6068
-
#5548 Már sokszor írták nincs! -
JoeCole #5547 Van az Empire Total War hoz magyarosítás mert nem nagyon értek angolúl légyszi segítsetek!! -
Xwhyzed #5546 Most jut eszembe még egy dolog lehet.
Egyszer volt nekem is ilyen mikor egy modot próbáltam, hiába írtam be a scriptbe nem töltött be semmit. Akkor vettem észre, hogy a szövegfájl kódolásával van baj (Unicode, ANSI).
Feltöltöttem a scriptemet, próbáld meg lecserélni a CC könyvtrában lévőt ezzel:
user.empire_script.txt.zip -
Xwhyzed #5545 Nincsen más ötletem mint, hogy próbáld meg másik linkről letölteni a modot hátha letöltés közben lett valami baja.
-
ashead #5544 Magyarország a custom campaign-ban szerepel , de csak ha úgy indítom hogy resetelem a scriptet , vagyis az eredeti üres scripttel, így betölteni persze nem tölt be a kampány hanem kilép. De a startpos.esf biztos jó helyen van. Valami tuti hogy a script körül hibádzik de nem értem mi. Bemásoltam amit írtál egy az egyben de azzal se megy. -
Xwhyzed #5543 Nagyon furcsa pláne hogy felhozta Magyarországot is a választható népek között, a startpos.esf-et biztos jó helyre másoltad? -
ashead #5542 A script ott van a scripts mappában , és az amit írtál, de továbbra sem indul. Ha az edit cc scriptre kattintok akkor is szépen ezt hozza fel, csak nem működik mégsem. A vanilla indul. Egyébként működik a DMUC , grand campign tökéletesen betöltődik. -
Xwhyzed #5541 Amikor elindítod a launchert és belépsz valamelyik campaignhez az kimásolja a megfelelő könyvtárból (CC, UC, GC, ...stb)
a scriptet simán ...Empire\scripts könyvtárba
és az eredeti helyéről törli.
Aztán amikor kilépsz belőle akkor visszamásolja a helyére.
Ha valamiért rosszul lépsz ki akkor nem másol vissza semmit így később nem tudja miből kiolvasni az adatokat.
-
Xwhyzed #5540 *Ha elindítod a launchert* -
Xwhyzed #5539 Az lehet a baj, hogy valamiért törlődik a custom campaign script fájl a helyéről:
kell lenni egy user.empire_script.txt fájlnak itt:
XP:
C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts\DMUC\CC
Windows 7/Vista:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\scripts\DMUC\CC
Ha a launchert menj a Custom campaignhez és ott 'Edit CC Script" mit hoz fel?
helyes script:
mod hun_units.pack;
mod hungarybuilding.pack;
mod DMUC_CP.pack;
mod DMUC_NoTrails.pack;
mod DMUC_BSM.pack;
mod DMUC_Navy.pack;
mod DMUC_Grenades.pack;
mod DMUC_CAN.pack;
mod DMUC_FORTS.pack;
mod DMUC_Tech.pack;
mod DMUC_Deploy.pack;
mod DMUC_Core.pack;
mod DMUC_Update.pack;
mod DMUC_Custom.pack;
mod DMUC_SkinPack.pack;
mod DMUC_UnitsPack.pack;
mod DMUC_Natives.pack;
mod DMUC_AUM.pack;
mod DMUC_HUD.pack;
mod DMUC_DFM.pack;
mod DMUC_Sounds.pack;
mod DMUC_Music.pack;
mod DMUC_Arrows.pack;
mod DMUC_Borders.pack;
mod DMUC_Markers.pack;
mod DMUC_Skies.pack; -
ashead #5538 Biztos hogy a script a gond. Ha resetelem a scriptet akkor ott van magyarország a választható népek között de persze ha elindítanám a kampányt kilép. Ha viszont beillesztem azt a két sort ami a leírásban szerepel vanilla kampányt kapok. Hogy kellene kinéznie a scriptnek? -
Xwhyzed #5537 Akkor valószínűleg a scriptel van gond.
