6068
-
#5148 Mind2!!! -
Armisael #5147 Már próbáltam. Sőt az egész játékot és a Steamet is töröltem és felraktam már 4x. Töröltem a regisztiből is minden maradékot és a Felhasználók/AppData/Roaming/The Creative Assembly könyvtárat is töröltem. De semmi nem használ. A vicc viszont az, hogy a kalózváltozat tőrés exe filejával MÜKÖDIK!! De akkor meg az extra egységeket nem látja amiket DLC ként vettem meg hozzá.... Nagyon úgy tűnik, hogy kell a Steam Supportnak egy levélet írnom.
De visszatérve a Napóleonra. Azt nemtudjátok, hogy a boltokban csak a Standard verzió lesz kapható vagy az Imperial Edition is? -
Nagy99 #5146 Köszi -
#5145 Aha ismerős, de pl ha ő támad engem ostromnál akkor is csak vár, és futkosnak össze vissza, minden katonája "very tired" :D -
#5144 Az ostromban az AI teljesen rossz ebben a játékban. Megpróbál kitörni. Ezt csak mostanában észleltem. Amúgy Highon játszom.
Eddig az volt, hogyha a falakat leromboltam akkor szépen hátrébb vonult és várta, hogy én rohamozzak, hiszen mégiscsak én támadok. Eztán vagy kézitusában, vagy tüzeléssel eldőlt a csata erre vagy arra. -
#5143 Ez hogy o.O ? -
#5142 Fent lehet egy olyan mod, ami már nem fut a legutóbbi verzióddal. Töröld a modot/modokat, egy próbát megér! -
#5141 Hát ha megtudod dumálni velük neked 3 kacsáért, 2 malacért és 5 tyúkért is odaadják!
Steamen nem tudsz letölteni, az nem torrent. Gondolom erre gondoltál! -
Nagy99 #5140 Steamen csak pénzért lehet meg venni a Napoleon TW-t?
-
Bécs ostroma
Elég érdekes volt, valahogy a patch kiadása óta irtó nagy hülyeségeket csinál a gép. Az erődítményből egyenesen az ágyúim elé sikerült vezetgetnie a gyalogságát. -
Armisael #5138 Én is már várom a Napoleon, de nem tudom, hogy megvegyem e. Ugyanis az ETW múlt hét hétfő óta nem akar elindulni.... Bejön a szokásos ablak, hogy "Empire indításának előkészítése folyamatban" majd eltűnik és újra előjön és ez megy a végtelenségig.... Ami azért érdekes mert tavaly Áprilisi megjelenés óta semmi gond nem volt vele.
Szóval most egy kissé elvagyok bizonytalanodva, mert nem szeretnék kidobni 10e-t egy olyan játékért, ami nem indul el.
Egyébként a boltokban csak a Standar verzió lesz kapható vagy az Imperial Edition is? -
obe #5137 amazon-on is rendelhető már napoleon impreial edition, nyami -
#5136 A cikket olvasva én is arra gondoltam volna, amire te. De sajna a cikkben elírás van. Grebber kollega már odalinkelte a bolti vásárlás lehetőségét. -
#5135 Bár nem tudtam megjeleníteni a cikket, de szerintem arra gondoltak, hogy a Napoleont az Empire-hez hasonlóan a Steamen kell aktiválni. -
#5134 Én is erre emlékeztem, de azt hittem azóta változott valami. -
#5133 Na, megtaláltam azt a cikket, ami elbizonytalanított:
Cikk
"Megjelenni február 23-án fog, kizárólag a Steamen." -
#5132 Ez egy önálló kieg lesz nem? Azaz nem kell hozzá az Empire? Amúgy szerintem megéri, de majd meglátjuk. -
obe #5131 jaja, egy kiegért 10 ezer forintot?...és ez még csak a sima verzió, amit a 4750-es linkben látni az CE , az meg 12-13 ezer forint lesz kb...ajaj -
#5130 Jó sokat kérnek, ennyit azért nem adok Napoleonért.
3990- -
obe #5129 #4750 -
#5128 De mákom volt, hogy nem gondolkoztam sokat :D -
#5127 Amit te mondassz az, hogy csak úgy működik, ha a steam-on aktiválod. pl. mint az Empire: Total War. -
#5126 Valahol volt egy videó és egy "csak steamen lesz elérhető" megjegyzés. Ezért kérdeztem. -
#5125 [URL=http://cdgalaxis.hu/PC/17271/napoleon-total-war.html]Nekem ez elég "dobozos"nak tűnik!![/URL] -
#5124 Lassan jön a Napoleonos kieg. Azt olvasom, hogy csak steamen lesz elérhető. Ez igaz vagy lesz dobozos is? -
#5123 Azzal az 5%ossal már találkoztam.... -
#5122 "Gondolom" olvass vissza...
Mert "gondolom" ha visszaolvasnál, akkor láthatnád hogy mi van és meg kéne venned, aztán nyomhatnánk multit "gondolom"... -
#5121 Magyarosítás már van?Mert gondolom meg fogom rendelni de ha nincs magyarosítás nagyon nem értem:/ -
#5120 Még se volt fenn. Köszönöm szépen -
#5119 már fenn van :S -
SZU #5118 Telepítsd fel a legutolsó directx9-et. -
#5117 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Windows 7et használok. Felraktam a játékot, és azt írja hogy d3dx9_40.dll hiányzik. Letöltöttem a filet betettem a system mappába, utána ott hiba üzenetet ír ki. Van valami ötletetek hogy mit tegyek ? -
#5116 Fasza haver baszott megrednelni most meg 4400 ft-ra emelték már. Ennyiért már nem jó.Akkor már megvárom a magyar verziót occsoér :( -
#5115 Valamit elnéztél jövőhétig van akció nem től! Na ez már elég olcsó ára meg is rendeltük STEAM-en ha meg lesz magyar verziót kuncsorgok majd nyelvi fájlokat! -
rexsimus #5114 Steamen jövőhéttól Tota War leárazás lesz, pl.: a Empire Total War csak 10,19 Euró -
Neoncsoves #5113 bonaparte nem bejövős. most mond meg, nagyjából ugyanez a kor. miért nem lehetett kieg? nem értem.
DE.
multi miatt kellene leginkább a DLC nekem, mert ahogy hallottam a DLC egységek erősek eléggé... bár még gondolkodok a vételen -
obe #5112 már hogyne érné meg a dlc-k nélkül !!!...elébb játssz le 2 grand campaign-t, real time tengeri csatákkal, aztán ha kb 100 óra nem volt elég, akkor rendeld meg a dlc-ket, ami egyébként egyáltalán nem drága, steam-en az öt pack (kb. 60-70 új egység- márha nem elég a népenként kb 20-25 választható) ma 11-12 euro...az alapjátékot ha minden néppel végigviszed csupán kis kampánnyal, 1000 óra játékidő...és küszöbön topog bonaparte -
Amergin #5111 All factons playable v2.0
Darthmoddal együtt is megy, úgy az igazi -
Neoncsoves #5110 Apropó... Kampány coop hogy áll ETW-hez? -
Neoncsoves #5109 Üdv!
Gondolkoztam azon hogy megveszem a játékot, viszont DLC pack nélkül szerintem nem nagyon érné meg. Van egy kérdésem: ha letöltöm torrentről a DLC pakkot akkor működésre bírható az origi steames empire total war-ban? szerintem elég cinkes elkérni ennyi pénzt pár új egységre