6068
-
obe #5388 dede, offline módban, így viszont nem számol semmit, se játékban töltött órát, sem archivmentet -
#5387 Ezt nem értem. Anélkül el sem indul a játék. -
#5386 Lehet nem vagy steamen. -
#5385 Ilyen nekem is volt, a svédek nekem is lelassították a dolgokat. Minden területet elfoglaltam Amerikában, de mégse akarja beadni a Steam az Achivementet (Master of Americas), ez vajon miért van? -
#5384 Nincs vmi rohadt cheat, vagy trainer, editor akármi, amivel elpusztíthatom a svédeket? 1752 óta, állandóan, megfagy a játék, amikor az gép köre van, Vagy ha tovább is megy, akkor is vagy 5-10 perc. De rájöttem mért lehet, legalább 10-20 egy egységes serege van és össze vissza küldözgeti előre-vissza... Legújabb patch és eredeti. Feladat kezelőben a program nem válaszol... csak a svédeknél. Angolokkal vagyok és elég jól állok. -
#5383 Ja jó van, ha sokan voltak. de pl 2-3-4 egységnek nem volt sok haszna, akkor már inkább 2 trebuchetre és 2 lovasra cserléném :) -
obe #5382 nyilasoknak nem volt értelmük?!
dehogynem, aki 8 egység yeoman archer sortüzei után odaért, az már halálra volt ítélve, iszonyat morálromboló a folyamatos nyíleső, ha közeledett az ellen, skirmish...nagyon fontosak inkább, imádtam használni őket, hátmég a kínkeservesen előcsalt notthingami ijászok -
#5381 vagyis persze van még egy 3 seregem, 1752-t írok. kis sereg, indiába, a másik kettő az szinte csak sorkatona, amcsiban indiánok ellen. majdnem mind 3. rangos. Nem találom a tökéletes összeállítást, mint TW ben, gép ellen, csak lovas+gyalogos, nyilasoknak nem volt sok értelmük. -
#5380 Nekem most van egy, "modern seregem" Angolokkal vagyok, General, 2 life guard, 3 light dragons, 1 pucklegun, 2 24lbs ágyú, 5 line infatry, 3 gránátos, 3 light infatry. Asszem kb, az a gondom, szerintem kevés a tüzérség, de mit vegyek ki akk? a nehéz lovasokat?
De azt is próbálgattam már, hogy 3-4 light dragons, vagy korai időben dragoons, és 2 6lbs horse arty, az gyors, 6-8 sorkatona, és amikor fel áll a két sereg oldalba kerülöm, az ágyúkkal és a dragoonsokkal. Gép ellen nem az igazi. de jó ötlet sztem :) -
#5379 Igazad volt, tényleg dlc: http://store.steampowered.com/app/10607/ -
#5378 Sok line infantry, 2 howitzer, 1 sima ágyú meg egy-két lovas kizárólag üldözésre. Ha nagyon sok pénzem van akkor csinálok egy-két gránátos egységet is, de nem erőltetem őket annyira. Túlságosan kicsi a hatótávjuk a gránátoknak, meg sok a baráti tűz főleg gyakorlatlan egység esetén, bár hihetetlenül nagy tűzerőt jelent. -
#5377 Milyen sereg össze állítással mentek általában? Kéne vmi jó tanács. -
#5376 Ezzel mit akarsz mondani? Nem vettem meg, ha ez a kérdés. És egyszer mikor nagyon unatkoztam a dlc-ket végignyálaztam, de nem találtam egyikben sem ilyesmit. :S -
#5375 Special Edition talán vagy DLC??? -
#5374 -
#5373 Tarleton's Light Dragoon???? az meg mi? Light Dragoon az van de mi ez a Tarleton's ? ki v mi ez a Tarleton és mért az ő dragonyosai? ez új. pedig régóta tolom. -
#5372 Még egy kérdés. A britekkel kifejlesztettem a Tarleton's Light Dragoon-t, de nem nagyon tudom, hogy hol lehetne ilyen egységet létrehozni? -
#5371 A csata replayeket hogyan lehet visszajátszani? -
Kotomicuki #5370 Az az NVidia sajátossága, hogy a GDDR4-t és 5-t nem eröltetik/tették a vidkarijaikon.