Ha a DMUC launchernél a Custom Campaign scripted próbálod szerkeszteni akkor megnyitja? és milyen fájlok vannak benne? -
ashead #5536 Természetesen Custom Campaign-t, de ami igazán érdekes hogy próbaképpen elindítottam egy osztrák kampányt és a Dmuc sem működött a sima vanilla egységek voltak, ami teljesen érthetetlen. Grand Campaign viszont normálisan működik. Nagyon fura. Előtte a minden nép játszható modot használtam a Custom Campaign-nal az működött. -
Xwhyzed #5535 és Custom Campaign-t indítasz? -
ashead #5534 Nekem ez valamiért nem akar működni. A DMUC működik, már régen játszok vele,most megpróbáltam a Hungarian Modot de magyarország nincs a választható népek között. Nem értem mi a gond , elvileg mindent úgy csináltam ahogy le van írva. -
Xwhyzed #5533 Remélem elég sok emberhez eljut és mindenkinek tetszeni fog :)
Magyar mod Empire Total Warhoz:
kell hozzá a DMUC mod is (ami egyébként 100x jobbá teszi a jétékot)
Rengeteg új egység van benne és jobb AI
Bővebben:
Hungarian Mod
DMUC -
Xwhyzed #5532 Talán videokártya driver -
Kakaduduka #5531 Hali, nálam az a gond jött elő, hogy elindul a játék, bejön a betöltő képernyő, elkezd dolgozni, majd lefagy a gép. Mi lehet a gond? A patch nem javított rajta... -
Gary13 #5530 Helo,
Nem tudja valaki hogy, az miért van hogy, (eredeti játék) feltelepítettem
majd késöbb letöröltem és most újra fel akarom telepíteni és ki írja hogy kész a telepítés meg hogy "játékra kész" és utána meg nem indul majd le ellenöriztem és ki írta hogy 1 fájl nem eredeti.
Ez mit jelent nem értem??? -
wednes #5529 Érdekes, most nézegetem a steam-en a Empire DLC-ket és ott meg azt írják van hozzá magyar felirat. :)
Biztos elírás, hiszen az alapjátéknál nincs. De azt is látom, hogy a csehet, lengyelek és oroszok is alapból lokalizált játékot kaptak, kár, hogy mi kimaradtunk belőle. :( -
wednes #5528 Én is akciósan vettem meg akkor még 5k körül volt az akció. :)
Én is örülnék a magyarításnak nagyon. Persze én azért már játszottam vele angolul, lehet is vele úgy, de a hangulat miatt jobb lenne honosítva. De lehet ebből a fordításból most nem lesz semmi. :( Már a Med 2 is nehéz szülés volt, és ha ez még bonyolultabb, hosszabb és összetettebb akkor szinte biztos, hogy hobby fordításként nem fog elkészülni. Csak a hivatalosban lehet bízni, abban meg nagyon sok múlik a kiadón. Na meg a fordítón is, hogy elvállalja e. -
#5527 Nem bizony ebben bízok.Még amikor olcsó volt akciósan 3100ft akkor megvettem.De telepíteni sem telepítettem még magyarításra vár! -
wednes #5526 Az nem lenne rossz. Erről a fordítók tudnának nyilatkozni, mivel a hivatalos fordítást is ők csinálták, a Medieval II-höz meg a Rome-hoz. Azt adták ki végül is. -
#5525 Vagy esetleg bízni ezek magyar kiadásában is mivel van rá esély hogy ezek is magyarul jelennek meg nálunk. -
wednes #5524 Én úgy tudom nem. :(
Régebben foglalkoztak vele, de elég körülményesnek tűnt és minden egyes frissítés betett neki. Talán, hogy most már nem jön ki hozzá újabb patch (bár ki tudja) el lehetne kezdeni/folytatni. -
J4NgOo #5523 Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Empire Total War vagy a Napoleon Total War magyarosítása folyamatban van-e valahol? Egyáltalán foglalkozik-e vele valaki?
Kösz
J4NgOo -
#5522 Igen. -
kingtomi #5521 sziasztok! sztetek windows 7 en futni fog a ETW? előre is köszi aki válaszol! -
Kotomicuki #5520 Hi! :)
Tehát:
Nagyon ajánlott pathchelni az ETW-t, mert anélkül eléggé instabil és bugos a működése - Ay, hol vannak már azok az idők, amikor elsőre jó lett a kiadott (játék)program... :(
Eredeti gémnél a stream letölt mindent és telepíti is azt (1.6-nál jár a játék, emlékeim szerint...), ha minden igaz, a virágbolti verzióból meg - szerintem - érdemes a Razor-félét beszerezni és ahhoz a 8, 8a és 9 patchekkel 1.5-sé varázsolni a gémet - a legtöbb mod amúgy is igényli legalább az 1.5-t és úgy tűnik, hogy az az első mindenben jól működő verziója a játéknak.
A w7-l (32/64 bit) nem lehet problémája a játéknak, nálam is azon fut (32 bit)!
Amúgy az Aspire 5542g az Acer és nem Asus, és nem egy izompacsirta az ETW alá, mert annak valóban csak a minimum igényeit elégítheti ki, már ha ki tudja... (ACER Aspire 5542G-304G32MN
15.6" (1366x768HD) WXGA 16:9 GlareType AMD Athlon X2 M300 (2mag, 64bit) 2000 MHz CPU 4096MB RAM 320GB HDD 5400rpm SATA 8x DVD+-RW DL SM ATi Mobility Radeon® HD4570 512MB Linux):
A proci eléggé gyehenna - a 2+ éves Toshiba laposomban sem sokkal gyengébb a Merom (i T2330) - , a vidkari is, a vinyó úgyszintén az 5400rpm miatt - ha meg full tele van, akkor már meg is van az egyik lehetséges oka a kilépéseknek! (A játékos laposok 150-160k-nál kezdődnek - legalábbis, amíg nem gyengült el ennyire a forint, addig onnan indultak az 1 MB-os ATI m4650/4670-esek... - , de igazából a 200+k kategóriája az, ami már annak nevezhető - annyiért meg már 2x jobb asztalit rak össze magának az ember, ha játszani is akar...)
