Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
mert megunod, ha hosszú hadjáratot kezdesz, akkor már 1750 körül már csak az van, h foglalsz ész nélkül mindent.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mert az elsõ 30-50 körre vagy megmarad az általad gardírozott nép, és azzal a lendülettel hódít tovább, ami ehhez kellett: a játék túlzottan elaprózott és szétszórt gazdasági menedzsmentje miatt - hol van a RTW "mindent egy lapon/helyen megoldok az egész tartományban"-ja... <#szomoru1> - inkább már bosszankodás, mint élvezet, vagy addigra hadban állsz az egész világgal és lerohannak a szomszédaid...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

mert?😮
Warton
Mire eljutsz 1800-ig addigra úgyis megunod.

...:S Hát majd meglátom😊!Csak azt nem értem ha pl. elkezdek habsburgokkal játszani akkor mondjuk 1800ban vége a játéknak és ameddig eljutottam addig jutottam el és kész v végig tudom játtszani rendesen?
a pici játszás, az kb 100 óra lesz, aztán ajánlatos multizni, nekem leginkább egyszemélyes játék, minden résszel elvoltam pár száz órát egyenként, nem hiányzik a multizás, de ugye kinek a papné..

a helyedben a mod-okat is hagynám, legalább 2 nagy kampányt tolj végig, aztán majd ha..
Monarchiával lehet lenni.Milyne videokártyád van amúgy?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mivel nagyon készségesen válaszoltatok a kérdéseimra...😞
Magamtól megrendeltem a játékot és majd kipróbálom a jövõhéten...
Remélem jó lesz😊Egyetlen félelmem a gépigény vagyis a videókártya...Nem tom h lesz-e baj ,mert most januárban volt egy éves a gépem és anno elég jó videó kari lett bele véve...:S
A jháték amúgy eléggé felkeltette az érdeklõdésem csak nagyon nagy fenntartásom van ,mert nem értem ,hogy hogy lehet benne játszani a magyarokkal illetve a Monarchiával.Mert én ,ilyen játékoknál ,ha van lehetõség elõször mindig Magyarországgal játszom.
JethroHUN
Jah igen... idáig 10 db egyszemélyes sereget számoltam meg azon a részen ami látszik londonból 😄 :S

A svédek fagyos népség szóval ezért. 😊

A Shogun2-nek meg nagyon örülök. Már az egy is jó volt el is képzeltem néha miylen lenne empire motorral. 😊
Warton
Nekem is volt ilyenem, aztán elkezdtem ritkítani a svéd hajókat és hadsereget aztán abbafejezte.

JethroHUN
Jah, remélem lesznek benne tök jó orgyilkos videók mit anno.

Nem tud vki vmi megoldást a svédek okozta fagyásra? vagyis csak eszméletlenül leáll a játék, nem válaszol-t ír feladatkezelõben, de ha eleget várok tovább megy a kör.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Shogun 2 total war, már alig várom !!!!

Amiket belinkeltél azok a kiegek???
Am ha megveszem a játékot (kb.2 hét),akkor pici játszás után szivesebben tolnám multiba mert úgy izgibb.
Warton
Jah: http://store.steampowered.com/dlc/10500/

De a Napoleon önálló játék, tehát nem kell hozzá az Empire. De már annak is vannak dlc-i: http://store.steampowered.com/dlc/34030/

Nem!A Medieval 2 TW-vel már játszottam,csak akkor még nem volt ,ilyen jó a gépem és elég alssan ment szal azzal nem sokáig játszottam.

Akkor ti most a sima Empire Total Warral játszotok?V a kiegészítõssel.
Ha megveszem a sima Empire total WAR-t szal az alap verziót ahoz az indiánoson meg a napoleonon kivül van kieg???
Ez lenne az elsõ Total War játékod?
Ebbe a részbe nincsenek külön magyarok, de játszhatóvá lehet tenni.

Warton
1. Nem tudod ingyen letölteni az indiános kieget.
2. Számolja? Vagy nem? Mire gondolsz? Tudtommal 1700-ban kezdesz és 1799-ig megy a számláló.
3. Nem játszható alapból, de mintha lenne hozzá mod.

Nem tom.itt olvastam.Nagyon kéne h tudjam mit csináljak mert a nyárra kéne vmi jó játék amivel kockulhatok.Szal ha megveszem az ETW-t akk ingyen letudom az indiános kieget tölteni?A játék számolja az idõt?Szal ha elkezdek játszani Franciákkal 1600ban akkor 1800bban vége lesz mert elérte a végét a játéknak?
És az is a kérdésem h magyarország játszható e a játékban a Habsburg birodalom keretein belöül v valahogyan.Köszi!
At E:TW-hez letölthetõ DLC-k vannak. Ennek egyik része az indiános (warpath campaign). Lehet még egyéb egység típusokat is letölteni, pár euróért cserébe. A Napóleon önálló játék, nem függ az E:TW meglététõl.
Miféle elsõ VH-s verzióval?

Most akkor ennek az EMpire total Warnak ,ha megveszem az alap verzióját akkor még ahhoz van 2 kiegészítõ is?(Napoleon+Az indiános????)Csak h tisztán lássam a dolgokat most mi van ezzel az elsõ világháborús verzióval?
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lehet valamikor kalózokkal lenni?
Hello.Régebben játszottam a Medieval 2 Total Warral.És kérdésem lenne ,hogy melyik most a legújabb verziója cvmert gondolom azóta jött ki új.és ez az Empire Total war 3 ez annak a folytatása???Ha igen miben más mint a 2?Légyszives válaszoljatok.Köszi!
http://www.totalwar.com/

Elindult a visszaszámolás!!!! Hivatalos oldalon megy a találgatás hogy az évszám fog -e visszafele pörögni, vagy pedig 1908-ig számol a homokóra. Fúúúúú, én nagyon remélem h kapunk egy elsõ világháborús TW-t, minden vágyam volt eddig is, most is!!!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Warton
Sehogy.

