6068
  • Petiii94
    az Osztrák magyar monarchia v. habsburg birodalom.:DEgyébként meg
    a habsburgok nem jók?mert én akk velük kezdeném.:D
  • Warton
    Kis hatalommal nem is nagyon lehet lenni.
  • MaRee
    Kezdj valami nagyhatalommal, pl Spanyolországgal vagy Nagy Britanniával, mert gazdagok és már a kezdetekkor vannak Amerikában tartományaik.
    Magyarokkal lentebb írtam hogy nem lehet lenni, Ausztriával lehet lenni aminek a része Magyarország is.
  • Petiii94
    Melyik néppel érdemes kezdeni?
    Néhány szót megejtetek róluk???
    Enegm meg igazából a magyarok érdekelnek nagyon
  • Warton
    200 óra játék után tényleg nehezen tudom megítélni egy játékról, hogy jó vagy sem, de az Empire esetében talán vállalható részemről, ha azt mondom, hogy jó.
  • Petiii94
    Honnan tudod ,hogy jű ha a teljesítményétsem tudod:D???
  • Warton
    Igen, jó.
  • Petiii94
    fejből nem tom a vidi kártya típusát de Gigabyte asszem a márkája
  • SZU
    Biztos partizánok! =)
  • Petiii94
    Jó játék ez egyáltalán????:D
    Mert nagyon panaszkodtok:D
    Mind 1 Szerdán már talán meglesz...:D
  • JethroHUN
    mert megunod, ha hosszú hadjáratot kezdesz, akkor már 1750 körül már csak az van, h foglalsz ész nélkül mindent.
  • Kotomicuki
    Mert az első 30-50 körre vagy megmarad az általad gardírozott nép, és azzal a lendülettel hódít tovább, ami ehhez kellett: a játék túlzottan elaprózott és szétszórt gazdasági menedzsmentje miatt - hol van a RTW "mindent egy lapon/helyen megoldok az egész tartományban"-ja... - inkább már bosszankodás, mint élvezet, vagy addigra hadban állsz az egész világgal és lerohannak a szomszédaid...
  • Petiii94
    mert?:O
  • Warton
    Mire eljutsz 1800-ig addigra úgyis megunod.
  • Petiii94
    ...:S Hát majd meglátom:)!Csak azt nem értem ha pl. elkezdek habsburgokkal játszani akkor mondjuk 1800ban vége a játéknak és ameddig eljutottam addig jutottam el és kész v végig tudom játtszani rendesen?
  • obe
    a pici játszás, az kb 100 óra lesz, aztán ajánlatos multizni, nekem leginkább egyszemélyes játék, minden résszel elvoltam pár száz órát egyenként, nem hiányzik a multizás, de ugye kinek a papné..

a helyedben a mod-okat is hagynám, legalább 2 nagy kampányt tolj végig, aztán majd ha..
  • MaRee
    Monarchiával lehet lenni.Milyne videokártyád van amúgy?
  • Petiii94
    Mivel nagyon készségesen válaszoltatok a kérdéseimra...:(
    Magamtól megrendeltem a játékot és majd kipróbálom a jövőhéten...
    Remélem jó lesz:)Egyetlen félelmem a gépigény vagyis a videókártya...Nem tom h lesz-e baj ,mert most januárban volt egy éves a gépem és anno elég jó videó kari lett bele véve...:S
    A jháték amúgy eléggé felkeltette az érdeklődésem csak nagyon nagy fenntartásom van ,mert nem értem ,hogy hogy lehet benne játszani a magyarokkal illetve a Monarchiával.Mert én ,ilyen játékoknál ,ha van lehetőség először mindig Magyarországgal játszom.
  • JethroHUN
    Jah igen... idáig 10 db egyszemélyes sereget számoltam meg azon a részen ami látszik londonból :D :S
  • Prof William
    A svédek fagyos népség szóval ezért. :)

A Shogun2-nek meg nagyon örülök. Már az egy is jó volt el is képzeltem néha miylen lenne empire motorral. :)
  • Warton
    Nekem is volt ilyenem, aztán elkezdtem ritkítani a svéd hajókat és hadsereget aztán abbafejezte.
  • JethroHUN
    Jah, remélem lesznek benne tök jó orgyilkos videók mit anno.

