6068
  • Nagy99
    gold editionon megy a mod?
  • Xwhyzed
    Érdekes
    és tuti DMUC launcheren keresztül indítod el a játékot?
  • Jimbo
    Köszi.
    Sajnos így sem megy, csak az alap országokat adja fel campaignál. sebaj, maradok a svédjeimnél:-)
  • Xwhyzed
    de lehet manuálisan is

az szokott lenni a baj hogy ha rosszul záródik be a játék néha törlődik a Custom Campaign scriptje ezért nem nyit meg semmit

Windows Vista és Windows 7 alatt:

C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\scripts\DMUC\CC

ide kell bemásolnod user.empire_script.txt fájlt
    ugyanitt (a DMUC könyvtárban) az UC könyvtárból és beleírni a 2 új sort

XP alatt:
    C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts\DMUC\CC
  • Jimbo
    Hmm, Én hiába kattintok a custom campaign-nál a scriptre, semmi nem történik, nem adja fel a scriptet. Grand campaingban gond nélkül feljön a script, de customban semmi. Manuálisan nem lehet?
  • Warton
    User error volt, megoldottam.
    Hát ez kibebaszott jó. Nagyon szépen köszönöm ezt a modot!!!
  • Warton
    Pont így csináltam, de nem megy. :S
  • Xwhyzed
    elírtam
    szóval első menüben DMUC campaign
    aztán Custom Campaign
    itt kell átírni a Scriptet
    és utáűna a Custom Campaign gombal indítod a játékot
  • Xwhyzed
    Ultimate campaign és
    azon belul custom campaign

Enforce az a legújabb patch DMUC-hoz de szerintem még nem éri meg felrakni
  • Warton
    Elviekben feltettem mindent, moddoltam a custom maps scriptet is. Na most hol is lehetne választani a magyarokat? Mert a grand campaign résznél nem találom. :S
  • Warton
    És mi ez az enforce?
  • Xwhyzed
    DMUC_v60_Full_Installer.exe
    ez a fájl neve
  • Xwhyzed
    DMUC 6.0-át kell telepíteni
    futtatod, megadod benne,hogy hova telepítetted a játékot és kész
  • MaRee
    Van telepítője.
  • Robez84
    Ezt a Darth modot hova kell venni mert felvettem a játék könyvtárába és nem történt semmi változás ...
    ???
  • Xwhyzed
    Csináltam egy magyar modot Empire Total Warhoz
    kell hozzá a DMUC mod is (ami egyébként 100x jobbá teszi a jétékot)
    Rengeteg új egység van benne és jobb AI

Bővebben:
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=357340

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=246153
  • Robez84
    Hy all!
    Nem tudtok véletlenül olyan patchet vagy kieget ami egy kicsit felgyorsítja a töltéseket meg a játékot kicsit optimalizálja.
    A Napoleon jobban futott a gépemen... Jó lenne ha lenne valami erre
  • Petiii94
    Ennek én is örülnélk:)Ha lehetne:)
  • M Csabesz
    Lehetek piszok. A dlc-ket nem lehet v honnan ingyen letölteni?
  • Kotomicuki
    Mivel növeli az egységek létszámát, meg még grafikai finomításokat is tartalmaz az újraírt/kibővített mesterséges intelligencia mellett, így természetes, hogy a gépigénye is nagyobb lett. :)
    C2D E6600 - alapon - , 4GB RAM, 7900GTO és már fut is rendesen - a 7200-s vinyóval, nem az 5400-s ECO-n! :))

Ez a mod tényleg a legjobb!
    Az AUM 3.0-val kiegészítve meg már minden igényt kielégít! Amit nem, azt meg nem feltétlenül mod-dal kellene megoldani (alakzat lövésre bírása nem szabályos alakzat esetén, összeszedettebb tartomány menedzsment, stb.) ebben a játékban!
  • MaRee
    6.0-t felraktam, csak nekem lassul be tőle durván a játék?Van amikor körváltásnál 1perceket is kell várni, amúgy tetszik a mod, az eddigi legjobb amivel találkoztam ETW-hez.
  • Petiii94
    :)
    Köszi kedves vagy XD
  • Kotomicuki
    Pár napos -ként picit visszafogottabb is lehetnél!
    Hidd el bele fogsz unni a 10. hadjáratodba már az 50. körben - de ezt már az #5417 környékén kitárgyaltuk!
    Ha nagyon kell, hogy több körből álljon a játék, mint azt a készítői megálmodták, akkor töltsd le és telepítsd ezek vmelyikét - de csak az egyiket!:

DMUC 6.0 - a legfrissebb

DMUC 5.4.1 - ez nálam jól működik

Itt be tudod állítani - sok minden más mellett - , hogy 2, 3 v. 4 körből álljon az év.
  • Petiii94
    :D
    Hááát...:) Te tudod:)
    Igazából nem zavarna ha addig tartana csak ne változnának a fegyverek meg ijenek :d csak az évszám XD
  • JethroHUN
    mert most meddig menjen? 2012 ig? vagy 2142 ig? lol, a 200 kör az elég hosszú idő.
  • Petiii94
    :S
    Az kaki:S
    És aKKOR AZ EGÉSZ VILKÁG NEM IS LEHET A TIÉD??m??:(
  • JethroHUN
    Jah, vagy teljesítetted a feltételeket és nyertél, vagy nem.
  • Petiii94
    És ha letelik a 200 kör vége a jáátéknak???:(:S
  • Jimbo
    Köszi
  • JethroHUN
    1700-1800, 100 éved van rá, azaz 200 kör
  • Jimbo
    Sziasztok!
    Itt is van "Grand campaign"?
    Ha igen, mettől-meddig tart?
    Köszi!
  • Warton
    Figyelj, ne tetézd ezt a sok hülyeséget. Az eredeti verzió saját magát patcheli.
  • Atesz91
    Azt szeretném még kérdezni, hogy magyarítás van a 5%-oson kívül, vagy csak akkor lesz, ha magyarul is kiadják?
  • Atesz91
    Nem tört verzió, patchelni nem próbáltam, nem szoktam patchelgetni, ha nincs komoly baja. Majd megpróbálom a linket, hátha segít.
  • Warton
    Pedig ez eléggé a tört verzió problémája.
  • MaRee
    Fel van patchelve teljesen? Ha igen és még úgy sem jó akkor próbálj meg egy reinstallt, vagy ezt.
  • Atesz91
    Hello, múlthéten szereztem be az Empire Total Wart és valamiért nincsen a puskalövéseknek, ágyúknak, hangaj, vagyis nincs csata (hang)zaj zene, beszéd van, mi lehet a baj? (eredetiben van meg nem tört verzió)
  • Warton
    Ezért van a fórum.
  • Petiii94
    Hello.
    Valaki vegyen ferl MSN-re mert holnap ha minden nagyon jól megy meg lesz a játék és tuti ,hogy sok kérdésem lesz:D
    Szal lécciii!
    [email protected]
  • landor00
    És nincs hozzá olyan mod vagy valami ahol lehet lenni magyarokkal??? DE NEM AZ OSZTRÁKOKKAL.