Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Telepítsd fel a legutolsó directx9-et.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Gideon Wieth
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Windows 7et használok. Felraktam a játékot, és azt írja hogy d3dx9_40.dll hiányzik. Letöltöttem a filet betettem a system mappába, utána ott hiba üzenetet ír ki. Van valami ötletetek hogy mit tegyek ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
Fasza haver baszott megrednelni most meg 4400 ft-ra emelték már. Ennyiért már nem jó.Akkor már megvárom a magyar verziót occsoér 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valamit elnéztél jövõhétig van akció nem tõl! Na ez már elég olcsó ára meg is rendeltük STEAM-en ha meg lesz magyar verziót kuncsorgok majd nyelvi fájlokat!

Next PC upgrade: 2022

Steamen jövõhéttól Tota War leárazás lesz, pl.: a Empire Total War csak 10,19 Euró

bonaparte nem bejövõs. most mond meg, nagyjából ugyanez a kor. miért nem lehetett kieg? nem értem.
DE.
multi miatt kellene leginkább a DLC nekem, mert ahogy hallottam a DLC egységek erõsek eléggé... bár még gondolkodok a vételen

már hogyne érné meg a dlc-k nélkül !!!...elébb játssz le 2 grand campaign-t, real time tengeri csatákkal, aztán ha kb 100 óra nem volt elég, akkor rendeld meg a dlc-ket, ami egyébként egyáltalán nem drága, steam-en az öt pack (kb. 60-70 új egység- márha nem elég a népenként kb 20-25 választható) ma 11-12 euro...az alapjátékot ha minden néppel végigviszed csupán kis kampánnyal, 1000 óra játékidõ...és küszöbön topog bonaparte
All factons playable v2.0
Darthmoddal együtt is megy, úgy az igazi<#papakacsint>

iSS!

Apropó... Kampány coop hogy áll ETW-hez?

Üdv!
Gondolkoztam azon hogy megveszem a játékot, viszont DLC pack nélkül szerintem nem nagyon érné meg. Van egy kérdésem: ha letöltöm torrentrõl a DLC pakkot akkor mûködésre bírható az origi steames empire total war-ban? szerintem elég cinkes elkérni ennyi pénzt pár új egységre

Próbáld meg..lebontod az elágig, aztán azt választasz amit akarsz. Vagy nem..de az biztos..<#alien>

Bocsi © fatsy nakválaszoltam
Ha megveszed a warpath kampányt már is lehetsz az indiánokkal. Egyébként meg van valami MOD is de tönkreteszi a játékot. Nekem ha fenn van a MOD nem gyõzöm kivárni a körváltásokat
Taylor10
am.nekem eredeti a game.

Taylor10
Állítólag van valami sound fix.Találkoztam még egy hibával hogy az episod II-nél jártam amikor már az utolsó francia város elfoglaltam és utána elkezdett töltõdni valami és le fagyott.

Sziasztok!

Azokkal a népekkel h lehet lenni amit nem dob be az elején(pl indiánok)?Ha leverem õket megkapom mint a Rome-ban?
GaBika6
Próbálkozz másik codec-al, vagy erõsebb géppel! Nálam is akad picit, de sztem nem vészes, fõ hogy nem fagy ki a game. <#integet2>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Taylor10
A hangot hogyan lehet orvosolni hogy ne akadjon minden videónál???

GaBika6
"Az építési listán visszafelé IS bonthatod az épületeket"

Én erre lennék kíváncsi!!! Ugyanis én úgy tudom, hogy le kell rombolni teljesen az adott épületet és újra felhúzni fokozatosan, nem pedig visszafelé bontok majd az elágazástól tovább építem.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

bocs..piros(narancssárga kinek hogy) a gazdasági..

Egyszerû..amikor az elején választani kell, vagy katonai, vagy a gazdasági épületet húzod fel(piros vagy kékes szürke a színe azszem').

Taylor10
Sziasztok.A hangot hogyan lehet orvosolni hogy ne akadjon minden videónál???

Warton
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok.

GaBika6
Ezt hogy lehet???<#wow1>

Hog lehet indiánokkal lenni?
Köszi<#taps>
Köszi<#taps>
Sziasztok!

Már megjelenéskor megvettem a gamet, de akkor nem nagyon tetszett.Most újra tolnám egy kicsit, de a telepítéskor elkezdi updatelni steamet és 38%-nál nem megy tovább.ez mi?
GaBika6
Valakinek van kedve multizni?

Mazochistáknak ajánlom az indiánokat, vagy a perzsákat, dagesztánt, örményeket...

iSS!

Warton
Svédeket tudom ajánlani, a lényege az, hogy Moszkvát minél hamarabb el kell foglalni, hogy az oroszok ne okozzanak sok gondot.

Én most Poroszokkal vagyok, de utána valaki tud ajánlani mást?
<#confused>
a.carkey
Az építési listán visszafelé IS bonthatod az épületeket, és az elágazásoknál választhatasz, hogy mit akarsz: több bevételt, vagy több alakulatot építeni.

A medve nem játék.

Köszi
<#vigyor2>
GaBika6

Rebels-re kell katt!!! <#taps>

fel fogja ajänlani
terület függõ. Ha csak azt lehet építeni, akkor ez van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szasztok!

érdeklõdnék, hogy hogyan tudok egy elfoglalt tartományt várossá alakítani? van 1 db kaszárnya féle ahol csak units-okat lehet venni, de semmi más épületet nem lehet építeni. ez terület függõ? azért akarom várossá alakítani, mert az jobban tejel, mint az 1 szem katonai épület...valaki segítsén légyszi! köszi!

hellosztok!
az lenne a kérdésem, hogy nem eredeti a játékom sajnos, és a razor1911-es verzió van meg. ugye a telepítésnél kiadja hogy az 1. dvd-rõl hiányzik egy fájlt, 1_0.sid.. ki is tallózom, megy tovább.. jön 2.dvd, kéri a 2_0.sid-et. kitallózom, megy tovább. majd jön a 2_1.sid, kitallózom, áll a telepítés, újra kiadja hogy hiányzik a fájl, újra kikeresem, és harmadjára meg kilép a telepítésbõl, és ennyi:S ezt többször eljátszotta, nem tudom mi lehet a teendõ, mivel mindent úgy tettem, ahogy a telepítõ írta..lécci segítsetek! nagyon hálás lennék!

a másik:
az 1.5-ös patch-et honnan tudom letölteni? elõre is köszönöm!
Hogy lehet melléjük állni?
melléjük kell, különben giotin alatt végzed😊
Automatikusan melléjük állok vagy melléjük kell állnom?
Köszönöm.<#vigyor3>
Adókat összes tartományban leveszed nullára.
Kivéve a fõvárosban, ott maxra húzod.
Vársz három kört, a fõváros fellázad
A lázadók mellé állsz
Elfoglalod a lázadó seregekkel a fõvárost.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hogy lehet köztársaságot csinálni?
Valaki tudja?
GaBika6
Bocsi csak 5%-os késõbb olvastam, de hátha így is érdekel valakit!

GaBika6
Ezt találtam:
Magyarosítás <#wow1> <#taps>

GaBika6
Biztos, mivel én is megrendeltem ez a tapasztalatom!
0.99 font a szállítási költség! Az itthoni árakról inkább ne beszéljünk...<#sir>
Örülök hogy segíthettem!!! <#wave>

Biztos , hogy csak 300 Ft a postaköltség ? <#wow1>
furának tûnik ,mert hazai honlapokról is szoktam rendelni és van ahol 1200&1800 közé esnek a szállítási árak <#wilting>
ha igen akkor örülök, és valószínû megrendelem.