett:-((
    Ilyet még nem is láttam, se ultimate, se grand campaign során nem találkoztam még ezzel a jelenséggel.
    Custom battlenál egyébként megvannak a nevek, leírások minden.
  • Xwhyzed
    Le kell tölteni hozzá az ESF Editort
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=303205

aztán megnyitod vele a startpos.esf-et és megkeresed:
    CAMPAIGN_STARTPOS/CAMPAIGN_ENV/CAMPAIGN_MODEL/CAMPAIGN_CALENDAR
    Ott az első sorban lévő számot(2) kell átírni arra ahány turnt szeretnél évente.

Furcsa hiba a mit leírtál, más még nem jelzett ilyet.
    Custom Battlenél nézd meg a Magyarokat sok egységnél hiányzik név?
    Pl Székely infatry, Székely Hunters vannak ilyenek?

Lehet baj ha nem a legelső sorban van a mod hun_units.pack; a scriptben.

az is lehet hogy letöltés közben megsérült a fájl próbáld meg másik linkről letölteni:
    http://www.twcenter.net/forums/downloads.php?do=file&id=2881
    vagy
    http://www.strategyinformer.com/pc/empiretotalwar/mod/36507.html
  • Jimbo
    Leírnád hogy lehet a 4kör/évet customnál?
    Pár egységnél nincs background és az egység lapon felül a fekete csíkban sincs név, pld. a huszárnál.
  • Xwhyzed
    Custom campaignél nem lehet, csak fájlban lehetne átírni, ha kell leírom részletesen hogyan.

Melyik épületeknél, egységeknél nincs leírás? Magyaroknál elvileg csak a prestige buildingnek nincs a többinek lenni kéne.

unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack
    fájlban vannak az elnevezések ezt csak be kell másolni a data könyvtárba de nem kell beírni scriptbe mert magátol betölti a játék.

Lehet hogy mikor újraraktad DMUC-t csinált egy másik fájlt(korábbi verzióval) és azt használja a játék
    töröld le a régit és használd azt ami a modban van
  • Jimbo
    Megy, újra raktam a DMUC-t és most elindult rendesen.
    2 kérdés: Custom campaign-nál hol tudom állítani, hogy 4 kör/év legyen illetve néhány épületnél és egységnél hiányzik vagy a név vagy a leírás. Ez bug vagy nálam szaraxik csak?
  • Xwhyzed
    nem próbáltam régebbivel (6.0 alatt csináltam)
    de szerintem jónak kell lennie mert nem nyúltam olyan részekhez amiket érintene a változás
  • Jimbo
    Itt melóban a fileokra nem emléxem:-), de a range az 110, ez tutti.
    Hazamentem lecsekkolom a fájlokat is, aztán legfeljebb nyomok egy reinstallt Darthmodnál. Csak az újhoz jó, vagy az 5.4-hez is jó a magyar mod?
  • Xwhyzed
    és megvannak azok a fájlok amiket írtam?

Ha a megnézed az egységeket mennyi a range-ük? 110-nek kell lennie line infantrynál
  • Jimbo
    Legújabb DMUC van fenn 6.0, nem az enforced. Más a háttér is, ott áll Lord Vader:-))
  • Xwhyzed
    Ezeknek a fájloknak mind meg kell lennie a Data könyvtárban, elvileg ugyanezek vannak beírva a scriptbe is:

DMUC_CP.pack;
    DMUC_NoTrails.pack;
    DMUC_BSM.pack;
    DMUC_Navy.pack;
    DMUC_Grenades.pack;
    DMUC_CAN.pack;
    DMUC_FORTS.pack;
    DMUC_Tech.pack;
    DMUC_Deploy.pack;
    DMUC_Core.pack;
    DMUC_Update.pack;
    DMUC_Custom.pack;
    DMUC_SkinPack.pack;
    DMUC_UnitsPack.pack;
    DMUC_Natives.pack;
    DMUC_AUM.pack;
    DMUC_HUD.pack;
    DMUC_DFM.pack;
    DMUC_Sounds.pack;
    DMUC_Music.pack;
    DMUC_Arrows.pack;
    DMUC_Borders.pack;
    DMUC_Markers.pack;
    DMUC_Skies.pack;

Ha valamelyik hiányzik akkor telepítsd újra a DMUC-t
  • Xwhyzed
    Lehet, hogy nem is az én modommal van a baj hanem a DMUC telepítéssel
    ha Ultimate campaignt indítod el akkor fut rendese?
    más a háttér meg a bevezető video?
  • Jimbo
    Bemásoltam azokat is. Az a gáz, hogy, ha nem törlöm a script file-t, akkor még a grand campaign sem indul el. Tudtam Én, hogy dobozosan kellett volna megvennem és nem a steamen szarakodni....
  • Xwhyzed
    tudtommal nem számít a nagy betű-kis betű

ha törlöd a script filet akkor nem töltődik be a mod ezért indul a szokásos népekkel
    Valószínűleg azért száll el mert nem találja az egyik pack filet amit a script alapján keres.
    Azt nézd meg hogy a hun_units.pack és a hungarybuilding.pack ott van-e az Empire Total War\Data könyvtárban
  • Jimbo
    Aha, bemásoltam az 5 file-t a mod mappából a megadott mappákba, és megvolt a custom scriptelés is, (nem tudom az mennyit számít, hogy amit te leírtál a twcenteren azok a fileok kisbetűvel vannak, míg a többi file a scriptben végig nagybetű)
    Aztán white screen errorral elszálltam. Rutinosan töröltem a user.script file-t ezután a grand campign elindul, de a custom csak a szokásos népekkel. Sanszos, hogy itt a hiba, de ha benn van az user.script file az application data-s mappában, akkor nem indul el a játék.
  • Nagy99
    köszönöm
  • Xwhyzed
    Már van Empire Total warból gold edition?

Szerintem mennie kell rajta gond nélkül