Sz'al, ha van normális, ennél a laposnál erősebb, asztali gép a közeledben, amire fel tudod telepíteni az ETW-t, akkor inkább azon nézd meg, hogy a hibákat reprodukálja e a játék ott is - ha nem, akkor a laposod, annak egyik eleme nem felelt meg neki. -
#5519 nos ,amikor ezt mondja/irja akkor a temp helyett betallozod a dvd-t,vagy isot,stb,es ott a kivant file kijelol,ok....es ezt meg el fogja jatszani 3-4xer,a 2.dvd-n is.
sok sikert:) -
The Soldier #5518 ezt írja ki:To continue unpacking, file 'empire total war_disk1_0.sid' is required from disc 1:c:\users\bl\appdata\local\temp\empire total war_disk1_0.sid -
The Soldier #5517 Telepítési problémáim vannak.
Amikor telepíteném az empire total war disk1-et és telepítené már a c-re rögtön jön a simpack-kal és nem tudok tovább jutni akármit csinálok nem engedi a telepítést tovább. Már próbáltam utánanézni ennek a problémának, de sehol semmi. Valamit be kell oda írni vagy helyezni?
-
Xwhyzed #5516 nekem windows 7 64bit van és simán megy az ETW legújabb patchel és modokkal hiba nélkül -
#5515 szia,s koszi:)
a gep eros,s low beallitasokkal tolnam a gamet.laptop-asus aspire 5542g-4mb ram,s eros rpg,FPS akciojatekok is hibatlanul futnak rajta(ujszeruek)
tehat itt a TW -vel van vmi baja a gepnek.
nem elkepzelheto ho a win7 a bibi??
ujjabban pl a tartomany szekhelye sem reagal a click-re,stb,,,szoval egyre carabb,neha 1705 tele,es desktop:((
mar uncsi ujra install,stb,,,erdemes patchelni??
1.5 ossel programhibat ir ki,el sem indul:((
korabban a roma,medit szetmoddoltam,tonnaszam nyomtam a modokkal,betakkal,stb,,s nem volt ilyen keyboard bibi,,,,
-
Xwhyzed #5514 Kipróbáltad már a magyar modot? -
Kotomicuki #5513 Nos, nálam megfelelően működik a QWEASDYXCV kamera/nézet mozgató billentyűkiosztással (WASD-style) a DMUC + AUM - alapbeállítás, semmit sem változtattam rajta.
Elgondolni nem tudom, hogy mi lehet a gond - gondolom más se nagyon, ha még nem válaszoltak a segélykérésedre. :S
Géped(főleg vidkarid) teljesítménye is megfelelő a kívánt kameramozgás-sebességéhez, ha az options-n szerepelnek az elején a fenti betűk a hozzárendelésnél - por/meleg miatt visszaveszi a teljesítményt (bár írtad, hogy egérrel meg megy...)? :S
Az elem nem merült le a rádiós bill.-ben - jól csatlakozik a bill. vezetéke a géphez - vírus/tiltás/korlátozás, de ezen utóbbiak már nagyon extrém rémképek...?!
Egyszerűen nem tudok user-error-nál többre gondolni, mert alapból működnie kell(ene)! :S -
#5512 ki,ujratelepitettem a vanilla verziot.
ugyanaz a hiba,szinte semmit sem tudok billentyurol vezerelni.
pls egy helpet.. -
M Csabesz #5511 Igen, de végre megcsináltam van hang sőt a dlc-k is működnek rendesen. Köszönök mindent. -
#5510 NAGY Gondom a kovetkezo:
a billentyukiosztas valamiert full falls!
a wsad,abszolute nem muxik,a num gombok sem...max egerrel tudok kameramozgast kezdemenyezni...(ez igy nagyon car)
a klasszik (mtw,rtw)pl:control/select alatt tartani egysegeket,grouppolni,nem muxik....ez valami bug?
vegigprobaltam a stilusokat...tulkeppen le van degradalva az egesz iranyitas egerre,es max az ikonokra....igy egy csata elvezhetetlen,,kaosz...
kerek ehhez helpet.
koszi -
Kotomicuki #5509 De takarítottál előtte (az előző DLC-s próba után mindent, a registry-t és a "C:\Felhasználók\..\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire" könyvtárat is)?
Ha nem, akkor a miatt nem működik még mindig a játék nálad - szvsz.