Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Lenne egy kérdésem. Windows 7et használok. Felraktam a játékot, és azt írja hogy d3dx9_40.dll hiányzik. Letöltöttem a filet betettem a system mappába, utána ott hiba üzenetet ír ki. Van valami ötletetek hogy mit tegyek ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
DE.
multi miatt kellene leginkább a DLC nekem, mert ahogy hallottam a DLC egységek erõsek eléggé... bár még gondolkodok a vételen
Darthmoddal együtt is megy, úgy az igazi<#papakacsint>#papakacsint>
iSS!
Gondolkoztam azon hogy megveszem a játékot, viszont DLC pack nélkül szerintem nem nagyon érné meg. Van egy kérdésem: ha letöltöm torrentrõl a DLC pakkot akkor mûködésre bírható az origi steames empire total war-ban? szerintem elég cinkes elkérni ennyi pénzt pár új egységre
Azokkal a népekkel h lehet lenni amit nem dob be az elején(pl indiánok)?Ha leverem õket megkapom mint a Rome-ban?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én erre lennék kíváncsi!!! Ugyanis én úgy tudom, hogy le kell rombolni teljesen az adott épületet és újra felhúzni fokozatosan, nem pedig visszafelé bontok majd az elágazástól tovább építem.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Már megjelenéskor megvettem a gamet, de akkor nem nagyon tetszett.Most újra tolnám egy kicsit, de a telepítéskor elkezdi updatelni steamet és 38%-nál nem megy tovább.ez mi?
iSS!
<#confused>#confused>
A medve nem játék.
<#vigyor2>#vigyor2>
Rebels-re kell katt!!! <#taps>#taps>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
érdeklõdnék, hogy hogyan tudok egy elfoglalt tartományt várossá alakítani? van 1 db kaszárnya féle ahol csak units-okat lehet venni, de semmi más épületet nem lehet építeni. ez terület függõ? azért akarom várossá alakítani, mert az jobban tejel, mint az 1 szem katonai épület...valaki segítsén légyszi! köszi!
az lenne a kérdésem, hogy nem eredeti a játékom sajnos, és a razor1911-es verzió van meg. ugye a telepítésnél kiadja hogy az 1. dvd-rõl hiányzik egy fájlt, 1_0.sid.. ki is tallózom, megy tovább.. jön 2.dvd, kéri a 2_0.sid-et. kitallózom, megy tovább. majd jön a 2_1.sid, kitallózom, áll a telepítés, újra kiadja hogy hiányzik a fájl, újra kikeresem, és harmadjára meg kilép a telepítésbõl, és ennyi:S ezt többször eljátszotta, nem tudom mi lehet a teendõ, mivel mindent úgy tettem, ahogy a telepítõ írta..lécci segítsetek! nagyon hálás lennék!
a másik:
az 1.5-ös patch-et honnan tudom letölteni? elõre is köszönöm!
Kivéve a fõvárosban, ott maxra húzod.
Vársz három kört, a fõváros fellázad
A lázadók mellé állsz
Elfoglalod a lázadó seregekkel a fõvárost.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Valaki tudja?
Magyarosítás <#wow1>#wow1> <#taps>#taps>
0.99 font a szállítási költség! Az itthoni árakról inkább ne beszéljünk...<#sir>#sir>
Örülök hogy segíthettem!!! <#wave>#wave>
furának tûnik ,mert hazai honlapokról is szoktam rendelni és van ahol 1200&1800 közé esnek a szállítási árak <#wilting>#wilting>
ha igen akkor örülök, és valószínû megrendelem.