Hali! Hogy lehet segítséget kérni egy csatlós országtól?
Na baszki hogy én sose kapom el ezeket az akciókat és mindent sikerül külön megvenni tízezrekért 😞

Stemen Total War Mega Pack: Empire, Medieval 2+kieg, Rome gold+ Alexander mindössze 5800 HUF ért! 😊

Warton
Nem offline módban nyomom.

dede, offline módban, így viszont nem számol semmit, se játékban töltött órát, sem archivmentet
Warton
Ezt nem értem. Anélkül el sem indul a játék.

JethroHUN
Lehet nem vagy steamen.

Warton
Ilyen nekem is volt, a svédek nekem is lelassították a dolgokat. Minden területet elfoglaltam Amerikában, de mégse akarja beadni a Steam az Achivementet (Master of Americas), ez vajon miért van?

JethroHUN
Nincs vmi rohadt cheat, vagy trainer, editor akármi, amivel elpusztíthatom a svédeket? 1752 óta, állandóan, megfagy a játék, amikor az gép köre van, Vagy ha tovább is megy, akkor is vagy 5-10 perc. De rájöttem mért lehet, legalább 10-20 egy egységes serege van és össze vissza küldözgeti elõre-vissza... Legújabb patch és eredeti. Feladat kezelõben a program nem válaszol... csak a svédeknél. Angolokkal vagyok és elég jól állok.

JethroHUN
Ja jó van, ha sokan voltak. de pl 2-3-4 egységnek nem volt sok haszna, akkor már inkább 2 trebuchetre és 2 lovasra cserléném 😊

nyilasoknak nem volt értelmük?!

dehogynem, aki 8 egység yeoman archer sortüzei után odaért, az már halálra volt ítélve, iszonyat morálromboló a folyamatos nyílesõ, ha közeledett az ellen, skirmish...nagyon fontosak inkább, imádtam használni õket, hátmég a kínkeservesen elõcsalt notthingami ijászok<#hawaii>
JethroHUN
vagyis persze van még egy 3 seregem, 1752-t írok. kis sereg, indiába, a másik kettõ az szinte csak sorkatona, amcsiban indiánok ellen. majdnem mind 3. rangos. Nem találom a tökéletes összeállítást, mint TW ben, gép ellen, csak lovas+gyalogos, nyilasoknak nem volt sok értelmük.

JethroHUN
Nekem most van egy, "modern seregem" Angolokkal vagyok, General, 2 life guard, 3 light dragons, 1 pucklegun, 2 24lbs ágyú, 5 line infatry, 3 gránátos, 3 light infatry. Asszem kb, az a gondom, szerintem kevés a tüzérség, de mit vegyek ki akk? a nehéz lovasokat?

De azt is próbálgattam már, hogy 3-4 light dragons, vagy korai idõben dragoons, és 2 6lbs horse arty, az gyors, 6-8 sorkatona, és amikor fel áll a két sereg oldalba kerülöm, az ágyúkkal és a dragoonsokkal. Gép ellen nem az igazi. de jó ötlet sztem 😊

Warton
Igazad volt, tényleg dlc: http://store.steampowered.com/app/10607/

Warton
Sok line infantry, 2 howitzer, 1 sima ágyú meg egy-két lovas kizárólag üldözésre. Ha nagyon sok pénzem van akkor csinálok egy-két gránátos egységet is, de nem erõltetem õket annyira. Túlságosan kicsi a hatótávjuk a gránátoknak, meg sok a baráti tûz fõleg gyakorlatlan egység esetén, bár hihetetlenül nagy tûzerõt jelent.

JethroHUN
Milyen sereg össze állítással mentek általában? Kéne vmi jó tanács.

Warton
Ezzel mit akarsz mondani? Nem vettem meg, ha ez a kérdés. És egyszer mikor nagyon unatkoztam a dlc-ket végignyálaztam, de nem találtam egyikben sem ilyesmit. :S

GaBika6
Special Edition talán vagy DLC???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Warton

JethroHUN
Tarleton's Light Dragoon???? az meg mi? Light Dragoon az van de mi ez a Tarleton's ? ki v mi ez a Tarleton és mért az õ dragonyosai? ez új. pedig régóta tolom.

Warton
Még egy kérdés. A britekkel kifejlesztettem a Tarleton's Light Dragoon-t, de nem nagyon tudom, hogy hol lehetne ilyen egységet létrehozni?

Warton
A csata replayeket hogyan lehet visszajátszani?

Az az NVidia sajátossága, hogy a GDDR4-t és 5-t nem eröltetik/tették a vidkarijaikon.

Amúgy nagyon nagy szagember lehetett az, aki összerakta azt a gépet, ha az LGA1366 3 csatornás DDR3 vezérlõjéhez 4 GB Ram-ot társított (gondolom vhol spórolni is kellett... <#hehe> ) - a 64 bites op.rendszerek egyeduralma elõtt...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A TotalWar Online Fórumán is megkérdezte ugyan ezt...