Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
a helyedben a mod-okat is hagynám, legalább 2 nagy kampányt tolj végig, aztán majd ha..
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Magamtól megrendeltem a játékot és majd kipróbálom a jövõhéten...
Remélem jó lesz😊Egyetlen félelmem a gépigény vagyis a videókártya...Nem tom h lesz-e baj ,mert most januárban volt egy éves a gépem és anno elég jó videó kari lett bele véve...:S
A jháték amúgy eléggé felkeltette az érdeklõdésem csak nagyon nagy fenntartásom van ,mert nem értem ,hogy hogy lehet benne játszani a magyarokkal illetve a Monarchiával.Mert én ,ilyen játékoknál ,ha van lehetõség elõször mindig Magyarországgal játszom.
A Shogun2-nek meg nagyon örülök. Már az egy is jó volt el is képzeltem néha miylen lenne empire motorral. 😊
Nem tud vki vmi megoldást a svédek okozta fagyásra? vagyis csak eszméletlenül leáll a játék, nem válaszol-t ír feladatkezelõben, de ha eleget várok tovább megy a kör.
Am ha megveszem a játékot (kb.2 hét),akkor pici játszás után szivesebben tolnám multiba mert úgy izgibb.
De a Napoleon önálló játék, tehát nem kell hozzá az Empire. De már annak is vannak dlc-i: http://store.steampowered.com/dlc/34030/
Akkor ti most a sima Empire Total Warral játszotok?V a kiegészítõssel.
Ha megveszem a sima Empire total WAR-t szal az alap verziót ahoz az indiánoson meg a napoleonon kivül van kieg???
Ebbe a részbe nincsenek külön magyarok, de játszhatóvá lehet tenni.
2. Számolja? Vagy nem? Mire gondolsz? Tudtommal 1700-ban kezdesz és 1799-ig megy a számláló.
3. Nem játszható alapból, de mintha lenne hozzá mod.
És az is a kérdésem h magyarország játszható e a játékban a Habsburg birodalom keretein belöül v valahogyan.Köszi!
Miféle elsõ VH-s verzióval?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elindult a visszaszámolás!!!! Hivatalos oldalon megy a találgatás hogy az évszám fog -e visszafele pörögni, vagy pedig 1908-ig számol a homokóra. Fúúúúú, én nagyon remélem h kapunk egy elsõ világháborús TW-t, minden vágyam volt eddig is, most is!!!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
dehogynem, aki 8 egység yeoman archer sortüzei után odaért, az már halálra volt ítélve, iszonyat morálromboló a folyamatos nyílesõ, ha közeledett az ellen, skirmish...nagyon fontosak inkább, imádtam használni õket, hátmég a kínkeservesen elõcsalt notthingami ijászok<#hawaii>#hawaii>
De azt is próbálgattam már, hogy 3-4 light dragons, vagy korai idõben dragoons, és 2 6lbs horse arty, az gyors, 6-8 sorkatona, és amikor fel áll a két sereg oldalba kerülöm, az ágyúkkal és a dragoonsokkal. Gép ellen nem az igazi. de jó ötlet sztem 😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amúgy nagyon nagy szagember lehetett az, aki összerakta azt a gépet, ha az LGA1366 3 csatornás DDR3 vezérlõjéhez 4 GB Ram-ot társított (gondolom vhol spórolni is kellett... <#hehe>#hehe> ) - a 64 bites op.rendszerek egyeduralma elõtt...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)