Amúgy nagyon nagy szagember lehetett az, aki összerakta azt a gépet, ha az LGA1366 3 csatornás DDR3 vezérlőjéhez 4 GB Ram-ot társított (gondolom vhol spórolni is kellett... ) - a 64 bites op.rendszerek egyeduralma előtt... -
Kotomicuki #5369 A TotalWar Online Fórumán is megkérdezte ugyan ezt... -
#5368 Csak amiket leirtál több mint 300000Ft valoszinüleg a teljes konfigod fél milla körül van ugyhogy ne beszélj már baromságokat itt te csupán provokálni akartál, vagy ha nem akkor nagyon hülye vagy. -
#5367 Nyugodjál meg szépen, úgy fog menni mint az állat.
Amúgy az egy picit furcsa, hogy 295-ösre DDR3-as memóriát raktak. :S -
#5366 Már elnézést én normálisan kérdeztem,hogy megy ezen a gépen ugyais én nem értek ennyire a számítógépekhez nekem is úgy állították ezt össze és mikor kérdeztem jó lesz majd az új játékokhoz csak annyit mondtak lekezelően:Hát ja elmennek.Szóval ennyiből mit szűrtem volna le?Ilyen eladók vannak ez Magyarország meg te aki mindjárt úgy szól az emberhez hogy vagizni meg ilyenek köszi rendes vagy. -
SZU #5365 Biztos csak vagizni akart az új konfigjával. -
Beni521 #5364 ilyen konfiggal minek kérdezed rá van írva a dobozra a gépigény, másrészt ha már megvetted nem túl késő kicsit azon aggódni h elfut-e minimális beállításokon 800x600-ba? -
#5363 Áá dehogy, ezen a gagyi gépen nem fog menni. -
MaRee #5362 Mindenképp mennie kell rajta sztem. -
#5361 Azt kérdezném én még most ismerkedem a játékkal azaz megvettem de még nem tettem fel.Ezen a konfigon elmegye-e?
Processzor: Intel Core 2 Quad I7-920 2.66GHz/8MB/1333MHz s1366
Alaplap: Gigabyte GA-EX58-UD3R
Videokártya: Gainward nVidia GeFroce GTX295 1792MB DDR3
Memória: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
Ez az uj gépem még csak a windos van fenn:D -
#5360 Rossz képet raktam be. :D
-
#5359 Ha-Ha-Ha :D
-
obe #5358 nem találtam mi a mai rész, fél füllel hallottam csak melyik korszak -
MaRee #5357 Én néztem ma, tényleg jó volt és érdekes dolgokat lehetett megtudni belőle, de ez már jóvan az Empire és a Napoleon eseményei utáni időszakról szólt :) -
obe #5356 mármint aktuális korszakkal foglalkozik ez a rész -
obe #5355 picit off
ma este 21.45 kor spektrumon: birodalmak és fénykorok - nagyon jó sorozat, ha jól hallottam aktuális korral foglalkozik
on -
Nagy99 #5354 Eredeti játékhoz le lehet tölteni olyan javitásokat amik a Napoleonban benne vannak? -
#5353 Jah. -
tpalko99 #5352 állj sorba
probálj ugy manőverezni, hogy te menjél el elötte keresztbe vagy maradj vele párhuzamosan
amugy 3-4 2nd vagy 1st rate sorhajóval nem könnyű kikapni. -
SZU #5351 Időgyorsítással is? -
MaRee #5350 Hát én vh/vh-n nyomom, sajnos így számomra lehetetlen leverni az AI-t tengeren :\ -
#5349 Pedig jobb lenne, ugyanis a tengeri csatát ha auton nyomod akkor túl sok veszteséget okoz neked mintha lejátszottad volna manualon. A tengeri csatákat én szeretem, csak egyetlen nyűgöm van velük, mégpedig az, hogy borzasztó lassan kezdődik el. Sokszor majd egy perc telik el azzal, hogy a két flotta egyáltalán lőtávolba kerüljön.