Nem tud vki vmi megoldást a svédek okozta fagyásra? vagyis csak eszméletlenül leáll a játék, nem válaszol-t ír feladatkezelőben, de ha eleget várok tovább megy a kör.
  • MaRee
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Shogun 2 total war, már alig várom !!!!
  • Petiii94
    Amiket belinkeltél azok a kiegek???
    Am ha megveszem a játékot (kb.2 hét),akkor pici játszás után szivesebben tolnám multiba mert úgy izgibb.
  • Warton
    Jah: http://store.steampowered.com/dlc/10500/

De a Napoleon önálló játék, tehát nem kell hozzá az Empire. De már annak is vannak dlc-i: http://store.steampowered.com/dlc/34030/
  • Petiii94
    Nem!A Medieval 2 TW-vel már játszottam,csak akkor még nem volt ,ilyen jó a gépem és elég alssan ment szal azzal nem sokáig játszottam.

Akkor ti most a sima Empire Total Warral játszotok?V a kiegészítőssel.
    Ha megveszem a sima Empire total WAR-t szal az alap verziót ahoz az indiánoson meg a napoleonon kivül van kieg???
  • wednes
    Ez lenne az első Total War játékod?
    Ebbe a részbe nincsenek külön magyarok, de játszhatóvá lehet tenni.
  • Warton
    1. Nem tudod ingyen letölteni az indiános kieget.
    2. Számolja? Vagy nem? Mire gondolsz? Tudtommal 1700-ban kezdesz és 1799-ig megy a számláló.
    3. Nem játszható alapból, de mintha lenne hozzá mod.
  • Petiii94
    Nem tom.itt olvastam.Nagyon kéne h tudjam mit csináljak mert a nyárra kéne vmi jó játék amivel kockulhatok.Szal ha megveszem az ETW-t akk ingyen letudom az indiános kieget tölteni?A játék számolja az időt?Szal ha elkezdek játszani Franciákkal 1600ban akkor 1800bban vége lesz mert elérte a végét a játéknak?
    És az is a kérdésem h magyarország játszható e a játékban a Habsburg birodalom keretein belöül v valahogyan.Köszi!
  • wednes
    At E:TW-hez letölthető DLC-k vannak. Ennek egyik része az indiános (warpath campaign). Lehet még egyéb egység típusokat is letölteni, pár euróért cserébe. A Napóleon önálló játék, nem függ az E:TW meglététől.
    Miféle első VH-s verzióval?
  • Petiii94
    Most akkor ennek az EMpire total Warnak ,ha megveszem az alap verzióját akkor még ahhoz van 2 kiegészítő is?(Napoleon+Az indiános????)Csak h tisztán lássam a dolgokat most mi van ezzel az első világháborús verzióval?
  • SötétBarom
    DICSAK
  • Nagy99
    lehet valamikor kalózokkal lenni?
  • Petiii94
    Hello.Régebben játszottam a Medieval 2 Total Warral.És kérdésem lenne ,hogy melyik most a legújabb verziója cvmert gondolom azóta jött ki új.és ez az Empire Total war 3 ez annak a folytatása???Ha igen miben más mint a 2?Légyszives válaszoljatok.Köszi!
  • CamelX
    http://www.totalwar.com/

Elindult a visszaszámolás!!!! Hivatalos oldalon megy a találgatás hogy az évszám fog -e visszafele pörögni, vagy pedig 1908-ig számol a homokóra. Fúúúúú, én nagyon remélem h kapunk egy első világháborús TW-t, minden vágyam volt eddig is, most is!!!
  • Warton
    Sehogy.
  • vukocska
    Hali! Hogy lehet segítséget kérni egy csatlós országtól?
  • MaRee
    Na baszki hogy én sose kapom el ezeket az akciókat és mindent sikerül külön megvenni tízezrekért :(
  • rexsimus
    Stemen Total War Mega Pack: Empire, Medieval 2+kieg, Rome gold+ Alexander mindössze 5800 HUF ért! :)
  • Warton
    Nem offline módban nyomom.