Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ért valamennyire angolul, annak érdemes elolvasni a kérdéseket. 😊 Életemben nem láttam még ilyen vicces fordítást, mintha valami lengyel-angol fordítóprogrammal készült volna. Az interjúalany válaszai már grammatikailag helyesen vannak, szegény a kérdések felét nem is értette meg, amihez az is hozzájárult, hogy sokszor eleve éktelen baromságokat kérdeztek tõle.
---------------------------------------
Miért a névcsere?
Az Arcania névvel elsõsorban az újrakezdést kívánják szimbolizálni, ugyanakkor a Gothicok szellemében készítik a játékot.
Elképzelhetõ, hogy fekete lesz a hõs?
Ezen kicsit meglepõdött az interjúalany, de elhárította a kérdést azzal, hogy majd a végén meglátjuk.
Lesznek gyerekek?
Nem valószínû, mert problémás a szerepeltetésük, és rossz hatással vannak a játék besorolására. Esetleg pár küldetésben felbukkanhatnak, de semmi komoly.
A ruha befolyásolja-e majd a mozgást (pl. teljes páncélban úszni)?
Játszanak az ötlettel, lehet, hogy az idõjárás is hatással lesz a mozgás sebességére.
A kardra hatással lesz-e a víz (rozsdásodik-e tõle)?
Nemcsak a víz, de más elemek is hathatnak majd károsan bizonyos eszközökre.
Lesznek-e dobófegyverek?
Nem várható.
Moddolás támogatva lesz-e?
Még nem tudni.
Harc közben a fókuszálás az ellenségre milyen lesz? Mint a G3-ban, vagy mint a régi részekben?
Újfajta módon lesz. Akire fókuszálsz, azt azt nagyon könnyen el lehet majd különíteni a többi ellenségtõl.
Lesznek-e "rejtõzködõ" szervezetek (mint pl. a Tolvajcéh)?
Igen, több is.
Lehet majd csalni, hazudni a játékban (a karakterrel)?
Igen, íhy is el lehet érni bizonyos célokat, a játékosra van bízva, milyen úton halad. Mindenesetre nem érdemes majd mindenkiben megbízni!
A szörnyek mozognak, vagy adott területhez kötöttek?
Fognak mászkálni, elõfordulhat, hogy egy addig csendes, békés tájon egyszer csak megjelennek.
A hullák szétfoszlanak vagy eltûnnek?
Mivel a foszláshoz évek kellenének, és nem lenne jó, ha mindenhol bomladozó tetemekkel lenne tele a játék egy idõ után, ezért simán el fognak tûnni egy idõ után.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amit láttam az addonból, az eddig teljesen olyan volt, mint a G3, csak folyamatosabb, persze isten tudja, miféle konfigon futtatták.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Topicot át kéne nevezni szerintem: Arcania: A Gothic Tale (Gothic 4) valami ilyesmire.
Next PC upgrade: 2022
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Régen voltál erre😄
Jó tudni, hogy hazai emberkék is bedolgoznak a játékba, mégha csak bérmunkások is.
Valamelyik fórumban már volt róla szó, vagy egy cikkben itt az sg-n, hogy rengeteg játékba bedolgoznak magyarok.
Eleg faszan nez ki, amennyit lattam belöle.
Mellesleg a túlzott elvárásokkal nem az a probléma, hogy 4 éves hardverek nem bírnák, de a mostnaniak sem. A csúcskonfigokból pedig különben sem elhe tkizárólagosan kiindulni, elvégre a játékot egy olyan piacon kell eladniuk, ahol csak a felhasználók kis hányada rendelkezik high-end masinával.
Persze legyenek igényeink, de nem árt, ha magunk is reálisan, megvalósíthatóságot mérlegelve támasztunk elvárásokat.
Végül is igazad van. Igazodjon a világ a fejleszteni nem tudó PC tulajdonosokhoz hisz azok legalább ápolnak egyfajta retro hagyományt.
Tehát a cél szerinted a szinten tartás elve, ahol nem kell gondolni a többi 99%-nyi PC tulajdonos igényeire és elvárásaira.
Nekem nem elmény az, hogy egy üres területen futkorászva baszom el az idõmet
Na ezt legalább jól kezdted: NEKED!...de nem másnak
Na ezt a hsz-edet sztem szívd vissza...
Randal érti mire gondolok. 😄
Benne van sajnos. A Gothic egyébként is magában hordozza a stílusjegyeket, amiket szerencsére eddig elnyomott a sztori, a hangulat és az irányítás. Egyébként így látatlanban a Witcherhez lehetne mostmár hasonlítani.
Az Arcania pedig valóban egy elcsépelt név:S
Kárpátia lesz belõle!
Ezerszer használt, hatmillió RPG-ben szereplõ kontinens vagy királyságnév. Mért kell sablonosítani.
Meg merem kockáztatni, hogy mindent összevetve közel van a gothic 2höz.
Kívácsi vagyok lesz e belõle olyan valaha, mint a Doom 3-ból. A Doom 3 motorral megcsinálták az Doom 1 összes pályáját. Nos akkor G3 motorral a G1-G2 (+ NotR) megcsinálni. Settlers 2-bõl is volt egy feltupírozott változat.
Tényleg, hogy állhatnak a fejlesztéssel?
Az elõzetes képek nekem tetszettek.