Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
2. körben ad egy küldetést azt mondja foglaljam el a 13 gyarmatot.
Ilyenkor el kell foglalnom?
Az alkotamnyosrol nem tok nyilatkozni
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Egyáltalán az nagy munka?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Mondjuk eléggé el van hanyagolva a topic, lehet más néven is fut. Mindenesetre ami biztos, hogy mindenki a Mod Tools-t várja. És nem csak szóbeszéd szinten lett említve: " I and desaix of Legio are going to work on this. we have all the ideas ready, soon we will start." (Sean Cappone)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mondjuk én speciel örülnék neki...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A változások meg - összességében - kimerülnek egy jobb Mod-ban már eddig is alkalmazott csinosításokkal, mert a valódi újítás eléggé kevésre sikeredett. Egy komolyabb(?) patch + DLC = kb. így kellett volna kinéznie a N:TW-nak - a jelenlegi formájában. (Vajh a - ráadásul nem is saját - rókabõrt hányszor lehet még eladni?) <#gonosz3>#gonosz3>
Gideon Wieth:
Mint írtam is alant, az egy "ideális" esetre vonatkozó mûveleti terv, amikor egyesével és hosszabb kihagyásokkal, szép lassan foglalok el egy nagyobb birodalmat (röhej, hogy Fr.O. csak 2 kontinentális territóriuma van - a N:TW-ban ez már "javítva lett") vagy azonnal egy kicsit, akkor a határt amúgy is õriznie kell vkinek - addig is játszódnak gyerekek, amíg nem szól bele a mókába egy 3.-fél. 😊)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Tehát, ha nem kell máshova a hódító sereg (pl. 2. front), akkor az adók magasan, a morálromboló épületek lerombolva, helyükre kocsma és templom vagy színház építve és pappal, rake-val megerõsítve a helyõrség + ha lehet ott olyan egységet gyártani, amik lázadást csökkentik, akkor elsõsorban olyanokkal feltölteni a helyõrséget <- az adók ehhez (is) kellenek és a lázadások is csökkentik a lázadók számát. (Valóban, bár kissé idegesítõ, de (hosszadalmas) kiképzésként kell felfogni az egészet. Hosszan tartó háborúkat amúgy sem éri meg vívni -> jól tönkreverni az elfoglalandó városánál az ellent és utána békét és kereskedelmi jogokat kérni tõle, a következõ háborúig meg elvan a lázadókkal a sereg.)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
iSS!
A seregben az egységek maguktól visszatöltõdnek vagy nekem is csinálnom kell valamit?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Kérdésem:
Ha elfoglalok egy falut vagy várost. hogyan tudom emelni az emberek kedvét ? mert pl elfoglaltam párizst és az a minusz 24 plusz a folytonos lázadozások naggyon nem tetszennek. Én mit tudok menni hogy lejjebb menjen ? Ha nem szedeek tõlük adót nem sokat javul :S
Steam nélkül sehogyse lehet LAN-on keresztül multizni Napoleon vagy az Empire Total War-ban ?? :S
A medve nem játék.
Erre folyamatosan ez fogadott:
"Sorry, but the following items are not available for purchase in this country. Your purchase has been cancelled."
Elõször nem is figyeltem, gondoltam elcsesztem valamit, regionális settings, aztán leesett, hogy bár már megvan, ma éjfélig nem lehet aktiválni, mert hivatalosan még nem jelent meg.
Nos, ez szép, meg jó, de felpeccselni azért fel lehetett volna, hogy ne többszázezer társammal egyetemben tegyem meg azt az éjjel és 10k/s-el jöjjön le a dolog, mint ahogy a sima ETW-nél tette ...
A medve nem játék.
A poroszokkal vagyok most , és nincs se gyarmatom se flottám, igaz Európában felmosom a padlót a többiekkel, de a gazdaságom...az eléggé gyenge
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog