6068
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1131040785/11310407851237681100.gif)
-
Nagy99 #5468 gold editionon megy a mod? -
Xwhyzed #5467 Érdekes
és tuti DMUC launcheren keresztül indítod el a játékot? -
Jimbo #5466 Köszi.
Sajnos így sem megy, csak az alap országokat adja fel campaignál. sebaj, maradok a svédjeimnél:-) -
Xwhyzed #5465 de lehet manuálisan is
az szokott lenni a baj hogy ha rosszul záródik be a játék néha törlődik a Custom Campaign scriptje ezért nem nyit meg semmit
Windows Vista és Windows 7 alatt:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\scripts\DMUC\CC
ide kell bemásolnod user.empire_script.txt fájlt
ugyanitt (a DMUC könyvtárban) az UC könyvtárból és beleírni a 2 új sort
XP alatt:
C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts\DMUC\CC -
Jimbo #5464 Hmm, Én hiába kattintok a custom campaign-nál a scriptre, semmi nem történik, nem adja fel a scriptet. Grand campaingban gond nélkül feljön a script, de customban semmi. Manuálisan nem lehet? -
User error volt, megoldottam.
Hát ez kibebaszott jó. Nagyon szépen köszönöm ezt a modot!!! -
Pont így csináltam, de nem megy. :S -
Xwhyzed #5461 elírtam
szóval első menüben DMUC campaign
aztán Custom Campaign
itt kell átírni a Scriptet
és utáűna a Custom Campaign gombal indítod a játékot -
Xwhyzed #5460 Ultimate campaign és
azon belul custom campaign
Enforce az a legújabb patch DMUC-hoz de szerintem még nem éri meg felrakni -
Elviekben feltettem mindent, moddoltam a custom maps scriptet is. Na most hol is lehetne választani a magyarokat? Mert a grand campaign résznél nem találom. :S -
És mi ez az enforce? -
Xwhyzed #5457 DMUC_v60_Full_Installer.exe
ez a fájl neve -
Xwhyzed #5456 DMUC 6.0-át kell telepíteni
futtatod, megadod benne,hogy hova telepítetted a játékot és kész -
MaRee #5455 Van telepítője. -
Ezt a Darth modot hova kell venni mert felvettem a játék könyvtárába és nem történt semmi változás ...
??? -
Xwhyzed #5453 Csináltam egy magyar modot Empire Total Warhoz
kell hozzá a DMUC mod is (ami egyébként 100x jobbá teszi a jétékot)
Rengeteg új egység van benne és jobb AI
Bővebben:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=357340
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=246153 -
Hy all!
Nem tudtok véletlenül olyan patchet vagy kieget ami egy kicsit felgyorsítja a töltéseket meg a játékot kicsit optimalizálja.
A Napoleon jobban futott a gépemen... Jó lenne ha lenne valami erre -
Petiii94 #5451 Ennek én is örülnélk:)Ha lehetne:) -
M Csabesz #5450 Lehetek piszok. A dlc-ket nem lehet v honnan ingyen letölteni? -
Kotomicuki #5449 Mivel növeli az egységek létszámát, meg még grafikai finomításokat is tartalmaz az újraírt/kibővített mesterséges intelligencia mellett, így természetes, hogy a gépigénye is nagyobb lett. :)
C2D E6600 - alapon - , 4GB RAM, 7900GTO és már fut is rendesen - a 7200-s vinyóval, nem az 5400-s ECO-n! :))
Ez a mod tényleg a legjobb!
Az AUM 3.0-val kiegészítve meg már minden igényt kielégít! Amit nem, azt meg nem feltétlenül mod-dal kellene megoldani (alakzat lövésre bírása nem szabályos alakzat esetén, összeszedettebb tartomány menedzsment, stb.) ebben a játékban! -
MaRee #5448 6.0-t felraktam, csak nekem lassul be tőle durván a játék?Van amikor körváltásnál 1perceket is kell várni, amúgy tetszik a mod, az eddigi legjobb amivel találkoztam ETW-hez. -
Petiii94 #5447 :)
Köszi kedves vagy XD
-
Kotomicuki #5446 Pár napos -ként picit visszafogottabb is lehetnél!
Hidd el bele fogsz unni a 10. hadjáratodba már az 50. körben - de ezt már az #5417 környékén kitárgyaltuk!
Ha nagyon kell, hogy több körből álljon a játék, mint azt a készítői megálmodták, akkor töltsd le és telepítsd ezek vmelyikét - de csak az egyiket!:
DMUC 6.0 - a legfrissebb
DMUC 5.4.1 - ez nálam jól működik
Itt be tudod állítani - sok minden más mellett - , hogy 2, 3 v. 4 körből álljon az év. -
Petiii94 #5445 :D
Hááát...:) Te tudod:)
Igazából nem zavarna ha addig tartana csak ne változnának a fegyverek meg ijenek :d csak az évszám XD -
mert most meddig menjen? 2012 ig? vagy 2142 ig? lol, a 200 kör az elég hosszú idő. -
Petiii94 #5443 :S
Az kaki:S
És aKKOR AZ EGÉSZ VILKÁG NEM IS LEHET A TIÉD??m??:( -
Jah, vagy teljesítetted a feltételeket és nyertél, vagy nem. -
Petiii94 #5441 És ha letelik a 200 kör vége a jáátéknak???:(:S -
Jimbo #5440 Köszi -
1700-1800, 100 éved van rá, azaz 200 kör -
Jimbo #5438 Sziasztok!
Itt is van "Grand campaign"?
Ha igen, mettől-meddig tart?
Köszi!
-
Figyelj, ne tetézd ezt a sok hülyeséget. Az eredeti verzió saját magát patcheli. -
Atesz91 #5436 Azt szeretném még kérdezni, hogy magyarítás van a 5%-oson kívül, vagy csak akkor lesz, ha magyarul is kiadják? -
Atesz91 #5435 Nem tört verzió, patchelni nem próbáltam, nem szoktam patchelgetni, ha nincs komoly baja. Majd megpróbálom a linket, hátha segít. -
Pedig ez eléggé a tört verzió problémája. -
MaRee #5433 Fel van patchelve teljesen? Ha igen és még úgy sem jó akkor próbálj meg egy reinstallt, vagy ezt. -
Atesz91 #5432 Hello, múlthéten szereztem be az Empire Total Wart és valamiért nincsen a puskalövéseknek, ágyúknak, hangaj, vagyis nincs csata (hang)zaj zene, beszéd van, mi lehet a baj? (eredetiben van meg nem tört verzió) -
Ezért van a fórum. -
Petiii94 #5430 Hello.
Valaki vegyen ferl MSN-re mert holnap ha minden nagyon jól megy meg lesz a játék és tuti ,hogy sok kérdésem lesz:D
Szal lécciii!
[email protected] -
landor00 #5429 És nincs hozzá olyan mod vagy valami ahol lehet lenni magyarokkal??? DE NEM AZ OSZTRÁKOKKAL.